gruška
|
Čeeer, s Tajo se zahvaljujeva za čestitke in tudi Urbanu čestitava Sem na hitro preletela za nazaj, smo imeli prester vikend ... mi na obisk, obiski pri nas, spet sem torto pekla, mal cunje rihtala ... pa znaj smo bili, ker je bil taaaak sonček .... pa tale ura nas je čist zmedla ...... mam otroke ponavad ob osmih v posli, dons so bli pa šele ob 21ih ... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Zdej pa ne vem za jutri zaradi plavanja. jaz bi ful šla, pa se bojim da ne bi koga okužila? Kaj mislite ostale so-plavalke? Mi dovolite it al naj jutri raje spustiva z lano? Jaz ti dovolim, samo boš mogla met skoz usta zaprta, da nas ne okužiš .... joj, Scuba, to bo pa pri tebi težko a ne? .... Valjda da prid, če si boljše .... IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz tudi telovadim z Leg magic, zdaj si bom še Ab rocket kupila ... bo treba kmal v kopalke .... ki jih še vedno nimam da bi ti cegu na glavo padu... (sej veš zakaj) ... sej nism nič takega rekla .... a veš, jaz vem, da sem suha, nisem nikol zanikala, ampak rodila sem pa 4x in vsakič sem imela ogroooooomen trebuh, ker sem nosila čisto spredaj - a veš koliko je to kože .... in glede na to, da sem bila prej aerobičarka, ful fit in brez odvečne kože ali maščobe, tud mene tole "matra" ... saj vem, da cunje ful skrijejo ampak mene pač moti .... tko da un cegu kar komu drugmu vrž na glavo Aja, pa kopalk nisem nikjer dobila ... sem dala pol Lj. čez ... ... sem zdaj ene stare stauhala, začasno .... za jutri bojo že .... Žirafa - čestitke ob zaroki ... Tannaya - ne govor o frizerju .... jaz bi tud mogla it .... Mama11 - a veš kje jaz najdem Tajo zjutraj, ko se zbudi? Ne 20cm višje, ampak en meter nižje .... obrnjeno čist okrog ... je začela prav puzat, pa zdaj hoče že kar vstat, se ful na noge opira, ko jo držim v naročju ...... Samo še o plavanju: saj so verjetno vse povedal na sestanku, kaj jutri prinest s sabo pa vseeno: ne pozabit na spodnje perilo, če boste prišle oblečene že v kopalke, pa eno pleničko za na blazino v garderobi, pa kapco bombažno, pa eno vrečko imejte s sabo, da boste dale mokre kopalke not, da ne bo ruzak moker, pa ne jih pripeljat v vozičku, ker je malo prostora... najlažje je v lupinci, ker imaš potem tud kam odložit otroka, ko se še ti oblačiš.... pa da ne boste pozabile na elastike al špange al kar koli za lase, da jih boste spele .... pa ne otrok, niti sebe, pred plavanjem mazat po telesu s kakšnim oljem ... še kaj .... se vidimo jutri ......... Nočko!!!