|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.4.2008 10:50:52   
carly
Ojla punce, evo sem si odtrgala še par minutk za vas, potlej pa na kavico pa nazaj delat.
Se nč kej ne oglašate, pa smo čist pri dnu.Drgač sem pa vikend kar lepo preživela. Sta prišli dve kolegici z dojenčkoma na rojstni dan, pa je bila potlej itak celo uro vsa pozornost njima namenjena, no pa ena kolegica je imela mačka od prejšnjega dne, ko je preveč hokejsko zmago proslavljala, tako da sploh nisem bila sumljiva, da nič alkohola ne pijem, k nas je bilo kar nekaj na soku. No naslednji dan so bili pa starši na pikniku pa so zgleda tudi misli, da ga je bilo že prejšnji dan preveč pa sem zato kar na sokcu. Tko da zdej še en teden potrpim do pregleda potlej jim bova pa počasi kr povedala.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.4.2008 10:54:45   
Breychee
dan user posted image .

js se poslavljam od nosečk user posted image , ker nisem več noseča. vsem želim najlepšo nosečnost in upam da tudi s čim manj težav če ne brez njih. uživajte, pustite se razvajat in malo lahko tudi uporabite naraščujoče trebuščke sebi v prid user posted image . se javim na začetku novembra, da vidim kako so vaše pikice zrastle v prelepa čudovita bitjeca.

lep pozdravček.

Bomo videli kaj bo?!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.4.2008 12:16:42   
vebo
Breychee moje sožalje od korošice, ki ima PDP na isti dan kot si ga imela ti. Jaz tudi še trepetam, imela sem že krvavitve, po ultrazvoku ne štima vse, je plodek malo mali, ampak raste, imela sem rjave izcedke, jem dabroston. Rjavih izcedkov ni več, so pa rumeni, jutri ponovno ultrazvok. Nosečo se še počutim, boleče zize, malo slbosti, bomo videli, jaz mislim da bo, tebi pa želim čimprej da okrevaš in da boš čimprej spet mamica.
Vsem ostali želim vso srečo.

(odgovor članu Breychee)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.4.2008 12:51:37   
spelka12
Breychee zelo, zelo mi je žal. user posted image user posted image
jaz imam v ponedeljek 14.4. končno pregled še pri svojem osebnem ginekologu pa da vidimo, kaj bo rekel.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.4.2008 16:21:52   
Petra1111
breychee user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo mi je žal. Kako pa to? Ali je bilo kaj narobe, ali kar naeenkrat? Sama imam namreč hematom in sem tudi 1x krvavela. Vsakič ko grem na UZ se vsa tresem. 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.4.2008 16:22:53   
Petra1111
Punce, mene pa zanima, če ste se že naročile na NS in kdaj jo imate?

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.4.2008 18:37:02   
lyra*
breychee user posted image user posted image user posted image upam,da boš čimpej mamica ponovnouser posted image

Babe jaz sem dane zaradi enih težav imela UZ!¸

user posted image user posted image bije srček zelo hitro! Velika sta pa nekje okoli 3,5user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.4.2008 18:59:51   
spelka12
petra111 NS imam 8.5. v Dravljah.
lyra* kakšnih težav user posted image . Upam, da je vse o.k. Ne me strašit prosim user posted image . Odkar vem, da sta v meni 2 user posted image user posted image  me je še bolj strah. Vsakič ko me špikne sem čisto trda pa nonstop sem na wc-ju, ko mi svečka ven teče pa se bojim, da se ne bo izcedek obarval.

Drugače me pa zanima, kako veš, da pride do splava? A ne čutiš več otroka, a je prisotna krvavitev? Domačim nameravam ta teden že povedat, jutri bom 2 meseca noseča. Vem, da je zgodaj ampak smo 24 ur na dan skup in ne morem več skrivat slabosti in hormonskih nihanj user posted image . A mi lahko 1 UZ pokaže zdrava otročička, naslednji pa nič več? Madonca sem en psiho user posted image .
A bo katera izmed vas mogoče rodila na Jesenicah ?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.4.2008 19:36:58   
mali_marsovcek
Oj!

En pregled smo že imeli (nenačrtovan zaradi krvavitve), naslednji pregled pa bo v petek dopoldan.
Upam da bo vse uredu - MORA biti vse uredu!
Problem je v tem ker gremo (naj bi šli) 26.4. na poročno potovanje.
Saj bi več povedal pa imam na sumu kolegico da bo preko foruma izvedela da smo noseči.
Rada bi povedala po NS.

Ali katera ve koliko se čaka na NS in kje jo opravljajo v LJ.

