|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.4.2008 11:21:00   
varci
Ojla, evo mene. Tok sem komaj čakala pregled včeraj, potem me pa zjutraj ob 07.00 kliče sestra in pove, da je ginekologinja na bolniški. Nov datum za pregled imam 8.4., ko bom že v 11t. To je noro kako dolgo je treba čakat. Aja pol mi je pa sestra še rekla, da naj se opremim z veliko mero potrpljenja, ker bo grozna gužva user posted image . Mislim ta naš zdravstvo je za posrat.

Drugače sem pa doma na bolniški zaradi slabosti, vrtoglavice, zgaga me peče, okus v ustih - nimam besed, fuj,  za znoret pa čist sem brez moči.

Vebo drži se in jaz držim pesti za tvojo pikico.

Bodite pridne user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.4.2008 11:45:42   
Anonimen
Jaz sem danes zelo žalostna. Včeraj sem bila pri G in je rekel, da se v GV ne vidi plodka. Imam tako slab občutek., ker imam danes tudi izcedek rahlo roza obarvan izcedek. Noseča sem cca 7t. Zadnja M 16.2. Imam lahko še kakšno upanje?

Hvala vam.

(odgovor članu varci)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
2.4.2008 12:24:22   
carly
Anonimna, držim pesti, da bi bilo vse dobro, čeprav je pomoje bolj malo upanja. Edino, če si zanosila kasneje in se plodek še ni toliko razvil, da bi bil viden.Kaj pa ti je sicer gin.rekel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.4.2008 12:29:49   
Anonimen
Ravno to je rekel, da je morda prišlo kasneje do oploditve in da zato še ni videti plodka.user posted image

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
2.4.2008 12:35:54   
murva
Hoj!

Ja Varci, kakšna smola z ginekologinjo in 1. pregledom...ja, čakanje pacientov je pa največja zguba u našmu celotnemu sistemu user posted image .
Draga Anonimna, meni se pri polnih 6t nosečnosti tudi ni vidlo ploda v GV, potem na kontroli čez 1 teden pa je bil viden, pa še user posted image  je utripal zraven user posted image  - kar brez panike, kljub izcedku. Jaz si zmerej med kakšnim nosečniškim "živčkanjem" rečem pa saj itak nimam nobenga vpliva na to kaj bo. Držim pesti tudi zate user posted image user posted image user posted image . Eh, punce, meni je pa danes tako čudno user posted image , da občasno pomislim na WC školjko ... sam pr nas u službi so WC-ji katastrofalni! Bom probala do doma zdržat user posted image ...če se bo dalo...
Pa pište kaj, smo vedno bolj pr koncu tem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.4.2008 12:36:02   
carly
No potlej imaš mogoče še upanje, če se ti ne bo krvavitev okrepila. Če si izcedek dobila po pregledu je možno, da je to zaradi pregleda.Sedaj na žalost ne moreš nič razen da čakaš.Verjetno te je čez en teden naročil spet na pregled, takrat boš že sigurno vedela pri čem si. Mi je pa zelo hudo zate, sem bila v podobni situaciji in vem kako hudo je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.4.2008 12:43:34   
carly
Murva veš, da je tudi meni danes že cel dan tolk čudnuser posted image .Pa sem se zjutraj ravno hotla pohvalt, da zdej mi pa ni več slabo ker mi prej dva dni ni bilo in evo danes sem pa že cel dopoldan čis zanič pa še ponoči nisem spala ker sem si ledvico prehladila, ko sem zadnjič cel popoldan na sončku sedela in je tako prijetno pihljalao, da ni bilo prevroče, no sedaj pa že dva dni samo jamram.Pa imam tako grdo navado da se celo noč v postlji obračam in seveda me ob vsakem premiku zašpika in se takoj zbudim.
Drugače pa tudi jaz opažam, da je zadnje dni tale tema bolj tiho, se nič ne oglašate, tistih par stalnih, ostale ste pa kar tiho.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.4.2008 13:02:41   
murva
Ja carly, tud jaz sem se že skor hvalila, da pa mi ni nč kej hudo zarad slabosti...evo, pa mamo zdej user posted image . Ledvičko pa dej na toplo, a veš kolk morjo zdej te revce prefiltrirat? Pa pit, pit in še enkrat pit.
Ostale punce pa res nč kej ne pišejo - sej vem, enim je slabo, ene ne morjo tako pogosto do neta, pa še bi se lohku najdlu izgovorov, sam ni user posted image  de se ne bi najdlo priložnosti za kej napisat. Ma bo že.
Evo, pa smo dočakali eno pravo aprilsko ploho.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.4.2008 13:19:26   
Mijavček
Oj,
ja murva, midva mava res skupaj rok, sam moja dva bosta verjetno mal pohitelauser posted image

