|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
25.3.2008 14:10:20   
loncica
Čav punce!

Mi smo bili danes na UZ kolkov in je vse ok, mali pa zdaj spi. Je bila notri v sobi še vaga in se nisem mogla zadržat, da ne bi prosila, če mi ga stehtajo. Tako, da mam nove mere: Timotej tehta 7200g.

Jaz mu tudi s fiziološko vsak večer spucam nos, da lažje spi. Ne vem, zakaj bi fiziološka škodila.

Hokejistka kolk se ti pa redi? Ker ti pediatri imajo vsak ene svoje fore. Če je mala zadovoljna in po dojenju ne joka od lakote in če se redi vsaj po minimumu, jaz ne bi dodajala. Moja pediatrinja je meni rekla, da če se redi 500g na mesec je to ok in ni treba dodajat.

Drugače ima pa naš zdanje dni kar napade joka. Če je malo zaspan ali se neukvarjamo z njim 100% kar pohisteri. Ima kakratker po atijuuser posted image .

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.3.2008 16:46:52   
lana38
Čestitke ob materinskem dnevu.user posted image user posted image user posted image

Tim je bil cepljen. Ima pa 7220 g in 63 cm. Od takrat, ko je imel probleme s prenažiranjem se je zredil 900 g. Mislim pa, da je to bilo konec februarja. Kar lepo napreduje. Zdaj ga samo dojim in to na 3 ure. Ponoči preskoči en obrok, včasih tudi dva. Kadar spi, ga pač ne budim za jest. Včasih mu dan čaj od Milupe komarčkov. Naredim pa mu 50 ml, ker tip pije samo topel čaj.user posted image Tistega, ki ima sobno temperaturo noče piti. Če user posted image  kašlja, je zelo pomembno, da spije čim več čaja. čaj namreč redči sluz, ki se nabira v pljučih ali bronhijih in tako user posted image  lažje izkašlja.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.3.2008 19:04:34   
Foxina
joj, punce...kr vse neki v službo že hodte...pa kako vam znese??? jst sem namreč sama s fantom in nimava varstva...tako, da si kej takega sploh ne predstavljam...

pa lepo bodte

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.3.2008 19:08:36   
nian
živjo!

še eno user posted image  vsem od mene.

pri nas vse mirno. čez praznike je bilo super, družinsko. tamala je bila ekstra super pridna in je šarmirala vse po vrsti.

danes se je začela s trebuha na hrbet valit user posted image user posted image user posted image  je ležala na dekici pod lokom na trebuščku in pasla kravce, jaz sem skakala po stanovanju in pospravljala jajčne dekoracije. pa pridem nazaj, tamala na hrbtu tepe metulja. meni pa tudi ni bilo kuj jasno, kako sem jo pustila. pa jo dam na trebuh in opazujem, pa spet, hopla na hrbet. pa še enkrat ... pa ni šlo, je tult začela user posted image

kar se pa noska tiče, ji samo vidne smrkle ven vlečem. je pa malo čudno smrkava danes, da sem od rije pumpico naročila, za vsak slučaj.

pozdravčke

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.3.2008 19:52:32   
Ayo
Ojla punce!

Res je ze cas, da se kaj oglasim. Vidim pa, da me je samo Vrtnica pogresala user posted image jaz sem pa vas vse po vrsti user posted image

Kar nekaj stvari sem imela za pocet, pa se nisem javljala. Sem pa sedaj vse prebrala user posted image Vmes smo tudi dopolnili 3 mesece user posted image

Sluzba - me veseli, da ne bom edina, ki bo sla delat pred dopolnjenim enim letom. Jaz zacnem 1.7. s polovicnim del. casom. Gabriel gre pa v jaslice za tiste 4 ure.

Spanje - mi se vedno ne spimo 6 noci od 7 user posted image Obicajno zaspi nekje ob 11h, potem pa se zbuja ob 2h, 3h, 6h/7h, ob tej uri obicajno zakljucimo nocno spanje, ampak potem se zaspiva skupaj pri meni nekje od 8.30 - 10.30. Tako da zame se dan zacne sele nekje ob 12, ka mi nic kaj ne disi.

