|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
31.3.2008 14:13:54   
carly
Sem se zdej spomnila, da je ena spraševala po avtomobilu. Midva imava enoprostorca Tourana.Ker sva do sedaj kar v njem kolesa al pa smuče vozila in nisva rabila prtljažnika, aja pa tud pes ima veliko več prostora.Pa je moj ravno hotel menjati avto, samo sedaj k sem noseča ga pa najbrž ne bova al pa bova kupila kej podobnga. Moj bi sicer ful rad imel kakšnega terenca, ampak sem mu že takoj rekla da se mi zdi neumno,da bi zdej tak avto kupovala pa ga sploh ne bova mogla ponucat. Je faj pri enoprostorcih, k lohk daš v prtlažnjik kar cel voziček, ga ni treba razstavljati, smo sprobali pri kolegici, ki ima kar precej velik voziček.

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 551
31.3.2008 14:34:51   
lyra*
hellouser posted image

Smo dobre volje,ko sonček sije?user posted image Jaz sem že celi dan veniuser posted image

Glede modrčkov jaz imam doma najraje športnega,ker drugače me vse tišči pa kost me ribauser posted image user posted image Ko pa kam grem,pa se stlačim v mojega normalnega ampak si ga zelo dosti popravljamuser posted image Tako,da si bom počasi omislila nakup novega!

Ju3 pa grem v službouser posted image Moram danes omaro prečekirat,da vidim kaj lahko imam oblečeno,ker sem moje nove hlače dala malo podaljšat!

ANIME kje pa si naročla te knjigi?Sem mislila,dat mojega bušija v album pa sem ugotovila,da kabla nimam doma! Še bote malo počakaleuser posted image

carly ja jaz sem spraševala o avtu. Moj bi tudi imel nekaj takšnega,kot ti.Sva ga ravno zadnjič gledala! Koliko pa je stal,če smem vprašat?user posted image

A ima katera neustavljivo željo po sexu? Tako kot piše v mojem kolendarčku??user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 552
31.3.2008 21:27:01   
SSheila
Živjo!

lyra: želja po seksu je zadnje dni kar prisotna ja :-)

Sicer pa kako ste kaj punce?
prej sem bila na spletni strani od Activie in sem se naročila na nosečniški koledarček - kar luštna stvarca, probejte...
sicer pa bi te dni le spala in me je kar groza, ko vidim, kako lepo vreme je zunej. slabosti pa se mi pojavljajo od 19ih zvečer. AJa: pa prsi me čisto ni ne boljio, nobenega "težkega" občutka ipd. user posted image

Ok, želim vam lep večer, ju3 pa čim lepši dan!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.4.2008 7:25:24   
murva
Dobro jutro drage so-user posted image !

Najprej eno vročo in dišečo user posted image  za vas! Obeta se nam spet lep in sončen dan...če me popoldan le ne bi napadla strašanska user posted image . Sej če se postrgam ven, na vrt in na svež zrak, še gre, drgač je pa muka! Bo že minilo...
Lyra, se mi zdi, da ti iščeš idejo za nov avto - mi smo zaenkrat štirje, pa smo ful zadovoljni s Xsaro Picasso, ma ful prostoren prtljažnik, tud drgač je ful placa, pa ni se ti treba sklanjat, ko daješ otroke v avto! In verjemi, tega je ful, pa te hmal začne križ matrat. Računamo, da bo dovolj placa tud za tretjega otročka user posted image user posted image user posted image .
SSheila z nosečniškimi znaki je pa tako - veliko jih je možnih, niso pa nujni user posted image ...tako de kar uživej dokler te nč posebnega ne matra user posted image .
Vsem ostalim pa želim čimmanj tegob user posted image user posted image user posted image .
kako je pa z našo Vebo? Še vedno stiskam pestke za njo in za vse ostale tudi, čeprav vas poimensko ne omenim user posted image .

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.4.2008 9:37:45   
vebo
Vebo je danes še tu, ampak že imam rjav izcedek, tako da grem verjetno jutri zjutraj v bolnico. Grem kr po 12 uri, da se bom lahko zmenila kako za naprej, ker bo to že tretja abrazija. Tudi prsi nimam več napete.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.4.2008 9:59:39   
carly
Ojla Lyra najin avto je takrat stal okoli 6 mio, še v sit, sva ga kupila med prvimi takoj ko je ven prišel, no pa moj si je izbral tud ta močn motor pa cel kup opreme, tako, da osnovi je sigurno cenejši, pa tudi rabljenega sedaj dobiš že za fajno ceno.Tko da zdej je star že pomoje ene 4-5 let zato pa mojga žuli, da bi si kej novega kupil, je bl take sorte, da se avtomobila kmalu naveliča. No tega bo zdej najbrž še kakšno leto imel.
Vebo zate pa držim pesti, da bi se le srečno izteklo, če ni več mogoče sedaj pa vsaj v zelo bližnji prihodnosti.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.4.2008 11:03:23   
konina
vebo, upam, da se vseeno uredi tvoja nosečnost. Če ne pa upam, da vam kmalu uspe.

