|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
29.3.2008 23:01:24   
manca
Žirafa: super za novičko o poroki.  Pri nama je bilo prav super in bi se kar še enkrat poročila (z istim sevedauser posted image )

Barika: kaj je luškan fantekuser posted image ...mal ga pripelji na obiskuser posted image . Ima pa isti Ikea slinček kot naša, samo da naša ga bo začela uporabljat po dopolnjenem 6. mesecu.


Plavanje: sej midve bi hodile, samo bova prej raje dale alergologa čez. A veste kaj? Prov jezna sem na Jesenice...Ena punca, ki stanuje nekaj km stran od mene gre drug teden na testiranje k alergologu na Jesenice (fantu je ime Maj, ima pa neko alergijo po obrazu). Je pa prejšnji teden klicala tja. Midve pa že od konca januarja čakava na alergologa in ga imava 14.4. Pa sem jaz na dieti, ona pa ni. Pa je ona naročena ob 8ih pa do 15ih bo tam, saj bodo opravili alergološke preiskave. MIdve pa sva naročeni ob 14ih in očitno ne mislijo nič delat al kaj...bom v ponedeljek mal ****isa dobila in jih klicala kaj je zdaj to.  Ker zvečer je prav obupno...tamala si daje roke v usta, potem si pa z mokrimi rokami praska po obrazku in tuli.. In ima vse spet rdečo. Ma sej ne vem več kaj naj...pa sem brez mleka in jajc.


Spanje:  že nekaj dni je budnica okrog 6ih zjutraj. Danes je bila kar ob 5:30, pa sem jo previla, dala v svojo posteljo in se je malo podojila ter zaspala zraven mene...pa sva potegnili tam do 8ih.

Mleko: hja, bi lahko še enga user posted image zraven dojila.


Smo pa  danes dopoldne mahnili mal na sprehod po sončku, nato je sledilo kosilo in spanje na kavču...sva si kar obe privoščili to in je prav pasalo. Potem pa spet igranje na tleh, ob petih pa rd pri tašči spodaj. Je bila tako pridna..seveda, ko je pa punca sedela pri meni v naročju cel čas. Malo pred sedmo pa mi je kar zaspala v naročju.


Ikea: novembra novembrke navalimo na Ikeo...ja, zakaj pa ne, ko bo pa v Celovcuuser posted image


Predlagam še tole: kaj če bi se maja kaj dobile morda kar v Termah Snovik...bi šle mal plavat z otročkiuser posted image








(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
29.3.2008 23:04:21   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

aja sem se spomnila da bosta najina mogoče sošolca

Ja, sej res levčica, super!!!! Pol pa je dober, da se bosta ze prej poznala. K bova res skor sosedi. Ampak samo sosolca bosta, nic vec, ker je Kaja rezervirana za Vanjinega Timona. user posted image user posted image



No sem se že ustrašla da bo naš Timon brez punce ostaluser posted image , pa vidim da neuser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Vanja, to žičnico bi moral probat tudi Enej, naša je bla fulll navdušena user posted image !

 



Mislišuser posted image  A je blo to povabilo na Zbilje?user posted image user posted image  Škoda ju3 ne morem, ker gremo na Dolenjskouser posted image
Kdaj drugič pa z veseljem, pa še Jooly svojga Staša pripelje pol bo pa zabavnouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Vanja, sej teb ni treba poznati umetnih cucljev, ko pa ti je mati narava dala "naravne" user posted image user posted image user posted image , pa še "uporabne" user posted image user posted image user posted image ! No sej so naše tud, ampak sam za "ta velike" otroke user posted image !


Punce ne me hecat, k ne veste, kolk je men težje kt vamuser posted image user posted image user posted image

VB user posted image user posted image user posted image zate in Tianno da ste se tolk dobr držali in da gre na bolje, za drugega otročka pa ne še tko hitro puške v koruzo vržt, samo daj času časuser posted image

Žirafa me veseli da vam gre na boljeuser posted image user posted image . Čestitke za porokouser posted image user posted image .


