|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
4.4.2008 22:06:41   
itata
bamby: točno to sem tud jaz gruntala, da je še mal prezgodaj za nove februarčice... jaz sem na začetku meseca rodila, pa sem zanosila nekje na sredi majauser posted image  mogoče se nismo kej dobr razumel
tuna: točno to je tud men rekla G glede dojenja in novih user posted image  - kar se mene tiče ni za reskirat. sam še dešifrirat /navodila v nemščini) moram kako jemljem te tabletke pa smo na konjuuser posted image

jakob je drugač tud že zaspal. jedel na obe joški in upam, da bo čimdalj spal v enem kosu. je bil danes spet res priden, tko da se ne bom jezila če me bo ponoči kdaj prevečkrat zbudiluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.4.2008 22:35:44   
ella79
itata, a te tabletke k boš ti jemala ti je G priporočal, a si se sama pozanimala o njih? A smem vprašat kakšna je cena?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.4.2008 23:05:53   
Janey
Ojoj....danes je bil pa pekel od pekla ki je možen...
Ta moja tašča bo mene še pokopala...
Mi živimo skupaj in nas pač ni nič doma. Da le ne dežuje smo nekje zunaj, da je pikec na svežem zraku in ponavadi gremo hitro od doma in prihajamo domov pozno (med 8 in 9)...ona2 spodaj ponavadi takrat že drnjuhata na kavču. Redko je pač da smo doma in kadar smo seveda vedno jakca dol nesemo...žal se je to zgodilo le v nedeljo in včeraj. Pa sej dobro ve kak je bil najin način življenja. Jaz razumem da je babica, da je nora na njega, da bi ga mela cele dneve...ampak žal smo skupaj doma...in jaz nebom spreminjala mojega življenja, da bo lahko ona z jakcem..mislim HALO??? In potem še učitki..češ jaka je več pri mojih starših in ne vem kaj. Jaz grem k mami ko gre lubek skejtat. In grema z mami na sprehod in se imam tam fino. Pa tut ne vsak dan...še kaka prijateljica je na tapeti. In zdaj ona joče in ne vem kaj, kak je žalostna kak ga nič ne vidi, sej je sploh nebo poznal...in seveda to mojemu govori, on meni, se mi2 itak da skregama..kak pa??? In kaj...potem jaz pač rečem te ga pa dajma dol za malo.Kaj te naj? Jaz se pol pač žrem in si želim bit s svojim otrokom...ja 24 ur na dan...a je to tako zelo narobe??user posted image user posted image user posted image in danes ga je te lubi nesel dol in je jaka jokal ker ga zvijalo pol ure, potem je bil pa že lačen in je spet jokal. Jaz pač nisem htela dol, ker je danes nisem htela več videt, ker ne prenašam takih očitkov da ga moji več vidijo in da ona pa ni nič vredna. In ona pride gor. In lapa in lapa in se dela dobro in nato še tast s kamero...mali joka..jaz sem crkjena, ker sem danes delala kilometre in psihično sem zmozgana...ona2 se gor uštulita. Ubilo me bo to...če nebomo čimprej šli od tu in prihajali sem na obisk (ziher večkrat kot pa smo zdaj doma) si bom samo zanko okol glave navezala.

Pardon.,..nekam sem mogla spravit...mojemu ne morem mame pošiljat v 2 krasne, pa še nič ni kriva...samo z vnukecom bi rada bla.

Zdaj grem pa se spočit in stvar prrespat.

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
5.4.2008 7:59:35   
Februarka08
Jutro.
Janey, upam da si malo prespala stvar in da si kaj boljše danes.

