|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 7:09:30   
jana81
dobro jutro vsem...
 
na hitre se javim preden grem na pregled...
 
hvala vam za pikepoke...se javim potem...čav čav

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 7:24:59   
Metty1
Pozdravljene majčiče!!!

Se vam javljam sedaj komaj ampak vas že skozi prebiram in zbiram nasvete od ene in od druge...

Rok imam 21.5.2008, počutim se fajn! Pričakujema punčko z imenom LANA

Zamina me če že imate vse preprane cotike za dojenčka, jaz še nimam nič skor, mam že doma voziček pa jajčko pa vse cotike ampak nič preprano!!

Lep pozdrav!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 7:36:25   
valentina2006
user posted image ....... user posted image
 
Katina: HVALA user posted image  za postrežbo... jest se bom kr za kavico odločila... je tko vabljiva user posted image .

Metty1: Najprej D O B R O D O Š L A med majske user posted image ... Naj ti povem, da jest nimam za user posted image  še nč prštimanga... vse je še po vrečkah in za oprat user posted image ... tko da, nč se sekirat, sej bojo naši user posted image  počakal, da mami vse v miru prprav... pol pa gas in akcija user posted image .

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Metty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:03:23   
Naty*
Jutro!

Hvala za kavo Katina... vidm te umetnine, pol ko si pa sama belo kavo naredim v moj lonček z miško, pa nekak kr ne zgleda tko user posted image . Drugač je pa tko, da tud najbolj miroljubnim ljudem kdaj strga živec in prav je tako veš user posted image .

jana res si dobra, predvsem, da lahko spiš. Js sm včasih zvečer tolk lačna pa ne upam jest, ker me pol ful v želodcu tišči user posted image ... Dobr opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image !!

aurora mogoče je kriva prebava, mogoče se je pa spustil. Moj me tud nižje zdej brca, pa čist spodaj nad sramno kostjo mi včasih trebuh kr zategne in boli kot user posted image . Da o teh menstrualnih krčih sploh ne govorim!

Kar se pa prebave tiče... a mislte, da je normalno, da sm mela js vedno probleme z njo, zdej morm pa cel dan na wc skakat? Sej ne da se pritožujem, ampak js mam že skor dva meseca bl dr.... kot kej drugega. Na začetku sm bla parkrat zaprta, zdej pa čiiiist kontra. A ni običajno glih obratno v nosečnosti user posted image ?

Metty1 welcome! Js osebno že mam vse preprano, vem pa, da vse še nimajo, tko da maš še čas user posted image . Sicer pa, ko se enkrat lotiš, gre ful hitr, ker je tolk luštkan to počet user posted image  (vsaj zaenkrat, sej dolgo verjetno ne bo user posted image ).

Aja spala sm dons celo malo več kot včeri, pa sanjalo se mi je o Estrelli* in špelin@ user posted image . Ampak pojma nimam kaj...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:12:24   
barbaw
Dobro jutro1

Prvo napadem hladilnik, potem pa v šoping. user posted image  Me je tisti RR koledar malo postavil na trdna tla ob tistih menstrualnih črvičkih včeraj. user posted image  
Meni je do sedaj (5let) uspelo samo eno majco sfarbat. Pa še to zato, ker je bila temno modra in bela. Zdaj pa imam za take stvari kis pri roki. Še dobro, da sem se spomnila. Ga moram spšet kupit, ker ga nimam več. Kis nevtraliira barvo. Drugače pa se bom držala nasveta Špeline. upam, da pomaga pri prvem pranju tudi tole ali pa tisti "lovilci" barve. Je že katera uporabljala lovilca barve?
 
jana te občudujem, da takole napadaš hladilnik. meni tako kislino privzdiguje da je joj. Zvečer moram prav pazit. Zgaga me pa ne matra več. Ampak tole s kislino je čisto dovolj hudo.
 
