|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčice 2008
4.4.2008 19:53:18   
konina
www.ivf.ca

tole je stran kjer si lahko izračunaš PDP. Imaš možnost, da vpišeš prvi dan zadnje M ali pa dan ovulacije. Pa ti napiše vse, PDP, koliko tednov in dni si noseča in še marsikaj za naprej.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.4.2008 20:25:00   
blanč
Pozdrav vsem. Sem pa prišla mal pokukat kako je našim IVF-jevkam in malo poklepetat z GUGU pa vidim, da se že nekaj časa ni oglasila???

Vsem želim lepo in lahko nosečnost.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.4.2008 21:50:32   
spelka12
murva user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti. Res mi je žal za tvojega user posted image .user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo 6 nosečnost končala z zdravim user posted image .
Joj kako te to potre. Ko že mislimo kako daleč smo in da bo vse o.k. potem pa tole. Nimam besed.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.4.2008 22:48:54   
lyra*
a že vse spite???

Jaz sem bolj nočna in se grem komaj tuširatuser posted image Moj pa še veselo spi.Se je nekaj hvalil,da me bo počakal ampak ni dolgo vzdržaluser posted image

Ju3 se pa oblečem v trenerko pa eno široko majco pa v mesto na kavico,če bo sončekuser posted image

Zdaj pa lahko noč babe mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 654
5.4.2008 8:35:39   
lyra*
jutro!

Eno user posted image  za vse!
Jaz sem danes ful dobro spalauser posted image Samo vroče mi je bilouser posted image

Se mi pridruži katera v mestu?user posted image Šibam jaz se preoblečt pa v mesto potem pa kosilo skuhat.........

Fajn se mejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.4.2008 11:02:55   
Oaza
Jutro user posted image !

Sem se pred kratkim zbudila, zdaj pa srkam kavico in jem prepečenec zraven, pa še to bolj na silo! Ponavadi me boli glava, če ne spijem kave zjutraj, tako, da eno dozico moram, čeprav mi smrdi.
Slabo pa mi postane takoj, ko se zjutraj vstanem. Edino,ko spim je O.K.
Kaj pa ve- še vse spite ali ste zunaj na sončku, da nič ne klepetate?user posted image

Včeraj sem si nekaj računala in po glede na datum zadnje M bi naj imela PDP v sredini novembra, potem sem pa šla na RR koledarček in mi je izračunalo PDP 1.decembra. Tako, da ne vem , če sploh spadam k vam...  Čakat pa moram do 6. maja, da sploh vidim pri čem sem... Joj, kako se bo ta mesec vlekel.

Aha, konina, hvala za odgovor!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.4.2008 13:12:49   
lyra*
jaz imam pa nova očalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se takoj mogla pohvalituser posted image

Grem malo počivat,me je ta hoja pošteno utrudilauser posted image user posted image Kaj šele bo...potem pa grem na tekmo,malo moje soigralke pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 657
5.4.2008 17:01:17   
emina83
oj!

murva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo naslednjič bolje! in da se to nobeni nikoli več ne zgodi!

jaz pa moja user posted image sma skor celi dan uživale na sončeku, prej sma pšle domov, naredile za jest, zdej pa že počivamo po kosilu.

oaza ti kar ostani zraven nas, tudi če ne boš novembrčica, zdej si že v klubuuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
5.4.2008 19:24:23   
jelka123
pozdravljene,tudi jaz se že nekaj časa nisem javila,tako sem zaposlena,prvi uz je za manouser posted image ,počutjeuser posted image ,
imam pa še en uz  pri njih ker ni bilo moje zdravnice 08.04.potem pa k svoji gin ,da še opravim vse krvne preiskave

ali je katera rh -?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.4.2008 19:33:29   
Mijavček
Murva, zelo mi je žal, ne vem kaj naj napišem. Upam, da se kmalu pobereš in s polno voljo naprej!

Jelka, jaz sem rh-. Zakaj pa sprašuješ?

