Mijavček
|
Špelka ... ker ti je slabo, si utrujena, šef te sekira,..., rabiš malo pavze, da prideš k sebi. Pomojem boš dobila kakšen teden. Saj si tudi zaslužiš. jaz sem že od hiperce doma, in se prav čudim kako ene sfolgate vse nosečniške tegobe pa še službo. Si ne predstavljam, da bi s takimi slabostmi in na sploh v takem stanju šla v službo. Koker sem že rekla, jaz sem bila v bolnici zarad hiperstimulacije in od takrat na bolniški, čez par dni, kos em prišla iz bolnice, sem mela itak test in zvedla da sem , na GK ti že na potrdilu o beta HCG piše "non potest do konca nosečnosti" in na podlagi tega in odpustnice iz bolnice sem pri osebni dr. dobila bolniško za en mesec. Moja G je mnenja, da po IVF sicer ni ne vem kako večje tveganje, če si v službi, se pa take nosečnosti bolj pazijo, ker so težko prigarane in nima nič proti, če rečeš za bolniško. Po njenem je pomemnbno ,d a nisi pod prevelikim stresom.. če ti služba predstavlja stres - bodi doma. Pa odsvetovala mi je daljše vožnje z avtom (paše k moji službi), zarad zelo povečanih jajčnikov pa tud vse fizične napore, sukanje v pasu, dvigovanje več kot 3 kg,... nič seksa . Ko sva pa ugotovile, da sta potem pa sploh ni problema za bolniško. Jaz sem rekla, da bi vsaj prve tri mesece bila doma, potem bom pa, če bo vse uredu šla delat. No, jaz sem po enem mesecu še fasala te slabosti in to je pa itak nova pesem. Cel roman naklofala, pa najbrž nč pomagala, ane?
|