aurora mogoče te prebava matra, ker imaš user posted image  nižje in pritiska na črevesje. Jaz našo pupo čutim še nižje na sramni kosti. user posted image  Brce so pa čisto spodaj na medenici. mi je še lubi včeraj rekel, da imam nižje trebuh. Pa danes komaj polnih 35T. En teden naj še počaka, da bo čisto razvita. Moram še posteljico pobarvat in sestavit in oprat jajčko, ... Zdaj bom imela polni zagon. Otrdevanje? Meni se zdi, da imam zelo redko trebuh v normalni trdoti. Bog ne daj da hodim pa se enkrat pripognem. Je že kamen. user posted image  


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:15:31   
barbaw
Naty a še vedno piješ magnezij? Koliko? puško je komentiral, da ga lahko samo toliko dokler je še blato trdo. Možno, da imaš zaradi tega. Je pa boljše, da je v takem stanju, kto pa da se mučiš in si pridelaš hemeroide.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:22:37   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty a še vedno piješ magnezij? Koliko? puško je komentiral, da ga lahko samo toliko dokler je še blato trdo. Možno, da imaš zaradi tega. Je pa boljše, da je v takem stanju, kto pa da se mučiš in si pridelaš hemeroide.


Ja magnezij še zmer pijem, ker mi je moj G tko naroču. Pa tud ko ga kdaj pozabim se mi pojavjo krči, tko da ga res ne upam nehat. Spijem pa eno šumečko na dan...

Maš prav, možno, da je zarad tega! No sej pravim, se ne pritožujem, ker mi bolj paše tkole, pa še bolš se počutim, kot pa takrat, ko maš vse zabito po trebuhu user posted image . Sam tolk da vem, da ni kej narobe...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:30:44   
narava
Dobro jutro tetke!

Vreme v lj je danes meeeeeegleeeeeno user posted image

Spali nismo nic. Celo noc se mi je sanjalo, da predihavam popadkeuser posted image  mogoce pa sem jih, ajd ga vediuser posted image

Boli me grlo in lizem islamint..

Vcerajsnji pregled je bil ok, najprej podatki za naprej: pridobila +2kg, naslednji pregled 30.4.2008. Spola mi potrdit ni mogla, ker je Poba noge skup tiscal, tko da ostajamo pri tem, da je Pobauser posted image

Na pregledu mi je najprej rocno izmerila rast maternice, in baje mam trebuh za 24 tednov in od prejsnjega pregleda ni nic zraseluser posted image  pol je pa preventivno nardila se UZ, v bistvu se 1x morfo zato, da premeri vse pomembne parametre (trebuh, flemur itd.) in je dejansko Poba cist po urnikuuser posted image  sam mami ma baje - njena izjava - globoko medenico. Ok, za siroko in ozko medenico sem ze cula, ampak za globoko?! aja, pa tok nizko ga nosim, da mu glavice sploh pokazat z UZ ni mogla, ker zraven ni mogla prit, je ciiiiiiist spodajuser posted image  ampak MV normalno zaprt in je vse ok HB.
Malo me je sicer prestrasila (sem bila kar trda pri pregledu), ampak mi je pa vsec, ker kontrolira vse kar se ji zdi "sumljivo".

Bolniske nisem dobila, ker baje imam tak "fajn nosecnost", da niti slucajno nima kaj za napisat, da bi lahko upravicila izostanekuser posted image  je bla zlo prijazna in kao "sej jest te zastopim, da si utrujena in neprespana" sam, ce jest to napisem, bova obe imeli tezave..ker kao nekih objektivnih razlogov ni. tko da, se 9x v sluzbo, pol pa gmah! mah, sam da je Poba ok, bomo tut to pregural..

hvala vsem za pestke..

aja, katina: drzi se punca, kapo dol res..sej se malo, pa bo tak lusn bebi zunaj in bos mirno zadihala. drzim pesti zate!
jana, kaj ti si se zmer tle? user posted image  aurora in cmrlika: kar pakirat punci, kar pakirat..

veste kaj sem jaz zadnjic razmisljala:
na zacetku smo majcice imele kar veliko "izgubo", tj veliko je bilo SS in podobnih prekinitev nosecnosti. Samo tile majcki, ki pa so se "prijeli" pa kar nocejo venuser posted image  smo ze zakorakale v april, pa ni blo nobene preuranjene..user posted image

no toliko, se slisimo kasneje..

lp, narava.



