|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 16:56:38   
mixi
zdaj pa vas lepo pozdravljam pa se grem basat z sadno kupo pa se vidimo če ne drugo v četrtek ko bom spet pri tašči

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 17:11:20   
barbaw
Meni se pa stanje umirja, kdaj pa bo šlo na boljše pa ne vem. So me spet ponoči trebušne mišice bolele, da me je bilo kar malo strah se sploh obrnit v postelji. Sem spet dežurala na sedežni. Jaka je malo boljše in upam, da ga bom lahko jutri popokala v vrtec. Ful je problem, ker sem že tako izčrpana, pa tako svinjarijo imam, da je groza. Zdaj pa me je res že strah, da me bo čas povozil. user posted image  Ponoči sem sanjala, da sem rodila našo pupo in jo držala v rokah. Porod je bil brez bolečin user posted image , ju viš, z nogicami naprej, pupika pa je bila prava bjonda z okroglimi lički, me je ful lepo gledala, pa dudo je cucljala. user posted image  Kaj mi hoče kdo kaj povedat s tem. Verjento se moja psiha pripravlja, da se bo pa res nekaj zgodilo. Čeprav me pikica veselo brca, je čisto drugače ko jo enkrat držiš v rokah.
 
Aurora mislim, da bi valjar bil premalo. Sicer ne vem koliko majčic kadi ali je nehalo, upam pa da vsaj v stanovanju ne boste kadile, ker to ful vpliva na pljuča user posted image . Otroci zaradi pasivnega kajenja dobijo bronhitise in astmo, da kaj drugega ne omenjam.
Poznam pa en primer, kjer je mamica iz živčnosti začela spet kadit, pa se po besedah moje prijateljice sekira brezveze. Vem, da zna biti težko, če si prvič mamica in sama in osamljena, samo to še ni razlog, da bi človek spet začel kaditi. V dobro otroka ne. Mene osebno kajenje že tako ali tako moti, da pa nekdo z otrokom v naročju kadi pa bi ga kar ....
Bolečine? Ja kar pripravi se, da boš mogla iti čez nekaj tednov v Rim. user posted image  To je vse del priprav. Predpriprave so že zdavnaj za teboj. user posted image


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 18:01:06   
barbaw
Opažam, da postajam nataknjena. user posted image  Mi je spet začelo iti na živce, ko mi kdo pametuje kako in kaj. user posted image  Saj vem, da so nasveti včasih dobrodošli, ampak pri meni niso že kake 3 dni. user posted image  Mi je prababica od Jake svetovala nekakšen sirup za kašljanje, ki pa mojemu škratku tako ali tako ne pomaga. Mislim, da imam 2,5 leti izkušenj z bronhitisom dovolj, da vem kako in kaj. Ali pa ne?! Ma itak noben sirup ne pomaga. Sem že delala domače, pa kupovala pa ... pa škoda denarja. Pumpica pa gremo. Žal ni druge. Malo (beri zeeeelloooo) izčrpala bolezen in se mi ne da poslušat ma prav ničesar. Pa vedno bolj me bolijo mišice na rebrah. Brezveze, da težim, nisem za nobeno rabo. Grem nekaj ustvarjat, samo še ne vem kaj.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 18:01:17   
aurora28
Barbaw joj a veš, da me kar strah postane, ko poštudiram, da se moj dan D bliža čez 33. dni. Potem pa razmišljam ali mi bo voda odtekla, a se mi bo čep odluščil, bom imela popadke... sploh nevem kako se naj obnašam ob vsem tem. Sva se včeraj z mojim dragim pogovorila o vsem tem, sem mu povedala v katerih primerih me mora takoj odpeljati v P in potem sva se še dogovorila, da nima smisla razmišljati kako bo, enostavno se bom prepustila toku življenja, Go with the flow. user posted image
Povej mi svojo P zgodbo, kako se je vse skupaj začelo.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 19:24:05   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ne ne za enkrat se imam kar pod kontrolouser posted image , in tako bo do maja ostalo.


