|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:27:15   
sesil
dober dan

meni tudi psiha dela še od včeraj, ko sem prebrala post od naje3, pa sem tudi jaz začela šteti gibe. prej mi je bilo malo mar, če nekaj časa ni brcala, zdej pa user posted image .sej pol čez 1 uro ko se zbudi me potolažiuser posted image .
tiste ki ste mamice, povejte mi do koliko približno stopinj še oblečeš dojenčka v pliš. jaz imam rok konec maja in ne vem če bi pliš kupovala - kompletek za novorojenčka, da bo lep ko bo prišel domov. sicer imam kar nekaj pliš pajackov, ma za special priložnost bi pa novega. vam da so lahko temperature že 30, lahko pa bo kar mraz.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:27:52   
TamaraJ
No, jaz sem s pregleda in ne vem nič novega. Moral bi mi delati meritve in mi jih NIuser posted image . In to zato, ker je imel v ordinaciji še enega tipa, ki je inštruktor za UZ in seveda en huuud UZ, čist nov, ki ga zna ZD očitno kupiti. In je bil moj G bolj na inštrukcijah. Samo to vem, da je lulček ostaluser posted image . In ker mi ni delal meritev, me je sestra naročila čez 14 dni še enkrat, da opravimo, kar moramo. Je pa moj jakec fino brcal in migal..mu je šel polurni UZ očitno močno na živce. Ja, poslušali smo srček (v bistvu je delal nastavitve zvoka) in upam, da bo OK.

kasso... cesta je pa res user posted image . Upam, da je postonjski župan bolj zanesljiv kot cerkniški. meni deluje simpatičen in upam, da ne naletiš na gluha ušesa. Gnoj je itak idealen za uničit lak na avtomobiluuser posted image

Taula... super za pregled in veliko punco. Mogoče pa se s Čmrliko res zamenjateuser posted image

Aurora...le na ostro

.edinaos. javi se kako je. Res je, da živči naredijo svoje, zato se poskušaj najprej umiriti. Poskusi se vsaj malo sprostiti in mala princeska bo to začutila in se odzvala. Sicer pa na CTG... zihr je zihr


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:30:30   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
do koliko približno stopinj še oblečeš dojenčka v pliš. jaz imam rok konec maja in ne vem če bi pliš kupovala - kompletek za novorojenčka, da bo lep ko bo prišel domov. sicer imam kar nekaj pliš pajackov, ma za special priložnost bi pa novega. vam da so lahko temperature že 30, lahko pa bo kar mraz.


sesil.. pravijo, da bosta april in maj izredno vroča. Jaz bi na tvojem mestu raje kupila kakšen nov kompletek iz bombaža. Jaz sem pliš zelo malo uporabljala.. že na otip so mi boljši bombažni pajacki. pa če bo kakšen dan v maju hladen... raje obleci otročka kot čebulo in se ga po potrebi slači. pliš je res zelo topel.


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:32:53   
suzy85
hej hej majčice!

sam na hitro, da vas mal pozdravim, pol pa naprej za faks delat!! vidim, da ste prave čveke! user posted image

naja3 zelo mi je žal za vašo izgubo. sem kar jokala, ko sem brala tvojo zgodbo! HB imaš eno malo piko že doma, da ti bo pomagala prebroditi žalost.  user posted image user posted image

edinaos
jst na tvojem mestu ne bi nič čakala, če do zdej ne bi blo kakšne konkretne brce, ampak bi se šla hitro pokazat v B ali P!

aurora takšni dogodki postajajo vedno bolj pogosti! na žalost!