Naša pupa je zaspala nekje ob 22.30, tako da sva imela z očkom malo časa zase končno.user posted image Potem je spala do nekje malo čez 4, prejle je spet neki jamrala, sem ji dala joško, zdaj drema naprej ker je nisem hotla čist do konca nahranit, ker midva pozajtrkujeva, pa jadramo v svet. user posted image Bo kasneje še dobila papico.
Lepo soboto vsem, danes je sonček, bomo skoz zunaj lahko...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
5.4.2008 8:37:57   
mala_pikica
Joj Janey ne se toliko sekirati, sploh pa ne zaradi tašče. To s tvojimi starši so res čisto brezvezni očitki in to bi ji jaz tudi lepo povedala. Starši so pač starši. Jaz imam vredu taščo, pa vseeno nisem z njo tako domača, kot s svojimi starši.

Glede Jakca pa ji ga le daj malo za čuvati, ali pa jo kdaj povabi na kavico in ji ga daj malo, da ga ponosi. Vsaj jaz bi tako naredila. Ker kakeršnekoli so tašče so pa vseeno babice našim otrokom in otroci jih imajo ponavadi zelo radi, prav tako pa imajo one rade vnukce. Pa, če se gre samo zato, da bi bila rada malo več časa z njim mene ne bi niti toliko motilo, razen, če bi se vtikovala v vzgojo otroka in v ostale stvari.
Sploh, če pa je to njen prvi vnuk, pol jo pa tudi malo razumem, saj se bo tudi ona vnesla in navadila. Pri nas je bilo isto, sta hodila skoraj vsak dan gledati Lano, zdaj pa imata že tretjega vnuka, pa jih moram skoraj povabiti, da pridetauser posted image user posted image .
Drugače pa smo zato tukaj, da si v časih malo dušo olajšamo. Za tebe pa user posted image  .

Glede dojenja in zaščite, pa takole. Dojenje je 97-99% začšita samo takrat, ko mamica doji striktno na 3 ure. Drugače pa, če ni O ni Menstruacije, ampak kdaj bo sedaj prišlo do O pa me ne moremo vedeti. Tako, da vseeno pazite, razen, če bi rade zopet imele FEBRUARČKEuser posted image user posted image . LP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
5.4.2008 8:38:44   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

vauuuu, kako lep sonček je že zunaj. user posted image user posted image user posted image  Mi ga bomo izkoristili za potepanje v naravi. Naš ati je že odšel k moji sestri in k njenemu, da jim nekaj pomaga pri hiši, midve z Lano pa greva malo kasneje. Potem pa imamo piknik. user posted image  

janey - upam, da si danes že boljše volje in se ne jeziš preveč zaradi tašče. user posted image  Mora pa vedet, da ste vi trije družina in živite tako kot vam paše. Jakec pa bo vedno ostal njen vnuk, čeprav ne bo cele dneve z njo, saj menda pa ve, da mali pikec spada k vama.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
5.4.2008 8:42:26   
mala_pikica
Ku- ku Janey, vidim, da si že med živimi. Jaz grem danes k mami, pa če gresta vidva tudi v novo vas, se lahko kaj dobima, te povabim na user posted image . Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
5.4.2008 8:58:29   
buči
Dobro jutro!

Mi smo se spet zbudili samo 1x! user posted image  Ampak kaj, ko ime Aljaž spet totalno zamašen nos s ta zelenimi smrkli! user posted image  Upam, da ne bo kaj hujšega, ker gre čez 2 tedna z vrtcem za 3 dni nakmetijo. Tega res ne sme zamuditi ...

