|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.4.2008 19:54:32   
emina83
daaaaan!

no, končno mam internet nazaj!!!!

tale hudičev T2!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za znoret! evo skor celi teden so ble neke motnje in so nekaj popravljali na našem strežniku, in mal prejle pa slučajno preklopim na tv-ju, pa vidim da je končno povezava uspela! še dobr da mamo še zmeraj kablsko poleg t2, ker če bi bla še brez tv-ja, ne sam interneta!

no, pri nas je drugače stanje kr o.k., s tem da sma obe s user posted image ble vmes  bolane-beri atijeva hudičeva angina!  zdaj smo pa že kr o.k.
v vrtcu je kr hudo, ker mami ni zraven ampak bomo že preživeli. sm si zrihtala da koristim še star dopust+malo novega, tak da grem s 21. 04 nazaj v službo user posted image !

nč več teženja.

fajn bodite in čuvajte svoje pikice!!

mwa mwa

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.4.2008 20:14:58   
šema
Pozdravljene vse nove in "stare"user posted image .
Neki časa se nism oglašala, ker sem bla več al manj v posteljiuser posted image .
Zaradi bolečih prsi: zvečer jih podlagam z blazino, da ne "visijo" preveč prosto pol pa gre.
Po pregledu zaradi izcedka sem tud jaz na B. Moja zdravnica mi je rekla, da če bi bila njena hči bi me mela skoz doma. Pa sva se zmenili, da če bo komisija odobrila, da bom doma nekje do 12. tedna (ker mam v službi nonstop kontakte z bolehnimi)- pa še to ne vem, kako bom zdržalauser posted image  Bom mogla met kruser posted image  pred očmi, da mi bo ratal. Zdaj pa spet nazaj v postlo- se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.4.2008 20:55:25   
lyra*
Spelka12  kaaaaaaj????????? Dva maš???????user posted image user posted image user posted image user posted image
waaaaaaaaaaaw ČESTITKE! m ful veselauser posted image

jaz sem se pa ob 19ih zbudla! A ve katera kaj bom ponoči delala?user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.4.2008 10:18:59   
spelka12
lyra jaaaaaa dvaaaaa. No sej sem ciljala na dva user posted image . Vedno več nas je.
Kaj! Ti celo lahko zaspiš čez dan? Meni to nikakor ne uspe. Sem sicer zaspana v službi in bi lahko zaspala v stoje ampak ko pridem do postelje pa budna kot sova. In posledično vsak dan ob 23h oplenim hladilnik.
Zdaj pa že res zaslužim bolniško. Vsak dan delam 10 ur, pa še stojim, nič ne sedimo.

A lahko mal o teži vprašam? Jaz sem do sedaj shujšala že 3 kile, pa še gre dol user posted image . Dragija že mal skrbi.

Kje so pa ostale, ki so imele včeraj UZ? lorby, anonimna, saskha in ANIME. Javite se.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.4.2008 11:03:57   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            NS 16.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 08.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let          KR            UZ 28.04.
 user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

05.11.    nagajiva              (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let         kraj          pregled

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 10.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image

12.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 08.04. user posted image

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )          ?? let       Koroška      pregleduser posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image  

15.11.    Breychee            (2user posted image  ,1user posted image )          27 let          SG           UZ 15.04.

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image  )         26 let         kraj          NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let         kraj           pregled

21.11.    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 01.04.

22.11.    konina                 (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 08.04.

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )          ?? let          kraj           pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.4.2008 11:09:31   
ANIME
Ojla punce

se opravičujem ker se tako dolgo nisem javila.
Včeraj bila na UZ in je za enkrat vse OK (v album bom dodala slikci).
Oba sta velika cca 4 cm (od glave do "riti") in nefotogenična po mamici user posted image
Čez 14 dni imamo NS in potem bova KONČNO lahko povedala ostalim.

Ena je spraševala glede bolniške: bila sem pri Rešu na ICSI (imam dvojčke) in do danes še nisem bila noben dan na bolniški. Se včasih počutim malo slabše, ampak za enkrat se mi ne zdi potrebno, da bi bila doma. Če se mi pa stanje poslabša, bom pa sigurno doma ostala (je lepo vedt, da imaš to možnost odprto).