No zdej grem pa spat....
NOČKO


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
29.3.2008 23:05:55   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jooly RIŽKO,KVA JE TO?


user posted image Riževi kosmiči, jst jih mam od Milupe, nardim jih s 60 ml Aptamila in 4 žličke kosmičev, tok da je mal gosto, da glih ne teče, ampak prov poc pa tud ne sme bit. A se zdej zastopva? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

No, pa sem si koncno uspela zdepilirat nogice, da ne bom kosmatinka na plavanju. user posted image


O bemtiš, sej res user posted image  Nisem si mislla, da si bom kdaj zarad novemberskih čvek noge brila user posted image

Odoh.





_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
29.3.2008 23:08:06   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, nč kej velik ne glejte Martina,...mislim vas, ko imate fanteuser posted image user posted image user posted image


Ej boljš to kt pa da bi bli na igliuser posted image  kajne?

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
29.3.2008 23:46:57   
mamuška
Po dolgem času sem si prišla mal spočit k vamuser posted image

Pri nas je luda kuča. Ta velik je v pondelk zbolel, kihal ko zmešan, smo rekli, ajd, prehlad. D. smo dali koj posebej, K. je inhaliral sto na uro, naslednji dan je blo boljš, v sredo je bil že skor ko nov, v četrtek pa -šok!- en tak obupen kašelj. Sprobali smo vse domače pomoči in ideje, ampak ko sva ga ob 4h zjutraj z možem na balkonu hladila po inhalaciji, ker do zraka ni prišel, je vrag nekako odnesel šalo. Včer sva šla pol do pediatra in po enih 3urah pošiljanja od Poncija do Pilata smo si bili edini, da smo očitno spet nabasali virusno pljučnico. Saturacija sicer ni bila tko zlo kritična, ampak 94% pa tud ni glih bleščeče za 5 letnika. S pljučnicami smo si pri nas na "ti", vsako leto eno faše, sem upala, da smo letos ušli, ker se res ves čas vsemu ogibamouser posted image user posted image , pa jo je vseeno nabasal. Zelo verjento v štacuni, ampak jaz temu pobu ne morem več vsega na pamet kupit, vsaj čevlje mora pomerit. In očitno je blo glih to dost. Kako izgleda ves dan letat med dvema otrokoma, strogo pazit, da se ne srečata, vmes dosledno razkuževat roke, nosit masko - ma ne, ne privoščim vam. Ampak pri vsem me najboj skrbi, da ne bi še D. nabasal, K. je tega že vajen in zdaj tudi že toliko velik, da lažje prenaša - ampak tokrat je res ful bogi, takega kašlja jaz še nisem slišalauser posted image user posted image Moram ga pohvalit, da je res ultra priden bolnik, vse pogoltne, vse naredi, vse uboga, vse ga lahko prepričaš.  Ko smo sami, je tud čist razumevajoč in priden, ne hodi iz svoje sobe, skratka zlato dete. Upma, da bo AB prijel in redvsem, da D. ne nabaše!!!!! Dejte mal čarat!

Ostalih 35 user posted image user posted image user posted image strani pred mano sem samo povohala!

Vidim, da večim deca štrajka in se noče dojit - mojega lahko zraven vpišete. DOminik je pravi mali požeruhec, na žlico je kot veik, vmes sva preizkusila že kar lepo število živil, je večino zelenjave brez stročnic, paprike- ostalo v glavnem mlati. Od sadja ne mara - banan. Nisem moga verjet in me je moral prepričat tko, da me je pobruhal skor v ksihtuser posted image user posted image Obožuje pa borovnice, maline, breskve in marelice (brez kože!), jabolka in slive. Hrušk še ne upam dat. končno se mi obrestuje moje vlaganje kompotov in v skrinjouser posted image user posted image user posted image . Od OH jemo koruzo, riž, kvinojo,  krompir- za zdaj b.p., od mesa pa zajčka in piščančji file - 2 x tedensko dobi za žličko mesa. In mladi gospod bi se prehanjevali samo še na žlico. Sem pa pogruntala, da ko je jezen, se pa krasno dojiuser posted image user posted image user posted image - od same ihte. Tako ga vsake toliko malo zjezim in ga ne dvignem takoj, ko zahtevam in pol se tko krasno pristavi - v stilu, če me nočeš ubogat, te bom pa prvezaluser posted image user posted image Ima 2 gosta obroka, za kosilo zmlati okoli 120 glavne jedi i pol še enih 40-60 sadja čez - poliže. Zvečer pa tudi pomlati najprej enih 100-120 gostega (in to gostega, da žlica not stoji pokonc!!), posebej obožuje polento, tik preden zaspi, pa po popije še okoli 90-150 čistega mleka. Potem je ob 1h in je do jutra (7-8. ure) blažen mir, vsaj večinoma. Pol se običajno izvoli malo podojit, do konca se naje po flaši, ob 11h ima še 1 x mleko, pol pa do večera čao, mleko! Redko pomalica okoli 16h še kakih 90 ml mleka.

