Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:25:55
|
|
|
|
narava
|
Naty, ne zezaj! Nimas se odpustnice
< Sporočilo je popravil narava -- 3.4.2008 11:26:05 >
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:28:46
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava Naty, ne zezaj! Nimas se odpustnice Veeeeem! Sej glih zato se sekiram !!! Ma ne se hecat...sej še ne morm it... Evo zdele je dobr, pa sam čakam na naslednjo rundo. Al pa mogoče ne bo več. Pa sej bi lahk blo tud kej druzga a?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:29:17
|
|
|
|
sesil
|
dan punce včeraj sem zbežala iz računalnika, ker je pri nas samo bliskalo in strelalo. sem vse sklopla, da ne bi imela prepotrebnih dodatnih stroškov. jaz sem imela pa zdej eno prav fanj opravilce. ste me malo zasekirale s prekratkimi pasi v avtu, pa sem šla stestirat lupincu, če vse štima. HB je ok. kasso, hvala za info, bom šla tudi tja pogledat za cunjice. mislim da vem kje je ta trgovina. naty prebava pa je pri meni kar ok. sicer sem nekaj časa tudi trpela na wc-ju (4 mesec) , pol pa mi je G predpisala magnesol proti krčem in jaz imam dozo 2 šumečki na dan. prebava se je uštimala. sem pa tudi opazla, če ne vzamem magnesola, me otrdevanje muči ko . tle pa ena ki ne mara kebaba, tako da notranjke, nič vam nisem fouš tamaraJ, super za okna
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:30:37
|
|
|
|
aurora28
|
Naty hvala za link. Sej midva sodeč po tisti sliki lahko tako pripneva lupinico, ampak ko poševni del pasu montirava za lupinico morava lupinico preveč prevzdignat in če bova tako vsakič delala bova vsakič tamalega, če bo spal zbudila. Ti kaj pritiska navzdol?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:35:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bolj spodaj. V križu nič. Mi pa tamau ful dol pritiska. Ma sploh ne znam opisat, ampak do zdaj še ni blo tko. Trebuh pa ne otrdeva... sam eni taki čudni krči al črvičenje al kaj... Ful boli... Na tvojem mestu bi se šla pokazat v porodnišnico
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:37:47
|
|
|
|
Naty*
|
Ful mi pritiska navzdol ja... Tko mimogrede, na kolk minut naj resno vzamem pa se začnem pripravljat? Nočm delat panike, ker itak vem, da se lahk na hitr vse umiri, ampak bi vseen rada bla pripravljena za vsak slučaj. Smo še zmer na 20 minut. In še zmer v upanju, da bo vsak cajt nehalo...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:38:29
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bolj spodaj. V križu nič. Mi pa tamau ful dol pritiska. Ma sploh ne znam opisat, ampak do zdaj še ni blo tko. Trebuh pa ne otrdeva... sam eni taki čudni krči al črvičenje al kaj... Ful boli... Na tvojem mestu bi se šla pokazat v porodnišnico A mislš ? Pa ne bi v vsakem primeru počakala na 5 minut?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:39:18
|
|
|
|
hijenca
|
Naty jaz sem pred dvema dnevoma ponoči imela takšne krče, potem se je pa umirlo. Malo še le počakaj, vleži se pa probaj počivat. Držim pesti, da se še vse lepo umiri.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:41:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bolj spodaj. V križu nič. Mi pa tamau ful dol pritiska. Ma sploh ne znam opisat, ampak do zdaj še ni blo tko. Trebuh pa ne otrdeva... sam eni taki čudni krči al črvičenje al kaj... Ful boli... Na tvojem mestu bi se šla pokazat v porodnišnico A mislš ? Pa ne bi v vsakem primeru počakala na 5 minut? V 35. tednu? Nikakor ne. Mene je G posebej opozoril, da se je treba ob pritisku navzdol in zraven še bolečih krčih takoj iti pokazat. Če gre za prezgodnji porod, je najbolje, da si čimprej v strokovnih rokah - če gre samo za lažen alarm, boš pa toliko prej pomirjena prišla domov Stiskam pesti
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:45:25