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 660
5.4.2008 20:13:35   
Anonimen
joj, jaz vas tako občudujem, ki ste polne energije, jaz se tako user posted image  počutim, da se že sama sebi smilim. Če nebi med tednom v službo hodila bi dobila preležanine od ležanja. user posted image  za službo.
Saj vem,da bi se morala malo več gibati, a kaj ko mi je skoooooooz slabo!?!? V prvih dveh user posted image  mi sploh ni blo nč medtem ko zdaj....Dost o men , kako ste pa ve srečke user posted image  ?

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
5.4.2008 20:43:09   
jelka123
nič kar tako,pri meni je to 3.nosečnost in vedno je bil otrok rh+,tako malo me skrbi da nimam kakšnih protiteles-to pokaže ict
pri prvi nosečnosti ni nič posebnega ,razen rhogam inj v 28 t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
5.4.2008 20:45:56   
lyra*
Jaz sem doma!
Zaspana,da crkneš pa spet sama domauser posted image Moj je šel na fantovščinouser posted image user posted image user posted image Bo kar pestro......

Ju3 pa grem k kolegici,ko se poroči maja,greva za mene obleko gledatuser posted image
Že vse vem kakšna bo,sam probat si jo moram,da vidim kako mi bo pasalauser posted image Držite pesti,da nebom grozna!user posted image

Pol pa greva še poročni meni poskusit in bomo jedli same dobrote!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.4.2008 10:41:35   
konina
dober dan, nosečke. Kje se kajd ržite danes, ko je tak lep sonček? Jaz se držim doma, mi je danes spet malo bolj slabo. user posted image  Popoldne grem pa navijat za hčerko, ki gre prvič na tek, imamo novomeški tek danes, pa se je odločila, da bo tekmovala.user posted image   No, tako, da upam, da bo popoldne moja slabost vzela odmor.

lepo se imejte danes, pridem pogledat spet popoldne.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.4.2008 10:44:35   
konina
aja, pa še eno vprašanje imam. Zakaj meni tale nosečniški koledar kaže, da sem noseča 8t, če sem pa 7t 1d? A kaže v kater teden prihajaš, za vnaprej? user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.4.2008 10:48:14   
jelka123
da verjetno pokaže da stopaš v 8teden-saj tudi jaz imam 7t in 3 dni -to je 8t
konina-kako si si izračunala pt-glede na m?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.4.2008 10:53:12   
konina
jaz sem zračunala PDP po M, mi pa glede na O zamakne za 2 dni. Bom v torek videla na UZ kaj bodo rekli.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.4.2008 11:03:11   
jelka123
glede o ali transferja,jaz sem imela et 03.03,m pa 14.02
pa ti

sedaj pa že komaj čakaš na uz,samo malo še

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.4.2008 11:22:22   
konina
jaz sem imela M 16.2., O pa 3.3., Et pa 8.3. Sem imela pingvine. Tako, da se zaenkrat držim kar M, potem bo pa G povedala kako in kaj. Sedaj sem pa res že nestrpna in komaj čakam UZ. Se mi zdi da je glede na druge, ki so v postopkih moj UZ kar pozno. Saj grem že v 8t. user posted image  No, se bo pa vsaj srček videl ali pa celo dva.

Lp, Nina

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.4.2008 11:52:52   
Mijavček
OJ,

ja jaz tud gruntam če ne bi bilo bolš da grem v službo, mogoče sam za 4 ure. Se mi zdi, da bi se zamotila in mi ne bi bilo tok slaaaabooooouser posted image user posted image user posted image

Jelka, jaz sem že mela ICT test  in je uredu, sem pa itak 1. user posted image . Pri nas u družini smo vsi negativci; mami, oči, sestra, njen sin in jaz. Kaj je moj mož pa ne vem.

Konina, nosečniški koledar se "narobe izraža"; če piše, da si noseča 8t pomeni, da si v 8.tednu, se pravi 7 polnih tednov in tokintok dni. Men tud napiše "noseči ste 10 tednov", pa ni res, sem 9t pa 5d danes. Meni je PDP sestra določila glede na punkcijo, se pravi glede na O, saj sem jo imela šele 19.dan ciklusa in bi po zadnji M bilo narobe, drugač pa tud ZM upoštevajo.