Kakanje - mi zadnji mesec kakamo na 5 dni, se pa je tudi vsebina spremenila, ni vec sesirjenih kroglic, ampak je vse skupaj bolj lepljivo, nekako kot je napisala tejka. In tudi kolicinko je tega ogromno! user posted image

Drugace ze lepo prijemlje igracke, pa ce mu govorimo, se dotika tvojih ust in obraza user posted image , tudi glavico ze zelo lepo drzi in zelo rad pase kravice user posted image

Vreme - tudi pri nas ful piha in posledicn sem opazial, da je takrat Gabriel vecji sitko. In se mraz je ful.

Oblacila - mi veliko nosimo ze st. 68, nekatere bodije od H&M st. 56 pa so nam tudi se prav user posted image Mah to so cudni modeli!
user posted image

Drugace pa smo ravno v soboto shopingirali za poletna oblacila za Gbriela, joj kolk lusnih stvari, smo jih kar nekaj nakupili user posted image

Gremo pa s tamalim in tasco v nedeljo za 5 dni v terme in ze komaj cakam, da se malo nasavnam, nakopam in zmasiram! user posted image user posted image Moj gre spet za 1 teden na sluzbeno pot, midva z Gabrielom pa na dopust user posted image

Aja, se moji kg, sem do grama tocno na svoji preduser posted image tezi user posted image user posted image

Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.3.2008 8:05:21   
želva
Ayo, sej smo te pogrešal user posted image
Sem dobila nov vozek user posted image .Sicer sem ga sprobala samo po dvorišču, ampak kakšna razlika, to ne moreš vrjet. Je enkrat lažji kot moj prejšni, pa za vozit tako okreten, da sploh ne veš da ga voziš.Sem ful zadovoljna, upam samo da bo zdržal dovolj časa. Unega prejšnega smo pa pospravili v klet, če se na temu kaj sfiži, ker pač nimam garancije.Komaj čakam, da greva danes ven, da ga še enkrat sprobam in se považim.Je sedež narejen na tak sistem kot marela-bolj na hojladri(ima tak plitev del tam kjer je rita, pa mehak), upam da se bo obnesel.
Danes sem zgodnja, ker se je Manca že ob 6 smejala in smo pač vstali.S tem, da ona zdaj spi, jaz pa študiram če se mi splača sesat, glede na to, da je bilo včeraj posesano in pomitouser posted image Pa je spet umazano

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.3.2008 9:01:27   
Foxina
Ayo jst sem tud razmišljala, kje si....no, lepo, da si se javila...na dopsut praviš -  a prideš v Slo? Če da, lahko zorganiziramo kakšno kavico, kot takrat, ko smo še bile s trebuščki...kaj pravte punce, na to?

glede kg, Ayo:
ti si se že v nosečnosti super držala - niti gramčka maščobe nisi imela ne na bokih...nikjer skratka...ful pridna, res! user posted image user posted image user posted image

spanje ah, pr meni isto 2x na noč jemo...ampak je bolš...vsaj tistga tjavendan jokanja ni

pasanje kravc mali jih sploh noče...se kr začne jokat...tko, da tu pa tam ga dam v tga položaj...pa ne za dolgo, ker se takoj prtoži

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.3.2008 9:55:42   
andreja2000
Ayo ja,vidiš,smo v večini samo razmišljale kje si in zakaj se ne oglasiš in to je tudi ene vrste pogrešanja.

IZVIRNO SPOROČILO Foxina

pasanje kravc mali jih sploh noče...se kr začne jokat...tko, da tu pa tam ga dam v tga položaj...pa ne za dolgo, ker se takoj prtoži

se tule lahko kar podpišem,pri naši Evi je enako.

želva user posted image bravo za nov voziček,sem se pa tudi jaz mal važla,ko smo dobili novega,ja tako to pač je in vsi so me spraševali,a imate nov voziček?
Torej veliko užitka z novim vozičkom.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.3.2008 10:32:18   
t*e*j*k*a
OJ!

Ayo lepo da si našla čas za nasuser posted image user posted image user posted image
Mi pa  kakamo na 4 dni zadne čase. Ja pa še kr je vse lepljivo in čudno pa še smrdi.
Mi smo pa včeri morje rezervirali, tko da bomo od 27.7. do 3.8.2008 uživali v Vodicahuser posted image user posted image user posted image .