Janey, glede staršev tvojega user posted image . Pogovorita se. Najprej vidva, potem pa vsi, ker sicer se bo to vleklo v nedogled in se ti bo definitivno zmešalo. Pri nas živimo z mojimi starši in moja mama je prava tečnoba, provokator in še bi se kaj našlo. Bistveno je, da se zaradi tega vidva z user posted image  ne kregata. Postavita si svoja pravila, povejta ji, da bosta živela tako, kot bosta vidva hotela, da bosta Jakca vzgala, kot se vama zdi prav. In predvsem jima povejta, da želita zasebnost, ter da je Jakec od vseh, tako njihov kot od tvojih staršev, da bo imel, ko jih bo začel dojemat, vse enako rad. Da so oni tukaj zato, da ga bodo kdaj počuvali in malo razvajali, ne pa zato, da se kregate in ste si v laseh zaradi ljubosumja. Ter da naj ne tekmujejo med seboj, koga " bo imel rajši". S tem bodo škodovali le Jakcu. Jaz sem enkrat totalno popuser posted image , ker take štale dela meni moja mama. Aljaža sem ji dobesedno strgala iz rok, zaklenila vrata na stopnišče, ki vodijo v naše stanovanje, in ji rekla, da ga ne bo nikoli več videla, ker se bomo v dveh dneh spakirali k moževi sestri. (No, to bi bilo šele grozno, ampak za zagrozit je bilo v redu.) Aljaža ni videla 5 dni, potem je dobila napad utesnenosti, da jo je moral foter peljat k zdravniku in šele, ko ji je zdravnica rekla, da je psihično nezrela, da mi počne take stvari in ji dala par tablet, da se je nakulirala, se je pomirila. Sva se pogovorili in takih izpadov k sreči nima več. Se pa kar pogosto skregava. Sem pa res jaz tista, ki ji povem svoje. Moj dragi ji pač kot zet ne more. Pa še noro ga obožuje ... Jaz osebno bi lažje živela s taščo kot pa zdaj shajam z mojimi. Ampak vse ima svojo ceno. Za tako stanovanje, kot ga imava tukaj, bi dala vsaj 500 evrov najemnine, kar pa sigurno ne bi zmogla. PA še super sosede imamo, 123 otrok v ulici, torej je družbe dovolj, mirni del izven Ljubljane, zelenje ... Tako ne bi imela kam iti ...

Punce, vozičkajte se danes, ker je napoved vremena za ta teden zelo slaba, sam dež ... user posted image

Tisti kupon za DM za Brita filter je za cel komplet (vrček + filter), tako da mi žal ne bo več prišel prav. Če ga katera potrebuje ...

user posted image  za vse, ki vas kaj muči!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
5.4.2008 9:00:30   
Suzi*
Jutro.

Za nami je en naporen teden. Mala je hodila ful pozno spat, ob polnoči, pa tud ob enih in predvečrajšnjim šele ob dveh ponoči. user posted image  Sem bla čist skurjena. Dobro, da sem potem še spala s tamalo do desetih dopoldne. Včeraj sem bila pa cel dan sama z obema, dopoldne smo šli skupaj na dan odprtih vrat v vrtec, kamor bo šel mali v jeseni, pa je bil ful navdušen in glih tolk, da sem ga pol domov spravla. user posted image  Čez dan sem imela taščo na obisku, mi je več kot pol perila zlikala. user posted image  Jaz sem pol še mal dokončala popoldne. Zvečer so pa moji Anžeja odpeljali za prespat, ker smo od včeraj pa do danes brez očija, ker je spet pri Pinči na primorskem službeno. user posted image  Je bila pa pol Žana včeraj zelo pridna. Je pšopoldne spala od pol šestih do osmih, pojedla, malo podremuckala, malo počula, jedla spet malo pred deseto, potem smo šle pa skupaj v kopalnico po babje.user posted image  najprej sem se jaz stuširala, mala je bla v lupinci in je mal gledala, pol sem pa še njo skopala v škafcu (mala fuuuul uživa noter!!!), pa paše ji ker ji krčke umiri, ob enajstih smo ble pa že v postli, kjer je spet jedla in sva zaspale. user posted image user posted image  Jupiii. Potem je jedla spet ob dveh in prej ob sedmih, jaz sem pol vstala, si lase oprala in zajtrkovala, mala pa še dremucka. user posted image  je bila pa od enajstih zvečer do sedmih pri meni v postli. Pa nič očitu povedat, da sva se crklali celo noč. user posted image user posted image  V bistvu sem spala kot ubita, pa se sploh nisem spomnila jo preložit, smao vmes sem jo na drugo stran preložila za jest.

