jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica jolly ja js sm zaenkrat še z Vira, me je blo pa tle okol povsod dost z vozičkom; a vi ste se v nove bloke selil? Jp, v Bistro. Zakaj pa "zaenkrat"? A se mate namen tud selit? Debeluška... a majo na zbiljskem igrišču še vedno tisto "žičnico", k se otroci po taki dolgi žici furajo?? Stašu je blo to full zabavno, sicer ga majo tud v Tivoliju, ampak je tm vedno gužva. IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: jooly Hiša, 3 nadstropja, v kleti savna z jacuzziji, zunanji in notranji bazen, fitness studio... driiiiiiiiiiiiiing, wake up, wake up, wake up... Življenje ni potica, punca Samo 2,5 sobno stanovanje. Ampak sem glih tko vesela da se ne da povedat Kaj ti bodo savne, jacuzziji, bazeni, fitnessi.......glavno da je ljubezen . Super za stanovanje, tud to ni mačji kašelj . Pa še res je!!! Ti ne pomaga 10 bazenov, če se nimaš s kom kopat. IZVIRNO SPOROČILO: barika jah no, naslednji mesec, če bo še kej las ostalo, mi je kr hudo, ko si glavo operem, pa je cela tista mrežica polna las Kaj nej pa pol jst rečem? IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Sm kar nekam žalostna, zgleda da mi zmanjkuje mleka, Tin sploh noče jest pr meni, ful se dere in glavo stran obrača , sem mu prej zrihtala flaško in je pojel 180 ml, revček bogi je bil najbrž ful lačen, zdej pa lepo pančka. Zvečer bi tut moja pojedla celga hudiča, tko da če je le pri volji, ji dam po žlički rižkota, pol pa še podojim. Zelo očitno je, da rabi vedno več, jaz pa pač pridelam, kolkor pridelam. Za čez dan in ponoč je, zvečer pa tud velikrat flaška poje. Ne bit žalostna zarad tega, čez dober mesec bojo že vsi naši črmlji na gosti hrani, sigurno si nardila dober posel, če ti je uspel dojit tok časa!! Glavo gor, punca!