_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:35:51   
narava
Naty, jaz sem tako zadevo obcutila, ko sem dnevno popila 1l Donata, in cist iskreno, men ni blo vsec "tako stanje". Sem pri premagovanju zgage in kisline raje presoltala na mleko, mi je bolj okusno, deluje cisto enako, prebavo mi uravnava, pa nimam driske..hvala Bogu za Alpsko mleko (mi je tak mmmmmmuser posted image )



_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:38:52   
narava
aja, SNP: rok mi je prestavila na 31.5. user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:42:46   
barbaw
Narava pri nas je za spremembo sonček. user posted image user posted image user posted image  za pregled. Spol boš pa zvedela ko bo konec updata. user posted image  To, da smo ene izmed redkih pri katerih se ni začela sezona dva meseca prej, pa niso krivi otročki, ampak zelo pridne mamice. user posted image user posted image user posted image  vse ste tako pridne

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:49:31   
aurora28
Naty: Kar se pa prebave tiče... a mislte, da je normalno, da sm mela js vedno probleme z njo, zdej morm pa cel dan na wc skakat? Sej ne da se pritožujem, ampak js mam že skor dva meseca bl dr.... kot kej drugega. Na začetku sm bla parkrat zaprta, zdej pa čiiiist kontra. A ni običajno glih obratno v nosečnosti ?


Kot ti je že Barbaw in Narava odgovorila, tudi sama mislim, da spiješ mogoče preveč donata oziroma Mg. Jaz ga pa bom zdaj malo več spile, da se ščistim.  Bi pa bila vesela če bi imela sama takšno stanje kot ti Naty, ni boljšega kot iti dober na wc. user posted image

Narava user posted image user posted image user posted image za pregled. Še malo pa boš tudi ti šla na zasluženo porodniško. user posted image

Barbaw se pridružujem tvojim mislim, ko misliš, da imam tamalega bolj nizko. Sej je bolj nizko, so se mal brce spustile in zato še bolj pritiska na črevesje. Mah saj bo, še malo moramo potrpeti in gremo v Rimmmmmmm. user posted image

Ne boste verjele, ampak danes sva z mojim za zajtrk imela špagete bolonese. user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:53:56   
barbaw
Aurora za zajtrk špagete? kako vama rata. Jaz ne morem take težke hrane zjutraj jest. jaz sem na mojem omiljene čokolešniku. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 8:58:48   
Taula
Samo na hitro se javim. Včeraj je bil pregled delno uspešen.user posted image  Piporočala mi je naj grem na bolniško, ampka bom ta teden še delala, nato grem pa za  par dni na bolniško in nato porodniška. Novi pregled imam 15.4. Boste ve šle na testiranje za steptokoke? So vam G kaj omenili. Meni je večraj rekla naj se sama odločim, ker je preiskava samoplačniška. Verjetno bom kar šla, ker so posledice za user posted image  kar hude, v primeru da imam bakterijo. Samo ni mi jasno, zakaj se dela to šele na koncu. Sej prej še rodimo lahko.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:02:36   
kasso
Dobro jutro!.

Katina hvala za kavico in user posted image user posted image user posted image za 34 T in Estrelli za 33T

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*


Kar se pa prebave tiče... a mislte, da je normalno, da sm mela js vedno probleme z njo, zdej morm pa cel dan na wc skakat? Sej ne da se pritožujem, ampak js mam že skor dva meseca bl dr.... kot kej drugega. Na začetku sm bla parkrat zaprta, zdej pa čiiiist kontra. A ni običajno glih obratno v nosečnosti user posted image ?



pri meni je isto, amapk zdaj pijem ful Donata user posted image

metty1 dobrodošla. Jaz nimam še nič prištimano user posted image

narava, user posted image user posted image za pregled. Potem pa imam najbrž tudi jaz globoko medenico, ker se je trebuh povečal od 27 .02 točno za en cm...pa upam da je mala ok, to bom pa videla v ponedeljek.

moj zajtrk...puding s smetano user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 3.4.2008 9:14:26 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:06:49   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Kar se pa prebave tiče... a mislte, da je normalno, da sm mela js vedno probleme z njo, zdej morm pa cel dan na wc skakat? Sej ne da se pritožujem, ampak js mam že skor dva meseca bl dr.... kot kej drugega. Na začetku sm bla parkrat zaprta, zdej pa čiiiist kontra. A ni običajno glih obratno v nosečnosti user posted image ?