Danes ko se zbudi bova pa dopoldne sami z malo šli na vozičkanje, moram tud v Muller po plenice in par drobnarij, pol pride pa že oči domov upam in gremo k mojim staršem na kosilo in po Anžeja. Popoldne mogoče še kakšen sprehod pade, jutri dopoldne pa dobimo obiske, bom verjetno kaj na hitro skuhala, pa malo bomo počvekali, otroke požulli, pa bo dan okrog.

Upam, da bo naša Žana vedno prej hodila spat.
Aja, še nekaj...glede naših krčev ob večerih.....smo za foro ji ukinili tiste kapljice proti krčem Sab Simplex...in mala nima več krčev, prej jo je pa ful navijalo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Oz jih ima minimalno, malo jo pošraufa, pa jo skopam v topli vodi pa ji odleže. user posted image user posted image  Mislim, človek res ni nikol dost pameten.

Janey, upam, da se stanje pri vas doma umirilo. Nikar se preveč ne sekiraj, malo kar presliši to njeno izsiljevanje, ker itak imate pravico da si zrihtate kokr hočte pa tud če vas ni nič doma. Jakca ji pa le nesi vsake tolk časa za požulit, ali pa jo povabi na kavico, babice so le babice in se kar topijo ob naših sončkih.

Dolenjka, bravo za tvojo taro da se lepo redi. user posted image user posted image user posted image

Grem vas malo bolj prebrat.

Lep dan bo. Ga je treba izkoristit.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2034
5.4.2008 9:03:40   
srečka nosečka
buči - ja ta kupon je nek popust za nakup kompleta Brita? jaz si ga želim nabavit. Kakšna je cena?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
5.4.2008 9:06:43   
buči
24 evrov, pa skoraj 4 evre popusta, potem pa 2 filtra za menjat okrog 12 evrov. En filter ti drži en mesec. Je pa zadeva ful dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 2036
5.4.2008 9:07:23   
srečka nosečka
suzi - ti že svojo Žano kopaš v čebričku? A že drži glavico sama? Meni so svetovali, naj počakam s čebričkom, dokler mala ne bo sama držala glavice čisto sama. Se mi pa zdi, da je takšno kopanje veliko lažje, pa še otrok bolj uživa.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
5.4.2008 9:08:08   
srečka nosečka
buči - se priporočam za ta kuponček, če ga res ne potrebuješ. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
5.4.2008 9:10:10   
buči
ja, ti ga poljem, samo daj mi še enkrat na zs pošlji naslo, ker sem si zbrisala vsa sporočila.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.4.2008 9:14:00   
srečka nosečka
buči- hvala še 1x, sem ti poslala ZS

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.4.2008 9:16:31   
dolenjka
Buči, za kupon se priporočam, čeprav ne vem, če bom zdržala do našega šoping dneva user posted image

Jutro drugače user posted image

Ta noč ni bila tako idealna kot prejšnje, pa vseeno je blo kar ok. Zaspala je ob njeni uri 20.15 in spala do 00.15 in takrat pojedla 100 ml user posted image  user posted image  user posted image  - vem zato, ker sem bila ob 23h sigurna da bo še nekaj časa spala in sem obe zizi spraznila user posted image  (vedno prej se zbuja user posted image  ), pol smo popapcali in spali do 3.45, pol je bla pa akcija kakanja.... No, 4.30 je zaspala nazaj do 7.15, smo se nahranili in zdaj pri očiju v taveliki pojstli spi! No, nič več,ravno oglasla se je user posted image  Pa še to verjetno zaradi njegovega smrčanja user posted image  user posted image  user posted image  Ne bom jo šla iskat, kar naj vstane user posted image  smrčavi in jo ima malo. Jaz grem pa pod tuš, pa malo pokidam, ker pride moj oči s familijo in njegov oči, torej moj dedek in Tarin pradedek prvič na obisk user posted image  No, vsekakor upam, da ne bodo dolgo user posted image

