jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 aurora ker teden si ti po unem nosečniškem koledarčku? men je rekla glede na zadnjo M, da se mi teden prestavi na sredo, torej sem zdej že 35.teden...kak teb ginekolog napiše v materinsko? Jana meni je po nosečniškem koledarju danes točno 35. tednov, meni nastopijo polni tedni ob petkih in tako mi tudi sestra pri G napiše. Se mi poklapa Kaj pa se tebe zdaj loteva? kiham kot da mi eden skos poper drži pred nosom, pa iz nosa mi teče, pa sej bo že. jst mam un kolendarček, ko ga lahk sučeš, sem ga dobla zram ene revije, in tm ko nastavim 30.7. datum prvega dne zadnje M. mi pokaže , da sem danes 35 t in 1d. IZVIRNO SPOROČILO: sesil me pa zanima kakšno je to lanolinsko mazilo? kaj ni bolje da se kupi bepanthen roza? Sesil lanolina ni treba spirat pred dojenjem, bepanten pa moraš. estrella jst pridem z uber narastkom pa z grozno frizuro...a me sprejmeš? IZVIRNO SPOROČILO: darmar Mene pa zanima, kako vi kaj kavo pijete. Jaz sicer zlo pazim da eno tapravo na dan, če mi ša še paše pa raje kakšno brezkofeinsko in kapučino. Pa včasih spijem tud deci vinčka, teran s kokto - pravjo da je dobr za kri. Mi pa včasih tud Radler zapaše, samo mam pol slabo vest. No zdej bote pa mislile, da sm alkoholik. jst jo pijem občasno, bolj prakticiram te kapučine, jacobs, nestle.. spijem pa včasih kak deci piva, vina pa ne maram. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj se je pa sedaj zgodilo???Sredipisanja posta mi ga je enostavno objavilo proti moji volji Svašta. Torej, služba mi že pošteno preseda in res ne vem kako bom zdržala še naslednji teden. Po moje bo ubijalski. Sicer se šetam iz pisarne v laboratorij in naokoli, da mi je malo lažje, ker za PC je muka!!! Ja kje so moja študentska leta tudi men je že sred posta kdaj kr objavilo...pa sem misla da sem enter al pa kej podobnega pritisnila. Služba tud men že preseda, sam do konc marca bom še zdržala, da dava z mami te bilance skos, pol si bom pa mogla eno zamenjavo najdit, sem že dala oglas za študentke, sam ko je tk težko najdit eno sposobno. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sončnica Sandra: jaz za Špelin ne vem koliko bo popustljiva, vendar so 1 odpustnice možne šele po dopolnjenem 36t. torej bomo čmrlika, aurora in jaz že kmalu na redu za odpustnico..