S sluzom se še kr ubadamouser posted image , se mi zdi da fiziološka sploh ne pomaga več. Grem dans v lekarno po Aquamaris.
Je rekla od mojga sestra da je njena mala bla bolana in so šli na morje (mala je mela non stop bronhitise). No in sta šle nogice namakat-aja staraje bla mal več kot leto dni-pa ji mala not pade v morje. Sicer ne vem kako ji je rataj no spustit, pa vseeno. JE rekla da se je ves smrkelj spucal ven in ga je bilo baje ogromno. Tko da morska voda vse prepuca, morm probat.
Pa še evkaliptovo eterično olje bom nakapala na mokro brisačo, da bo mal dišalo po sobi.
S pumpico ne spravim ven nič, s svaljki od vate tud ne, tko da ne vem kaj naj še naredimuser posted image .
Sem pa mnenja da je treba ta smrkelj ven spravit- ampak ne vem kako.

Želva super za nov voziček.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.3.2008 11:22:32   
ElaM
Ojla,
Ayo jaz sem tudi razmišljala, kje se skrivaš. Fajn, da greste uživat. Bo pasalo.
Tejka, a ti imaš tisto pumpico, ki jo priklopiš na sesalec? Jaz sem jima s tem ven zvlekla smrklja še in še. Zaenkrat (trkam) sta noska čista in suha.
Loncica, a ste imeli UZ kolkov v Kr? Naša je imela oba kolka 1B in imamo kontrolo v sredini aprila.
Želva, važička, k maš nov vozek.user posted image Naj vam dobro služi. Zadnjič je tekla debata o vozkih, mi imamo Jane slalom in smo res zadovoljni. Je lahek, okreten in super se vozi po gozdnih poteh. tako, da če ima katera namen kupovat, priporočam.

Punce, bodite lepo, greva z Manco na sonček.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 26.3.2008 11:23:25 >

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.3.2008 11:23:30   
Anonimen
Drage moje prizadete mamice !

Najprej naj vam sporočam, da se vam globoko opravičujem, predvsem Raho za izrečene besede, kot vidim si bila precej užaljena. Se strinjam, da se bila malo nesramna, kot prvo pa naj vam povem, da sem na forumu čisto nova, saj vas v glavnem spremlja moja kolegica, tako da mi v glavnem vaša sporočila bere ona. Res pa je, da vas spremljam že nekaj časa. ( seveda preko nje )
Kot prvo naj vam povem, da imam dva otroka, drugi je res decemberček samo da je rojen leta 2005, in da nisem več tako mlada mamica, tako da sem nekaj že dala skozi, jezi pa me je predvsem način pri Raho, njeno hvaljenje z dojenjem, predvsem pretiravanje ( pa če se z mano strinjate ali ne ). In še vedno sem mnjenja, da mora mama biti z otrokom vsaj tisto minimalno leto, ki ji pripada. Služba lahko počaka pa naj bo kakršna koli, ker je vsakdo zamenljiv. Naj še povem, da ni edina, ki je na vodstvenem položaju in da ni edina, ki ima popolnega partnerja, in da ni edina, ki doji otroke skoraj do polnoletnosti. Mi je prav žal samo narava že ve kaj dela, in če je naredila da je materino mleko kvalitetno nekako do enega leta, pa še to ne, in kakor vem po svojih izkušnjah otroku pri šestih mesecih pričnejo rasti zobje, mu najbrž ne zato, da se bo lažje še naprej dojil. Mnenja sem, da grejo take mame prav z veseljem v službo, da niso z otrokom, potem jih pa dojijo do onemoglosti, in s tem mislijo da so prfekt mame. Mislim da ne bo šlo !!! Prav zanima me kaj hočejo s tem dokazati ???user posted image  Zdaj pa še nekaj besed tebi draga Lana 38, Raho te ni nič narobe razumela, ker je bila takoj užaljena, sklepam da ima slabo vest, ker je tvoje besede takoj razumela kot napad na to, da ni dobra mama itd. Zato v bodoče ni potrebno imeti slabe vesti, ker vidim, da si mama na mestu.
Še enkrat vam povem, da sem bila tisti dan zelo jezna in mogoče res preveč nesrmana, vendar me take stvari pogrejejo user posted image .

Pa lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.3.2008 11:29:00   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Drugače ima pa naš zdanje dni kar napade joka. Če je malo zaspan ali se neukvarjamo z njim 100% kar pohisteri. Ima kakratker po atijuuser posted image .