Janey user posted image  sej bo boljš, boš videla! Kadar je prilika ji malčka malo daj, pa en krog z vozičkom jo spusti, pa bo user posted image

O Suzika! Lepo da si se javila! Prideš 16.4. v LJ?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2041
5.4.2008 9:17:36   
dolenjka
Mam reflekse k crknjen konj user posted image  Buči, hvala vseeno

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
5.4.2008 9:23:35   
srečka nosečka
dolenjka - lepo, da pride pradedek Taro pogledat. user posted image  Moja babica, atijeva mama (ki je edinec) še sploh ni izrazila želje, da bi Lano prišla pogledat. No, saj mi ni niti čestitala ob rojstvu. user posted image  Toliko o navdušenju naše prababice, ki še vedno živi tako kot je ževela. Ona in SAMO ONA. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
5.4.2008 9:39:37   
Janey
jutro
mala_pikica sej v tem je problem...kadarkoli smo doma ima jakca za malo, ampak mi nismo pač nič doma. ****. tudi zdaj gre z njim na sprehod in res se trudim da ji ga dam, če smo tukaj. Danes žal nebomo nič do novi vasi hodliuser posted image gre  lubek v avstrijo skejtat, tak da bom mi2 šla k moji kolegici.

buči sej smo se že pogovarjali, pa se nismo nič pogovorili, ampak to je zgodba zase. Mi2 sma se pa pogovorila in pri sebi stvari razčistila.

dolenjka naš jakec ima še praprababicouser posted image user posted image v ljubljani žal

Neposredna povezava do sporočila: 2044
5.4.2008 9:48:53   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Danes smo šli spat ob 1h zjutraj. user posted image   Dejte mi povedat, a je sam naša taka a se še kater najde tu gor? Ker men se bo vsak čas zmešal. Budna je bla od 2h popoldne, ne razumem kako da ne zaspi. Skopana je bla, sita, pa se kar neki dere in stoka. Pa to niso krči, ker jih poznam. Pa mi nekaj časa spi na meni ko jo nosim, kar naenkrat se zbudi in jovo na novo spet. Pol je pa spet lačna user posted image , že tišči rokce v usta... jest sploh ne vem kam to da? Ji nardim spet mal mleka, popije, je spet zaspana, se ji zeha huj kt menuser posted image , ampak še vedno ni efekta. Tok je zmatrana, da tud zaspat ne more. Sem kar že živce zgubljala ponoč, da ne govorim o mojmu. Je reku da jo bo na balkon dal spat. user posted image Po eni strani bi jo kar pustu da se dere in jo po nagi riti user posted image , po drugi strani jo pa stiskaš k seb in lupčkaš. user posted image Vsi pravijo, saj bo bolj... A bo res bolj? Če ne grem v penzijo.user posted image

Kokr da bi sebe brala. user posted image  kaj čmo, ni nam pomoči. user posted image  Jaz sem tud predvčerajšnjim, ko je šele ob dveh kooončno zaspala na zizi jokala skupej z njo, sem bla že prav obupana, pa zaspana, pa sitna. Človk bi jih včas res kar pustil jokat. ampak, sej bo boljš!!!!!!!!!!! sočustvujem s tabo!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
5.4.2008 10:26:55   
Suzi*
Srečka nosečka, ja, zdaj jo kakšen teden kar v čebričku kopam, ker sem slišala, da krče pomirja kopel, pa mi je tako bolj enostavno kot celo bajico polnit z vodo, mala fuuul uživa noter, jo pa držim samo toliko, da ji bradico podpiram, da ne popije preveč vode. Zadaj pa glavico itak na čebriček naslanja. Ne vem zakaj so ti odsvetovali to kopanje, saj je vendar najbolj podobno položaju v maternici, pa še celi do bradice so v vodi, kar jim ful paše. Naša ful čofota, gruli in na vsak način hoče noge dat iz vode, da bi se z glavo v vodo potunkala. user posted image  Mi je pa celo babica ob prvem obisku rekla, da je nekje že prvo kopanje delala v čebričku. No, mi smo začeli pri mesecu in pol, prej pa v banjici.