evo, sem že pozabila, kaj naj še napišem! user posted image

aja! jana sem razmišljala, da bi šla s tabo do lj, pa imamo do dveh, treh predavanja, tako da s tem ne bo nič. nič ne obljubim, da pridem kasneje, ker ne vem kakšno bo kaj razpoloženje po 6ih urah predavanj! user posted image

tudi jst sem se konkretno zamislila ob Najini zgodbi in vam povem, da vsake toliko časa mal zatresem trebuh, da mi da user posted image kakšen znak. sj pol se pa spomnim, da bi blo fajn, da user posted image pustim tud mal spat, ne! ob takšnih zgodbah res vidim, da moram biti vesela, ko me tamali brca in po mehurju skače, čeprav tisti trenutek mogoče ni najbolj prijetno. je pa le znak, da je z bebiko vse ok!

pa še eno vprašanje! a se kateri delajo kakšni mozoljčki po nogah? jst sm jih zdle že kr neki opazla. taki gnojni mozoljčki se mi naredijo. sem mislila, da mi mogoče dlaka not raste, pa zgleda, da to ni to! pozna katera tak primer? user posted image

lep dan še naprej!


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:43:16   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Še nekaj...je res da ti G lahko da napotnico, da na koncu hodiš na preverjanja v P (ker jaz imam P 10 min stran), G pa eno uro vožnje stran. Katera ve?


Sicer ne vem, kako je z drugimi, ampak po moje je to možno. Moj G mi je že povedal, da mam 15. zadnji UZ pri njemu, naprej pa v P. Je pa res, da je on zraven P in lahko tud sam pride... Ampak mislim, da je to možno.

Tamara no, da je vsaj lulček potrjen user posted image ! Pa že to, da ga vidiš kako miga je neki...

edina pa nč ne javi. Mislim, da smo se včeri vse čist napsihirale user posted image ...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:43:41   
barbaw
Taula jaz bi tako dolgo težila, da bi mi PDP prestavila. Najbolj je preoblem, če je otrok prenošen. Drugače pa se znajdi, če ti ne bo hotela to naredit, in malo po novem roku pojdi v P in naredi paniko, da ne čutiš gibov, pa te bodo sprejeli. Žal nimamo druge možnosti, kot to da se tako ali drugače postavimo zase.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 16:48:41   
aurora28
pa še eno vprašanje! a se kateri delajo kakšni mozoljčki po nogah? jst sm jih zdle že kr neki opazla. taki gnojni mozoljčki se mi naredijo. sem mislila, da mi mogoče dlaka not raste, pa zgleda, da to ni to! pozna katera tak primer?

lep dan še naprej!


Suzy žal ti ne znam pomagati. Mogoče je pa kriva kakšna krema ali olje, ker meni se je pred leti, ko sem uporabljala neko olje spustilo ogromno mozoljčkov na ramah in dekolteju, potem pa sem olje opustila in začela sem se umivati z navadno žalfo in je pomagalo.

Ej a katera ve kaj o Edini, je mogoče šla v P?


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:06:29   
Naty*
aurora z edino sm se zmenla, da naj sporoči, ko bo kej novega... in zaenkrat še ni nč. Upam, da bo vse vredu user posted image ...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:11:08   
jana81
punce men je ful hudo za najo3..
sam tole psihiranje od tistga posta včeri je pa zdej že too much...
edina prej ni bla nikol tak preplašena, no nobena od nas, dans smo pa vse čist paf... naši malčki in malčice so verjetno čist zmedeni od te naše psihe.
jst verjamem da je naji3 hudo, sam dejmo me mal na sebe gledat pa pozitivno razmišljat, ker drugače bomo še k sebi črne misli in s tem slabe stvari priklicale..
 
user posted image user posted image  za vse nas in tudi za najo3.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:25:58   
MARTINA25
OJLA!!!!

Valentina dej prosim pošlji mi svoj GSM na ZS, da te pokličem zaradi sobote!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:26:01   
kasso
sesil, prav iz pliša imam le kakšno majčko za na vrh, pajacka pa nobenega, čeprav sem tamalo rodila na 30. marca. Saj se da tudi kako drugače obleči otroka. Npr. če je mraz, daš še kakšno majčko čez in pokriješ s dekico. računaj na to, da prve mesece je le v ležečem položaju in čez noge lahko komot daš le odejico (v voziček, lupinico v avtu...)
Tako kot pravi Tamara, maja, junija ziher ne bo kakšne hujše ohladitve in če že bo, daš spodaj kako majčko, žabice....po dve bombažni kapici...