Anonimna, poskusi čimmmanj mislit na to do naslednjega tedna... meni se pri 6t tudi šenji videl plodek, pa samo ena vrečka se je vidla, čez 1 t, se je pojavila še ena vrečka, dva plodka in dva srčka. Ne obupaj. izcedek pa tud ni nč hudga dokler ne gre res za krvavitev.

Vebo user posted image

Ja tile pregledi so bli res rečeni od 8.-10. tedna. So pa najdli mesto za šparanje user posted image . Važn, da mamo za tanke. user posted image user posted image

Men je še vedno user posted image , včeraj me je čist zdelalo, sem mogla it 4x user posted image   Danes pa že ob 7-ih za dobro jutro. Že tko me nič ni, pa še kar pojem gre ven... kar tresem se. Kdaaaaj bo tega koooonc????

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.4.2008 13:23:47   
carly
Veš, da sem ravno razmišljala, da je tale vreme tud mal kriv. Ker čez vikend, ko je bilo lepo in sem bila večino dneva zunaj mi ni bilo nič.Sedaj ko je pa spet dež, sem pa čist narobe.Pa glede na napoved se bom mogla kar navadit.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.4.2008 13:24:45   
murva
O Mijavček, vem, dvojčki res ne čakajo do polnih 40 tednov...sam zdej smo vseeno na istem. O ti bogica...pravjo da je po prvih treh mescih teh težav konc, če je to res, pa ne vem. Upam, da ne bo prehudo in da kej hrane~tekočine tudi v tebi ostane user posted image . Drži se!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.4.2008 13:31:12   
murva
Aja, skoz vem, de bi rada še nekej dodala...o ta pozabljivost moja...glede prvih pregledov - ma kdo bi razumel ta zdr. sistem. Eni naročijo tako zgodaj, da se pr UZ še nč ne vidi, spet drugi pa tako pozno, da ne veš, kaj bi si mislu user posted image . Ja, ja, sam da ma Korl novo igračo, pa je pr hiši mir.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.4.2008 14:01:55   
konina
hojla, danes pa malo bolj klepetate. No, jaz sem danes dopoldne nekako kar preživela, je pa sedaj po kosilu slabše. Tudi jaz bi rajši sonček nazaj!

anonimna, upam, da se vse uredi in da naslednjič zagledaš srček.

Mene  že pošteno daje nestrpnost, komaj čakam UZ. poleg tega me je pa strah, če bo vse v redu. Hja, bo treba počakat.

Upam, da slabosti hitro minejo vsem, ki jih trpimo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.4.2008 14:51:34   
ANIME
Ojla!

jaz sem pa danes glavna frajla v LJ saj imam prvič nosečniške hlače za v službo ... se počutim tako "spešl". Je pa res, da so full bolj udobne kot navadne.

Jaz imam že malo živčne vojne glede jutrišnjega pregleda ... samo upam, da bo  obema vse OK in da čez 14 damo čez še NS, potem pa ŽURKA!!!!

No lepo se imeje!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.4.2008 14:58:15   
lyra*
daan!

