Naty*
|
Jutro! Da vas najprej spomnim, a ste prestavile ure?? No js priznam, da bi pozabla, če ne bi na računalniku vidla, da se je prestavila . Sm šla gledat slikice, prou lepe ste vse...pa prosim za obrazložitev, ne poznam temnolaske v svetli progasti majici pa svetlolaske, ki je sedela zraven katine . Ostalo pa vse stara garda iz prejšnjega srečanja ane (joj upam, da mi ni kera zamerla tegale!) IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: park ni slaba ideja Kako je pa s tvojim zdravjem? Hvala, sm mela včeri občutek, da gre že na boljše, ker sem porabla samo en paketek robčkov, ponoč me je pa ful kašelj matral, tko da sem dons rahlo . barbaw a ti boš tud kokosov jogi kupila? Ker drugače mislim, da majo tud manjše na zalogi. Sam tale mali kokos v sončku jim kr poide . Midva sva mela pa včeri debato o nakupu AngelCare. Moj je ful skeptičen, ker se AngelCare vklopi šele 20 sekund po prenehanju dihanja in sva zadnjič gledala oddajo, da če 20 sekund ne diha, že pride do možganskih poškodb. A katera kej ve o tem? Mislim sej ne mislm klicat nesreče, ampak tole je en tak nakup, ki kr stane in po eni strani razmišljam, da bi kupla kr prenosno varuško. Da bom bolj pozorna, če ne bova mela AngelCare, pa bi opazla, da je kej narobe prej kot pa alarm od AngelCare. Mnenje?