Sej sploh ne dvomim, sam mogla sm si valjar od špelin@ sposodit user posted image . A si me mogoče prej ti klicala? Se mi je zdelo, da ti ni takoj uštekalo, da ti js maham iz avta user posted image . Bojo slikce kmal?

tally user posted image  za stanovanje, no notranjk je čedalje več!!! Drugač mava pa midve približno isto do konca, pa se men tud bolečine v trebuhu pojavljajo. Pa opažam, da so lažni popadki čedalje pogostejši.

jana lepo, da se je cukr umiril. Zdej pa le pazi, kaj ješ!

aurora js mam vsake tolk bolečine kot pred menstruacijo, čeprav ne nujno takrat ko grem na wc. Včasih čist tko brez razloga...kr boli. Sm se pa spomnila neki, kar sem zadnjič prebrala o čepih in sicer to, da se ti lahko odlušči že mesec pred porodom user posted image . No tistim, ki mate 30 pa tolk dni do konca sm hotla to povedat, da ne boste šokirane, če se zgodi.

barbaw tista z valjarjem sm bla pa dons js user posted image , ampak maš prav, tud valjar bi bil premalo. Sicer vsaka ve zase in je to brezpredmetno komentirat, ampak kot sm že rekla, mam občutek, da smo majčice vse dost odgovorne, da tud tiste, ki so prej kadile zdej ne user posted image . Sicer pa držim pesti, da se ti stanje čimprej zrihta, js sm dons že mal boljše...

Js mam pa zadnje dva dni ful ene čudne filinge in sicer to, da me ma da bi šla čimprej rodit user posted image . Pa ne da se tolk veselim poroda user posted image , ampak rada bi že tega mojga škratka spoznala, pa rada bi, da bi bil porod čimprej za mano, pa rada bi bla spet taka kot prej...

Pa js mam spet eno vprašanje... a se je še kateri že trebušček oz. user posted image  spustil? Vem, da se to zgodi proti koncu, ampak kolk pred koncem? Ker pr men je že precej očitno. Prej sm ga mela zelo visoko, zdej gre pa kr počas nižje.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 19:39:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pa js mam spet eno vprašanje... a se je še kateri že trebušček oz. user posted image  spustil? Vem, da se to zgodi proti koncu, ampak kolk pred koncem? Ker pr men je že precej očitno. Prej sm ga mela zelo visoko, zdej gre pa kr počas nižje.


Meni se na žalost še ni spustil. Upam, da se mi bo tokrat malo prej kot prvikrat. Bi vsaj lažje zadihala. V prvo se mi je spustil šele tisti dan ko sem šla rodituser posted image , pa še to ni bilo tako zelo očitno.
 
Jaz tudi komaj čakam, da bom taka kot prej oz. rada bi se znebila tega bušija, ki me že močno ovira pri vsakodnevnih aktivnostih. Da bom taka kot prej, bo preteklo še kar nekaj vodice.user posted image  Ampak na to sem pripravljena in bom mirno čakala. No, čakala ravno ne, ker potem ne bo uspeha, se bo potrebno kar malo potrudit. Mislim, da ne bo problema, če si bomo še naprej stale ib strani in vzpodbujle. V slogi je moč!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 19:44:44   
Estrella*
Še to, meni že kar nekaj časa izteka iz prsi, ampak danes me je šok izcedek je že čisto rumeno - oranžno barve. Očitno se tudi meni čas izteka, kljub temu, da nima do konca 33 dni kot Aurora.
 
 
Jaz mam tud en question;
 
Tiste, ki vam že curlja, a imate prozorne ali kako drugače obarvane toneuser posted image ???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 19:49:31   
Estrella*
MAJČICE 2008


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +14kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)
04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:116cm, +12kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:105 cm, +16 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +9,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:104 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:95cm /+25cm/; +9kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 79 SREČK user posted image         


Imamo 13user posted image : user posted image user posted image    
 
 
, Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image
RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 41X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
01.04.2008: Pepita (GP), Anitka (UZ), Čmrlika (CTG)
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP), Sončnica Sandra (GP)
03.04.2008: Jana81(GP)
04.04.2008: Aurora28 (GP)
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
08.04.2008: Katina (GP)
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ), Tamara (UZ)
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP)
16.04.2008: hijenca (GP)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 19:54:16   
tally
Estrella* pri men tut zadnje čase curlja rumeno-oranžno, prej je bilo pa prozorno. Ja počasi se  pripravljamo user posted image .

