|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.3.2008 14:20:10   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ČEBELA ADELA

Drage moje prizadete mamice !

Najprej naj vam sporočam, da se vam globoko opravičujem, predvsem Raho za izrečene besede, kot vidim si bila precej užaljena. Se strinjam, da se bila malo nesramna, kot prvo pa naj vam povem, da sem na forumu čisto nova, saj vas v glavnem spremlja moja kolegica, tako da mi v glavnem vaša sporočila bere ona. Res pa je, da vas spremljam že nekaj časa. ( seveda preko nje )
Kot prvo naj vam povem, da imam dva otroka, drugi je res decemberček samo da je rojen leta 2005, in da nisem več tako mlada mamica, tako da sem nekaj že dala skozi, jezi pa me je predvsem način pri Raho, njeno hvaljenje z dojenjem, predvsem pretiravanje ( pa če se z mano strinjate ali ne ). In še vedno sem mnjenja, da mora mama biti z otrokom vsaj tisto minimalno leto, ki ji pripada. Služba lahko počaka pa naj bo kakršna koli, ker je vsakdo zamenljiv. Naj še povem, da ni edina, ki je na vodstvenem položaju in da ni edina, ki ima popolnega partnerja, in da ni edina, ki doji otroke skoraj do polnoletnosti. Mi je prav žal samo narava že ve kaj dela, in če je naredila da je materino mleko kvalitetno nekako do enega leta, pa še to ne, in kakor vem po svojih izkušnjah otroku pri šestih mesecih pričnejo rasti zobje, mu najbrž ne zato, da se bo lažje še naprej dojil. Mnenja sem, da grejo take mame prav z veseljem v službo, da niso z otrokom, potem jih pa dojijo do onemoglosti, in s tem mislijo da so prfekt mame. Mislim da ne bo šlo !!! Prav zanima me kaj hočejo s tem dokazati ???user posted image  Zdaj pa še nekaj besed tebi draga Lana 38, Raho te ni nič narobe razumela, ker je bila takoj užaljena, sklepam da ima slabo vest, ker je tvoje besede takoj razumela kot napad na to, da ni dobra mama itd. Zato v bodoče ni potrebno imeti slabe vesti, ker vidim, da si mama na mestu.
Še enkrat vam povem, da sem bila tisti dan zelo jezna in mogoče res preveč nesrmana, vendar me take stvari pogrejejo user posted image .

Pa lep pozdrav.

V veliko čast si štejem, da si vzameš toliko časa, da me spremljaš po forumu in da se ti je dalo ponovno registrirati (si že kar stara uporabnica), da lahko svojo besedno gnojnico zlivaš na decembrkah, tičejo pa se samo mene. Za to obstajajo ZS, veš?. Očitno me spremljaš že kar nekaj časa. O dojenju nisem na decemberkah napisala nobene, se pravi, da so tvoje "težave" povezane z mano več kot dolgotrajne.

Kaj, ko bi šla na zrak in se malo nadihala svežega zraka? Pa najdi si nekoga drugega, na kom boš zdravila svoje frustracije in na koga boš zlivala žolč.  Bo boljše zate.

Drage decembčice. Glede na to, da imajo nekateri RES preveč dela z mano, se umikam, predvsem zato, ker ne želim smetiti vaše teme, omenjena dama pa se mi lahko tudi javlja na ZS, se bova že tam pogovorili.

Polubčkajte svoje princese in prince v mojem imenu.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.3.2008 15:11:25   
Anonimen