Glas - o ja, glas pa ima fant. Če mu ni kaj prav, se dere na suho ko šoja. Ampak res kot šoja. S tako ihto vrešči, da se jaz polulam od smeha zraven. In se je sposoben dret tud po 45 min - jaz bi bla že davno brez glasu.  Potuhtal je obrat hrbet-trebuh-hrbet in vztrajno proba puzat. Odganja se s prstki ali petami že enih 14 dni. Dnevno sobo je že osvojil, nič več a ne najdeš tam, kjer si ga pustil. Tudi ležanju v vozičku se vedno bolj upirauser posted image , očitno ga bo treba obrnit in dvignit. Je naravnost ogromen, ko primerjam slike prvega sina, je ta cela gora, pa je bil pol lažji rojen! Kar je prvi nosil pri 9, 10-ih mes, ta nosi sedaj, pri dobrih 5ihuser posted image . Kako to vpliva na moj križ in kilo, raje ne razlagam.

Vmes mso praznovali taščino 70-letnico (uganite, kdo je bil orgnizatoruser posted image ), pa za krst sem začela mal rihtat, pa moja dva imata letos 40 let poroke in take "malenkosti". V bistvu mi da tako uide, da je samo jutro in večer, pa nič vmes, od tedna pa tudi smo še petke in pondelke vidim.

S prirastkom smo pri nas zaključili, predvsem iz zdravstvenih razlogov, saj imava z možem neujemanje Rh faktorja, jaz pa sem na Rh razvila senzibilizacijo , ki je za plod smtno nevarna. Že tako imamo blazno srečo, da seje D. rodil živ in zdrav. Pa bi, zdejle bi koj še enga, če bi bilo tko priden kot D. Ta je res totalno nasprotje svojega brata, v nulo zadovoljen in nekompliciran otrok, vse mu je prav, nobenega joka, nobenega nerganja, spi, kjer obleži, vedno nasmejan, je ko termit, razen tega,  da je alergik je res čist nekompliciran frocek. če se spomnim, kakšne smo s K. imeli, sploh ne morme verjet, da sta lahko 2 otroka z isto genetsko zasnovo tko kontra.

Žirafca - bravo! Želim ti eno pravljično poroko, pa drugi naj ti jo zrihtajo, ne sama!!

Hehehe, kopalke sem si kupla z G (??!!??) košaro. kap me bo! AMpak zej jih mam, od Anite in so čist solidne.

Evo, zdejle še razdelim AB, pa sirup proti kašlju, pomolzem svoje mlekanre in koma do zjutrej. Aja - btw - če kera kej obvlada iz prve roke: katera električna črpalka za črpanje mleka je OK? Pohn kufr imam tega črpanja, pri tej količini, ki jo imam sedaj, se pol ure vlečem in molzem, da me že vseboli. Prenehanje ne pride v poštev, zato rabim nekaj drugega. Kaj znano??

Uf, alarm, letiiiiim!


_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 0:01:06   
manca
Mamuška, držim pesti, da se bo vse dobro izteklo ter da Dominik ne bo česa fasal od svojega bratauser posted image
A tole, ko si razlagala glede hrane pri Dominiku, si mislila 120 g,.. al kaj? A bi mi lahko prosim razložila, koliko naj bi otrok pojedel hrane na obrok?



