Katina
|
Danes bo moj komentar bolj selektiven. Saj sem vmes brala ampak sem si zapomnila le malenkosti. Hvala vsem za čestitke za 33t. Mi imamo torej le še 50 dni . Tudi jaz čestitam vsem za dopolnjene tedne, za sitno itd. itd..... Špelin@ ti si kot vedno z zdravim razumom in mirnostjo povedala to, kar bi tudi jaz. Vsem nam je žal za izgubo Naje3, vendar smo začele res pretiravat in prepričana sem, da je bila Najina želja le to, da nas opozori. Nikakor ni želela, da bi povzročila tako paniko. Zato se moramo res skulirat (velja tudi zame). Predlagam, da določimo skrbnico ali dve za obveščanje iz P. Ti bi bila res primerna, ker imaš načeloma PDP bolj na koncu. Edinaos,j utri le pojdi k G in ga prosi za UZ. Kar povej mu, da si vsa panična in te bo pomiril. Nato pa se moraš otresti strahu, ker je strah kontraproduktiven! pa le pojdi na naše srečanje, ker se bomo mal pohecale in ti bo čas hitreje minil pa še luštno bo. ****, upam, da se bodo slabe novice nekoč izkazale vsaj za malo manj slabe, če ne celo da bo prišlo do preobrata. Izredno sem vesela, da tako pozitivno sprejemaš življenje Točno tako je tudi treba. Si super zgled za druge in majčice smo zelo vesele, da si v naši družbi. Vse tiste, ki odpovedujete udeležbo na nek način razumem in spoštujem vašo odločitev. Sama sicer vem, da se odhod v P navadno ne zgodi tako iznenada in da je za tak primer še statistično malo možnosti, vendar je to le moje mnenje. Vsaka pa zase najbolj ve kako in kaj. Jaz definitivno pridem. Špelin@ a boš lahko še enkrat pripopala kam in kdaj, ter kdo pride, ker se mi ne da listat za nazaj, prosim. Mislim, da sem ponudila prevoz. Če katera rabi prevoz naj pove, ker sem za soboto že rezervirala avto - komaj čakam, da dobimo avto, ker mi jeurnik za uporabo avta in usklajevanje okrog tega tako smotano, da se sploh ne da povedat. Sicer v sredo poteče 10t od naročila, vendar lahko za nadomestni avto začnem težit tam nekje okoli 10. aprila. Res upam, da bo že drug teden prišla vesela novica in bomo končno dobili avtek, ki ga nujno potrebujemo. Pa ne mi rečt, da smo razvajeni, ker smo.
|