Najprej naj vam sporočam, da se vam globoko opravičujem, predvsem Raho za izrečene besede, kot vidim si bila precej užaljena. Se strinjam, da se bila malo nesramna, kot prvo pa naj vam povem, da sem na forumu čisto nova, saj vas v glavnem spremlja moja kolegica, tako da mi v glavnem vaša sporočila bere ona. Res pa je, da vas spremljam že nekaj časa. ( seveda preko nje )
Kot prvo naj vam povem, da imam dva otroka, drugi je res decemberček samo da je rojen leta 2005, in da nisem več tako mlada mamica, tako da sem nekaj že dala skozi, jezi pa me je predvsem način pri Raho, njeno hvaljenje z dojenjem, predvsem pretiravanje ( pa če se z mano strinjate ali ne ). In še vedno sem mnjenja, da mora mama biti z otrokom vsaj tisto minimalno leto, ki ji pripada. Služba lahko počaka pa naj bo kakršna koli, ker je vsakdo zamenljiv. Naj še povem, da ni edina, ki je na vodstvenem položaju in da ni edina, ki ima popolnega partnerja, in da ni edina, ki doji otroke skoraj do polnoletnosti. Mi je prav žal samo narava že ve kaj dela, in če je naredila da je materino mleko kvalitetno nekako do enega leta, pa še to ne, in kakor vem po svojih izkušnjah otroku pri šestih mesecih pričnejo rasti zobje, mu najbrž ne zato, da se bo lažje še naprej dojil. Mnenja sem, da grejo take mame prav z veseljem v službo, da niso z otrokom, potem jih pa dojijo do onemoglosti, in s tem mislijo da so prfekt mame. Mislim da ne bo šlo !!! Prav zanima me kaj hočejo s tem dokazati ???user posted image  Zdaj pa še nekaj besed tebi draga Lana 38, Raho te ni nič narobe razumela, ker je bila takoj užaljena, sklepam da ima slabo vest, ker je tvoje besede takoj razumela kot napad na to, da ni dobra mama itd. Zato v bodoče ni potrebno imeti slabe vesti, ker vidim, da si mama na mestu.
Še enkrat vam povem, da sem bila tisti dan zelo jezna in mogoče res preveč nesrmana, vendar me take stvari pogrejejo user posted image .

Pa lep pozdrav.

Iz tega posta kar upije užaljenost in slaba vest in zavist.
Sram vas je lahko,ker kotirate vrednost naziva mama.
Čist vse so dobre mame.Sicer pa počakajte,da vam otroci odrastejo,rezulati bodo vidni,po tem kako se bodo obnašali do vas vaši otroci in če bodo zrasli v poštene odrasle ljudi,brez zahajanj na stranpoti.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 27.3.2008 15:12:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.3.2008 17:43:46   
lana38
Nisem ravno do potankosti vsega prebrala, bolj preletela sem.

hokejistka, to kar počne Julija je znak prenažiranja. Tudi moj Tim je vedno po dojenju pojedel ves dodatek in potem bruhal. Prav tako tudi jaz nikoli ne vem, kdaj je lačen, ker bi jedel kar naprej. Posledično se je pa prenažiral. Vedno je pojedel vse, kar je prišlo v usta. Tudi, če je bilo v razmiku pol ure. P mi je svetoval, da mora jesti na 3 ure, če se doji. Če se mu pa zraven še dodaja, pa mora jesti na 4 ure. Tisto o pristavljanju k dojki, vedno kadar user posted image  to pokaže velja samo za prva dva meseca. Moj Tim kaže kar naprej, da bi se rad priklopil. Zato sem tudi vstrajala, da se je navadil na dudo. Toliko lačen pa ne more biti, da bi bil kar naprej na zizi. Tudi meni se je dogajalo, da se je Tim dojil in pojedel še po 120 ml dodatka. Potem je pa začel bruhati že zraven tega ko je jedel in to ogromne količine. Ko je izbruhal, pa bi kar naprej jedel. Upam, da boš čimprej uredila tole prehrano. Te prav dobro razumem, da te to zelo muči. Jaz sem bila prav žalostna, ko sva imela s tem težave.
Moram Tima pohvaliti, ker je že drugo noč prespal od 22h do 7h.user posted image
Pohvaliti pa moram tudi Blaža, ker je na tekmovanju iz matematike dosegel 2. mesto na šoli med petimi razredi.user posted image  Zdaj se pa z atijem vozita po progi za kolesarski izpit. V ponedeljek imajo namreč kolesarski izpit.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.3.2008 18:20:19   
Ayo
Ja nas tudi pobruhca kadar se preneaje.
Obicajno se dojiva od 15-20 minut, kadar pa greva cez, se zelo rado zgodi, da visek pobruhamo user posted image

Se je pa tudi Gabriel zacel valiti iz hrbta na bok.
Danes je pa ful zaspanko, kr naprej bi nekaj dremal...no saj je tudi vreme tako, se tudi meni spi. Sva bila lepo kar cel dan doma, na toplem.