Naty*: Tole s prebavo, hmmmm user posted image ... sej če ti tko paše, je pol OK... včash zna bit mal moteče, k maš občutk, da ti je mal u......šlo user posted image . Jest mah od svoje G naročeno 300 mg Mg/dan in se tega držim... Res pa je, da tud sama rajš vidm, da je mal bl dr... kot, da rojevam tm...


IZVIRNO SPOROČILO: narava
Vreme v lj je danes meeeeeegleeeeeno user posted image

narava: Mi mamo pa tak čudovit user posted image ... ti ga pošlem mal v Lj... user posted image  in seveda user posted image  user posted image  user posted image  za pregled... user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Ne boste verjele, ampak danes sva z mojim za zajtrk imela špagete bolonese. user posted image user posted image

aurora28: Dobra sta user posted image ... user posted image ... jest si grem pa čokolino naštimat...


IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Je že katera uporabljala lovilca barve?

barbaw: Ne poznam... user posted image ... pa manj kot mam s pobarvanimi cunjami opravka, bolj sem vesela user posted image .

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:09:47   
barbaw
Taula streptokoki? Nimam pojma zakaj se gre.

katina user posted image user posted image user posted image  za 34T in Estrella user posted image user posted image user posted image  za 33T.
 
Zdaj pa grem čekane umit in v šooopinnnnggg.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:13:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

kasso, pa mojo telefonsko maš tud user posted image . Bravo za 34t in ticker user posted image . Jaz sem prelena, da bi si ga štimala.



aja, seveda, saj sem ravno zadnjič brskala po imeniku in videla tvoje ime notri, tako da itak dobiš tudi ti sporočilce.... user posted image , hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:15:17   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Boste ve šle na testiranje za steptokoke? So vam G kaj omenili.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Taula streptokoki? Nimam pojma zakaj se gre.



Tud jest 1 slišm user posted image .

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:24:54   
Čmrlika
Samo na hitro se javim. Včeraj je bil pregled delno uspešen. Piporočala mi je naj grem na bolniško, ampka bom ta teden še delala, nato grem pa za par dni na bolniško in nato porodniška. Novi pregled imam 15.4. Boste ve šle na testiranje za steptokoke? So vam G kaj omenili. Meni je večraj rekla naj se sama odločim, ker je preiskava samoplačniška. Verjetno bom kar šla, ker so posledice za kar hude, v primeru da imam bakterijo. Samo ni mi jasno, zakaj se dela to šele na koncu. Sej prej še rodimo lahko.


sicer nimam dost pojma o tem, pa nisem hotla nič dost brat, ko mi je pred časom panika nastala tu gor, ko je ena napisla da ji je punčka po porodu zaradi tega streptokoka B- ta bi naj bil nevaren., umrla...potem mi je prijateljica medicinska sestra rekla, da samo to ziher ni bil razlog za smrt, je pa res da lahko kao pride do večjih okužb pri user posted image ...in pol sem pustila vse na miru, pa tud resnično pozabla na to in nisem se spomnila niti G vprašat...Je pa ta moja prijateljica rodila v Avstriji, v nam tako zanimivem Feldbachu in  tam na primer delajo test za streptokoke vsem nosečkam brezplačno...
Tolko zaenkrat, grem malo po netu prebrskat, si ti žee kaj?