čao punce, jest grem na sončka, k pravjo, da ga pol ne bo! 

PS; aja konina, dobr navijej za svojo pupo.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.4.2008 13:21:35   
lyra*
mijavček saj bo boljše !
Ko boš začela kupovat oblačilca in to,bo vse slabo pozabljeno!
Sicer pa itak je tako,da bomo imele me dvojne težaveuser posted image user posted image

Kdo vse ima ta teden UZ?Da bomo pesti držali.

Jaz pa grem zdaj do kolegice gledat oblekco za meneuser posted image user posted image

LP user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.4.2008 19:20:51   
konina
evo mene. Hčerka je bila zelo dobra, pretekla je 500m brez prestanka. Jupi! Smo bili zelo ponosni za prvič. Pa še drugače je sicer športnica, po očitu, ampak trenira gimnastiko. Tam je pa zelo dobra. Tole danes je bilo bolj za rekreacijo in razvedrilo. 

moj trebuh je pa danes kot balonček, težko bi skrila, da nas je več. Kaj šele bo! Pa tudi slabo mi je že cel dan, še ponoči sem se zbudila od slabosti. No, ja, tako mora biti.

V torek imam pa UZ! Komaj čakam!

Lp, Nina

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.4.2008 9:16:05   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            NS 16.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 08.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

05.11.   nagajiva              (1user posted image  ,0user posted image  )        27 let          MB           pregled user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 10.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image

12.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 08.04. user posted image

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )          ?? let       Koroška      pregleduser posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image  

15.11.    Breychee            (2user posted image  ,1user posted image )          27 let          SG           UZ 15.04.

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image  )         26 let         kraj          NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let        kraj           UZ 06.05

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina                 (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 08.04.

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )           ?? let          kraj           pregled

??         orka                      (?user posted image  ,?user posted image  )            ?? let          kraj           pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.4.2008 9:17:57   
carly
Murva tudi meni je ful žal za tebe. Upam, da ne boš izgubila volje in da bo naslednjič vse v redu.
Drugače imam pa danes ful dela, upam da bom kasneje kakšno luknjo najdla in vas pridem spet pogledat.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.4.2008 9:29:02   
ANIME
Pozdravljene punce

najprej murva ... user posted image user posted image  upam, da se čim prej potolažiš in dobiš tako željenega user posted image

Jaz sem preživela prav lušten vikend. V petek sem staknila vročino (verjetno bolj zaradi preutrujenosti kot kaj drugega) in sem se lepo naspala, v soboto smo bili s kolegi na morju, zvečer pa na koncertu Bijelo dugme (noro dobr koncert in skakala sem za tri user posted image ), včeraj pa kavica v mestu in pa odlično kosilo. Vsako popoldne pa malo zaspim, da si nafilam baterije in potem spet naprej ...

Ena je spraševala zakaj je nekje pregled nekje pa UZ ... pregled brez datuma pomeni, da ta oseba še ni sporočila kdaj ima naslednji pregled (prvi je ponavadi UZ, da potrdijo nosečnost), potem se pa  loči med UZ in NS oz, samo navadnim pregledom ...

Lep začetek tedna in čim bolj mirno naj mine!!!

Pa še:

Tiste, ki ste prejšnji teden imele preglede sporočite kdaj imate naslenjega! (saskha, Petra1111, mali_marsovček, Lorby007, Ssheila, Anonimna)

Pregledi ta teden:

Danes pregled: lyra user posted image user posted image user posted image

Jutri pregled: varci, _katja_, pat13, Šema, jelka123, konina user posted image user posted image user posted image

Sreda:

Četrtek: mijavček, Polynesia user posted image user posted image user posted image

Punce - čim prej sporočite novice iz pregledov

In pa punce-nosečke na koncu seznama ... prosim, če sporočite manjkajoče podatke, da vas lahko vstavim v seznam!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?