špelin@
|
Dobro jutro - al kaj naj rečem, tole prestavljanje ure me je čisto zmedlo Če mene vprašate, sem se imela včeraj res fino Vse skupaj ste enkratna družba Noro rada poslušam ****, ki pripoveduje o Egiptu, pa MARTINA25 je tako slikovito opisala Kenijo, Katina Turčijo, druge še Djerbo,... Ker sem bolj tiste sorte popotnik, ki gre večinoma le s prstom po zemljevidu, mi pride vse tole zelo prav IZVIRNO SPOROČILO: mixi imam zlatega dragega ki mi nič ne pusti nosit in je reku da mi bo vse spucal samo da sedim na miru in da mu povem kaj naj nardi. Izkoristi priliko IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ni še nobene iz srečanja doma? aurora ti pa si optimistka . Sej veš kolk dolg smo zadnjič čvekale... zna bit dons še dlje! Vmes smo še dež priklicale katy82, če te bo tole z zobom kakorkoli skrbelo, hitro nazaj do zobarja - s tem se ne gre igrat Estrella*, jaz sem po pizzi še danes grozno žejna Moj se je pa najbolj smejal, ko sem mu povedala, kako sem se nažrla ****, edinaos, sem šla hitro pogledat fotke edinaos: HRAAAANAAAA IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače moram pohvalit Bocaccio; postrežba je bila vsaj 1x hitejša in hrana zelo okusna. Kar me je še bolj veselilo je to, da je tudi naša Katina prišla na svoj račun in se napapcala Se strinjam IZVIRNO SPOROČILO: edinaos No danes sem že bolje, sem pojedla že 2 banani, duplo, bounty, 3 piškote, pa gledam kaj bi še Glavno, da si danes bolje IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje pa je Jana, a je sploh ni bilo na srečanje??? jana81 mi je včeraj dopoldne poslala SMS (ji internet ni delal), da je imela zjutraj na tešče ful povišan cukr in se ne počuti dobro Jana, kako se počutiš?? Naty*, ja, pri možganske poškodbe nastanejo veliko prej kot pri odraslem človeku. Oz. je manj manevrskega (reakcijskega) časa, če se smem tako izraziti. Pa še 1x toplo, toplo poudarjam: brez znanja oživljanja tudi AC sam od sebe nič ne pomaga. Raje dam gor takle link 100x prevečkrat kot 1x premalo: KLIK Pa poklikajte še druge teme tule: KLIK Joj, imam okrog sebe polno tečnob, ki me podijo z računalnika... V glavnem: včeraj sem se imela super, načvekala sem se podolgem in počez, hvala vsem za enkratno družbo Pa upam, da nisem katere spravila v neprijeten položaj s svojim objemanjem - ma sem bila čisto raznežena, ker sem vedela, da je to bilo naše zadnje tako konkretno srečanje pred dnevom P
|