Ja Naty* midve mava 2 dni razlike se mi zdi, men so se pa lažni popadki ful umirili, mogoče 1x ali 2x na dan mi trebuh otrdi, prej pa nonstop user posted image . Trebuh se mi pa ni nič spustil, vsaj men se ne zdi.



(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:01:46   
Naty*
Estrella* pri men ni blo dozdaj sploh nobenega izcedka iz prsi, niti prozornega. Tko da se probam čimbolj tolažit, da bom ena od tistih, katerim se zgodi šele po porodu user posted image . Sm pa prejle na eni angleški strani prebrala, da je to (kolostrum) tekočina zlate barve, ki je tud vredna za user posted image  kot samo zlato. Tko da mislim, da maš kr tako kot je trebauser posted image . Upam pa, da bomo čimprej take, kot prej... no razen tega, da bomo mele zdej zakladke v rokah user posted image .

tally da se ne bojo zdej tazaresni začeli user posted image . Pri men so pa vsak dan pogostejši in zdej že tko, da ne morem hodit vmes, ko se mi to zgodi. Trebuh je šel pa kr precej dol. No sej priznam, diham pa res lažje, pa tud jem lažje (kar ni nujno dobro, ker pojem večuser posted image ).

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sej sploh ne dvomim, sam mogla sm si valjar od špelin@ sposodit user posted image . A si me mogoče prej ti klicala? Se mi je zdelo, da ti ni takoj uštekalo, da ti js maham iz avta user posted image . Bojo slikce kmal?



Oj ja jaz sem te klicala (od Primoža gsm), ker sva glih šla na kavico, pa sva vaju hotela povabit zraven. Ej sem vidla samo tvojega user posted image jaz sem čisto falila, sem mislila da je en drug tvojuser posted image user posted image user posted image

Slikce, hmmm sem imela od 16h pa do zdaj obiskeuser posted image , bom dala pa samo posteljico gor user posted image ostalo pa jutri

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:02:36   
aurora28
Naty: Pa js mam spet eno vprašanje... a se je še kateri že trebušček oz. spustil? Vem, da se to zgodi proti koncu, ampak kolk pred koncem? Ker pr men je že precej očitno. Prej sm ga mela zelo visoko, zdej gre pa kr počas nižje.


Meni se ni ravno spustil, ampak user posted image čutim čisto spodaj. Malo je oblika res bolj špičasta v spodnjem delu trebuha, ampak to verjetno zato, kot pravijo, da če nosiš poba imaš bolj špičast trebuh user posted image . Opažam, da zdaj sem pa res začela pogostoooo obiskovati stranišče, me tako tišči na wc, ko pa grem lulat pa gre kuser posted image kaj ven. Očitno gre res za pritisk na mehur. user posted image


Estrella*: Jaz mam tud en question;

Tiste, ki vam že curlja, a imate prozorne ali kako drugače obarvane tone ??? 


Estrella * na to pa ti žal ne morem odgovoriti, ker mi še nič ne curlja iz zizik user posted image .


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:07:52   
Anitka
Evo mene po krajši odsotnosti. Z mano je vse o.k., če me je slučajno katera pogrešalauser posted image user posted image , le imela sem delovni vikend. Smo oz. so razbijali v hiši eno steno in pvečali otroško sobico, da jo bomo končno lahko urediliuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je tako velika, da je dragi povedal, da imava placa za kakšne tri user posted image user posted image user posted image . Mah ne vem, če bova imela ravno tri, dva pa zagotovouser posted image user posted image