Špeli ... čestitke za dva srčka ... je res posebno doživetje ko jih vidiš.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.4.2008 11:24:23   
carly
Ojla, jest imam pa dones tolk dela, da sem komaj najdla mal časa, da vam kej napišem.
Špela čestitam tudi jaz za dva srčka. Zdej vas je pa res že kar precej dvojnih nosečk. Te lahko vprašam, č si ti tudi iz postopka al te je kar narava z dvema obdarila?
Drgač pa jaz tudi delam, čeprov imam to srečo da imam službo samo eno nadstropje nižje tako, da mi je veliko prihranjenega ( no bo pa zato med porodniško toliko slabše ker bom mogla tudi takrat malo delati).Drugače pa tudi jaz ne spadam med tiste, ki bi za vsaki figo na bolniško letala. Če imaš rizično nosečnost al pa kakšne druge hujše težave potlej že, kar tako samo zaradi nosečnosti pa nebi. No ampak sej to je itak stvar vsakega posameznika pa njegovega zdravnika.
Drugače pa komej čakam vikend, bova z mojmu imela "party" za rojstn dan, v soboto za nas ta mlade v nedeljo pa za tastare. Imava deset dni narazen rojstni dan pa potlej zmeraj skupaj praznujeva nekje vmes med mojmu pa njegovmu rojstnmu dnevu. Bo pa spet težko razloge najdit zakaj alkota ne pijem.Še dobro, da sem malo prehlajena pa se bom kar na to sklicevala.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.4.2008 11:25:57   
konina
špelka, še tukaj čestitke. Jupi za dva! Sedaj se pa le malo spočij in si privošči malo razvajanja. user posted image

anime, tudi tebi čestitke za dobro opravljen pregled in da je vse v redu. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Novembrčice 2008
4.4.2008 12:14:16   
orka
No zdaj vam pa lahko povem, ravno iz UZ-ja pa smo videl user posted image , tko da smo sigurno novembra skupaj

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.4.2008 12:19:05   
carly
čestitam Orka. 

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.4.2008 12:19:46   
nagajiva
Lep sončen pozdrav user posted image
Prav dobre volje sem, ker je danes bilo prvo jutro po treh tednih, da mi ni bilo slabo. Juuuuppppiiiiiuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da mi skoraj nobena hrana ne paše. Hladilnik pa tako smrdi...user posted image  Se prav strinjam z Konino in Mjavčkom. Imam zelo podobne probleme.
Sicer pa, ko sem na UZ (27.03.) slišala srček in videla  user posted image  sem pozabila na vse težave. A ni to en lep občutek?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.4.2008 12:25:42   
carly
Nagajiva čestitam tudi tebi zauser posted image .
Drgač sem pa že nevem kolikokrat hotela vprašati pa vedno pozabim.A ima katera probleme z mozolji?Jest jih v puberteti nisem nč dost imela, sam pa tja me je pred menstro kakšn napadel, ampak zadnje čase mi pa kr rastejo in to sami taki ta boleči, pa stiskaš pa nič ni dokler se vse skupaj ne vname.Matr sem jezna.Pa pridem domov na obisk pa me mami skos zafrkava, da preveč čokolade jem, jest je pa že cel mesec tud probala nisem k mi čist nč ne paše.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.4.2008 12:48:41   
lyra*
spelka12  nimam podnevi težav z spanje imam pa jih ponoči!!! In se zjutraj zbudim kot strašilo z podočnjaki do joškuser posted image user posted image Pol pa mi ne preostane druga kot popoldanski spanecuser posted image

NS sem si prestavila in je bil še edini prosti termin v sredo 16.potem pa bi mogla do maja čakat pa bi blo že prepozno! Vsaj zamene,ker sm kr neučakana ko nikamor ne morem ituser posted image

Meni grem moja služba zdaj ko sem noseča prav pošteno na živce!user posted image Letam gor in dol,ko ena budala sedim 5ur skupajuser posted image user posted image  Bom delala zdaj do enega 25-30tedna,če bom zdržalauser posted image  

orka  čestitke! Zdaj pa se nam kar pridruži pri klepetuuser posted image

nagajiva  se strinjam z tabo! Nekaj najlepšega kar lahko doživišuser posted image user posted image

carly  jih imam ampak čist mičken tok,da jih pač imamuser posted image Drugače jih pa tudi nisem nikoli imela in se mi prav čudno zdiuser posted image  Ampak bomo tudi to preterpeli samo,da bomo svoje štručke pol caratali!user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.4.2008 12:56:41   
Mijavček
Ojla,

pri nas je tud sonček, ampak tako grdo pihhaaa!

Meni je tud danes za spremembo malo boljše, mogoče je pa tak danuser posted image , no zakaj ne bi bil kar tak cel teden.user posted image

Drugač pa za mozolje; jaz mam pa čist obratno... vedno sem jih imela, po obrazu, dekolteju, po hrbtu tudi.user posted image
Zdaj odkar sem user posted image  jih imam pa manj. Še vedno se kakšen majčken nardi, ampak je bistveno izboljšanje user posted image

Ah, to nam pač hormončki delajo, enim usekajo tko, enim pa tko.

Fajn se mejte nosečkice! Čau čau

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
4.4.2008 12:58:04   
nagajiva
Pozdravljena,
sicer sem med tistimi nesrečnicami, ki me mozolji pestijo že kar nekaj let. Vendar pa od kar sem user posted image  je postalo prav moteče. Na prsih se mi rad nardi kak tak mozolj..........uffff....prsi me pa bolijo in potem ga stisni, če ga lahko. Ampak upam, da bo kmalu boljeuser posted image . Hormoni pač delajo svoje. Čokolada nima nič pri tem. user posted image

Za Anime; malo sem bila skopa pri podatkih. UZ sem imela 27.03. in sem slišala user posted image . PDP mi je potrdila tudi G-5.11.. Je pa to moja 1user posted image  in 1user posted image . Stara pa sem 27 let in iz Maribora.