Kam ste pa kaj mislile mahnit za 1. maj? Na morje?

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 8:46:31   
scubadiver
Dobro jutro,

jaz sem celo noč kuhala tko da je bla groza, sem se moorala sredi noči preoblečt. Zdele sicer nimam vročine, sem pa čist na meji -36,9. Sej jest bom že zgurala sam skrbi me, da se ne bi Lana okužila. Razkuževalo rok je spet moj najboljši prijatelj.
Žirafa oprosti ker sem včeraj spregledala tvoj post s tako lepimi novičkami. Ful sem vesela za tvojega očeta in tasta user posted image  in seveda za poroko. Iskrene čestitke!!!

Manca na ZS ti odgovorim ko se moj zbudi da se zmeniva kako in kaj.

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 9:09:07   
Oranža
Dobro jutro,
vidim da še ni nobena pristavila, pa sem jst:

user posted image

Scuba upam da tale vročina čimhitreje mine in da se Lana ne naleze.user posted image user posted image user posted image

V glavnem dons se lepo mejte, pejte vsi na sončkauser posted image user posted image . Mi samo še pojemo, se zrihtamo in pičimouser posted image user posted image
čao


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 10:04:41   
zirafa76
dobro jutro iz soncne bratislave...user posted image user posted image

ne vem,ali se mi zaradi poroke zdije dnevi lepsi,celo dez je postal romanticenuser posted image user posted image user posted image

hvala za dobre zelje,sem cist not padla,se posebej obleka....user posted image vam bom probala spravit sem razne slikce...izbiram naj obleko....user posted image

MAMUSKA...user posted image user posted image user posted image user posted image vem,da ni hec,ko je kaj narobe z otroki...da bo le boljse,hvalabogu so mali taksni borci...

vse pisete o hrani..jaz jo vecinoma se dojim,obcasno ji dam kaj dodatka,kot so fruteki...mah,naj cuza,ce hoce....user posted image

nic,samo na hitro,greva ven,sva same danes...drugace pa ima nasa baba 7kg in 67cm.....
kaj ni tukaj nobenega zenina zanjo????user posted image


papa



se slikce sem dodala....

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 10:09:56   
Tanayya29
Debeluška dj pokliči,če boš šla.Mi2 sva vstala,šele sedaj.Tako,da pojemo in gremo....

Aha,Dobro jutro!


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 10:19:49   
Tanayya29
scuba čimprej se pozdravi,ja?
žirafa super za porokouser posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 10:20:28   
Tanayya29
debeluška si onlajn,a boš šla na zbilje?

_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 12:29:50   
mama11
Žirafa user posted image . Super novica.

Mamuška, žal o električnih pumpicah ne vem kaj dosti. Sem tudi že sita ročne. Še posebej, ker sem se zadnjič matrala s črpanjem 180 ml mleka, da sva šla z user posted image  na koncert... se po 4 urah vrneva in tašča pove, da ni hotela piti iz flaške... in potem izvem, da če user posted image  do 4. meseca ne navadiš na flaško, je ne bo sprejel. user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 13:49:01   
barika
Predlagam še tole: kaj če bi se maja kaj dobile morda kar v Termah Snovik...bi šle mal plavat z otročki

evo za tole sem pa jaz kr za, drugače je pa moj ful nedružaben za take stvari, ker nobenga ne pozna, pol mu je pa čudnuser posted image user posted image

o poroki sma se pa glih včeraj pogovarjala, pa sma rekla NEE, drugače pa Žirafa, čestitke in srečno!!user posted image user posted image user posted image

Ikea: novembra novembrke navalimo na Ikeo...ja, zakaj pa ne, ko bo pa v Celovcuuser posted image

a res, to je pa fajn novica


IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, nč kej velik ne glejte Martina,...mislim vas, ko imate fanteuser posted image user posted image user posted image


Ej boljš to kt pa da bi bli na igliuser posted image  kajne?