Sicer pa se je včeraj spet pojavilo malce več otrdevanja trebuga, kar niti ni čudno glede na to kolikokrat sem šla po stopnicah gor in dol, pa ves ta prah, ki je ob razbijanju nastajal, pa pranje perila, pa... Je danes že veliko bolje. Pa še tako lepo vreme je bilo, človek dobi kar energije. Je sicer malce pihalo, amapk glavno, da je sonce, toplota, da lahko hodim naokrog brez bundeuser posted image user posted image user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image za uspelo srečanje. In spoh ni treba govoriti, da nam je lahko žal, saj to itak vemo. Ampak žal se pri meni ni izšlo. Sem itak najdlje in vemo kako je z vožnjo. Sploh, če si sam za volanom ni to mačji kašelj. Morda mi pa uspe kdaj spoznati vas v živo z vozičkom v kakšnem parku. Ste pa same fejst nosečke po slikah sodeč.

Špelin@ sprejmem vlogo asistentke.

Kasso poznam Linux, ker sem ga prisiljena uporabljati, ko dragega ni doma. Je res malce drugačen, a se človek sčasoma še kar navadi.

Čmrlika lep buščekuser posted image user posted image In uau tebe loči do PDP le še 28 dni, 4 tedni punca draga.  Se spominjam še tistih začetnih tednov na Majčicah, sedaj pa so tu že zaključni. Kako čas beži.

Barbaw mi tudi rabimo jogi 70*140. A praviš, da tu ni problem za čakat? No HB.

Ojoj sem bila že itak odločena za nakup Angel Care, sedaj sem glede nakupa odločena pa 100000 %. Me je kar streslo ob prebranem. Sicer ne kadim in nikoli nisem, ampak vseeno. Se pa pololnoma strinjam, da je potrebno imeti tudi nekaj znanja z nudenja prve pomoči, oživljanja v takih trenutkih. Sicer pa Naty kot si napisala ne smemo se sedajle obremenjevati s temle, ampak misliti le pozitivno.

Naty glede spuščanja bušija pa ti ne znam nič povedati, ker je moj še zmeraj zelo, zelo visoko, tako, da mi včasih skoraj sape zmankuje. Si moram kar fajn dvigovati vzglavnik.

Sedaj pa upam, da mi bo uspelo še obljubljeni seznamček spraviti v red. Enostavno ni in ni časa.

Vsem en LP













_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:26:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Oj Jana, no me veseli, da se je stanje malo normaliziralo. Kaj pa ti v takšnem primeru preostane da narediš, ali si ga lahko kako znižaš?

Mene pa nekaj zanima:

Vsakič ko grem na stranišče bodisi lulanje ali kakanje imam potem ko opravim, še nekaj časa občutek kot da bom dobila menstruacijo.Tega prej nisem imela, se je pa začelo pojavljati mogoče zadnjih 10 dni? Gre kot za majhno črvičenje, ki ni boleče, ampak občutek kot, da se nekaj pripravlja. Se kateri kaj takšnega tudi dogaja user posted image



aurora ja drugače bi mi ga mami lahk zbila z insulinom, ampak v user posted image  pa ne vem kok je s tem, drugače zbiješ si ga lahko tud s tem , da ješ manj ogljikovih hidratov-to sem tud pol naredla.
Za tvoje vprašanje, to se meni isto dogaja, že kar lep čas, ampak to ni nič hudega.
 
tally hvala.Tud sama si želim da je do konca user posted image  čimmanj tega.Sam kaj ko tk rada grešim s hrano.
Ta bolečina, ki jo opisuješ je pa normalna.Zdej nas bo počasi začelo vse pikat.
 
edina...ja sem se kr ustrašla veš, ker tale cuker je user posted image ...ampak dans me že cel dan nabija v mehur, in navzven.user posted image
Postljco sva pa sestavila, ampak stenskih umetij še nisem dokončala, zato bom potem dala vse skupi noter, no al pa mogoče že zdej.
 
naty se trudm pazit kaj jem, ampak očitno se prevečkrat pregrešim.user posted image
Če se ti pa trebušček spušča , so pa meni rekli da ko bo tako, da potem pa bom ready za it v P., ampak jst ga imam že tako vseskozi zelo nizko.
Me pa danes mali nabija v mehur za popuser posted image , no sam da nabija.
 
