Skaana
|
draga, draga, draga Raho, ni šans, da se to zgodi. Če se boš umaknila, bo dotična dosegla svoj namen... Samo poglej, koliko nas je, ki si se nas dotaknila s svojo toplino. Ne odvzemaj nam je zaradi ene same, ki je RES POPOLNOMA NAPOMEMBNA. Vem, da mora biti zelo težko, ker to bereš. Ker je že meni. Ampak res prosim, ostani. Tvoji nasveti in deljenja so neprecenljivi. Katera je moderator te teme, ker se prva podpišem pod prošnjo, da se Adelina posta izbrišeta in še vsi morebitni nadaljni. Na srečo je izredno prepoznavna, ker svojo primitivnostjo štrli in prijaznega povprečja. In sploh si jaz decembrske čveke shranjujem kot drag spomin na rano otroštvo mojega sinka. In ne želim med njimi takšnih postov. Če ne bi bila Raho, bi pa koga drugega našla. Tako da Raho, ne čuti se krive, prosim. Žal so tudi takšni ljudje in žal imajo tudi takšni ljudje otroke. Žal pravim le zato, ker so zelo slab vzgled. Raho, ti pa ostani med nami Aleksej je ravnokar prejel poljubčka in mislim, da hoče še . IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ČEBELA ADELA Drage moje prizadete mamice ! Najprej naj vam sporočam, da se vam globoko opravičujem, predvsem Raho za izrečene besede, kot vidim si bila precej užaljena. Se strinjam, da se bila malo nesramna, kot prvo pa naj vam povem, da sem na forumu čisto nova, saj vas v glavnem spremlja moja kolegica, tako da mi v glavnem vaša sporočila bere ona. Res pa je, da vas spremljam že nekaj časa. ( seveda preko nje ) Kot prvo naj vam povem, da imam dva otroka, drugi je res decemberček samo da je rojen leta 2005, in da nisem več tako mlada mamica, tako da sem nekaj že dala skozi, jezi pa me je predvsem način pri Raho, njeno hvaljenje z dojenjem, predvsem pretiravanje ( pa če se z mano strinjate ali ne ). In še vedno sem mnjenja, da mora mama biti z otrokom vsaj tisto minimalno leto, ki ji pripada. Služba lahko počaka pa naj bo kakršna koli, ker je vsakdo zamenljiv. Naj še povem, da ni edina, ki je na vodstvenem položaju in da ni edina, ki ima popolnega partnerja, in da ni edina, ki doji otroke skoraj do polnoletnosti. Mi je prav žal samo narava že ve kaj dela, in če je naredila da je materino mleko kvalitetno nekako do enega leta, pa še to ne, in kakor vem po svojih izkušnjah otroku pri šestih mesecih pričnejo rasti zobje, mu najbrž ne zato, da se bo lažje še naprej dojil. Mnenja sem, da grejo take mame prav z veseljem v službo, da niso z otrokom, potem jih pa dojijo do onemoglosti, in s tem mislijo da so prfekt mame. Mislim da ne bo šlo !!! Prav zanima me kaj hočejo s tem dokazati ??? Zdaj pa še nekaj besed tebi draga Lana 38, Raho te ni nič narobe razumela, ker je bila takoj užaljena, sklepam da ima slabo vest, ker je tvoje besede takoj razumela kot napad na to, da ni dobra mama itd. Zato v bodoče ni potrebno imeti slabe vesti, ker vidim, da si mama na mestu. Še enkrat vam povem, da sem bila tisti dan zelo jezna in mogoče res preveč nesrmana, vendar me take stvari pogrejejo . Pa lep pozdrav. V veliko čast si štejem, da si vzameš toliko časa, da me spremljaš po forumu in da se ti je dalo ponovno registrirati (si že kar stara uporabnica), da lahko svojo besedno gnojnico zlivaš na decembrkah, tičejo pa se samo mene. Za to obstajajo ZS, veš?. Očitno me spremljaš že kar nekaj časa. O dojenju nisem na decemberkah napisala nobene, se pravi, da so tvoje "težave" povezane z mano več kot dolgotrajne. Kaj, ko bi šla na zrak in se malo nadihala svežega zraka? Pa najdi si nekoga drugega, na kom boš zdravila svoje frustracije in na koga boš zlivala žolč. Bo boljše zate. Drage decembčice. Glede na to, da imajo nekateri RES preveč dela z mano, se umikam, predvsem zato, ker ne želim smetiti vaše teme, omenjena dama pa se mi lahko tudi javlja na ZS, se bova že tam pogovorili. Polubčkajte svoje princese in prince v mojem imenu. Lep pozdrav.