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala, ja se grem mal uležt, pa bom vidla. Moj tkointko pride čez dve uri domov (sej to je še vredu ane?) pa če ne bo bolš, bova šla v P. Držte pesti, js bi ga mela še vsaj kake 14 dni v trebuhu ... hijenca hvala ja vem, da včasih pride kak lažni alarm. Upam, da bo tud pri meni tko.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:46:01
|
|
|
|
sesil
|
naty, ja pejdi se pokazat, mogoče ti dajo imekcijo za hitrejše razvijanje pljuč.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Pridne, pridne, pridne... pa bomo le uspele odprti 4.delpreden odpremo sezono . No, včeraj sem izvedela, da okna pridejo montirat v soboto..in to je manj kot 3 tedne od naročila . Tako, da danes podiramo zunanjo steno, da naredimo novo, kamor se bodo vpela balkonska vrata. Zaradi vremena smo čakali do zadnjega, da nebi imeli odprte pol bajte. In jaz torej danes spet zidam (no, raje kot peglam ) Če bom utegnila, se kaj vmes oglasim...sicer sem pa vesela, ker ko bodo okna noter smo bistveno bližje koncu. še posebaj spalnico bom lahko prebelila in koooončno pripravila še stvari za in jih zložila v omaro. Zdaj imam zaradi morebitnega prahu vse po vrečkah. OK majčice...uživajte lep dan tako hitro dobite okna , ti pa imaš veze v tej fermi , no kako je potem kdo ti jih pride montirat?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:47:17
|
|
|
|
sesil
|
pa , zmeraj se zatipkam. injekcijo sem hotela napisat.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:48:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hvala, ja se grem mal uležt, pa bom vidla. Moj tkointko pride čez dve uri domov (sej to je še vredu ane?) pa če ne bo bolš, bova šla v P. To bo čisto ok No, mogoče pa ob ležanju v teh 2 urah vse skupaj poneha
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* špelin@ bolj spodaj. V križu nič. Mi pa tamau ful dol pritiska. Ma sploh ne znam opisat, ampak do zdaj še ni blo tko. Trebuh pa ne otrdeva... sam eni taki čudni krči al črvičenje al kaj... Ful boli... o joooj kaj tom zdaj pomeni? Je kaj boljš?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 11:54:30
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Predtazadnji dan službe, jaz pa že čist . Bom bolj pridna drugi teden in se me ne boste mogle znebit . Estrella*: Še mal... ... upam, da ti čimprej mine . IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Danes imam polnih 34 tednov! hijenca: za 34 tednov IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej punce mene je pa mal strah, ker me že kaki dve uri ful šraufa po trebuhu ... Naty*: Upam,da je vse skup neki lažnga... in, da in valda ti še zdržita še vsaj 14 dni, tko kot si napisala... počivaj in kot so že predhodnice napisale .
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:00:57
|
|
|
|
aurora28
|
Naty ti kar počivaj, mogoče pa se stanje umiri. Če pa bo po dveh urah, ko bo tvoj doma še vedno isto, se pa pojdi pokazat v P. Upam, da ne gre za predzgodnji porod. Fino bi bilo, da tamali počaka še 2 tedna, dokler ne dopolnita 36. teden, ker potem pa so otroci itak donošeni in tudi pljuča popolnoma razvita. Naty kako sta potem vidva rešila situacijo z jajčko?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:04:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty: ne ga sračkat. Ležat na boku, pokrčit noge in še malo počakat. Če ne bo bolje v P. Sama imam že take krče parkrat na da. So neredni a vseeno ležanje pomaga. VALENTINA: ja še 1x vstanem pa bo. Komaj čakammmmm! Sicer se pa spomni prjšnega tedna, si bila na istem Špelin@: ne, da bi bila sitna, ampak nas je spet 80
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: še ta en dan zguraj v službi potem pa v Logatec na kafe ****: kaj zdaj se je mali mišek že kaj premaknil? Naty: si boljš? Aurora: najprej čestitke za 9 mesec , to pa je že zelo blizu , povej mi če sem te prav razumela, če bi šla ti zdaj rodit je mali že čisto pripravljen? Mislim glede pljučk, in ostalega? Ej tiste, ki ste z okolice KRANJA doma: baje da je neka nova trgovina za KIK. Pa me zanima, jutri misliva v shopingggg pa a se splača? Midve imave pa od danes samo še 50 dni