Tamara user posted image user posted image za pregled, pa čeprav ni bilo mer, se je vsaj še enkrat dobro videlo kaj bo.

Punce, bodite mirnejše, da se tudi otrok umiri, ker ne smejo vas toliko prizadeti nesreče. Res je hudo, kar se je zgodilo Neji, ampak ve morate mislit na vaše trebuščke. Redno spremljanje gibov pa itak ne smemo zanemarit, tako da je prav, da če Edina jih ni čutila, da ukrepa.
Moja brca kot nora že cel dan, če ne bi, bi ziher klicala v P in se šla pokazat. Da se kar naenkrat umiri, ni normalno, pa čeprav je mamica živčna. Pri meni se prav nič ne umiri, kadar norim  ali se živciram.






(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:26:17   
špelin@
Zdaj je pa te panike dovolj!!!
 
Bom katero od vas zaradi tega psihiranja res za ušesa user posted image  A razumete, drage bodoče mamice, da je to del življenje in kot tako moramo to jemati. Pa ne mislim, da se moramo od tega ograditi, ampak enostavno - sprejeti.
 
Naja3 in njena user posted image  bosta ostali del naših misli, ne moremo se delat, da tega ni, od nas samih pa je odvisno, ali bomo znale potegniti iz vsega skupaj tudi kaj pozitivnega in tako tudi Naji3 dati vzpodbudo za naprej ali pa se bomo (boste!) utapljale v paničnem živciranju!! user posted image  Jaz sem žalostna zaradi njene in tudi svoje izgube, ampak niti pod razno zdaj ne bom sama sebe spravila do živčnega zloma!
 
Srčno seveda upam, da edinos ni imela utemeljenega dvoma v gibe njene pupe in da je šlo le za psihični zlom. Ampak ravno zato: KAR JE PREVEČ, JE PREVEČ!
 
Kolikor vem, je že včeraj aurora28 super napisala. Grem poiskat in citirat njen post.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mogoče se bo slišalo čudno, ampak Najina izguba mi je dala za misliti v tem pogledu, da ženske, ki smo že kdaj izgubile svoje otročke, bodisi na začetku nosečnosti ali na sredini ali na koncu vemo, da je izguba, izguba, ki je kruta, pa vendar nas opozarja vedno znova, da smo ženske kljub svojim strahovom popolnoma nemočne pri tem. Gre za življenje v nas, na katerega me nimamo vpliva. Edino kar nam preostane je, da verjamemo v bitje v sebi, da pridno raste in se razvija. Vem, da je to mene še najbolj bolelo, ker sem vedela, da imam pri tem zavezane roke. user posted image user posted image user posted image


Ponavljam te besede: Edino kar nam preostane je, da verjamemo v bitje v sebi, da pridno raste in se razvija.
 
Sem bila dovolj jasna??
 
Za primer vam povem, da je moja prijateljica s takšnim psihiranjem v nosečnosti sama sebe prignala skoraj do roba - na srečo je njen user posted image  premogel toliko pameti, da ji je skenslal internet, ker je samo brskala za prirojenimi napakami user posted image  in se na smrt sekirala, ker se ji je zdelo, da se otrok ne premika dovolj. Rodila je pa živo in zdravo dete!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:34:24   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Samo to vem, da je lulček ostaluser posted image .



Saj to je glavno, a ne user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:35:59   
špelin@
Za lepši dan pa še ena spodbudna novica:

"V kratkem bo odprta Javna banka popkovnične krvi v Sloveniji !
Koliko otroških življenj bo lahko rešenih, ko bo ta banka dobila razmah !
Najbrž bo zgodovina pisala, da smo včasih metali popkovnično kri stran, namesto da bi te dragocene matične celice skrbno shranili in uporabili.