Žal nama je za vse nesrečne nosečke ki so izgubile user posted image . Vem kako je to težko ker je kolegica izgubila svojega v 16. tednu.
Ne obupajte!!!!

LP

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.4.2008 21:10:44   
orka
Hej.
Sem imela prvi UZ 4.4. pa smo videl user posted image .Po mojem izračunu glede na M = PDP 13.11.2008
Naslednji pregled pri G. 24.4., pa bo še ona povedala  pdp.
Tako da ANIME, lahko me dodaš na seznam.
L.p.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.4.2008 21:53:24   
konina
uh, punce, jutri imam pa jaz UZ. Držite pesti, da bo vse v redu. Pe daje tak strah, da je moj že kar hud name. user posted image  Mislite name.

breychee, user posted image . Sem brez besed ob takih žalostnih koncih. Naj vam naslednjič uspe s srečnim koncem.

vse, ki ste imele uspešne UZ-je pa JUPI! In naj bo tako še naprej.user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.4.2008 6:50:59   
Sulfinija
Novemberke pozdravlja vas ena decemberka.Konina,za današnji UZ ti držima z mojo user posted image  velike,močne in debele pesti.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.4.2008 8:41:14   
emina83
jutro!

evo, pr men je user posted image že v vrtcu, kavico sem že spila, posodo pospravila, iz sušilca cunje pobrala, zdej pa veselo tipkam.

konina stiskam pestke za danes! user posted image user posted image user posted image

breychee user posted image user posted image user posted image , za nesrečen iztek user posted image , razmišljaj pozitivno in želim ti da boš čimprej imela novo pikico pod user posted image

no, evo da ponovim, NS imam 18.04,  naslednji pregled 21.05 , PDP mi je pa G prestavila na 1. 11.  še NS preguram pa upam da se bom boljše počutila, ker sem zadnje čase tolk kr neki žalostna, pa kr neki se user posted image user posted image user posted image in ko začnem, se sploh ne morm ustavit...

eh, upam da me čimprej mine...

uživajte dan!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.4.2008 8:55:04   
carly
Dobr jutr še iz moje strani.
Brychee zelo mi je hudo zate, upam da bo v naslednjo vse v redu.user posted image
Za vse ostale, ki ste imele probleme pa močno držim pesti, da bi bilo vse v redu.

Spelka jaz bom rodila na Jesenicah, sem tako in tako iz okolice pa tudi gin. imam v bolnišnici Jesenice.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.4.2008 10:06:55   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            NS 16.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 08.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB            NS 07.04. user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           pregled user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 10.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image

12.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 08.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

13.11     orka                    (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )          ?? let       Koroška      pregleduser posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image   

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let        kraj           UZ 06.05

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina                 (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 08.04.

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
UZ 26.03.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )           ?? let          kraj           pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.4.2008 10:08:27   
spelka12
O carly fino ,vsaj ena.user posted image  Vidim pa, da imava na isti dan UZ. 14.4. Ob kateri uri ga pa imaš? Mogoče se srečava. Jaz moram biti tam ob 8.30.
Jaz drugače nisem iz okolice ampak iz Kranja. Mam pa tam svojega g. Sredanoviča. Se mi pa zdi jeseniška porodnišnica malo bolj uštimana kot kranjska.
sulfinija kako lepo, da si nas prišla pozdravit. Še enkrat iskrene čestitke za user posted image , pa si le dočakala.
konina držim pesti že od 6.00 zjutraj. Javi, koliko srčkov poleg tvojega bije. Sigurno sta (vsaj user posted image ) dva.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.4.2008 12:01:00   
Oaza
breychee- žal mi je za tvojo pikico! user posted image    user posted image    user posted image  

Jaz pa sem šla prosit, če je možno pregled pred 6.5., ker mi je precej slabo pa še dvigovati moram veliko v službi in bi rada tam čimprej povedala. Tako, da sem na pregled naročena danes. Hitro se napapcam in grem. Mislim, da  user posted image  še ne bo bil, ker je po moje malce prehitro. Bomo videli. Držite pesti!!