Vidim,da imate vse težave zaradi prepoznih pregledov...saj bo! Jaz hvala bogu nimam teh težav ker imam kar nekaj pozanstev in grem kar peko vrsteuser posted image user posted image user posted image  Jaz pa če bo vse po sreči imam 7že NS! A ni to malo hitro?user posted image Saj sploh nevem kako to zgleda? To moja prva nosečnost in mi je vse čisto tujo!

murva  saj moj je isti! Na koncu pa mi reče"ja saj res si imela prav"user posted image user posted image

Sicer pa za avto je še čas enih 7mesecev!user posted image

Zdaj grem po lubija v službo,ker mu je en mulc gumo spustil,pa k tašči greva...pol pa še vas pridem pogledat,če bote kaj napisaleuser posted image

anonimna  ne zgubit upanja! Mogoče še je pa res prehitro!user posted image

Jeej meni pa ni nič več slabo!user posted image user posted image Sem kar boljše volje...Upam,da bo vam ta slabost hitro minilauser posted image

ANIME jaz sem pred vsakim pregledom bila živčna ko sto hudičev! Pa pridem čist prestrašena do zdravnice!Pa ona meni,če je kaj hudo narobeuser posted image

Imam pa danes celi dan občutek,kot bi imela menstruacijouser posted image Ampak krvavitve še ni!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.4.2008 15:54:08   
Oaza
Drage novembrčice!

Včeraj mi je test pokazal user posted image  in po mojih izračunih spadam k vam- če me seveda vzamete. user posted image
H gin. se bom naročila jutri ali pa v petek in potem upam, da bo vse O.K.

lp

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.4.2008 16:00:37   
konina
oaza, dobrodošla. Seveda bo vse o.k. user posted image  Kdaj si si pa izračunala PDP?

lp, nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.4.2008 16:00:46   
mali_marsovcek
Lp user posted image !

Kar se tiče pregleda pri G 2.4.!
Zaradi dogodkov v petek smo ga imeli že takrat in je kazalo vse uredu.
Samo neveva zakaj je prišlo do krvavitve. Mogoče zato ker sem prejšnji dan
Dvignila cerka 7kg težko škatlo.

Srček je utripal!

Zdaj pa doma ležimo in ležimo! Malo nam je slabo (na momente zelo).
Vonjave so vse X 100 močnejše in hitor nam zmanjkuje zraka, tako da
je okno vedno odprto na stežaj. Uglavnem pa zlo veliko spimo.

Hrana pa je najbolj zanimiva stvar. Vse bi ampak samo dva koščka
potem pa je že nagnusno.

Uživajte

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.4.2008 16:05:24   
Oaza
konina- prvi dan zadnje M je bil 13.02., tako da je po mojih izračunih PDP okrog 19.11.. Sem prav izračunala? Če ne, me prosim popravi!

Malo sem brala za nazaj pa vidim , da je nekaterim kar slabo. Tudi meni je včeraj pa danes bilo ful slabo, vendar nisem bruhala (zaenkrat user posted image ).

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.4.2008 17:18:45   
konina
mali marsovcek, ti kar počivaj in se pusti razvajati. Pa težke stvari prepusti drugim!

oaza, po moje si prav zračunala. Bodi srečna, da ti ni slabo. Meni v 1. nosečnosti tudi ni bilo, sedaj pa kar precej. Bruhala sem pa samo enkrat za sedaj. Upam, da te slabosti ne dohitijo.

Lp, Nina

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.4.2008 19:11:25   
nagajiva
Pozdravljene,
tokrat se javljam tudi jaz. Do sedaj sem bolj ali manj samo brala.
Bila sem že na UZ (27.03.) in imam PDP 5.11.2008. user posted image user posted image user posted image
Ker je to moja prva user posted image , moram priznati, da sem kar zmedena poleg toliko info. Sicer pa se počutim OKuser posted image  Malo slabosti ob večerih, pa boleče bradavice in neznosna utrujenost pa vendar sem  v user posted image .
Za NS se še nisem naročila, se bom v začetku prihodnjega tedna.

< Sporočilo je popravil nagajiva -- 2.4.2008 19:21:59 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.4.2008 20:11:25   
Mijavček
Nagajiva pa oaza:  živjo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mali_marsovcek

Zdaj pa doma ležimo in ležimo! Malo nam je slabo (na momente zelo).
Vonjave so vse X 100 močnejše in hitor nam zmanjkuje zraka, tako da
je okno vedno odprto na stežaj. Uglavnem pa zlo veliko spimo.

Hrana pa je najbolj zanimiva stvar. Vse bi ampak samo dva koščka
potem pa je že nagnusno.

