Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mogoče se bo slišalo čudno, ampak Najina izguba mi je dala za misliti v tem pogledu, da ženske, ki smo že kdaj izgubile svoje otročke, bodisi na začetku nosečnosti ali na sredini ali na koncu vemo, da je izguba, izguba, ki je kruta, pa vendar nas opozarja vedno znova, da smo ženske kljub svojim strahovom popolnoma nemočne pri tem. Gre za življenje v nas, na katerega me nimamo vpliva. Edino kar nam preostane je, da verjamemo v bitje v sebi, da pridno raste in se razvija. Vem, da je to mene še najbolj bolelo, ker sem vedela, da imam pri tem zavezane roke. aurora28, misli mi bereš Tudi sama bi napisala enako tudi jaz se popolnoma strinjam, in poznam ta občutek... Ja, meni se je to že drugič naredilo. Prva nosečnost se je v 10t končala s ss. Punce, kot pravi jana81, ne se zdej čist napsihirat. Jaz sem napisala to samo zarad tega, da se ne bi še kaj podobnega zgodilo. Če slučajno pol dneva ne čutite brc, kar na pregled. Živcirat se pa ne preveč, ker to res vpliva na otroka in je lahko zarad tega bolj miren. Velikokrat sem brala, da je normalno, da se otrok umiri pri teh tednih. TO NI RES! Ne sme se. Premikanje postane drugačno, ne pa da ga ni. Zato sem napisala svoj post. Nisem vas hotla prestrašit, niti pod razno. edina, mislim nate jutri. Eno vprašanje bi vam postavila, tistim iz Lj. H kateremu G hodite? Jaz bom namreč menjala in me zanimajo malo mnenja. Naja3 ne se zdej slabo počutit, da si nas ti prestrašila . Sej se vse zavedamo, da si s svojim postom hotela povedat, da ni res da bi se otročki umirili proti koncu. In prav je da si povedala, ker so o tem velikokrat tekle debate. Žal mi je samo, da si to mogla ugotovit na tako grozen način . Nisem vedela, da se je že tudi tvoja 1. nosečnost končala s ss. Hvalabogu, da maš doma eno sončico, ki te sigurno zelo tolaži v tvoji žalosti. Kar se pa G tiče, ti js ne morm pomagat, ker ga mam v Postojni, bojo ostale bolj znale kej pametnega povedat. Še enkrat ti želim, da bi izgubo svojega čimlažje prebolela v krogu tistih, ki jih maš najraje . Pa le oglasi se nam še kaj...