Se javim, ko pridem nazaj.

lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.4.2008 12:48:45   
carly
Spleka  potlej se pa sigurno vidiva, jaz ga imam pa ob 8.00.Pa glede koliko se ponavadi čaka, skoraj ne verjamem,da bom že takoj ob 8.00 na vrsti.
So ti slučajno kej povedali kdo bo takrat delal? Jest sem imela drugače Macunovo, pa so mi potlej nekaj spreminjal in mi dali Tratnika (me ni nikoli pregledal) ampak ta se je preselil in zdej menda dela v Murski Soboti.Tko, da mi je zdej sestra rekla, če mi lohk da Ulčarjevo.Tko, da sem za sedaj malo bolj mirna, ker mi ni nič faj bit pri moškem gin., pa upam da ne bo na UZ ravno kakšen moški.
Drgač pa tvoj gin. tudi v Jeseniški bol.dela, no vsaj delal je.
Oaza sporoči kako bo na pregledu.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.4.2008 13:02:31   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Spleka  potlej se pa sigurno vidiva, jaz ga imam pa ob 8.00.Pa glede koliko se ponavadi čaka, skoraj ne verjamem,da bom že takoj ob 8.00 na vrsti.
sigurno se vidiva. Meni je drugače sredanovič rekel, naj se prijavim na recepciji in da ga morajo pol sestre osebno poklicat, ker k drugemu sploh ne bi šla. Sem precej trmasta in zahtevna user posted image . A pol se vidiva v čakalnici pred gin.ambulanto a ne? Bom probala prit malo prej. Pa itak morva še kri in vodo dat, tko da bova zelo dolgo tamuser posted image .

Drgač pa tvoj gin. tudi v Jeseniški bol.dela, no vsaj delal je.
Ja on je predstojnik ginekološkega in porodniškega oddelka. Sem bila že 3x operirana pri njemu in se že doooobro poznavauser posted image .

konina še kar čakamo, kdaj pa imaš UZ?
oaza seveda se že lahko vidi srček in se tudi bo. Pa veliko sreče danes.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.4.2008 13:14:48   
carly
No Splka potlej pa za tebe ni problema. Mene je pa kr malo strah.Itak je to moja prva nosečnost ( no v bistvu druga ampak tista se je končala že pred prvim pregledom) pa sploh ne vem kaj naj pričakujem pa kako vse skupaj zgleda. No ja bom v pon. vse zvedela ane.Upam pa da ne bo predolgo trajalo, že tako ne vem kaj naj tašči rečem kam grem že navsezgodaj zjutraj.Pa že sedaj vem, da bo mojmu cel dopoldan težila kje sem pa men tud poj k bom nazaj pršla.Ah tele firbčne tašče. Blagor tistim, ki ste čisto na svojem, da se vam ni treba it takšnih skrivalnic.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.4.2008 13:14:53   
nagajiva
Pozdravljene user posted image
Današnje vreme mi ni nič všeč. Sem tako utrujenauser posted image  Sem pa danes dobila datum za NS-30.4. Komaj čakam user posted image user posted image  Ker je še tako malo vidnih sprememb na meni, sem ob vsakem špikanju v trebuhu na trnih. Še ko grem na WC preverjam, da ni slučajno kakšna rdeča sled.......Upam, da doživljate kaj podobnega in da nisem samo jaz tako panična.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.4.2008 13:36:33   
spelka12
nagajiva nisi samo ti panična. Obljubim. Jaz vsak večer štokam prsi, če še bolijo user posted image , pa pred špeglom telovadim če trebušček kaj rasteuser posted image .
carly verjemi, dolgo bo trajalo. user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.4.2008 13:50:20   
nagajiva
spelka12: hvala...........user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem vsak dan pred ogledalom.............vem, da mi bo kmalu trebušček verjetno povzročal težave, ampak si ga trenutno želim....pa da se pričnejo premiki, da bom vedela da je z mojimuser posted image  vse OK. Prva nosečnost je verjetno najbolj napeta.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.4.2008 14:51:33   
varci
Breychee - iskreno mi je žal za tvojo pikico. Samo pozitivno boš videla tudi tebi je namenjeno postati mamica. user posted image user posted image

Evo, jaz ravno s pregleda. user posted image  tiktaka kot zmešan, joj sem tok vesela, da sploh ne znam povedat. Miga sto na uro, mi je še UZ skozi trebuh naredila, da ga je lahko zmerila. Smo za tri dni večji, tako, da imam PDP 30.10.08, ampak, če ste za to bi ostala pri vas.
Proti slabosti mi je dala Plivit B6, upam, da bo kaj pomagal. NS imam 23.4.08 v Dravljah, naslednji pregled pa 5.5.08. Do takrat mi je še podaljšala bolniško.

Bodite pridne in božajte svoje bušije.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.4.2008 15:01:41   
Mijavček
Breychee, tudi meni je žal. Drži se in kmalu pogumno naprej!user posted image

Drugač pa sem jaz tud čist panična, na trenutke me že kar paranoja daje. Stalno čekiranje odtenka na hlačkah je pa itak že od pred testa vsakodnevno opravilouser posted image  KOmi čakam četrtek, da vidm, če je vse OK.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?