Pri nas je stanje strašno, danes je hčerka začela bruhat, potem pa sem še jaz. Sedaj pa ne vem ali zaradi slabosti v nosečnosti ali sem dobila od nje kakšen virus. Sam jaz sem enkrat, na hitro, hčerka pa je bila boga že ponoči in se še kar nadaljuje. Upam, da nisem kaj pobrala, ne vem kako vplivajo te stvari na plod.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.4.2008 14:14:56   
murva
Vebo, user posted image user posted image user posted image , upam na najboljše. Drži se, punca naša!

Konina, pri bruhanju/driskanju mora nosečnica pazit, da ne dehidrira. Jaz sem fasala Rota virus od sina pri 6-ih tednih, pa so mi na Infekcijski kliniki rekli, da ni panike zame in za plod, sam da moram dovolj pit, da ne dehidriram - na srečo ni blo nč hujšega, no, če odmislim neskončne seanse na WC-ju user posted image . Sem se pa pridno nalivala z vodo in čajem, čeprav mi ni glih najbolj pasalo. Upam, da se bosta s hčerkico zrihtali...pazi, da tud ona ne dehidrira.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.4.2008 14:41:44   
Mijavček
Oj,

nisem brala za nazaj, sam tok, da se javim; sem polnih 9 tednov danes in danes mi je od vseh dni še najboooolj slabouser posted image  , 2x sem tud bruh bruh. Razen ene vejice tamalih paradižnikov ni danes nič not ostalo. user posted image   Zdaj pa čakam kaj bo s tem paradajzomuser posted image . A mate kakšen predlog kaj pojest. NIč mi ne paše, ampak hudiča nekaj moram jest (tud navadna žemljica je šla ven, pa čokolino).

Drugač pa jest tud nimam bolečih prsi, mogoče so mal večje,  pa bradavičke so mal drugačne.  Pa če ne bi vedal da semuser posted image , verjetno ne bi sploh nič opazila.

Trebuška pa tud še nimam, čeprav mam dvojčka, mogoče mal mal, ampak to sam jest vidmuser posted image .

Sem se pa danes naročila za NS, mam 22.04. v Dravljah. KOmi čakamuser posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.4.2008 15:01:32   
murva
Mijavček, midve pa mava rok na isti dan user posted image user posted image user posted image . Praviš da te daje bruh-bruh, ma nej vsaj paradajzki not ostanejo user posted image . Glede hrane ti pa ne vem nč svetovat...sama sicer nč ne bruham, pojedla bi pa vse kar vidim user posted image user posted image . Zaenkrat mam sam občasne prebliske slabosti, prsi so povečane in občutljive, voh pa izostren u nulo! Pol pa med vožnjo z avtom voham kaj po gostlnah kuhajo user posted image user posted image user posted image .
Ah, mene že začenja napadat čezmerna utrujenost, pa še vreme se kisa...user posted image . Ajd, deklce, bodite v user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.4.2008 16:29:32   
vebo
Na hitro da se javim, utripi so še, dobila dabroston in še čakam kaj bo.

Lp

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.4.2008 17:05:45   
lyra*
vebo  upam,da boš obdržala svojo pikicouser posted image user posted image

Hvala vsem,da ste mi malo svetovale o avtih,ampak jaz tak nimam pojma o avtih(po besedah mojega) in se sploh nerabim nič vtikovat! Matr me je razi****!user posted image user posted image

mijavček  boš videla,da ti bo buši naenkrat začel rast! Še kakšn teden počakajuser posted image

konina to pa zna bit nadležno,če sta ti in tvoja hčerka zboleli in bruhata! Drugače pa tako kot je že murva rekla,pazi,da obe ne dehidrirata pa bo vse okuser posted image

Sem mislila it zdaj na en sprehod,pa me prvo moj kliče,da pride predčasno domov pa gre naslednji mesec pa še enih 10prijatlov pride moram spet v trgovino skočit! Mi niti ni najbolj za njihovo družbo ampak kajčmo! Najraje bi itak šla spaat! Pa sonček se je že tudi skril...user posted image

Vas pridem še potem malo pošpegat!

Lp

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.4.2008 17:58:37   
konina
No, naše želje so uslišane. Hčerka je že bolje, že skače naokoli. Jaz sem pa tudi zgleda nosečniško bruhala user posted image  in ne virusno. Ker sem bila potem o.k.

vebo, super za utripe. Upam, da se bo stanje izboljšalo. Tudi jaz jem dabrostron in buscopan. Sam jaz iz preventive zaradi IVF postopka.