Sem ravnokar malo gledala album, lana38 slike "eva na obisku" so od Andrejine Eve? Lepi user posted image !! user posted image

Pa od liliprinces sem vidla, da ima tamala isti bodi kot nas user posted image Kje pa je kaj ona, ze dolgo se ni oglasila...

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.3.2008 18:22:04   
Ayo
Aja lana38 sem pozabila cestitat za Blaza!! Bravo! user posted image user posted image
Sem se spomnila nase, ko sem bila tudi sama na 2. mestu na tekmovanju v matematiki v sr. soli. user posted image Tko da se se jaz malo pohvalim user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.3.2008 18:30:29   
lana38
Eva je od andreje2000, ja.
Hvala za čestitke.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.3.2008 20:23:16   
Skaana
user posted image

draga, draga, draga Raho, ni šans, da se to zgodi. Če se boš umaknila, bo dotična dosegla svoj namen... Samo poglej, koliko nas je, ki si se nas dotaknila  s svojo toplino. Ne odvzemaj nam je zaradi ene same, ki je RES POPOLNOMA NAPOMEMBNA. Vem, da mora biti zelo težko, ker to bereš. Ker je že meni. Ampak res prosim, ostani. Tvoji nasveti in deljenja so neprecenljivi.

Katera je moderator te teme, ker se prva podpišem pod prošnjo, da se Adelina posta izbrišeta in še vsi morebitni nadaljni. Na srečo je izredno prepoznavna, ker svojo primitivnostjo štrli in prijaznega povprečja. In sploh si jaz decembrske čveke shranjujem kot drag spomin na rano otroštvo mojega sinka. In ne želim med njimi takšnih postov. Če ne bi bila Raho, bi pa koga drugega našla. Tako da Raho, ne čuti se krive, prosim. Žal so tudi takšni ljudje in žal imajo tudi takšni ljudje otroke. Žal pravim le zato, ker so zelo slab vzgled.

Raho, ti pa ostani med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksej je ravnokar prejel poljubčka in mislim, da hoče še user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Pa lep pozdrav.

V veliko čast si štejem, da si vzameš toliko časa, da me spremljaš po forumu in da se ti je dalo ponovno registrirati (si že kar stara uporabnica), da lahko svojo besedno gnojnico zlivaš na decembrkah, tičejo pa se samo mene. Za to obstajajo ZS, veš?. Očitno me spremljaš že kar nekaj časa. O dojenju nisem na decemberkah napisala nobene, se pravi, da so tvoje "težave" povezane z mano več kot dolgotrajne.

Kaj, ko bi šla na zrak in se malo nadihala svežega zraka? Pa najdi si nekoga drugega, na kom boš zdravila svoje frustracije in na koga boš zlivala žolč.  Bo boljše zate.

Drage decembčice. Glede na to, da imajo nekateri RES preveč dela z mano, se umikam, predvsem zato, ker ne želim smetiti vaše teme, omenjena dama pa se mi lahko tudi javlja na ZS, se bova že tam pogovorili.

Polubčkajte svoje princese in prince v mojem imenu.

Lep pozdrav.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.3.2008 20:48:20   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

draga, draga, draga Raho, ni šans, da se to zgodi. Če se boš umaknila, bo dotična dosegla svoj namen... Samo poglej, koliko nas je, ki si se nas dotaknila  s svojo toplino. Ne odvzemaj nam je zaradi ene same, ki je RES POPOLNOMA NAPOMEMBNA. Vem, da mora biti zelo težko, ker to bereš. Ker je že meni. Ampak res prosim, ostani. Tvoji nasveti in deljenja so neprecenljivi.