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.4.2008 9:27:42 >


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:25:51   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Naty, jaz sem tako zadevo obcutila, ko sem dnevno popila 1l Donata, in cist iskreno, men ni blo vsec "tako stanje". Sem pri premagovanju zgage in kisline raje presoltala na mleko, mi je bolj okusno, deluje cisto enako, prebavo mi uravnava, pa nimam driske..hvala Bogu za Alpsko mleko (mi je tak mmmmmmuser posted image )



Veš sej tuki je fora.. ne pijem več Donata, mleko in mlečni izdelki mi pa za krče ne pomagajo. Ko ne spijem tiste magnezijeve šumečke me začnejo grabit. No pa sej se tolažim, da samo še mal več kot mesec user posted image . A ti nam misliš pa počas v junij pobegnit?user posted image

aurora sej pravim, sam da vem, da je stanje normalno, pa ne bom spreminjala user posted image . Ker še predobr vem, kako je, ko maš probleme pa krvaviš pa to... ne bi menjala user posted image . špagete za zajtrk? Vidva si pa privoščita user posted image .

Taula men še niti približno ni omenil testiranja za streptokoke user posted image ... Priznam, prvič slišim...

valentina, kasso vidm, da bo kr držalo kar je barbaw ugotovila. Magnezij user posted image ... S tem, da sm js že pred časom Donat čist skenslala...

narava, kasso se splača pozanimat, če je porod kej lažji zaradi globoke medenice user posted image .

**** a se je tvoj fantič že prestavil nazaj v sprednji del apartmaja? Nč te ni slišatuser posted image ... A je vse vredu?

Ej mene je pa moj včeri čist prestrašen vprašal, če sm se pozanimala, če je normalno, da tolk mal spim user posted image . Ker to je pa že res neki neverjetnega...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:29:16   
Čmrlika
preberi!

kaj če bi puškota vprašale, jaz mu ful zaupam, naj ena proba, meni se zdaj mudi, pa nimam časa skakat več po netu....user posted image  

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.4.2008 9:33:08 >


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:32:45   
špelin@
Dobro jutro user posted image
 
Danes ponoči sem spala kot klada, ampak kaj, ko me je okrog 4h v nogo tako zagrabil krč, da se mi je skoraj utrgalo od bolečine - se vidi, da sem zadnje dni pozabila na magnezij user posted image
Čmrlika, vidim, da si čisto resno vzela tole doseganje norme user posted image user posted image
 
Katina, mmmm, kakšen kofetek user posted image  Samo dol z ekrana ne gre... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Špelin@: Škoda, da je ni videla velika pika - moram biti pozorna na ev. ponovitev.

A boš prosim objavila kdaj bo ponovitev. Jaz bi tud gledala, skupaj s user posted image .



Če ne bom spregledala, te obvezno obvestim - res je super oddaja user posted image  Pišuka, še jaz sem se ogromno naučila, sploh nisem vedela za črno človeško ribico, tisto, ki pa ima oči user posted image
 
Metty1, WELCOME user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja spala sm dons celo malo več kot včeri, pa sanjalo se mi je o Estrelli* in špelin@ user posted image . Ampak pojma nimam kaj...


user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se pogovarjate tudi o prebavi: jaz imam iz prve nosečnosti izredno nesrečne izkušnje s kakanjem (oz. NEkakanjem user posted image ), zato od takrat naprej intenzivno delam na tem, da naredim oz. požrem vse, kar temu koristi user posted image  Naty*, jaz sem imela bolj "kao" drisko ene tri tedne (pred slabim mesecem), pojma nimam od česa.
 
Včeraj je tudi mene fajn zvilo v križu in trebuh mi je tako otrdel, da mi je kar sapo vzelo - ampak le parkrat user posted image  Potem sem šla počivat, očitno je bilo to od vsega skakanja naokrog zadnje dni... user posted image  Se pa zavedam, da bi znalo čez 5-6 tednov iti čisto zares user posted image
 
narava, tudi jaz sem na islamintu - me grlo nekaj hinavsko heca user posted image  En velikanski user posted image  za pregled user posted image  Očitno imaš zelo previdno in natančno G, kar je izredno pohvalno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Ne boste verjele, ampak danes sva z mojim za zajtrk imela špagete bolonese. user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image  Mene čaka v hladilniku še kos včerajšnje pizze - naredila sem tako orjaško, da smo jo vsi 4 jedli zvečer, poleg tega jo je user posted image  en velik kos danes odnesel še v službo za predjed malici user posted image
 