No, lepo se imejte. Pridem še kasneje malo pogledat.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.4.2008 18:11:48   
Anonimen
Pozdravljene punce

Tudi jaz spadam med novembečice, vendar dokler nimam pregleda pri svoji ginekologinji bi ostala anonimna.

Zanima pa me ali ste tudi ve tako dolgo čakale na prvi pregled. No pri meni je bilo tako, mislila sem, da sem že v 8 tednu in sem se prijavila na prvi pregled pri svoji ginekologinji, kjer mi je naredila vaginalni ultrazvok in ugotovila, da je prišlo do zanositve kasneje in da sem v 6 tednu (to je bilo skoraj dva tedna nazaj). Dala mi je nov datum konec aprila in mi naročila, da naj najprej opravim nuhalno potem pa bova midve naredili pregled tisti prvi obsežni. Naročena sem na nuhalno v začetku maja tako, da mi je svoja ginekologinja prestavila datum en dan po nuhalni, ali je to uredu, da imam ta pregled šele v 12 tednu??

Res mi je malo pozno, ker kjer koli berem naj bi se opravljal okoli 8 tedna. Ali je imela katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
1.4.2008 19:19:56   
spelka12
vebo zelo sem vesela, da srček še utripa in da je pikica še pri tebi. Upam, da tako tudi ostane. user posted image
Samo da vas pozdravim, imamo toliko dela v službi, da do vas sploh ne pridem user posted image . Vsem novemberkam en velik pozdrav in ena rožica user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.4.2008 21:11:17   
nixie
anonimna, tudi jaz imam prvi pregled šele v 12.tednu. tako so me naročili. rekla je celo, da če hočem prej, moram plačat. bom že počakala. na nuhalno se nisem niti naročila, hočem prej na pregled. prav smešno, se mi že trebuh pozna pa še niti na pregledu nisem bila. vleče se pa ko hudič cajt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.4.2008 21:20:20   
Anonimen
Si me prav potolažila Nixie. Sem se že ustrašila, da imate vse že prej. Do takrat se bo pa vleklo ja. Jaz že zdaj odštevam, čeprav je več kot en mesec in pesti me veliko vprašanj, ali je vse uredu, ali povedati svojim bližnjim, bojim se, da ne bi bilo kaj narobe.. najbolje je čimmanj misliti na touser posted image

Lep pozdravček vsem  novembrskim user posted image

(odgovor članu nixie)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
1.4.2008 22:12:37   
Anonimen
Čer punce!

Kako ste kaj? Jooj, ko tole vse berem, se spomnim na mojo prvo nosečnost... Mater mi je bilo slabo. Upam, da čimprej minejo slabosti za vsako od vas, ker je res prav fajn, če jih ni. Jih nič ne pogrešam! user posted image

Drugače pa smo mi tudi kr neki zasedeni in bolj poredko pridem do računalnika. Ko pa se zgodi, da pridem do RR, je pa vedno nekaj vmes... user posted image

No, ta vikend sma z Alenom preživela v bolnici. V petek mi je ful zakuhal, tak da sma kr dobila napotnico pri pediatru, v Ce. bolnici so pa naju kr sprejeli. Sicer sma bila cel cajt v reanimacijski sobi, ker drugje pač ni bilo placa, ampak sem vseeno vesela, da sem lahko bila ob njemu. Kok je bil bogi, pa kok je jokcu... So se mu ful zamerli zdravniki, ker so ga skoz pikali pa pregledovali, tako da je na koncu joku že ko je vidu čistilko, da gre po hodniku.user posted image Hecko mali.

No, danes je precej bolje. Živahen in nagajiv, tako kot vedno! user posted image

Js zaenkrat še tudi nimam nobenih znakov user posted image , edino kar je, da sem fuuul zaspana. Skoz! Ne samo ponoči. Tako da se "potrudim" oddremat popoldanski spanec z Alenom. user posted image Prov paše!

Js se na NS še nisem naročila. Se morm jutri potrudit mal poklicat. Bom šla kr v Velenje, tam sem bila že prvič.

Punce ve vse omenjate nek koledarček, pa kaj tam vse piše... Za kaj se gre??? Razsvetlite me, prosim, ker nimam pojma. A je to mogoče tist koledar za nosečnost, ko je povezan nekako z Lion plenicami? Ker men to čist neki drugače kaže. user posted image

Nič punce, uživajte, se slišimo kmalu! Grem spat, ker sem v minusu user posted image Lepo spite, lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
1.4.2008 22:15:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nixie

anonimna, tudi jaz imam prvi pregled šele v 12.tednu. tako so me naročili. rekla je celo, da če hočem prej, moram plačat.