Vsaka bodoča mamica do 34. tedna nosečnosti se lahko prijavi za darovanje, da bi ob njenem porodu tega dragocenega 'materiala' ne vrgli stran, ampak shranili za reševanje življenj (na tel. 01 543 81 00, 01 543 83 14)."

KLIK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:46:01   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

pa še eno vprašanje! a se kateri delajo kakšni mozoljčki po nogah? jst sm jih zdle že kr neki opazla. taki gnojni mozoljčki se mi naredijo. sem mislila, da mi mogoče dlaka not raste, pa zgleda, da to ni to! pozna katera tak primer? user posted image



Suzy, ponavadi je to od britja, je pa možno, da so tudi user posted image  hormončki zraven ali pa, če si mažeš noge s kakšno kremico... Jaz sem recimo opazila nekaj takšnih malih mozoljčkov med dekoltejem, pa sem si mislila, da je verjetno od mazanja z mandljevim oljem user posted image  

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:50:05   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

sesil, prav iz pliša imam le kakšno majčko za na vrh, pajacka pa nobenega, čeprav sem tamalo rodila na 30. marca. Saj se da tudi kako drugače obleči otroka. Npr. če je mraz, daš še kakšno majčko čez in pokriješ s dekico. računaj na to, da prve mesece je le v ležečem položaju in čez noge lahko komot daš le odejico (v voziček, lupinico v avtu...)
Tako kot pravi Tamara, maja, junija ziher ne bo kakšne hujše ohladitve in če že bo, daš spodaj kako majčko, žabice....po dve bombažni kapici...



Sesil, jaz imam samo en plišast kompletek za iz P, ampak jaz sem na začetku maja... sem pa dobila nekaj rabljenih plišastih žabic od zimske dojenčice, čeprav ne vem, koliko bodo prišle v poštev, če bo res vroče... Ampak - ne smemo pozabiti, da je lahko tudi po 20. maju še kakšna velika ohladitev, tam nekje do 10 stopinj (pa tudi lani junija je bilo tako, če se ne motim...)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:52:00   
Naty*
Evo novice od edineos... oči je prišel domov in vzel stvari v svoje roke in je mala začela ukrepat z brcikami user posted image . Več vam bo že sama napisala, ko bo tolk pri sebi, da bo uspela prit do RR.

Punce čist se strinjam z zgoraj navedenim (od vseh avtoric). Ne smemo se preveč živcirat... seveda nas prizadene nesreča, ki se zgodi eni od nas in takrat se še bolj zavemo kako nepredvidljivo je življenje. Ampak treba je ostat optimist in na stvari gledat realno! Seveda mormo reagirat pri znakih, da je nekaj narobe, ampak če bomo pustile živcem, da bojo delal po svoje, bomo v vsakem otročkovem spanju že vidle nesrečo. Bodmo ena drugi v oporo in pozorne na to kaj se dogaja z našimi user posted image , ampak zdej mormo nehat razmišljat samo o tem, kaj gre lahko narobe.
Kot je rekla špelin@ Naja3, BOJANC in vse tiste, ki so nas s svojimi user posted image  zapustile že na začetku bojo vedno z nami v mislih. Zdej pa zase in za svoje user posted image  mislimo pozitivno!!!

Aja pa še na nekaj me je spomnilo tole danes... Ste se organizirale s telefonskimi številkami? Naša notranjska naveza deluje, zdej pa poskrbite še ostale, da bomo majčice vedno obveščene, kaj je s katero. Ne pozabite! Naši dnevi D se hitro približujejo user posted image !!!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 17:52:57   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdaj je pa te panike dovolj!!!
 


Špelin@, zelo dobr si napisala - samo valjar je manjkal user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 18:00:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Evo novice od edineos... oči je prišel domov in vzel stvari v svoje roke in je mala začela ukrepat z brcikami user posted image .