Taula, user posted image  za pregled. Hja, glede streptokoka B sem tudi sama že razmišljala o brisu, bomo videli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
moj zajtrk...puding s smetano user posted image


user posted image

Bolje, da grem nekaj pojest, mi že krepko kruli user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.4.2008 9:34:34 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:43:59   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 
 
KDO JE JEDEL KEBAB??? Jaz bi tudiiiii!!!!!!!!



Včeraj je prišla kolegica in sve šle v Po, pa malo firbcat po trgovinah in seveda na KEBAB, ker so me notranjke malo sprovocirale user posted image

Sesil.
.. v dveh trgovinah v PO imajo kar nekaj kompletkov za novoroječka v rumeni, zeleni, oranžni....barvi ...enih kompletkov malo morje. Se ti splača it pogledat! In sicer na Tržaški malo višje od frizerskega salona, kjer se ti strižeš na levi in na desni...ena se mi zdi da je Ariela inimajo vse za dojenčke - oblekce, nasproti pa je rašica, kjer prodajajo vse živo in med drugim tudi za dojenčke, ampak moraš vprašat, ker je malo skrito zadaj. Tu imajo tuid majčke za dojenje, če katero zanima 40 eur.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Želela bi pripraviti paket oblačil za dojenčka iz P in imam nekaj vprašanj:

1. ali boste vzele v P kakšne tetra planice?
2. ali boste vzele v P dudo?
3. ali boste vzele v P kakšno kapico, da jo bo imel gor, še preden gremo domov?
4. ali boste vsa oblačila za vzele v velikosti 56?
5. Ve, ki imate izkušnje z in psom ali je smiselno, da mož nosi dnevno kakšno plenico k psu, da se le-ta navadi že prej na vonj otročka?



Govorim le za PO porodnišnico.
1. ne,ker je tega tam dovolj
2. ne, ker če je sila, jo imajo tam
3. za v porodnišnici ne, ker jih imajo tam za novorojenčke, za domov pa bo moj naknadno prinesel
4. še ne vem, mapak najbrž za iz porodnišnice bo 56.
5. ne, nikoli ni moj nosil nič domov in za našo psičko ni bilo prav nobenih problemov. Karakter tvoje pa ti najbolj poznaš.
Rokavičke pa od mojih noben ni rabil, ker se noben ni praskal., tako da jih ne bom vzela. Pri prvem sploh nisem vedela, da je lahko to problem user posted image
kasneje bom nabavila po potrebi.
Bom pa vzela kakšne copatke lai nogavičke, če jim jih bo v P zmanjkalo.

katina res no comment koliko te matrajo s tem insulinom user posted image

Katy za take nesreče pri barvanju perila, sem jaz kupila v DM neko zadevo , da daš še enkrat prat (ne varikino) in se uporablja tudi za barvaste cote.
Vidim, da je že špelina odgovorila user posted image

pri nas tudi sije sonček

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Boste ve šle na testiranje za steptokoke? So vam G kaj omenili.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Taula streptokoki? Nimam pojma zakaj se gre.



Tud jest 1 slišm .

jaz tudi nič ne vem o tem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
   RE: Majčice '08 - 3.del
3.4.2008 9:44:39   
špelin@
MAJČICE 2008


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)
04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:105 cm, +16 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:104 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +9,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:104 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:95cm /+25cm/; +9kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 79 SREČK user posted image         


Imamo 13user posted image : user posted image user posted image    
 
 
, Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image
RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 21Xuser posted image  in user posted image : 40X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image
 
03.04.2008: Jana81(GP)
04.04.2008: Aurora28 (GP)
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
08.04.2008: Katina (GP), Čmrlika (CTG)
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ), Tamara (UZ)
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
30.04.2008: narava (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška


Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK



ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.