|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
31.3.2008 20:43:59   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ja, bom verjetno kupila uno zadevo. Meni je zgledala prakticno za sprehod takrat ko ze hodi, a se se lovi.. Ampak babice imajo neko divjo nebrzdano teznjo, da je treba otroka vodit za rokice, da se navadi a ne user posted image user posted image user posted image

Joj tale divja teznja tudi mene spravlja ob pamet, pa otrok je ves skrivljen-aaaaa.....user posted image

Sicer pa so res koristne tele vajeti.user posted image

Za kahlico super, jaz bom verjetno morala odvajat oba naenkrat-enega prepozno in enega prezgodaj...pa še nisem sigurna, katreri bo prej suh.Mah, kaj čmo..user posted image

Sem si iz neta potegnila what about Brian in vam povem, da me je redko katera nanizanka tako privlekla, pa še končajo del vedno tako da hočeš videt naprej...in potem seveda gledam do dveh ponoči in zjutraj se spotikam ob podočnjake in preklinjam in srkam xxxxl dozo kave...ampak seveda zdaj grem...gledat naprej (se tolažim, da imam še samo tri dele), hehe...user posted image

Nisem vam pa povedala da je na dopustu star voziček razpadel-dobesedno so se kolesa odvila in šla narazen vsak po svoje.Grrr.In nam ni preostalo drugega kot na hitro it v prvo otroško trgovino in kaj kupit.Tako imamo sedaj Buzza (jaz sem bila bolj navdušena nad enim drugim Quinnijem, ampak ne gre v lift), me pa nekaj zanima.A ga ima katera tu slučajno?Kaj prodajajo kakšne torbe za gor dat-original mislim?Ena majhna je, pa me zanima če imajo kakšne večje?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
31.3.2008 20:56:09   
Žabika
Živa in Jernej - velika sta že! Bravo, bravo in vse naj, naj!

Amy: iskreno sožalje.

Kati: zate, da me ne boš kritizirala in govorila, da ji ne privoščim:
user posted image

Takole pa je potem zaspala in uživala pri babi in dediju na sončku:
user posted image

kahlica: super Tinaaja, za tako dobro Brinino sodelovanje.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
31.3.2008 21:00:01   
Anonimen
Najprej cestitike

Ziva in Jernej, vse najboljse za prvi rojstni dan!!

Draja - user posted image za torto. Mogoce niti niso dali nic takega v torto. Lahko da je vasa torta prisla v stik z drugimi. V smislu, da so pred vaso delali eno "normalno" torto in jim je kje kaj ostalo. Poznam eno deklico, ki je bila ful alergicna. Sla se je pazit k babici, ki je prej jedla mortadelo in si ni umila rok. Takoj, ko je prijela deklico, je ta dobila hude izpuscaje in so  jo morali peljati v bolnico. Pa sploh ni prisla v neposreden stik... No, upam, da boste OK. Sem se pa danes spomnila na vas, ko sem bila v trgovini in nasla Jaffa piskote, narejene brez mleka, glutena in sladkorja. Kljub temu so bili dobri.

Amy26 - iskreno sozalje ob izgubi babice
Tinaaja in seveda Brina - user posted image user posted image user posted image za kakanje in lulanje v kahlico

Tik pred odhodom v Hamburg, je Livija zbolela za 6. otrosko boleznijo. Ravno v soboto, ko smo pakirali, so se zjutraj pojavila pikice po celem telesu.  Smo sli vseeno k zdravniku in cakali vec kot dve uri. Na vlaku je bilo pa nekaj prav hudo prehlajenih otrok in se dobro, da je L. imela pikice, da so se izogibali drug drugega. Zdaj je ye precej bolje, spi pa se vedno veliko, pa je malo... no pa ziza se veliko vec :)...
Sva se spomnila, da bi L. dala majcko delat z napisom ZizaAddict ali pa BubsAddict...

Je pa v ambulatno prisel fantek, ki je padel in si zbil glavo, da je bilo potrebno sivat... pa nihce ni hotel naprej spustit tako, da je moral cakat v cakalnici.. prav bogi je zgledal..user posted image No pol se ga je sestra usmilila in poslala naprej. Res bedno...