Katera je moderator te teme, ker se prva podpišem pod prošnjo, da se Adelina posta izbrišeta in še vsi morebitni nadaljni. Na srečo je izredno prepoznavna, ker svojo primitivnostjo štrli in prijaznega povprečja. In sploh si jaz decembrske čveke shranjujem kot drag spomin na rano otroštvo mojega sinka. In ne želim med njimi takšnih postov. Če ne bi bila Raho, bi pa koga drugega našla. Tako da Raho, ne čuti se krive, prosim. Žal so tudi takšni ljudje in žal imajo tudi takšni ljudje otroke. Žal pravim le zato, ker so zelo slab vzgled.

Raho, ti pa ostani med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.3.2008 20:49:34   
želva
Ignoriranje in blokiranje(pri meni je že) bo najboljše zdravilo za adelo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.3.2008 21:39:51   
Vrtnica79
Joj, joj, joj, kaj to čitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Raho, ne daj seuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Že tak pogrešam tvoje poste in prigode, pa tudi marsikateri tvoj nasvet mi je prišel prav.

Da pa se najde ena taka koza ki se nekaj vmešava v tvoje pisarije............. to pa je res žalostno............... čisto neodraslo in primitivno!

Res je, da to v živo ne poznam. Samo tudi tako po RR-ju si mi prav fajn ženska in o tebi imam le pozitivne misli.

Kakorkoli- ne oziraj se na druge! Veš, ene res nimajo kaj početi in pač na tak način tratijo čas. Bi pa bilo bolje, da bi se ta " čebela adela" posvečala svoji družini kot pa vmešavala v tuje stvari.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.3.2008 21:41:35   
Vrtnica79
Ja, pa z Skaano se čisto strinjam! Sem takoj za to, da se tista 2 posta brišeta.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.3.2008 22:22:48   
Ayo
Raho, tudi sama se strinjam s predhodnicama.
Jaz bi ti svetovala, da se pac ne odzivas na njene poste (v primeru, ce jih moderator prej ne izbrise) in se obnasas kot da se ni nic zgodilo. Vem, da to ni lahko, ampak ce ti uspe, bo cebela se bolj napsihirana, saj verjetno pricakuje tvoj odziv. Ce ji pac ne vrzes zoge, se nima s cim igrat.

Tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image samo zate in tvoja dva malcka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
28.3.2008 7:32:45   
ElaM
Jutro,
očitno sem prva. Moja Mančica se je odločila, da je rana ura, zlata ura in se zbuja ob pol 6-ih. No, ja saj to ni tako slabo, imam vsaj kaj od dneva.

Raho, saj veš, a ni vredno se sekirat zaradi takih brezvezarij.user posted image
Hokejistka, manca tudi ne pokaže, da je lačna. Tinkara se je drla, kot jesihar, Manca je pa kar zadovoljna. Tako, da jo jaz hranim na pribl. 3 ure, da imava nek ustaljen ritem. Ponoči se pa zbudim, ko pridrajsa k meni.user posted image  
Drugače je pa pri naši hiši precej pestro, nikoli ni dolgčas.  Zvečer hodim spat pred deseto, samo padem v posteljo. še dobro, da mi mami pomaga, ker drugače res ne vem kako bi zmogla. Moj dela po cele dneve,...tako da mi res veliko pomeni, da Tinkaro dedi ali babi peljeta na sprehod, ker sama z obema nikamor ne pridem. 
Še nekaj moram deliti z vami, kooooončno lahko zapnem moje najljubše kavbojke. Očitno se mi je medenica malo stisnila nazaj. Jaz sem pa ravno v soboto kupila nove kavbojke. Ah, ja bolje dvoje, kot nobene.user posted image
Lepo bodite, se je Tini zbudila.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.3.2008 8:18:39   
Raho
Hej, hej, brez panike... Nikamor ne odhajam, ne bom se zaradi ene izpisala iz foruma. Smo pisala ne bom več javno, da bo "moji prijateljici" dolgčas.

ZSji pa obstajajo tudi za vas.

Sedaj pa ponižno čakam, da se mi dotična dama javi na ZS. Pa se bova že tam pogovorili.

