Katina
|
Najprej vsem hvala za vzpodbude, lepe želje .... res ste zlate Aurora28, ja seveda, režim prehrane ostane isti, le inzulin si bom morala aplicirati pred zajtrkom in pred večerjo. Čestitke za 9. mesec. Naty* - pokliči na CSD in zahtevaj en izvod. Taula, jaz sem fiziološko kupila v DM-u. Dobi se v ampulah in je zelo priročna. Plačati potrdilo?To misliš, da že kar plačaš prisotnost ob porodu. Kaj pa če te osebe ni pol pri porodu? pol pa zahtevaš dobropis, da naslednjič ni treba plačat ( se mal hecam, verjetno greš s pištolo tja in zahtevaš denar nazaj Anitka, pepita bravo za GP. Estrella, ti kar povej kdaj bi šla v Tosamo, sem za rop v dvoje. Še posebej, če je potem za nagrado Čmrlika, hvala za GSM, ko bom imela mal cajta ti vrnem mojga. No, jaz sem tud v takem buškastem klubu. Super buši, se vidi, da greš proti koncu. kasso, pa mojo telefonsko maš tud . Bravo za 34t in ticker . Jaz sem prelena, da bi si ga štimala. TamaraJ, jaz mislim v Tosami kupiti sexsy hlačke, pa vato, zložence, vložke itd. Pa hvala za mejl. kodrana, jaz imam Tosamo blizu, zato bom šla kar tja. Ma so mal čudne na vašem CSD-ju. Če oče pred rojstvom prizna otroka, ga imaš v rojstnem listu že vpisanega in ti ni treba po porodu hodit na UE še to rihtat. Se mi zdi, da je dost lažje zdej, ko si še 2v1 kot potem z dojenčkom hodit po uradih. To o podatkih je pa druga zgodba, ker takrat pride le oče. Za zapisnik morata biti prisotan oba naenkrat. narava, meni so v MŠ dali štampiljko v MK. Vendar na zadnjem predavanju, ki so ga imele babice. Potrdilo za spremljevalca pri porodu se gre iskat tja kot je napisala ****. Plačaš cca 17€. Sončnica sandra, super za pojasnilo o urejanju očetovstva. Jaz sem gor že neki tacga napisala, me pa veseli, da to rdrži. Čestitke za uspešen pregled . Špelin@: Estrella*, daj, reci, da je šlo vse v trebuh, pliiiizzzz Ja itak. Špelin@, ja saj navadno sem čist miroljubna, samo ko je pa dost je pa dost. Vidiš, tvoj valjar mi je danes manjkal v moji "Sport Billy torbici". Naslednjič ga prav gotovo vzamem s sabo. katy82, Včeraj sem zdravnico vprašala kako je po in je rekla, da je velika verjetnost, da izgine. Sem pa zaradi velikih vrednosti na 100 g testu kandidat za sladkorno v starosti No, moje današnje komentiranje je bolj selektivno (bolj po principu kar mi je na hiro padlo v uč). Upam, da nisem kaj pomembnega spustila. Ziher je tudi ful pravopisnih napak, ampak mi ni za zamerit, ker že cel popoldan po malem klofam tole kar ravnokar berete. Zdaj pa ne morem več in se grem spočit.
|