Odlično user posted image user posted image  Bravo za atija!!!
 
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Seveda mormo reagirat pri znakih, da je nekaj narobe, ampak če bomo pustile živcem, da bojo delal po svoje, bomo v vsakem otročkovem spanju že vidle nesrečo. Bodmo ena drugi v oporo in pozorne na to kaj se dogaja z našimi user posted image , ampak zdej mormo nehat razmišljat samo o tem, kaj gre lahko narobe.


Točno tako user posted image user posted image user posted image
 
Punce, kako mislite, da bi se počutila Naja3, če bi videla, kakšna psihoza je zavladala?! Ona žaluje in nas je hotela ob vsej svoji bolečini enostavno opozoriti, na kaj je treba biti pozoren, zdaj pa pri nekaterih taka štala user posted image   Vem, da bi mene osebno zelo prizadelo, če bi ob moji izgubi folk takole nevrotično, panično odreagiral user posted image  Potem pa še vidim, da je tudi na junijkah obsedno stanje user posted image user posted image
 
Kje že imam tisti valjar? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 18:14:07   
Taula
Za srečanje v soboto ne vem. Delam do 12h, pol pa še nazaj v Lj moram prilesti. Odvisno kolik se mi bo dalo iti, po pravici povedano in če bo lubi imel kaki plan za nas tri.


Aja pa še na nekaj me je spomnilo tole danes... Ste se organizirale s telefonskimi številkami? Naša notranjska naveza deluje, zdej pa poskrbite še ostale, da bomo majčice vedno obveščene, kaj je s katero. Ne pozabite! Naši dnevi D se hitro približujejo user posted image !!!

 
Jaz osebno nobene ne poznam, lahko pa kateri dam moj mobi in seveda mi mora ona sporočiti svojega, da sporočim ko bo akcija. Sej vem da bom v sobi v P skupaj z kako majčico, pa ne bom vedela da se ''poznava'' iz foruma.user posted image



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 18:20:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Za srečanje v soboto ne vem. Delam do 12h, pol pa še nazaj v Lj moram prilesti. Odvisno kolik se mi bo dalo iti, po pravici povedano in če bo lubi imel kaki plan za nas tri.


Aja pa še na nekaj me je spomnilo tole danes... Ste se organizirale s telefonskimi številkami? Naša notranjska naveza deluje, zdej pa poskrbite še ostale, da bomo majčice vedno obveščene, kaj je s katero. Ne pozabite! Naši dnevi D se hitro približujejo user posted image !!!

 
Jaz osebno nobene ne poznam, lahko pa kateri dam moj mobi in seveda mi mora ona sporočiti svojega, da sporočim ko bo akcija. Sej vem da bom v sobi v P skupaj z kako majčico, pa ne bom vedela da se ''poznava'' iz foruma.user posted image


Glej, če smem, bi ti jaz na ZS poslala svojo GSM številko - pa naj služi tako za srečanje user posted image (če boš pri volji) kot za dan P user posted image  Res ne bi rada bila v sobi tri dni z osebo, ki jo v bistvu poznam že dobrega pol leta preko foruma, pa tega sploh ne bi vedela user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 18:37:50   
Taula
Zmenjeno. user posted image  Meni bi bilo super biti s tabo v P, ker imaš že dve pupi in bi te lahko vprašala za kaki nasvet pri negi lepotičke.user posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 18:38:16   
suzy85
sem šla mal vaše slikce pofirbcat!

kasso tale vaša cesta je pa že mal too much! tud jst bi se na tvojem mestu pritožla! pa kaka luštna sončka maš doma! user posted image

jana  lepa stenska dekoracija! bodo ribice plavale tudi nad atijem in mamico - bo še vama ratalo zanimivo! user posted image

aurora tvoja zimska oprama je pa res konkretna! kovček je pša praktičen. sem podobnega gledla v sport2000, ko so meli neko znižanje, za samo 8 eur. jst bom čez kakšnih 14 dni kr lubijevi sestri zaplenla malo torbo, pa je to to.