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:26:01
|
|
|
|
hijenca
|
Edinaos: tudi pri nas v Mb se je odprla trgovina KIK. Jaz trgovino poznam že od prej, ko smo še na veliko v Avstrijo hodili po nakupih. Drugače je to tekstilni diskont. Določene stvari res niso vredne ogleda, imajo pa res lepe stvari za , ugodno, pa glede na to, da jih tako hitro prerastejo, so čisto vredu. Sem sama dobila dva zelloooo lepa bodya (2 €). Luškano. Za se splača.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:32:28
|
|
|
|
Estrella*
|
EDINA: Jaz v KIK u kupujem že kar nekaj časa, seveda v AUT ali Nemčiji. Kot je napisala Hijenca so določene stvari OK, nekaj je tudi krša. Cenovno so ugodni. V KR je baje res ta trgovina, samo jaz na žalost še nisem utegnila do nje. Sicer sem bila sredi marca v KIKu s Katino tako, da trenutno ni kakih hujših potreb. Za kofi te držim za besedo Drugi teden ste ga oplele.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a se je tvoj fantič že prestavil nazaj v sprednji del apartmaja? Nč te ni slišat ... A je vse vredu? Ej mene je pa moj včeri čist prestrašen vprašal, če sm se pozanimala, če je normalno, da tolk mal spim . Ker to je pa že res neki neverjetnega... Naty glede prebave, jaz nimam driske ampak grem pa res velikokrat in to na mehko.. In se mi zdi to čist super...bolje kot kaki hemeroidi. Drugače se ni prestavil... toda vseeno nisem mogla spat ponoči.Imela sem zelo intenzivne sanje in se zaradi tega in obiskov WC zbujala na vaske 2 ure... Danes se počutim zelo, slabo. Imam vrtoglavice in nobene moči. Izmerili smo pritisk in ga imam 85/60.Tako da je to razlog. Župan mi je končno odgovoril na moj e-mail ampak, me je tok razp , da mu bom sedaj pa res napisala še kaj več... Samo za pokušino njegov zadnji stavek: [font="@arial unicode ms"]In še za na konec. Ko sem sam postajal očka prvič, drugič in tretjič, sem bil najbolj vesel iskrenih čestitk. Kot da me pa rojevamo zaradi tega, ker nam bo občina dala 50 al pa 100 euro. Mislim??? skratka vse je v tem stilu zapisano...In brez skrbi ne bom mu ostala dolžna. Nisem noben socialen primer, od države ne dobivam nikakršne pomoči in jo tudi ne iščem. In kljub temu, da ne živim tukaj plačujem davke...oba z možem. ( no saj to bom sedaj uredila, ampak ta DURS..tono papirjev moram dostaviti) In potem se on trese za drobiž.... o ne bom tihio ne!!! Sam da se mi mal pritisk uštima,( kajti tudi to da me je razkuril z svojim pisanjem mi ga ni dvignilo ) ,pa mu bom napisala kar si mislim. Naty: Kaj pa če je prebava? Drugače pa pejdi počivat, probaj mal oddremat. Če so pravi popadki se bodo stopnjevali...če pa ne bo minilo. in če ne bo prenehako, pojdi ti raje se pokazat v P.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja in veliko vas je vprašalo če se je prestavil... Ne ostal je tam nek zadaj in nižje dol ampak brca.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:47:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Zgleda, da sem ena redkih katera ji vseskozi nabija neglede na uro dneva. Kar ne morev verjet, da je lahko tako razgrajaški. Včasih me že zaskrbi, da ji ni dobro in da zato tako rogovili. ****: boga revca. Res ni luštno , da ti pritisk tako niha. Probaj malo na kakšen sprehod, da se ti malo dvigne.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 3.4.2008 12:54:01
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zgleda, da sem ena redkih katera ji vseskozi nabija neglede na uro dneva. Kar ne morev verjet, da je lahko tako razgrajaški. Včasih me že zaskrbi, da ji ni dobro in da zato tako rogovili. se ena taka se javlja
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?