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
31.3.2008 21:01:31   
Anonimen
Živa in Jernej vse naj naj naj za prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Amy26
iskreno sozalje user posted image user posted image

Draja pomoje je tudi najbolj verjento,da niso bili najbolj pozorni pri izdelavi torte,oz upam,da je temu bilo tako pa,da nimate dodatne alergijeuser posted image user posted image user posted image
Ah sem zdaj prebrala,da ziher ne more biti to krivo user posted image

Kahlica..mi je se nimamo,jo imam pa v planu nabavit zdaj te dni pa,da poskusimo..user posted image Brina za kahlanje

Vajeti jaz sem tele gledala v BC
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167444
te so pa taksne kot na sliki http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138812
Imamo jutri namen it pogledat pa sprobat pol se pa odlocit..Upam,da jih bdo imeli no.

Tele konfetke grem pa jaz tudi nabavit v cetrtek...V nedeljo bomo imeli praznovanje v ozjem druzinskem krogu in bom spekla visnjevo torto.sem jo pred tednom dni za probo in mi je super uspela,upam,da zdaj ,ko gre zares tudi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
31.3.2008 21:04:47   
Anonimen
PikaPola34 user posted image taksna majcka bi tudi pasala Taiu,ker ponoci se priklopi namnaj 8krat cez dan pa tudi pride k meni in mi zacne majco gor vlect al pa za majco kukat...Pol pa mal poziza,se veselo ansmeji pa spet malo.....Res ne vem,ce ne bom narocila taksno majcko na sosednjem forumuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
31.3.2008 21:06:16   
tinaaja
Morda kaj tazga

user posted image
Ma mi je kul tud zato, ker npr danes smo jedli zunaj in so imeli en lev stolcek za otroke.. in bi mala tko dol padla/zlezla,ce je ne bi v vozicek dal. In bi takala gurtnca zelo prav prisla.

Opa, hana ima nove speglcke user posted image

Diaper bag imam jaz od Oilily ... draga, ampak vsaj mal stajliš.. oz mi je vsaj vsec pa uporabna tud za kaj druzga kot diaper bag..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
31.3.2008 21:12:15   
tinaaja
Zdaj je ye precej bolje, spi pa se vedno veliko, pa je malo... no pa ziza se veliko vec :)...

no na B je 6OB tud nekako tko delovala. dAnes ponoci ji je ratalo nekaj, kar ji prej v enem letu ni - "unicila" mi je bradavico, da sem zjutraj z belim gledala, tko me je bolelo user posted image

mi tud eno majcko rabimo ... hmm morda se raje eno v stilu kaksne mantre - super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc,super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc,super je spati v svoji postelji celo noc, super je spati v svoji postelji celo noc,.... Znanstvena fantastika...user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
31.3.2008 21:19:46   
draja
Čer!

Hvala vsem za čestitke!!!

Za nami je super lušten danuser posted image . Še oči naju je presentil in prišel že ob 14:30 domov (vsaj 4 ure prej kot pričakovanouser posted image ) in smo bili ceeeeel dan zunaj, večinoma na igrišču.

Vajeti no, jaz bi to uporabljala samo za v kakšen shoping ali v kakšno množico, kjer je nevarno, da se otrok izgubi. Nikakor ne bi tega uporabljala za učenje hoje in tudi ne za blažitev padcev, ko otrok že enkrat hodi. Ker se mi res zdijo logična navodila naše P iz razvojne ambulante, ki pravi da je treba otroka pustiti da se sam uči, sam raziskuje in pri tem seveda tudi pada. S padci se namreč uči ravnotežja in lovljenja na roke. Ker zdaj, ko so majhni, ti padci praviloma niso hudi, in otrok s padci pridobi izkušnje kako se pravilno uloviti in s tem se preprečijo hujše poškodbe kasneje. Namreč otrok se potem ko je večji ali že odrasel ne zna pravilno uloviti in mimogrede stakne kakšno hujšo poškodbo.

Tinaaja bravo Brina za kahlicouser posted image user posted image user posted image . Super pridna punca.

Meaa a ti bi šla re sše enkrat na CR? Joj jaz pa si samo želim, da naslednjič naravno rodim. Ok, naravno z EAuser posted image . Samo CR ne. Mene še zdaj zaboli okrog reza, če se kam prislonim, pa ob vremenskih spremembah me špika, pa nasploh me dostikrat malenkost boli ali špika v tem predelu. Sem vas že parkrat hotela vprašat ostale, ki ste imele CR, če tudi ve še tako "čutite" to rano.

Drugače pa hvala, naše noči so precej boljše, samo se kar nisem upala pohvalit javno. No, še vedno se ogromno zbuja, nikoli manj kot cca. 8-krat, ampak imamo srečo, ker praviloma takoj nazaj zaspi in tako ne bedimo več ravno cele noči.