Lp

smo pa tudi mi imeli tako obdobje,ki pa je sedaj na srečo minilo in upam,da tako ostane.

t*e*j*k*a morje je super za kake bronhitise,za astmatike in še marsi kaj drugega...super,da ste si user posted image že rezerviraliuser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.3.2008 11:34:43   
t*e*j*k*a
ElaM ne nimam pumpice na sesalec, ampak na vadno. Če ne bo šlo drugače bomo mogli nabavit.
Verjetno je prišlo do tega prehlada zaradi suhega zraka v sobi kjer spimo. Dva dni nismo bili zunaj in nato je prišel prehlad, tko da mislim, da je suh zrak, čeprav imam vednov odo v eni posodi na radiatorju. Je pa problem, kr je radiator mrzel in tako voda ne izhlapeva. Bom probala pod posteljo mu dati eno posodo vode ali pa vrele kamilice in bomo vidli.
Sem pa res kr panična glede tega noska, kr hočem da se čimprej pozdravi, pa čeprav gre v bistvu le za manjši prehladekuser posted image in verjento ni nič hujšega.

Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.3.2008 11:36:27   
t*e*j*k*a
Uf zdej sem pa mal prejšnji post k sem ga napisala šla prebrat in vidim da je polno nekih napak. Še dobro da znate kej prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.3.2008 13:14:33   
Magi*
draga moja čebela adela ali kdorkoli pač si. tudi tale tvoj post ni niti najmanj v spravljivem tonu, kvečjemu še bolj uperjen proti Raho in proti dojenju. imam občutek, da imaš ti (mamica, ki je dala že nekaj skozi) manjko na tem področju in zelo slabo prenašaš, da nekdo dela in razmišlja drugače kot ti.

če bi si kdaj kaj prebrala o dojenju, bi bila vedela, da se kvaliteta mleka čisto nič ne slabša in čisto nič ni z mlekom narobe pri 1 letu. mleko se prilagaja potrebam otroka. otrok pač začne jesti tudi drugo hrano, poleg tega pa še vedno potrebuje velikoooo mleka. nekateri mislijo, da je pač veliko bolj normalno, da otroku takrat dajo kravje mleko (ki je itak v prvi vrsti namenjeno kravjemu mladiču in ne človeškemu). potem pa še tile zobki, ki ravno tako ne dajo miru mladim in starim mamicam - zato pa so to mlečni zobki, ker je osnovna hrana čoveškega mladiča tedaj še vedno mleko. ker pa smo seveda skregani z naravo in predvsem sami s sabo, se potem takole repenčimo. ene, ki ne dojijo in druge, ki dojijo. in take, ki so doma celo eno leto in druge, ki moramo kaj prej v službo. ja, pa nekatere službe ne čakajo. si prav ugotovila, da smo vsi nadomestljivi, vendar nekateri si pač ne moremo privoščit, da bi ostali brez službe. pa, mimogrede, otrok je šele nekje pri treh letih pripravljen na osamosvojitev od mame, pa ga naša družba pahne v varstvo neznancev  že pri enem letu.

veš, popolnoma neumestno je repenčiti se, še posebej, če ti (če ti res user posted image ) referira o naši komunikaciji nekdo drug. ali res ne znaš svojih stališč in pogledov podati na kak bolj priljuden način? tu se namreč zbiramo mamice, ki nas druži to, da so naši otroci rojeni decembra, sicer smo si pa tudi zelooooo različne. in prav je, da to različnost spoštujemo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.3.2008 13:20:04   
Magi*
tejka, nič ne skrbi zaradi prehlada. prehlad še pri odraslem lahko traja in traja, pri dojenčku lahko še dlje, ker ne zna sluzi izločit. ti kar naprej spiraj z veliko fiziološke, da sluz malo raztopiš, potem pa ga daj na trebušček v svoje naročje in ga tapkaj po hrbtu, da se sluz odlušči. boš videla, da bo že takoj nekaj sluzi ven steklo. to naredi parkrat na dan. jaz sem Tarasu z aspiratorejm sluz črpala kadar se mi je zdelo potrebno (po tretmaju s fiziološko in tapkanju), kasneje, ko ni bilo več veliko sluzi pa le še zjutraj in zvečer. vlaži in zrači prostore, če je lepo vremo bodita čim več na svežem zraku. tudi kako evkaliptovo olje ali smrekovo olje lahko pokapaš na mokro brisačo. glavno je, da ne gre na pljuča, to pa preprečiš samo s čiščenjem noska.

upam, da bodo dihala čim prej očiščena in da že končno pride ta pomlad.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.3.2008 13:33:43   
hokejistka
naša pupa je zaspala in imam malo časa, da kaj napišem...