Sam nixie, tole se pa men zdi ful čudno, da morš plačat, če hočeš prej pridit na pregled! Pa da te šele v 12. tednu naroči na prvi pregled? Mater kaj se pa grejo nekateri G??? user posted image user posted image user posted image

Punce, a vam ostalim to ni nič čudno?

(sorry, sej nočem delat preplaha, ampak velika večina G naroča res okoli 8. tedna nosečnosti) A mam prav?user posted image

(odgovor članu nixie)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
2.4.2008 8:27:57   
ANIME
lyra ... knjigi sem naročila na amaozon.uk in obe knjigi+poštnina sta me prišli 38€

Ssheila ... tudi mene prsi nič ne bolijo in nimam nobenega posebnega filinga. Le malo bolj napihnjene so. Po moje, da vsaka drugače reagira. Jaz sem še vedno skoraj brez znakov (razen občutka slabosti ob praznem želodcu), drugače pa kot da ne bi bila noseča ... in to v 11. tednu in z dvojčki user posted image

vebo ... držim pesti, da se vse dobro izteče; mislimo nate

anonimna ... jaz imam prvi uradni predgled pri G jutri in bom noseča 10t1d. Verjetno je res odvisno od vsakega G posebej. Mogoče pa imama zato tako pozno, ker sem imela ICSI in sem že imela dva UZ. Pojma nimam!

nixie ... po moje je dobro, da vsaj datum za NS dobiš saj so zdravniki zelo zasedeni in če boš čakala do pregleda, ti NS sploh ne bodo mogli naredit (mislim da delajo samo do 13. tedna). Odpoveš še vedno lahko ...
Res pa da ti v celi nosečnosti pripradata samo 2 UZ čez zavarovalnico, vse ostale je potrebno plačat. 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.4.2008 8:28:32   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            UZ 03.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let          KR            UZ 28.04.
 user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 10.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image

12.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 08.04. user posted image

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )           ?? let       Koroška      pregleduser posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )           27 let           LJ            UZ 02.04. 

15.11.    Breychee           (2user posted image  ,1user posted image )           27 let          SG           UZ 15.04.

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.user posted image

18.11.    spelka12            (1user posted image  ,0user posted image  )         26 let         kraj          UZ 03.04.

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 01.04.

21.11.    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 01.04.

22.11.    konina                 (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 08.04.

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19               (1user posted image  ,0user posted image  )            ?? let          kraj           pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.4.2008 8:33:02   
ANIME
aja!!!!

varci, Petra1111, Lakšmi, Jelka123 ... poročajte o včerajšnjih pregledih!!!!!!

mali_marsovček ... ti pa o današnjem!

jutri pa imamo pregled: Anonimna, Lorby007, spelka12, Saskha in moja malenkost!

ta teden pa bo enih pregledov

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.4.2008 8:55:06   
murva
Dan, so user posted image !

Ma kakšen lep sonček je zunaj...pa menda ne bo dolgo user posted image .
Vebo, super da je tamauči ostal pr tebi, pa veš, da držimo pesti zate še naprej user posted image user posted image user posted image .
Lyra, meni da moj user posted image  tud vedet, da sem glede poznavanja avtomobilov druga klasa, ampak jaz se ga lotim, na tak, hm, prebrisan način...zmer rečem aha, mhm, dobro si izbral, kaj pa misliš o tem. In pol najprej udriha po mojmu predlogu, ampak "seme dvoma" je že uspešno posejano user posted image user posted image user posted image . Pol pa rabi par dni, da premisli, in že pride z mojo idejo na plano kukr de je on to na novo odkril user posted image . Sem rabla par let, da sem pogruntala kako približat moje ideje moževim user posted image .
Vsem, ki imajo danes preglede pa user posted image user posted image user posted image .
Aja, pa dobrodošle nove user posted image ! So se že decemberčice pojavile user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.4.2008 9:04:16   
carly
Ojla, no sej imam jaz tudi prvi pregled šele 10t4d.So zgleda tako zasedeni.Pa se nič ne mislim prej kam drugam naročat, na ns itak nisem imela namena it razen če mi bo gin.rekla naj grem.Hočem taprvo videt srček, potlej bomo pa vidl kako naprej.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.4.2008 9:46:33   
konina
dobro jutro sonosečke. Tale sonček je pa res dobrodošel. Moje počutje danes je bistveno boljše, za enkrat. Bomo videli kako se bo dan nadaljeval. Jaz imam prvi UZ na GK Lj zaradi IVF v 7t. Pri G se pa nisem uspela naročit, je rekla naj počakam, da v LJ zaključim, potem pa naj pridem. user posted image  Zgleda, da so res začeli šparat na nosečnicah. Meni se tudi zdi prvi pregled v 12t zelo pozno. Tam do 10t je menda normalno, da te naročijo. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Najlepše ime za fanta
patkapatatka

Katero ime bi izbrale?

Nikola (39%)

Ivan (13%)

Jurij (48%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!