Uživajte

Welkome to the clubuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

jaz sem pa danes glavna frajla v LJ saj imam prvič nosečniške hlače za v službo ... se počutim tako "spešl". Je pa res, da so full bolj udobne kot navadne. 

user posted image   se te kr predstavljam... ti si akr dej duška. Pa srečno jutri!!!!!user posted image

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.4.2008 21:03:07   
SSheila
Ojla pupe!

nagajiva: verjamem, da si malo zmedena, pa nč se sekrat. Ej, ko se jaz spomnim kolk je bilo fajn v 1.nosečnosti ko tako rekoč nisem imela pojma kaj sploh pričakovati, da ne govorim o zapletih....

Drgači pa se mi zdi, da sm te dni prav out. Ko sedim par ur, me rit boli cel božji dan - sem šla ven s forme? Hrbet ali križ menda me tudi full boli. včasih se mi zdi da vstajam kot da bi bila v 9.mesecu - le trebuha ni nikjeruser posted image . sicer pa me desni jejčnik nekej matra, nisem pa gotova, ali je to prebava al kaj?
Sej če bi bilo kaj narobe: bolečina mora biti bolj "v sredini", kjer je maternica, ne?

Kaj vas špika kaj po trebuhu al kej podobnega. Pravijo , da je to naraven pojav, čeprav sama tega ne doživljam.

KAr pa se tiče praznega želodca - jst sm se zredila že 3 kg! user posted image ko mi je slabo moram dat kej v usta, pa mi je 30 min bolje. no, zdej dva dni se uvajam v bolj malenkostne obroke.

jaz se bom ju3 naročila na NS. sprva sem mislila da ne bom šla (v 1. nosečnosti nisem imela namena), zdej pa sem se odločila da grem le iz tega razloga, da bom videla dojenčka. No, posledično pa bom verjetno tudi bolj brez skrbi.

Ok punce, imejte se lepo... kljub slabemu vremenu!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.4.2008 23:19:38   
Dajica
Ojla!
Se opravicujem ker pisem na vasi strani, sej samo vrstica, dve... Sem lanska novembrka po PDP in moram reci, da mi je cas nosecnosti tako hitro minil in kar ne morem verjeti, da imam doma ze 4 mesece staro puncko. Uzivajte v nosecnosti, pazite na vase trebuscke in s tem vase majhne soncke, pobozajte jih, zapojte jim pesmico, pogovarjajte se z njimi in skratka, imejte jih rade!!!!
Cimlepso nosecnost vam zelim in kasneje pridne otrocke!user posted image

P.S No, pa je bilo malce vec vrstic user posted image

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.4.2008 6:05:13   
Lakšmi
En lep pozdravček vsem nočečkam!

Končno mi je uspelo prit do računalnika!
V ponedeljek smo imeli pregled in videla sem user posted image  !!! Tud sicer pravi g., da je vse v redu in da nam prav dobro gre. Sem si kar oddahnila user posted image . Nasledji pregled imam 6.5. in tam enkrat tudi NS (za točen datum moram poklicat malo prej).
Aja, pa še za dopolnitev spiska - pozabila sem napisat, da sem stara 30 let.

Vebo - Držim pesti! Tudi jaz sem krvavela v 5.tednu pa so mi dali Dabroston in je od takrat vse v redu. Upam, da se bo tudi pri tebi uredilo. Vem, kako hudo je čakat... Navijamo zate! user posted image

Slabosti - Meni ful pomaga magnezij. Pijem kar šumeče tablete, ki jih lahko kupite povsod. Sicer sem jih začela piti zaradi napihnjenosti in zaprtosti in so mi popolnoma uredile prebavo! Odkar jih pijem mi je pa tudi dosti manj oz. skoraj nič slabo. Lahko da je naključje, lahko pa vseeno poskusite.
Pa še nekaj - vitamin C tudi pomaga urejat prebavo. Jaz pojem vsak dan kake dva kivija pa kakšno cedevito spijem. Sicer pa je verjetno za vsako malo drugače.

Pa še glede prsi - men jih bo razneslo! Kupila sem si nov modrček, pa mi je tudi ta že premajhenuser posted image , pa sem šele v 8.tednu...  Mogoče veste, kje v Ljubljani bi se dobile kakšne večje številke modrčkov? Že pred nosečnostjo sem težko dobila modrčke, ker mam večjo številko...

En lep user posted image  iz tega zgodnjega jutra!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?