Mimgrede, koliko prej se je potrebno naročiti na NS. Jaz se bom v ponedeljek. Verjetno še nisem pozna?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.4.2008 12:59:38   
konina
moji mazoljčke so se pojavili ampak zmerno. So pa.

jaz sem na bolniški po IVF, sem se odločila, da ostanem doma zaradi mojega strahu, da bo vse vredu, pa zaradi slabosti. Mi je slabosti že od 4.t Poleg tega pa delam v šoli, kjer imamo trenutno epidemijo raznih bolezni. Pa ne bi rada vsega prinesla domov. user posted image  Sem pa dogovorjena z zdravnico, da sem doma do prvega pregleda, kar priporočajo tudi na GK v LJ, potem bova pa z G videli kako in kaj. Nič ne bi imela proti če bi šla delat, saj doma dnevi tako počasi tečejo, da je groza. Sem pa v prvi nosečnosti vse skupaj doživljala čisto drugače, z manj strahu in več energije. Mi tudi ni bilo nič slabo in nobenih drugih težav nisem imela, sem bila kot roža. Tokrat pa te slabosti, pa brez energije, pa strah... Hja, sigurno tudi psiha dela svoje. Sva se le skoraj 6 let trudila, da nam je v drugo uspelo. user posted image  Kar je podobna zgodba kar nekaj sonosečk tukaj. Do prvega UZ se pa sploh ne uspem sprostiti, ker se bojim. No, saj bo kmalu, še 3 dni.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
4.4.2008 13:35:09   
spelka12
carly ni me narava obdarila ampak dr. Reš user posted image user posted image . No gene sva dala pa vseeno midva.
konina samo še 3 dnevi, pa boš ti tudi videla srčka.
mazolji - so ampak manj kot ponavadi.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.4.2008 13:39:35   
ledenka
ANIME, ful lep buši user posted image

Špelči. kdaj boš pa tvojega pokazala? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.4.2008 14:06:45   
lyra*
ANIME  iiii kakšna pikeca imašuser posted image user posted image Vsakič bosta večja!user posted image

Ja meni pa je zdj moj user posted image  povedu,da je en mojih najbližjih v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image Me je ful strah,da nebo kaj hujšega! Naj bi bil oslabljen srček...čist sm na dnuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.4.2008 14:35:22   
murva
Drage moje user posted image !

jaz se od vas poslavljam, našemu user posted image  ne bije več user posted image . U bistvu je bebi mrtev že dva tedna...včerej zjutrej sem malo krvavela, popoldan sem šla do dežurnega u KR porodnišnici, ki me je hotu spravit v bolnico brez da bi mi delal UZ, pa sem se uprla in sem danes šla do svojga ginekologa, ki mi je naredil UZ in pol napisal še napotnico za abrazijo. In v ponedeljek spet.... pa kaj čem, bilo je kratko, a vendar sladko pričakovanje.
Punce, držte se, pa nikar ne hodite po moji poti!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.4.2008 15:39:37   
Oaza
murva- user posted image    user posted image    user posted image

Danes sem se naročila na pregled in ga imam komaj 06.maja. user posted image  Ni to malo pozno glede na to, da sem imela zadnjo M 13. februarja?

Aha, pa še nekaj m,me zanima: sem prvič user posted image  in še tega ne vem. Nekatere imate na seznamu napisano UZ nekatere pa imamo napisano pregled. A ti ne delajo UZ že na prvem pregledu al kako? Upam, da ni butasto vprašnje...

Držite se!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.4.2008 15:56:35   
konina
murva user posted image  nimam besed, ki bi te lahko potolažile. Drži se.

oaza, načeloma vedno naredijo UZ na prvem pregledu. Jaz imam napisan UZ, ker mi ga bodo naredili še v LJ, kjer sem imela transfer pingvinov. To še ni moj prvi pregled. Samo zaključek postopka v LJ.

Lp, Nina

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.4.2008 18:35:19   
nagajiva
Murva....saj ne vem kaj ti lahko sploh kdo reče, da te vsaj malo potolaži. user posted image user posted image
Upam, da se bo nasljednjič bolje izšlo.user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.4.2008 18:59:20   
lyra*
murva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da naslednjič uspe!

Kaj zdaj nosečke,vse spite?
Jaz sem bila zdaj z user posted image  veni,pa še eno sosedo ima tudi rok novembra,pa sva malo počvekali.

Zdaj počasi pride pa moj domov pa se greva malo pocarkljatuser posted image user posted image

Pa sem se hvalila,da mi ni slabo-evo spet je pri meniuser posted image sploh nimam apetita...pa lačna sem ampak nevem kaj naj jemuser posted image

user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.4.2008 19:13:34   
Anonimen
Punce, ali mi lahko prosim poveste po kakšnem izračunu se pride do pdp-ja po IVF-ju, saj  se O takrat ni zgodila kot bi se v navadnem ciklu user posted image

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?