Joj, za njo pa imam eno vprašanje: Razpis za moje delovno mesto je bil 2x objavljen v javnih občilih. Zakaj se pa nisi prijavila ti, Čebela Adela - mislim, da je to delovno mesto bilo res direkt zate.user posted image Jaz pa bi lahko bila doma eno leto in s tem bi mi bila naredila veliko uslugo.

< Sporočilo je popravil Raho -- 28.3.2008 8:19:05 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.3.2008 8:56:05   
t*e*j*k*a
RAho se čist strinjam s Skaano in Vrtnico 79!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.3.2008 9:05:52   
DANVARI
punce ne se niti spuščat v komentarje takih provokativnih postov, ki smetijo naše decemberčke user posted image

Jaz  vas prebiram in poskušam prispevati vsake toliko kakšen post in mislim da nas je dosti takih, ki nismo redne, pa je res tečno da moraš prebavit nekaj strani na temo, ki se te ne tiče. Kot je že bilo rečeno: za to so ZS.

Drugače pa vas je luštno brat, kako so malecki enaki in istočasno vsak posebnež user posted image
Grem hitro lupčkat našo žabico.

Pa pa.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.3.2008 9:14:01   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

No, naj vam še povem, da mi nimamo več lupinice, ampak je že kar v avtosedežku, in ko je notri me gleda koker, da bi hotu vprašat; "Mami lahko ta fotelj obdržimo?"
No, sicer iammo avtosedež tak, ki ga daš lahko v malo bolj ležeč položaj. Lupinco je pa že zdavnaj prerasel.

No, še ena slikca, da vidite kako spi. Mirno in brez skrbi.

ne morm verjet, da nimate več lupince...če prov štejem še niste stari 4 mesce, a ne? svaka čast, resuser posted image user posted image user posted image

a je pa ok, da je že v avtosedežku - najbrž je važno, da glavo sam drži pokonci, a ne?

kterga sedežka ste pa kupli?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.3.2008 9:32:33   
Vrtnica79
Oj,

mi pa smo danes dopolnili 4 meseceuser posted image user posted image user posted image . Saj ne morem verjet, da gre čas tako hitro.

Hranima se nekje na 3- ure. Ponoči pa nič, ker prespi celo noč. Zdaj imamo nekako tako, da se zvečer kopamo okoli 7 in potem zaspi okoli 8-9. Zjutraj pa se zbudi okoli 5-6, se naje in potegne še do 8.

Jaz pa pogrešam lepe dni in sonce. Mi ni nič fino biti zunaj, ker me hitro zazebe. Pa saj bo baje kmalu topleje, upam.

Avtosedež- hmmm, nevem, če ga je pametno že zdaj uporabljati? Ni dobro za hrbtenico. Mi smo Latašo začeli dajat not nekje pri 9 mesecih.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.3.2008 11:11:15   
t*e*j*k*a
Glede avtosedeža. Jaz tud nebi malega not devala, vsaj zdej še ne. Ga bomo prvič meli za na morje, takrat bo star 7 mesecev.
Pri jajčki je važno da podpira glavico, če nima nog kam dat ni problem, važna je glavica.

ALi pa imate mogoče tist avtosedež k se ga da kontra obrnat, torej je od 0+.

Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.3.2008 11:27:05   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

No, naj vam še povem, da mi nimamo več lupinice, ampak je že kar v avtosedežku, in ko je notri me gleda koker, da bi hotu vprašat; "Mami lahko ta fotelj obdržimo?"
No, sicer iammo avtosedež tak, ki ga daš lahko v malo bolj ležeč položaj. Lupinco je pa že zdavnaj prerasel.

No, še ena slikca, da vidite kako spi. Mirno in brez skrbi.

ne morm verjet, da nimate več lupince...če prov štejem še niste stari 4 mesce, a ne? svaka čast, resuser posted image user posted image user posted image

a je pa ok, da je že v avtosedežku - najbrž je važno, da glavo sam drži pokonci, a ne?

kterga sedežka ste pa kupli?

mi mamo tist avtosedezek od paketa so nam ga eno odstopli, pa baje da ce ga daš v malo bolj ležeči položaj, da ga lahko že od rojstva naprej uporabljaš, tok sem slišala, sam kaj pa čmo drgač, če v lupinco več ne gre, je premejhna, mu nogice skor od kolen dol visijo

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.3.2008 14:18:36   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Oj,

mi pa smo danes dopolnili 4 meseceuser posted image user posted image user posted image . Saj ne morem verjet, da gre čas tako hitro.