tejka žal mi je, da se vam tale prehlad tako vleče. Pa  mu pravilno čistiš nosek s fiziološko? Cilj takega čiščenja je, da skozi eno nosnico noter zliješ in mora skozi drugo nosnico ven pritečt. Pa fino je, če ima user posted image usta zaprta, da res skozi drugo nosnico ven steče. Meni tole čiščenje noska izgleda ful kruto, se ti user posted image ne sme prav nič smilit user posted image . Moj mož ji noska nikoli ne spuca, ker se mu tamala preveč smili. Jo pa strašno rad potolaži po tem, ko je mučenja konec user posted image

Vidim, da se nekateri vaši sončki že valijo iz hrbta na trebuh user posted image . No, naša ne kaže nobenega zanimanja za tovrstno početje.

Včerajšnje cepljenje je dobro prenesla in ni bila nič kaj posebej sitna. Mogoče malo zvečer. Nas je pa P opozorila, da bo potrebno dodajanje, ker se ne redi dobro. Od zadnjega tehtanja pred mesecem dni je pridobila 500 g in zrasla za 1,5 cm. Svetovala mi je dojenje na 2 uri in dodajanje po vsakem obroku. S slednjim se nikakor ne strinjam in bova najprej poskusili z dojenjem na 2 uri. Bomo videli, če bo to kaj pomagalo, saj imamo kontrolo teže čez 10 dni. berem, da imajo nekateri vaši user posted image že preko 7kg. No naša jih pri treh mesecih nima niti 6kg. pa se je rodila z dobrimi 4kg.user posted image
Ima tudi zelo suho kožo, tako da jo moram mazat po vsakem kopanju s kremo namenjeno atopijski koži. sem šla včeraj v lekarno po testerje in jih imam doma malo morje.

Tudi mi odhajamo v toplice čez slab teden in komaj čakam, da zamenjam malo okolje.

kavica jaz sem za. Mi je noro dolgčas domauser posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.3.2008 13:55:34   
andreja2000
hokejistka naša se je tudi rodila z visoko porodno težo-4200.sedaj pa jih ima nekaJ čez 5kg,tudi zrasla ni veliko,glede na to da je ob porodu imela 54cm,zdaj jih ima 60.Ja in žal se niti ne dojiva večuser posted image  in tega mi je zares zelo žal.Včasih imam kar slab občutek,ker sem se tako sekirala,ko je zbolela mami in tako sem izgubila mleko.Se mi zdi,da sem mojio punčko prikrajšala za nekaj velikega.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.3.2008 14:09:23   
ElaM
Hokejistka in Andreja, naša Tinkara se je tudi slabo redila, 700g/6tednov. Vendar naša P ni nič komplicirala, je rekla, če je otrok zdrav in živahen, mu ni hudega. In zdaj pri 21 mesecih ima samo 11 kg, ampak ona je čisto vse in količinsko veliko. Očitno ima dober metabolizem. Je pa hecno, Tinkara je bila rojena s 3,5 kg, manca z 2,7, pa jo je pri treh mesecih skoraj ujela. Po dolžini jo je celo prehitela, čeprav je bila ob rojstvu 3 cm manjša. Bravo za mojo pupiko, ker ob rojstvu sem bila kar zasekirana, ko so vsi doktorji težili kako je drobna.user posted image
Hokejistka, če bi bila na tvojem mestu, bi ji kljub vsemu dala dodatek na koncu. Saj, če bo sita od tvojega mleka, ga itak ne bo hotela. No, tako bi naredila jaz oz. tako delam. Popoldne in zvečer dobi dodatek, ker samo od mojega mleka ni sita.

Čebela Adela, niti ne bom komentirala tvojega pisanja, ker se mi zdi bv. Samo nekaj, ti mora biti v življenju hudo dolgčas, da ti mora kolegica obnavljati, kaj je prebrala pri nekih decembrčicah.user posted image  No, ja vsako tele ima svoj vesele.

Magi*, pozdravčki tebi. kje se skrivaš?