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tiste, ki vam že curlja, a imate prozorne ali kako drugače obarvane toneuser posted image ???


estrella jst mam že skos tak rumenkast izcedek, zdej ga je pa čedalje več.
 
Grem si zdej pripravit eno zdravo večerjo. Ojoj kaj bom le jedla?user posted image
 
 
 
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:31:33   
Estrella*
Naty: vem, da je to mlezivo oz. kolostrum, samo mi je dalo za mislit, da se nam resnično vse približuje s svetlobno hitrostjo. Pri malemu mi je začelo telčt iz zizik v petem mesecu in kakšen mesec pred koncom je spremenil barvo. Zato sem se zamislila nad današnjim dogodkom, ker če bi bilo kot prvo, bi šla rodit kar 3 tedne pred PDP jem.
 
Mislim, da to iztekanje oz. neiztekanje nima nevem kakšne povezave s količino kasnejšega mleka tako, da se nimaš česa bat. Vse ob svojem času. Na koncu boš ta prva, ki bo jamrala, da je fasala mastitisuser posted image
 
Tally: torej se tebi enako dogaja? No, samo, da nisem sama, mi je precej lažje.
 
Anitka: uf, si bila pa pridna. Le počasi in malo se čuvaj, naj drugi namesto tebe kaj naredijouser posted image . Si ti še v službi?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:54:29   
Anitka
Če se strinjate bo seznamček kar prilepljen pri seznamu majčic in GP ter UZ.

Lahko pa prilimam še seznam opreme, potrebnih oblačil.... za novorojenčka nasploh.


I. MAMIN SEZNAM STVARI V POTOVALKI ZA V PORODNIŠNICO


A. DOKUMENTI
1. vsa nabrana zdravstvena dokumentacija - izvidi
2. materinska knjižica s potrdilom o opravljeni MŠ (če je potrebno)
3. zdravstvena izkaznica (potrjena)
4. napotnica za porod (dobiš od svojega G.)
5. poročni list ali dokazilo o očetovstvu
4. osebni dokument

B. STVARI
1. toaletna torbica: zobna pasta in ščetka, krema za telo in obraz, deodorant - brez vonja, tekoče milo in šampon, škarjice in pilica, krtača ali glavnik za lase, vazelin za ustnice, papirnati robčki …
2. Bepanthen ali Lanolin (se dobi v porodnišnici, če rečete!) za mazanje prsi – ali pa krema od Aventa, ker je ni treba pred dojenjem brisati, blazinice za prsi, nastavek za bradavice(po potrebi, partner lahko nabavi naknadno)
3. damske vložke - vir 80 - 2 paketa oz. odvisno od P
4. sp. perilo - več komadov(priporočljive so tiste za enkratno uporabo)
5. nogavice 5 parov
6. copate  z nedrsečim, po možnosti debelješim gumijastim podplatom
7. 2 x nedrček za dojenje - ni nujno
8. halja, spalna srajca - odvisno od porodnišnice
9. pijačo (voda)
10. mobilni telefon in polnilec
11. fotoaparat in baterije
12. denarnica z drobižem
13. piškoti, kakšen sendvič
14. če ste bile šivane, vam bo izredno prav prišel obroček za napihnit, da se boste lažje vsedle (partner dostavi naknadno po potrebi)
15. kakšno čtivo za brati

Črpalka pa je tako v porodnišnici (po potrebi nabavi partner naknadno)


II. SEZNAM ZA MAMICO ZA ODHOD IZ PORODNIŠNICE

- hlače (najbolje nosečniške ali trenirka)
- majica
spodnje perilo, nogavice
- čevlji

(najbolje, da same nastavimo pred odhodom v P in nato pripelje partner v P)


III. SEZNAM ZA DOJENČKA IZ PORODNIŠNICE

1. 5 tetra plenic (ali 3 tetra in 2 Pampers)
2. 1 povijalno plenico
3. žabice
4. bodi z dolgimi rokavi
5. 1 tetra ali bombažna kapica (taka navadna, mehka)
6. 2 vrhnji kompletka (jopca, hlačke, kapica) - bombaž
7. copatki ali nogavičke
8. otroška odejica za na avtosedež oz. košaro
9. avtosedež za pot domov - pripelje ati
10. duda





_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 20:56:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella
 
Anitka: uf, si bila pa pridna. Le počasi in malo se čuvaj, naj drugi namesto tebe kaj naredijouser posted image . Si ti še v službi?


