|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
26.3.2008 18:01:48   
nian
živjo!

danes pa je bilo enega čtiva. user posted image

sem imela namen pisati o pumpici od rije, pa ste že napisale, da se res priklopi na sesalec. user posted image  mene je skoraj pobralo, ko sem prebrala navodila za  uporabo. user posted image  sedaj me pa zanima, če bo kaj narobe, ker imamo sesalec močan 1800 W na navodilih pa piše od 800 do 1500. a ima katera izkušnje. alja je imela nekaj smrkavi nosek, vendar bolj ne kot ja in sem tole naročila bolj preventivno. sedaj je čist ok tamala in me nič nima, da bi tole probaval. men res grozno zgleda. dejte mal povedat kako to dejansko zgleda.

smo pa imeli danes pregled kolkov. 1a. je bila pravi cuker se je smejala in zgovarjala z zdarvnico. ko sva pa odhajali, pa v grozen jok. se je histerično drla od porodnišnice do kina centra (kranjčanke boste vedle) cca 10 minut. čista histerija, potem sem ji pa rokavček zavihala, da je do prstka prišla user posted image  in v sekundi joka konec in je zaspala kot angelček. izsiljevalec mali. user posted image  dude pa ne user posted image

sva pa srečali aljinega cimra iz porodnišnice. je bolj tarasove konstitucije in je alja zgledala kot pišče drobno s svojimi 7 kg. user posted image

andreja2000 hudo mi je za tvojo mamo. upam, da se bo dobro izteklo.

pozdravčke vsem

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.3.2008 18:43:19   
ElaM
Manca je končno zaspala, danes je nekaj štrajkala, Tinkaro ati umiva in imam 5 min časa.user posted image
Hokejistka, naša ima cucelj 1, manjša, ko je luknja oz. pretok, boljše je, če kombiniraš z dojenjem. Pri 1 se mora precej potrudit, da priteče. Če ima veliko boljši pretok, kot je pri dojki, se pa zna zgoditi, da postane komot in dojko zavrne.
Še glede priprave formule, jaz nič ne kompliciram, zjutraj prevrem vodo in potem, ko ji štimam flašo, samo pogrejem. Tako odpade hlajenje. Sterilizatorja nimam, tako a na par dni flašo prekuham, drugače jo pa samo operem pod zelo vročo, tekočo vodo.
Nian, Manca tudi ni marala dude. Je imela Aventovo, zdaj pa sem jo zamenjala z Nukovo, pa vsa navdušena vleče. Mogoče ji ne paše oblika dude. Jaz sem bila, priznam, prav slabe volje, ker ni sprejela dude. Sem komot in, če se histerično dere je to najboljše zdravilo.user posted image

Še to sem spregledala, na brzino berem, pa pol zgrešim. Andreja user posted image  zate in tvojo mamo.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 26.3.2008 18:54:27 >

:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.3.2008 18:49:51   
Ayo
No, se takoj bolse pocutim, ker ste me pogresale user posted image user posted image

Foxina, hokejistka in ostale, jaz bi se z veseljem dobila na kofetku. Sem ze nekaj nacasa nazaj pisala, da bom v lj med prvomajskimi prazniki, tako da tiste, ki boste doma, jaz sem za!! 4.5. bomo imeli krst, tako da bi meni najbolj ustrezalo 2. ali 3.5.
Magi* probaj prosim kontaktirat SD, ne vem ce nas redno bere, mogoce je zainteresirana, jaz bom pa tudi potem od 4. do 7. maja v Portorozu in ce bo on slucajno dol s puncama, bi se z veseljem dobila z njo...

Andreja user posted image user posted image user posted image za tvojo mami!!

tejka, nas drekec pekec tud ful smrdi, je treba takoj okna odpret, ko smo gotovi s previjanjem user posted image

Ena je pisala o suhi kozici, tud nas jo je imel, ful, in smo se 1. mesec kopali vsak dan, potem 2. mesec vsak drugi dan in potem zaradi te suhe kozice smo to zreducirali na vsak tretji dan. Pa pediater mi je tudi dal eno ful dobro kremo in moram rect, da je sedaj ful bolje! user posted image

Pa vceraj sem tudi pozabila napisat, da se tudi mi samo dojimo, nobenih dodatkov, cajckov inp user posted image

zelva, vazicka!! user posted image
A druge uporabljate se kosarico? Nas Gabriel skoraj ne gre vec notri, tako da bomo kmalu morali uvesti vozicek. Pa saj se bo kmalu zacelo lepse vreme user posted image
Pa ura se v soboto prestavi, tako da bo dan do skoraj 8h zvecer!! user posted image

No, drugace pa sva se danes cel dan potepala, ni blo vec vetra in je bil prav lusten soncek, ceprav se malo hladno. Kar naenkrat imam ful druzbe ostalih mamic in user posted image user posted image

Cebela, kaj ce bi se zame kaksne komentar napisala, ko grem s 1.7. v sluzbo? user posted image user posted image Pa se to, ce je slucajno tvoja porocevalka spregledala, bi mogla zacet v torek, pa mi je uspelo prelozit za 3 mesece, pa se to bo neplacana porodniska. Verjetno ves, da je SLO raj za porodniski dopust, in kaj so potem ostale mame v drugih drzavah vse slabe? user posted image