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.3.2008 14:58:07   
Magi*
joj, Ela, jaz mam zadnje čase gužvo. saj veš, dva otročka, služba, še vedno se ukvarjamo z iskanjem hiše user posted image , babica na obisku. user posted image  saj se imamo lušno, stanovanje je v razsulu, se pa imamo radi. user posted image

punce, ne se sekirat zaradi teže preveč. eni prej, drugi kasneje. glavno je, da rastejo v svojem tempu in so zdravi. pa zrasli gor na joški ali na flaški. naj vas potolažim, tudi Taras še nima celih 8kg (samo 7700g ima user posted image  in 67cm) - ga ostali decembrski dečki kar lepo lovijo, ali že celo šišajo? za dame je pa itak bollje, da so malo bolj sloke. no, je bil danes cepljen. sedaj spi kot angelček.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.3.2008 14:59:52   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Včasih imam kar slab občutek,ker sem se tako sekirala,ko je zbolela mami in tako sem izgubila mleko.Se mi zdi,da sem mojio punčko prikrajšala za nekaj velikega.

nehaj, nehaj, nehaj, a je prav? tvoja punčka ima največ, kar lahko ima - tebe. user posted image

PS: kako pa je kaj s tvojo mamo?

Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.3.2008 15:37:06   
želva
Predlagam, da damo čebelo adelo skupinsko na BLOKIRAjuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.3.2008 16:10:39   
lana38
Tim je bil včeraj siten, da je groza. Vročine je pa imel samo malo zvečer 37,7. Ni bila ne vem kako povišana. Danes je pa že čisto OK. Naj ga pohvalim, da je spal od 22.10 do 6.30. Že jaz nisem mogla več spati. Me je vse tiščalo od mleka.
Bolj malo se oglašam, ke nisem veliko doma. Delajo nam balkone na naši strani in ropota, da je groza. Ko je lepo vreme sva s Timom zunaj, drugače pa pri moji mami. Na srečo je doma b istem bloku. Tudi zdaj Tim še spi tam. Ko se bo zbudil pa grem po njega, ker so delavci že odšli.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.3.2008 17:27:35   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

PS: kako pa je kaj s tvojo mamo?

Končali so z obsevanji in kmalu bo prišla domov,nekaj se govori,da morda že jutri,doma pa še nimamo postelje zanjo in tudi ne vemo kdaj jo bomo dobili,skratka nastala je prava zmešnjava in upam,da se vse uredi kot mora.Drugače pa je mami zelo šibka.

Lana38 a že na vaši strani delajo balkone,superuser posted image .Kar se pa tiče hrupa,ga je pa pri nas tudi veliko,ker renovirajo sosedovo stanovanje,ki je bilo kar 3 leta prazno,ja res ni prijeten ta hrub,so zadnjič vrtali še ob 17,30.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.3.2008 17:53:28   
hokejistka
andreja2000 upam da bo z mami kmalu boljše user posted image . Se Eva kaj boljše redi sedaj ko je na formuli? ne vem, kaj je to z našima puncama. Najprej tako ogromni, sedaj pa nekaj štrajkata user posted image . Julija je bila tudi 54 cm velika ob rojstvu sedaj pa 61cm. Glede mleka te pa čisto razumem. Jaz sem imela že na začetku težave pri vzpostavljanju laktacije in ko končno mislim, da smo prišli na zeleno vejo, je iz meseca v mesec slabše s težo. Tudi jaz si želo želim dojit in me pripravljanje formule nič ne veseli user posted image . Sem (no, pravzaprav je to počel mož) to počela prvi mesec dvakrat na dan in se nisem najbolj znašla. Vse to prekuhavanje, steriliziranje, pa vodo najprej prevret, pa potem ohladit.user posted image user posted image user posted image Ne vem kako bo to izgledalo, če jo bom najprej podojila, potem pa še vsakič flašo. Se mi bo kar zmešalo. Se opravičujem, ker jamram, saj vem da veliko mamic tako dela. Lahko rečem le kapo dol user posted image

št. cuclja zanima me, katero št. cucljev uporabljate tiste, ki imate Aventove flaše. Da vem, kaj moram nabavit. Doma imam namreč dvojko in ne vem, ali je premajhna user posted image

lana38 ja, tole ropotanje v bloku je pa grozna stvar. Se hrup čudovito prenaša. user posted image
magi čudovito napisano čebeli adeliuser posted image

ElaM ja, izgleda da naša P kar malo komplicira. Mi je rekla celo, naj jo ponoči budimuser posted image Malo zdrave pameti pa še imam, čeprav je s svojimi predlogi hudo posegla v mojo samozavest.

Danes jo poskušam hranit na 2 uri, pa nama ne gre najbolje. Ponavadi vedno spi takrat user posted image . Pa sezamov napitek spet pijem. Mljaskuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?