zirafa76
|
pozdrav od nas... Sicer po dolgem casu,ampak sem spet tukaj mal pokukala...Saj ne sledim vec,se posebej,ker nisem na nobenem srecanju,pol pa tak cist ven padem v pogovorih. .ampak grem spet mal brat za nazaj.. pri nas smo domov dobili oba oceta,se boljse pocutita,hvalabogu, mal sta v soku,ker je tako naenkrat prislo in seveda takoj pomislila,da jima bije zadnja ura..tako,da sedaj sta mal drugace do druzin,no..nas hocejo bolj videt,pa tak naprej.. Izabela pridno raste,ponoci pa ga je zacela nekaj biksat,zbuja se in to prej ni pocela..ampak verjetno je normalno,no...Zacele sma poiskusat tudi frutke,zaenkrat samo jabolko z korenckom in jabolko z hrusko.ona vse poje,prav neverjetno,se tablete poje brez problemov..pridna Tudi ginekologa sem ze dala cez,cakam na rezultate brisa..me je kr mal strah.. upam, da bo vse vredu..Menstro sem uspesno prestala,si lahko mislite,da sem jo dobila tocno na enak datum,kot bi jo mogla tocno leto dni nazaj???Zanimivo...ampak sedaj je pa se ni...a je to normalno,da bi mal zamujal???Mislim,po porodu se se verjetno mal uslajuje,ker zvija in napihnjena pa sem ze nekaj dni..ampak vseeno...saj nimamo tako pogosto.. ,ce pa ze pa kondomi,ceprav sma zadnjic 1x brez... upam,da bo vredu no... Drugace pa sma se odlocila,da se septembra porociva ,pa sem ze vsa v revijah in nasvetih in cist vzhicena... ..se posebej,ker bo potrebno moje slovenske svate do Bratislave pripeljat ..ampak sma rekla,da sedaj pa je cas,lani sva se ze hotla,pa nisem hotla bit noseca pred oltarjem,s trebuhom,pa pol ne mores festat...je pa letos leto porok v nasi druzini,greva kar na dve,tako da bova mal primerjala in videla kaj in kako.... uf..kaj se..hja,kupila sem Leg Magic ,pridno tudi hodim,sedaj se posebej,da bom lepa nevesta... Ena me je sprasevala za Krtka,ki ga ima Izabela na sliki..iz te risanke...cene se zacnejo od 10 Eur,PA DO 30 Eur, odvisno od velikosti,taksnega,kot ga imamo doma je nekje 20 Eur Aha,pa se Maclaren,ko sem se enkrat z nekom tukaj pogovarjala..pri nas je v Mothercare 130 eur... ,greva pa se v Avstrijo pogledat,ampak verjetno ga bova kupila tukaj..niti ni vazno,ce je najnovejsi model ali ne,mislim da je letosnji 200 eur..lanski pa 130...tako da... Se eno vprasanje..IZ IZKUSENJ..KAJ je najpomembnejse pri mizici za hranjenje,..no stolcku????Ker imajo tukaj enega v akciji Chicco za 30 eur,je cist spodoben,ima naklon,pa plasticni pladenj,ki se da dol,spodaj pa eno kosaro no,grem preletet za nazaj,kaj ste natipkale.... papa