sesil dobra predelava v previjalno mizo! user posted image za tvojega user posted image !

kak nam vsem lepo bušiji ratejo! vedno vešji so! smo bili zadnjič na kosilu na kmečkem turizmu, pa so meli 2 leti staro punčko tam in je ful gladla mojga bušija. pol so pa naši hecali, da sem žogo pojedla! je ta mala malo čudno gledala! user posted image

tud moj user posted image se je v ponedeljek spravil in kinderpet sestavil. naju je prav jezlo, ker je bil zdle nekaj časa posojen, pa smo nazaj dobili samo polovico šraufov! moj je mogu pa bodoči tast vse v službi zrihtata, ampak glavno da stoji! zdej moram pa sam še nekaj lepih slikc poiskat, da bo moj potem dal delati nalepke kolegu, pol pa to nalepiva! komaj čakam!

jst pa tud še naslednja 2 tedna potrpim na faksu, pol bom pa uživala doma, kot to nekatere že! pa v šolo za starše grema naslednji teden! končno!



_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 19:02:13   
katy82
Evo mene nazaj sm prej tko butasto barvo naštimala sploh nism porajtala.

Sm pa mal kasnej začutla čudno špikanje v nožnici in posledično klicala G da pač male ne čutm tko dobr pa še da me špika.Sm se šla pokazat pa je hvalabogu vse ok,sm pa v bistvu mela mal popadkov tko kot takrat pri nesreči.Zdej moram pa počivat,da se mi to ne bo ponavljalo.Moram prznat,da sm tud jst zapaničarla,sam če tega ne bi nardila ne bi zdej počivala in bi lahko zlo hitr rodila.Sj me je G potolažla HB da je tko uvidevna.

Tko da me na srečanje ne bo,čeprav je P blizu ne upam tvegatuser posted image .Mi je pa tko žal,da vas ne bom spoznala,non stop mam neki k se kej dogovarjam s kom,me vedno neki tko doma prklene.



(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   RE: Majčice '08 - 3.del
27.3.2008 19:13:23   
Anonimen
Ojla punce...evo sem nazaj. Nič dobrega vam nimam za povedat zato bom raje tiho... tudi otrok ne bo več, ker bi mi gospod dr. če bi njega vprašala že tega tretjega močno odsvetoval...  Tako da bom exstremno uživala v teh zadnjih tednih saj sem zadnjič noseča...In da Bog da da bo vse uredu.
Moram pa pohvalit tega zdravnika. Prof. dr. Peter Černelič dr. med - specialist hematolog je res tak da ga iščeš. Vzel si je čas in mi vse pojasnil , odgovoril na vsako moje vprašanje in kljub slabim novicam sem polikliniko zaradi njegovega odnosa zapustila dobre volje. Itak se ne splača sekirat ..samo Bog ve kaj bo prinesla prihodnost.

sedaj grem pa kar počasi pokomentirat te strani ki ste jih naklofale in ko pridem do konca bo itak že jutro...user posted image user posted image

Barbaw: jaz imam veliko izkušenj z hitro pošto ampak ne z DHL ampak z Fedexom in jim dam vse pohvale. Imam res samo dobre izkušnje so hitri in vse vedno štima tako kot treba ...
Aja pa da se čim prej vsi pozdravite...

Kje dobiš ta obrazec za štetje gibov?
 
 
 
Čmrlika: čestitke za 31 dni.user posted image user posted image
 
Naty: Super da si bolje...
 
to z psihiranjem... bravo špelina in jana. Jaz se sploh ne dam... mi je hudo za vsako ampak to pa nikamor ne pelje...
 
Upam pa da je z Edino vse uredu in komaj čakam da nam pove da je samo lažni alarem in da psiha in hormoni delajo svoje...
 
 
 
 
 


(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.