Urla ups, ne potem pa naši dve ljubici ne bosta "sošolki".Naša bo v vrtcu na Pečnikovi. Sorry, mal me je Erna dezinformiralauser posted image user posted image .

Hana fajn slikice!!!

Spanje podnevi mi smo ravno te dni ukinili popoldansko spanje oz. smo združili dop. in pop. spanje. Rezultat tega je, da zvečer samo dol pade, brez kakršnekoli telovadbe po posteljiuser posted image . Ukinili smo ga pa zato, ker je imela probleme popoldne zaspat, zvečer je pa tudi traaajaaaaaalo preden je zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
31.3.2008 21:21:00   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Sem se pa danes spomnila na vas, ko sem bila v trgovini in nasla Jaffa piskote, narejene brez mleka, glutena in sladkorja. Kljub temu so bili dobri.

Kje, kje, kje???? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
31.3.2008 21:23:08   
Barči78
Ojla,

No, končno sem na hitro spet malo preletela, ampak sploh ni več časa za nič. Sem bila pa na pici z mojo sodelavko in s sodelavko, namesto katere so me postavili delat. Prav luštno smo se najedle in načvekale. Mož je dal Žana spat, sicer njega ni taka umetnost dat spat, ker ga samo odložiš in greš. Zjutraj ga pa ni umetnost zbudit, ko mami vstane za službo, je mali ko čukec v posteljici. Ah, tud po prstih se ne morem izmuzniti. Smo pa končno dobili peti zobek, ta mu je pa res povzročil kar precej težav.

Pri nas je kar po starem, obema pridno teče iz noska, sesamo, čistmo, upam, da ne bo spet kaj hujšega, kajti Žan je ravno zaključil z antibiotikom, je imel spet zelo visoko vročino in zelo slabo kri. Ja res je bogi, sploh ne pride h sebi. Moram rečt, da sem kar mal utrujena tud sama na cajte od tega hudega tempa. Sploh se ne ustalim več, samo letamo skoz nekaj, pa še zidati začneva po vsej verjetnosti naslednji teden, to bo še norišnica.

Amy - iskreno sožalje ob izgubi babice user posted image user posted image

Živa in Jernej
user posted image

Aja, pa še v Mulerju sem bla, in sem si kupila 10 milk, ta veliiiikih mmmmmmmmmmmmm

Nejc - čimprej se pozdravi

Anej - joj, kakšen srčekuser posted image

Kahlica - naš tud zelo rad sedi na njej, pa zelo hecno leze gor user posted image , gre na vse štiri, pol pa eno nogo v luft tišči, pa ponavadi jo v kahlo postavi, res je hecen, pol pa kar sedi gor, parkrat se je celo polulal že notri, ampak ga nima ravno časa posedat na kahlo, ker mi prehitro mine dan.

trmice - joj, mi imamo ful hudo obdobje, pri Neji in pri Žanu. Žan je sploh poglavje zase, se kar z glavo v tla zabija, če kaj ni po njegovem, sploh če mu vzamem daljinca, kriza, kaj še bo user posted image

uhančki - naša Neja jih je dobila za krst, na ušesa jih ji bomo pa dali, ko bo sama izrazila željo, prej pa ne.

Pikapola - uživajte, pa pazi nase, pa cmoka Liviji pa buhiju, pa čestitke za upešen pregleduser posted image

Tolk od mene, upam, da se bom kaj bolj redno uspela javljati.

Papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 21:41:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
31.3.2008 21:42:31   
draja
Še nekaj slikic z včerajšnjega praznovanja:

user posted image

user posted image

in pa z današnjega dne:

takole se je slavljenka prebudila in gledala, kaj je z očkom in mamico, da skačeta okrog posteljice in ji pojeta "Vse najboljše"

user posted image

takole pa je uživala na igrišču:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
31.3.2008 21:47:47   
Barči78
Pa še nekaj slikic našega miškota, da vidite, kako pridno raste in se redi

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
31.3.2008 21:52:31   
Barči78
Ojoj, kakšna punca si že Živa, res upam, da se še kdaj vidimo. user posted image user posted image user posted image

Popoldansko spanje - pri nas je tako, ponavadi se zbudi takrat kot jaz, ker pač to tko je, pravi on user posted image , nazaj gre spat ob 8.30 in spi 1,5 - 2,5 h, potem gre spat okoli 12.30 in ponovno spi od 1,5 - 2,5 uri. Zvečer je ob 19h pripravljen za sladke sanje. Moram rečt, da kar pridno spi.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
31.3.2008 21:58:53   
tinaaja
Moram rečt, da kar pridno spi.