to pa res ja!! sma se zadnjič z mojim menla o tem, pa sem mu glih to rekla

Mamuška, držim pesti za Kristjana!user posted image user posted image user posted image

DOminik je pravi mali požeruhec, na žlico je kot veik, vmes sva preizkusila že kar lepo število živil, je večino zelenjave brez stročnic, paprike- ostalo v glavnem mlati. Od sadja ne mara - banan. Nisem moga verjet in me je moral prepričat tko, da me je pobruhal skor v ksihtuser posted image user posted image Obožuje pa borovnice, maline, breskve in marelice (brez kože!), jabolka in slive. Hrušk še ne upam dat. končno se mi obrestuje moje vlaganje kompotov in v skrinjouser posted image user posted image user posted image . Od OH jemo koruzo, riž, kvinojo,  krompir- za zdaj b.p., od mesa pa zajčka in piščančji file - 2 x tedensko dobi za žličko mesa. In mladi gospod bi se prehanjevali samo še na žlico. Sem pa pogruntala, da ko je jezen, se pa krasno dojiuser posted image user posted image user posted image - od same ihte. Tako ga vsake toliko malo zjezim in ga ne dvignem takoj, ko zahtevam in pol se tko krasno pristavi - v stilu, če me nočeš ubogat, te bom pa prvezaluser posted image user posted image Ima 2 gosta obroka, za kosilo zmlati okoli 120 glavne jedi i pol še enih 40-60 sadja čez - poliže. Zvečer pa tudi pomlati najprej enih 100-120 gostega (in to gostega, da žlica not stoji pokonc!!), posebej obožuje polento, tik preden zaspi, pa po popije še okoli 90-150 čistega mleka. Potem je ob 1h in je do jutra (7-8. ure) blažen mir, vsaj večinoma. Pol se običajno izvoli malo podojit, do konca se naje po flaši, ob 11h ima še 1 x mleko, pol pa do večera čao, mleko! Redko pomalica okoli 16h še kakih 90 ml mleka.

user posted image user posted image user posted image
poznam jaz tud enga takega ja, ko vidi žlico začne kr uste odpiratuser posted image

Mamuška v BC (Celje-verjetno majo drugje tudi) imajo neke nove črpalke - električne in navadne, so pa od 100€ naprej.

Scuba, hitro se pozdravi!!!!user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 15:05:39   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

BARIKA 24.10.84

a seb pa ne boš dala piščanca, sej si samo 1 leto starejša ...piše


user posted image , sej ste mi za rostni dan vse vocsle, da sem pa zdej ze koka user posted image

Kar se nohtov tice poznam vse trike in ukane, saj je moj sine to verjetno podedoval po mamici user posted image , tudi jaz mam en noht ze operiran, za razliko od Barike razmisljam, da bi si dala se ta drucga, da bi bil mir...

Aja, pr user posted image  se vse umirja in nama ni treba vec na preveze hodit user posted image , hvala za pestke!!

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

user posted image Še to: zadnjič smo se v Supernovi pogovarjale, da bi bilo fino, če bi se enkrat maja ali junija med vikendom nekje dobile ( komplet familijarno) ... na kakšnem pikniku nekje v naravi .... KAJ PRAVITE?



sem za!

IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Tako, to sem jaz, bivša PRIDRUŽENA!user posted image



oooooooooooooo, lepo pozdravljena se v tipkani obliki!!

no, niti 31. strani nisem do konca predelala.... tako da dalje drugic user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 16:52:42   
Tanayya29
Ojla.
Mi2 sva nazaj s potepanja po Zbiljah,kjer sva skupaj z Debeluško in njenima EMMO in ERNO,pili kavo in jedli sladoled.Veš,da sem se potem ustavla še v Stanu na sendviču in tiramisuju,in so meli karticouser posted image user posted image .Na Zbiljah tega nimajo(terminala),bankomata pa nikjer...
Aha,veš,da cucelj je taprav,juhu!!!!!!