Ja sem še v službi. Sicer pa res skušpam tako, da ne delam preveč. Moram priznati, da me kar pazijo in podijo vmes počivatuser posted image

TANCHO tabi pa jutri želim veliko užitkov ob UZ.


< Sporočilo je popravil Anitka -- 30.3.2008 21:02:42 >


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 21:01:36   
Anitka


MAJČICE 2008


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +14kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)
04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:116cm, +12kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:105 cm, +16 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +9,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:104 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:95cm /+25cm/; +9kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 79 SREČK user posted image         


Imamo 13user posted image : user posted image user posted image    
 
 
, Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image
RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 41X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
01.04.2008: Pepita (GP), Anitka (UZ), Čmrlika (CTG)
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP), Sončnica Sandra (GP)
03.04.2008: Jana81(GP)
04.04.2008: Aurora28 (GP)
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
08.04.2008: Katina (GP)
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ), Tamara (UZ)
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP)
16.04.2008: hijenca (GP)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška





I. MAMIN SEZNAM STVARI V POTOVALKI ZA V PORODNIŠNICO


A. DOKUMENTI
1. vsa nabrana zdravstvena dokumentacija - izvidi
2. materinska knjižica s potrdilom o opravljeni MŠ (če je potrebno)
3. zdravstvena izkaznica (potrjena)
4. napotnica za porod (dobiš od svojega G.)
5. poročni list ali dokazilo o očetovstvu
4. osebni dokument

B. STVARI
1. toaletna torbica: zobna pasta in ščetka, krema za telo in obraz, deodorant - brez vonja, tekoče milo in šampon, škarjice in pilica, krtača ali glavnik za lase, vazelin za ustnice, papirnati robčki …
2. Bepanthen ali Lanolin (se dobi v porodnišnici, če rečete!) za mazanje prsi – ali pa krema od Aventa, ker je ni treba pred dojenjem brisati, blazinice za prsi, nastavek za bradavice(po potrebi, partner lahko nabavi naknadno)
3. damske vložke - vir 80 - 2 paketa oz. odvisno od P
4. sp. perilo - več komadov(priporočljive so tiste za enkratno uporabo)
5. nogavice 5 parov
6. copate  z nedrsečim, po možnosti debelješim gumijastim podplatom
7. 2 x nedrček za dojenje - ni nujno
8. halja, spalna srajca - odvisno od porodnišnice
9. pijačo (voda)
10. mobilni telefon in polnilec
11. fotoaparat in baterije
12. denarnica z drobižem
13. piškoti, kakšen sendvič
14. če ste bile šivane, vam bo izredno prav prišel obroček za napihnit, da se boste lažje vsedle (partner dostavi naknadno po potrebi)
15. kakšno čtivo za brati

Črpalka pa je tako v porodnišnici (po potrebi nabavi partner naknadno)


II. SEZNAM ZA MAMICO ZA ODHOD IZ PORODNIŠNICE

- hlače (najbolje nosečniške ali trenirka)
- majica
spodnje perilo, nogavice
- čevlji

(najbolje, da same nastavimo pred odhodom v P in nato pripelje partner v P)


III. SEZNAM ZA DOJENČKA IZ PORODNIŠNICE

1. 5 tetra plenic (ali 3 tetra in 2 Pampers)
2. 1 povijalno plenico
3. žabice
4. bodi z dolgimi rokavi
5. 1 tetra ali bombažna kapica (taka navadna, mehka)
6. 2 vrhnji kompletka (jopca, hlačke, kapica) - bombaž
7. copatki ali nogavičke
8. otroška odejica za na avtosedež oz. košaro
9. avtosedež za pot domov - pripelje ati
10. duda



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 21:22:05   
Anonimen
Punce sem poslikala posteljico na male miške, stenske dekoracije pa še pridejo, za danes je dovolj.