Un kar za moje pojme odvec hodi user posted image

Ful sta cukra Ziva in Zan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
31.3.2008 22:14:26   
Naomi
Ziva Zava in Jernejci pih pih pa vse naj naj za 1. sveckico...in kot ponavadi tudi za ostale slavljencke za nazaj...
...pri nas nic posebno novega...kukr da smo mel travme s spanjem...zdej bom sam jamrala, k kdr velik jamram je pol mal bolsuser posted image ...je blo tko hudo mi ze da sem babi klicala in je u soboto ob 23h zvecer uletela...ker mi2 nisva mela ideje kaj nej se nardiva da bo otrok po dveh neprespanih noceh spal...in jasno..je zaspal med tem ko je babi prihajala sem in spal do jutra, je prejsnjo noc tut ostala in ista zgodba...mulo!!!( se dve noci ni dojil in spal...oooooooooo kaj bi dala za to vnaprej)...user posted image
...no prejsnji teden sem bla u IT...morm to povedat, ce kera marelo rab...ugodno...grda k svina s prevleko od FENDIJA za zgolj 1.100 €...tko da...ce kera hoce povem kam user posted image
...mah me neki glava bolejo...( pa ne zarad decauser posted image )...grem kr civkat...
nocko, slavljenci pa kr praznujte user posted image

papa

p.s. slikce vseh so cukraste user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
31.3.2008 22:15:30   
Naomi

KAR...se mi zdi da maste kronicno neprespanga otroka...mal se potrudte da bo kej spal user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
31.3.2008 22:19:37   
tinaaja
Ratal mi je dat fotke z mobitela

evo pozerko na kahlici (ona ma tud mobitel user posted image )
user posted image

Tkole mi po tanovem spimo (Naomi hvala za info o mareli, kot vidis je tale nasa funkcionalna, ampak si bom zapomnila, ce bomo slucajno ta tretjo kupovali user posted image user posted image user posted image )

user posted image

Julbo klub

user posted image

PA tkole smo sli danes undercover na sprehod (tricikel rules.. je pa se vedno najbolj primeren za farbenblind folk user posted image ... brini je zakon, to je pa itak ta narvaznej)

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
31.3.2008 22:22:32   
Barči78
user posted image user posted image user posted image Naomi, a se ti smili moj sine user posted image , ampak recimo, da je bla Neja večja zaspanka, no nekaj lepega imata po mamici user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
31.3.2008 22:22:56   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

KAR...se mi zdi da maste kronicno neprespanga otroka...mal se potrudte da bo kej spal user posted image user posted image

v bistvu pa mene firbec matra... Barci, kako pa bi zgledalo spanje brez KAR ??? user posted image user posted image user posted image Da bi samo pridno spal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
31.3.2008 22:25:56   
Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

v bistvu pa mene firbec matra... Barci, kako pa bi zgledalo spanje brez KAR ??? user posted image user posted image user posted image Da bi samo pridno spal user posted image user posted image user posted image

ce bo blo brez kar, bi bil zdej ze 2 metra velk k bi sam spal user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
31.3.2008 22:27:51   
Barči78
user posted image user posted image user posted image  joj, mogoče bi zjutraj kakšno urco lahko potegnil, vsaj med vikendom, ker jaz bi spala, on me pa za nos, pa za ušesa vleče, v glavnem on ima polne baterije čist prezgodaj. To, da gre pa čez dve urci nazaj spat, pa men ne pomen več dost, ker pol ne morem več spat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
31.3.2008 22:29:25   
Barči78
Naomi, a maš ti še kaj zame, ker sem že kar mal obupana nad rezančki, te bom poiskala, ker itak hodim po Nejo v vaš konec

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
31.3.2008 22:31:21   
tinaaja
joj, ja bi bila pa hepi, ce bi do 3 spala v svoji postelji, ce pa bo do 5 ... pol bi pa skakala od veselja... ce bi pa slucajno nekako, tud po pomoti zaspala sama... ma pol bi se pa ziher jaz zbudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.4.2008 0:21:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Sem se pa danes spomnila na vas, ko sem bila v trgovini in nasla Jaffa piskote, narejene brez mleka, glutena in sladkorja. Kljub temu so bili dobri.

Kje, kje, kje???? user posted image

To so tile piskoti - link. Vidim pa, da vsebujejo jajca in fruktozo. Pa lahko vsebujejo sledi oresckov in soje. No, ce zelite, prinesemo eno manjso pakungo za probat..

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?