Barika potem nič poroke?
Manca naš je isti po obrazu,ves flekast,sm že sita tega;alergičn pa na nobeno konkretno stvaruser posted image user posted image user posted image .Nam pomaga Advantan na recept,ampak tok zlo velik se ne sme mazat,3-5 dni max.,pol pa neki časa nič,in v tistem času nekaj časa nič mazat,naš spet postane pikast oz. flekastuser posted image
Jooly hvala za rižko,ampak na rižolinotu piše riževi kosmiči tut,jaz ne vem ta moja P.,ji bom pa škatlo nesla pokazat.
Mama11
upam,da vam uspe flaška.....

Grem malo pospravt!!!Se še oglasim!


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 17:49:20   
DEBELUŠKA30
S Tanayyo sva bili na Zbiljah (kot je že poročala), prav fletno je bilo. Veš ko smo se peljale mimo Stana, sem razmišljala, da bi ustavla, pa šla tud na tortico, če bi vedla, da se boš ti 100% ustavla, bi se jest tud user posted image user posted image user posted image , sam sladko mi po glavi hodi user posted image !
Za takole kavico in sprehod pa se lahko še kdaj zmeniva, tudi dopoldne!

Me smo šle nato še k mami v bolnico, je bla Erna fulll pridna, tko da smo domov prišle ob 16.  uri, pa je bil možek user posted image  full priden, mi je cel stanovanje fullll pospravil, pa še vse tisto kar je imel v načrtu user posted image user posted image user posted image ! Res je najboljši, naj me to ena spomne naslednjič, ko se bom nanj jezila user posted image user posted image user posted image !


_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 17:49:38   
anit28
Pozdravčke!

No danes pa midva častiva user posted image za dopolnjenih 5 mesecev, hkrati pa še čestitke Gruškini Taji.
Urban pa je te dni okusil še en del njegovega telesa. Si lohk na blogu pogledate http://tinamohoric.blogspot.com/

Sinoči pa sva se prvič skupaj odpravla zvečer na praznovanje enega rd. Urban je pazila moja sestrica in kot za nalašč ni spal od 22ih do 24ih, ko sva se vrnila pa je zaspal za cele pol ure in potem spet tak jok, sva jedla in pol od 4ih zopet, ob 6ih pa me mlajša sestrica kliče, da naj jo pridem iskat, ker je bila na maturanskem od ene kolegice.
Pridem domov, grem mal še spat in pol vstati ter v trgovino, ker je lubič povabu tasta in taščo na kosilo, hladilnik pa skor prazn.
Po kosilu smo šli še na sprehod in kaj sem že hotla povedatuser posted image , aja sem kot cunja, še pisat ne znam več.

Šibam počivat pa se vidimo jutri na čofotanju.

Papa

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 17:49:42   
Dajica
O, kolk lep dan je danes!
Mi pa se kar delamo, delamo, delamo...

Kajaaaaaa klice........

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 17:54:53   
mamuška
Dan!

Pri nas gre danes na bolje, ta velik ne kašlja več zverinsko, ampka samo še kašlja. Vročina ima pa še zmer. Tamau spi na balkonu, ati zabava večjega, jaz kuham kosilo - kao, trenutno se kuha samo.

No tkole sem začela, zdej je pa ura šest zvečer user posted image user posted image

Manca, začetki GH so po žličkah, 1. dan ena žlička, drugi dan 2 žlički, tretji 3 žličke ene in iste hrane, če ni nobene reakcije. Najbolje je, če začneš z zelenjavo, npr. cvetača, bučke, od žitaric je prvi riž, potem pa počasi, eno po eno, po 2-3 dni eno isto živilo. Ko uvedeš bučke, daš rnaslednji dan žličko  korenčka. 4. dan lahko daš 2 žlički bučk in 2 žlički korenča itn. Najprej uvajaš vsako živilo posamezno, šele nato kombiniraš.l Alergija se namreč ne pojavi takoj, pač pa po 2. ali 3. zaužitju. Lahko tudi kadarkoli kasneje, ampak zdaj na začetku so reakcije najhujše. 120 pomeni pri nas 120 ml. količino vem zato, ker vsepovsod dodajam moje mleko, saj drugega (jogurt, maslo, skuta) žal ne sme, Tako vedno odmerim enih 50-60 ml mleka in potem prbl vem, koliko je ostale hrane. Edino med sadje ne dajem mleka zaradi izkušnje s K. , ki mleka in sadja skupaj ni prenašal. Ne vem sicer, če ima to kako vezo, saj je on užival KM, pa vseeno, za vsak slučaj.