Dolenjka, a veš, da sploh še nisem vidla, da mamo srečanje 16.? user posted image user posted image  user posted image Kje se pa dobimo, v Kavalu??? Ob poldne?? user posted image  Sicer moram z mojim predebatirat, če ima kaj takrat službeno, ampak ja, bi se znalo zgodit, da se skupaj v LJ pripeljemo. user posted image  Bi vas rada spet vse vidla. Sporočim.

Zdej je pa naša princeska pojedla, se v lupinci fajn pokakala, zdej grem pa rit zrihtat, pa na sončka.
papa, uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2046
5.4.2008 10:37:14   
srečka nosečka
suzi - tudi jaz grem v nabavo čebrička. ker to bano non-stop šlepat iz kopalnice v Lanino sobico mi že preseda. user posted image  Verjamem pa, da  user posted image  uživa, mi je že marsikatera to rekla. Upam, da bo naša tako uživala kot tvoja. user posted image

Evo sedaj še Lano 1x preoblečem, ker je po papanju spet vse pobruhala, potem pa na "kmete". user posted image

Lep se imejte in uživajte na sončku

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
5.4.2008 13:54:30   
itata
ella: G mi je rekla, da je to pač opcija če dojiš (eni moji kolegici je G dala injekcijo na isti hormonski bazi kot so te tabletke in drži 3 mesece, sam tega pač moja G nima). ker mi ni, da bi mi vstavljali maternični vložek, je to edina varianta (injekcija ali) tabletke brez estrogena. samo, da pri nas pač niso registrirane. delujejo pa tko, da preprečujejo ovulacijo in sploh nimaš M, ker jih skoz neprekinjeno jemlješ. so pa v tujini čist normalno registrirane in jih plačaš 33 EUR za 3 mesece (1 škatla ima pač 3 tablice za 3 mesece).

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2048
5.4.2008 14:16:20   
itata
še dobr, da se me je moj mali usmilil dopoldne. sem mislila že, da me bo kap. ne vem kaj mu je blo, da se je zbujal ponoč na 2 ure. sam prvo rundo je spal 4 ure, pol se je pa zbudil ob 1h, 3h in 5h. sem mislila že, da me bo kap. čist crknjena. sem ga mela pol mal pokonc, da se vsaj mal zmatra pa 2x dojila, pol je pa lahk frajer spal od 6:30 do 10:15 - tko da komot zdrži brez jest 4 ure... user posted image  mogoče sam mene mal maltretirauser posted image  
zdej je priden pred hišo lepo spi v vozičku na sončku, na sprehodu sva pa že bila in s kolegico na kaviuser posted image  pol bova šla pa še enkrat mal kasnej, ko se spet zbudi in je in previje in vse - itak kle po vodicah ni glih neki za se vozičkat - vse ob glavni cesti, se mi zdi isto če kar spi pred bajto.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
5.4.2008 14:21:26   
buči
Janey - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, nate, ne daj se! Daj mi prosim še povej, kako to, da dobiš Novalac na recept. Mislim, da pri nas v Lj to ni možno ... user posted image  A ga v Avstriji tudi le v lekarnah prodajajo? A je isti kot naš? Matr, koliko ? imam, a ne! Ma, če je toliko cenejši, grem hitro za Tilna osebno naredit, pa enlkrat skočim čez mejo. Tako bomo vsaj "prisiljeni" it, jaz pa še v šoping ... user posted image

Dolenjka, ja sem kupon že oddala. Bi morala bolj zgodaj vstat ... user posted image

srečka nosečka, zakaj pa ne poskusiš s takim nastavkom za kopanje, kot ga imam jaz? Je slikca v albumu. Super enostavno, vodo natočiš v banjo, pa je. Nič prenašanja, vse narediš v kopalnici, pa še dete je lepo pri miru, da ti nikamor ne more zlest.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?