geslo: edinaos


Jana: dejmo Jana pokaži še ti posteljicouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 21:24:43   
barbaw
Aurora moja porodna zgodba ni tako zanimiva, ker je Jaka 5 dni zamujal in so mi sprožili porod s tabletko, ki pa je takoj prijela. Sem z mize dol zlezla in že imela popadke. Potem so mi še govorili, da verjetno do večera ne bom rodila in da lahko popadki minejo. user posted image  Sem bila kar malo jezna na osebje. Namesto, da bi me vzpodbujali, so mi zbijali moralo. No, popadki niso minili in do večera sem rodila. user posted image  Zdaj pa upam na to, da bi rodila s svojimi popadki. Jaz se ne sekiram kje in kako se bo začelo. Je pa po navadi tako, da je okrog polne lune veliko porodov, kar lahko potrdijo babice v P in pa ponavadi se začnejo ponoči.

Naty glede trebuščka, da se spusti je pa odvisno od user posted image  do user posted image . Meni se prvič ni spustil, zdaj pa se mi skos zdi, da je nizko. Načeloma pa se spustijo. Boš videla tudi po gibih, če jih čutiš kaj nižje.
Moje zdravje pa je za 5% boljše.
Da bi bila taka kot prej? user posted image  Sem si zadala cilj do drugega leta, ker se ne bom kar tako spravila v moje majhne stare hlače. user posted image  Buši me pa samo toliko moti kolikor me mišice bolijo. Drugače sploh ni blema. Je pa tako, da se vedno težje vstajam, da vedno bolj čutim pritisk navzdol in pa zopet mi zapira ožilje, ki vodi do nog. Imam spet tiste zoprne mravljince. Nogavice si še obujem, čevlje pa težje zavežem zvečer. Čez dan še gre. Zatekam pa še ne. user posted image  Mogoče pa tokrat ne bom. Mi je G naročila, da počivam, ampak posteljico pa bom še prebarvala ta teden, pa jutri moram vse posesat in pomit. Še dobro, da gre to ob enem. juhu

Estrella pri meni je še prozorno, pa komaj je začelo tečt mislim da 2 dneva nazaj. SNP!!! Tebi pa je mlekarna hitro začela delat. user posted image  Ja, cajt se izteka tako ali drugače.

edinaos kje sta kupila posteljnino in ceha? Hvala za odgovor. Ful je lepa!!! Bote imeli pravo princesko.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 21:38:50   
tally
Edinaos sm pogledala slikice, vajina Anja-Tia bo prava princeska user posted image , vse je tolk lepo. Suppppppeeeerrrr

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 22:08:24   
aurora28
Edinaos user posted image user posted image user posted image za posteljico in posteljino. Kakšna princeska bo vaša pupa. user posted image

Grem pančat, sem že pošteno zaspana. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 22:14:05   
Čmrlika
sem vam prišla samo nočko zaželet, pa čim manj lulanja ponoči....user posted image

Čmrlika lep bušček In uau tebe loči do PDP le še 28 dni, 4 tedni punca draga. Se spominjam še tistih začetnih tednov na Majčicah, sedaj pa so tu že zaključni. Kako čas beži.


Hval za bušček, bom jutri še kako novo - eno zadnjih slikic gor dala... in ja sem že v nizkem štartu...user posted image

Meni še tudi nič ne curlja iz zizik user posted image

HB nisem imela dost dela z vami danes, ste ble na sončku cel dan - sigurno!
Nič lepo pančajte...


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 22:19:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

edinaos kje sta kupila posteljnino in ceha? Hvala za odgovor. Ful je lepa!!! Bote imeli pravo princesko.


Barbaw: cel kompletek (razen postelje) mi je mami prinesla iz Bosneuser posted image , zraven pa še torbo in nosača vse v isti barviuser posted image

Moja najboljša mama


(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
   RE: Majčice '08 - 3.del
30.3.2008 22:23:41   
Anonimen
Sem bila pridna in sem dala v album še posteljino, ki je bila prvotno namenjena najinemu fantuuser posted image user posted image user posted image

geslo je enako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.