Ayo
|
No, se takoj bolse pocutim, ker ste me pogresale Foxina, hokejistka in ostale, jaz bi se z veseljem dobila na kofetku. Sem ze nekaj nacasa nazaj pisala, da bom v lj med prvomajskimi prazniki, tako da tiste, ki boste doma, jaz sem za!! 4.5. bomo imeli krst, tako da bi meni najbolj ustrezalo 2. ali 3.5. Magi* probaj prosim kontaktirat SD, ne vem ce nas redno bere, mogoce je zainteresirana, jaz bom pa tudi potem od 4. do 7. maja v Portorozu in ce bo on slucajno dol s puncama, bi se z veseljem dobila z njo... Andreja za tvojo mami!! tejka, nas drekec pekec tud ful smrdi, je treba takoj okna odpret, ko smo gotovi s previjanjem Ena je pisala o suhi kozici, tud nas jo je imel, ful, in smo se 1. mesec kopali vsak dan, potem 2. mesec vsak drugi dan in potem zaradi te suhe kozice smo to zreducirali na vsak tretji dan. Pa pediater mi je tudi dal eno ful dobro kremo in moram rect, da je sedaj ful bolje! Pa vceraj sem tudi pozabila napisat, da se tudi mi samo dojimo, nobenih dodatkov, cajckov inp zelva, vazicka!! A druge uporabljate se kosarico? Nas Gabriel skoraj ne gre vec notri, tako da bomo kmalu morali uvesti vozicek. Pa saj se bo kmalu zacelo lepse vreme Pa ura se v soboto prestavi, tako da bo dan do skoraj 8h zvecer!! No, drugace pa sva se danes cel dan potepala, ni blo vec vetra in je bil prav lusten soncek, ceprav se malo hladno. Kar naenkrat imam ful druzbe ostalih mamic in Cebela, kaj ce bi se zame kaksne komentar napisala, ko grem s 1.7. v sluzbo? Pa se to, ce je slucajno tvoja porocevalka spregledala, bi mogla zacet v torek, pa mi je uspelo prelozit za 3 mesece, pa se to bo neplacana porodniska. Verjetno ves, da je SLO raj za porodniski dopust, in kaj so potem ostale mame v drugih drzavah vse slabe? No, zdej pa sibam se kaj po stanovanju postorit! cau!