Hranima se nekje na 3- ure. Ponoči pa nič, ker prespi celo noč. Zdaj imamo nekako tako, da se zvečer kopamo okoli 7 in potem zaspi okoli 8-9. Zjutraj pa se zbudi okoli 5-6, se naje in potegne še do 8.

Jaz pa pogrešam lepe dni in sonce. Mi ni nič fino biti zunaj, ker me hitro zazebe. Pa saj bo baje kmalu topleje, upam.

Avtosedež- hmmm, nevem, če ga je pametno že zdaj uporabljati? Ni dobro za hrbtenico. Mi smo Latašo začeli dajat not nekje pri 9 mesecih.

ja, čestitam!!!!!mi bomo 4 v torek...

celo noč ti spi??? o, srečnica...midva jeva vsaj 2x...včasih tud več...je kr naporno tole ne-spanje...sploh, ker pol ob 6/7 že vstane...jst bi pa še tko spala user posted image

drgač pa...tud jst čist komi čakam sonce...zdej tko gledam skoz, kdaj bo kej nehal dežvat, da pol greva kej ven...dans sva šla, pa je ko sva ven stopla začel škropit...pa se nisva dala...cel dan pa tud ne morva bit not...

Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.3.2008 14:24:05   
lana38
V paketu ni avtosedež, ampak malo večja lupinica. Jaz sem se ravno zaradi tega odločila za paket in ne za denar. Drugače pa so hrbtne mišice in hrbtenica še precej nestabilni pri naših otrocih in res ni priporočljivo, da že sedijo. Sem se tudi s P o tem pogovarjala, pa je rekel, da hrbet in vrat morata biti še fajn podprta. Naš Tim se namreč ful gor sili. Kadar je pri meni naslonjen, se kar gor vsede in hoče biti pokonci.
Blaža smo vozili v avtosedežu po 6. mesecu.
Raho, ostani z nami.
LP 

lana38

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.3.2008 15:45:23   
soncek.djukelica
ojla decembrčice,

raho, lepo te je brati, zato le ostani med nami!user posted image
tudi me bomo v nedeljo 4 mesece, na teži smo nekje na 4.5 kg, tole samo ugibam, ker se bomo vagale v četrtek, ko imamo pediatra! in tudi cepile se bomo, jaz kar malce psihiram, kako bodo punce prenašale user posted image
tudi me spimo čez celo noč, morda se je zgodilo ene 2x da se je katera zbudila proti jutru in zahtevala svojo papico, kar pa meni tudi paše, ker imam čisto polne dojke!
rokica je aktualna, sploh pri Sari, duda in kaj drugega ne pride v poštev,tako da prakticiram rokavico in pol ona prakticira protest!user posted image
za vse,ki ste iz LJ, sem bila v Supernovi, še isti dan, ko se je odprl user posted image , otroke sem pustila v varstvo user posted image in šla v C&A in kupila puncama hlače in majice za poleti št. 92!Upam,da bosta narastle do takrat,da jima bo prav!
za simpatije iskat pa tale http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=109594&asortType=9&apage=1#
lp vsem

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 28.3.2008 15:51:23 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.3.2008 16:54:19   
lana38
s.d. mi2 s Timom sva že pogledala tvoji dve princeski. Zdaj sta pa kar dve in to bo težka odločitev.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.3.2008 17:17:14   
andreja2000
Raho user posted image ostani med nami!

Naša pa je danes nekam tečkasta,bi kar po rokah se nosila,frajerka.Sva šli na sprehod v upanju,da bo za par minut zaspala pa ni bilo nič od tega,le ves čas je neki jokcala zato sem zavila domov.

sonchek djukelica lušni pupiki!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?