mama11, jaz sem od črpanja odvisna. Dominik bi bil že zdavnaj na suhem če ne bi sama črpala in zdajle so količine po 210, 220 ml in preden jaz to ven dobim, je ena ura okrog user posted image user posted image Kožo na dojkah mam čist razpokano in grobo, pa se skoz mažemuser posted image user posted image Finta je samo, da ne vem, kako katera od električnih deluje, Imela sem mamilat, pa pol kuser posted image a, pardon, ni vreden. Stane pa čez 120 eur. Tko da se ne bi rada nasmolila.

Ej tale ura me je čist potolkla.user posted image user posted image user posted image Tega prestavljanja ure pa RES ne maram, grrrr.


_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 19:18:41   
nicolina
ojla,
mi smo se cel dan potepali, je bli čudovito vreme user posted image , Tin pa ful priden.
ČESTITKE TAJI IN URBANU ZA 5 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Scuba, upam da si kaj bolje, čimprej ozdravi user posted image user posted image .
Mamuška, tole pr vas je pa kar hudo, držim pestke da boste čimprej zdravi.user posted image
 
Samo na hitrco, se pol javim še kaj...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 19:40:08   
Tanayya29
Urban in Taja VSE najboljšeuser posted image user posted image .

Debeluška ja super,z veseljem!Samo sporoči,kdaj boš pršla pa greva,lahko greva prj še h Stanu,danes sem tam skor vse pojedlauser posted image .
Mamuška,samo da Kristjan ne kašlja več toliko,za električno črpalko pa pojma nimam.
Scuba a je kej bolje?user posted image
Danes pa je bilo res lepo vreme,men je tok vroče,da kar v kratkih hodm okrog.In,to v unih majčkah na naramnice?user posted image user posted image Mal prezgodi,verjetno....

No,grem še cote pospravt,pa prat na novo,pol pa grem gledat unedva...

Lep večer!


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 19:43:34   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Za takole kavico in sprehod pa se lahko še kdaj zmeniva, tudi dopoldne!



Hej hej, včer si me vabla, kao, no Eneja, zdej me boš pa na suhem pustilauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa dober dan/večer,
mi smo iz dolenjske smo imeli lep sonček......itd....Enej je po dolgem času videl svojo bejbouser posted image tko da je blo prav fajn.

Scuba k si spraševala za senčnik, tole nabavi, je ful huda stvar! Jo imam tud jst!!Ful paše na Qunnija, sicer je pa univerzalen. Dobiš ga pa v Sončku pa v BC ga tud baje imajo, stane pa okoli 20 €.

user posted image

Taja in Urban vse naj naj naj za uf 5 mesecev žeuser posted image

user posted image

No zdej pa grem....pa pol pridem še kej prebrat....
Čao



_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 20:42:34   
scubadiver
Ojla

jaz sem bolje kot včeraj, hvala za dobre želje user posted image . Počutim se bolje, sem tudi že cel dan brez vročine. tko da smo bli na dolgem sprehodu, potem pa sva z mojim udarila še generalko stanovanja, ker med tednom res ne morem skoraj nič več naredit ker Lana rabi 100% pozornost.
Zdej pa ne vem za jutri zaradi plavanja. jaz bi ful šla, pa se bojim da ne bi koga okužila? Kaj mislite ostale so-plavalke? Mi dovolite it al naj jutri raje spustiva z lano?

Taja in Urban iskrene čestitke za 5. obmesečnico user posted image .
Anit28 kok je luškan Urban na tistem videu user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.3.2008 21:12:45   
Laubica
user posted image user posted image user posted image Urban in Taja VSE najboljše .user posted image user posted image user posted image
Joj je luškan tale URBANuser posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?