No, zdej pa sibam se kaj po stanovanju postorit! cau!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.3.2008 19:03:04   
lana38
andreja2000!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mamo.
Ja, res je super, da lahko grem s Timom k mami, ko to vrtajo. Včeraj sem ga oblačila za k P na sistematskega, pa je tistih par minut bil čisto prestrašen od hrupa. Mama ima pa stanovanje obrnjeno čisto na drugo stran, tako da se dosti manj sliši, skoraj nič.
Ko sem jaz dodajala po steklenički in tudi, ko sem Blaža tako hranila, sem si vodo naprej prekuhala cca 1 liter in dala v termovko. Pa sem imela skoraj za cel dan, pa tudi temp. je bila taka, da sem morala ohlajati samo preden je jedel. Tudi stekleničke nisem sterilizirala, ampak jo na par dni prekuhala. Blaž ni imel nikoli nobenih težav s prebavo. Prvič je bruhal, ko je bil star že 9 let.
Zdaj si tudi za čaj tako naprej skuham vodo, samo manjšo količino. Imam jo pa 24 ur, potem jo zavržem in skuham svežo, pa spet natočim v termovko.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.3.2008 19:14:38   
andreja2000
Hokejistka ne,zaenkrat se Eva nič kaj boljše ne redi,čeprav je aptamilčicauser posted image ,čeprav meni čisto vredu zgleda,se mi nič ne zdi predrobna.Ponoči je pa ne hranim,ker ko sem to počela mi pa potem čez dan ni nič kaj hotla jest,tako da jo hranim šele med 5 ali 6 zjutraj,zvečer pa zadnji obrok poje pred spanjem ob 19.
Ja,pa hvala glede mami!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.3.2008 19:20:22   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Ko sem jaz dodajala po steklenički in tudi, ko sem Blaža tako hranila, sem si vodo naprej prekuhala cca 1 liter in dala v termovko. Pa sem imela skoraj za cel dan, pa tudi temp. je bila taka, da sem morala ohlajati samo preden je jedel. Tudi stekleničke nisem sterilizirala, ampak jo na par dni prekuhala. Blaž ni imel nikoli nobenih težav s prebavo. Prvič je bruhal, ko je bil star že 9 let.
Zdaj si tudi za čaj tako naprej skuham vodo, samo manjšo količino. Imam jo pa 24 ur, potem jo zavržem in skuham svežo, pa spet natočim v termovko.
LP

jaz počnem točno tako!

Še enkrat hvala vsem glede lepih želja za mami!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.3.2008 21:22:12   
15.7.
No glede pasenja kravic. Naš jih pa zelo, zelo rad pase, in še prav paše mu tako. Prilepila s3em slikco, da boste videle kako jih pase. (Tisto pod vratkom ima vneto- no je imel, zaradi prevelike teže.)

user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
27.3.2008 8:05:38   
Foxina

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Včasih imam kar slab občutek,ker sem se tako sekirala,ko je zbolela mami in tako sem izgubila mleko.Se mi zdi,da sem mojio punčko prikrajšala za nekaj velikega.

jst te čist razumem...to je zelo stresna situacija....sem tudi jst par tednov nazaj doživela nekaj takega...glede mleka pa ne skrbi - važno je, da si ljubeča mami, boste tisto mleko mim grede not prnesli kako drugače!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
27.3.2008 8:30:18   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Foxina, hokejistka in ostale, jaz bi se z veseljem dobila na kofetku. Sem ze nekaj nacasa nazaj pisala, da bom v lj med prvomajskimi prazniki, tako da tiste, ki boste doma, jaz sem za!! 4.5. bomo imeli krst, tako da bi meni najbolj ustrezalo 2. ali 3.5.

ne upam obljubit, ker ima takrat moja sestra PDP, pa sem ji obljubila, da uskočim, če bo treba

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
A druge uporabljate se kosarico? Nas Gabriel skoraj ne gre vec notri, tako da bomo kmalu morali uvesti vozicek. Pa saj se bo kmalu zacelo lepse vreme user posted image

za sprehod že dolgo ne več, ker hoče bit frajer pokonci. in mamo kr ta športni del vozička že kakšen mesec...včasih ga dam not še spat, ampak je tesno...upam, da mu bo dost velika še do 4.4., ko ima nečakinja od fanta maturantski...in računam na to, da bo lahko not še spal

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
27.3.2008 8:49:22   
loncica
Čav punce!

Ne vem kolk časa bom mela, ker mali že dolg spi, pa mislim, da se bo kmal zbudil. Ja, mi imamo kar pestro. Sem ful žalostna, ker pri Timoteju sumijo na atopijski dermatitis. Saj vem, da se naj bi to preraslo, ampak se skoz sprašujem, zakaj mora ravno on to met. Je ves flekast in srbi ga, zato je še ekstra tečen. Ker moja dieta ni nič pomagala in ker ne bruha/driska, je vzrok neznan. Morda ga moti prašek, ne vem več kaj naj še probam. Zdaj mam predpisane ene nove kreme in pregled v ponedeljek, ampak dvomim, da bo kaj bolje.

ElaM, naš je imel kolke 1A, 1B, zdaj sta oba 1A. Sem bila v Kranju v torek. So ful prijazni in takoj si na vrsti.

Ayo, mene od 1.-3. 5. ni, mam pa pol čas. Ne vem kako se boste zmenile.

Hokejistka: oprosti, ampak meni se zdijo navodila tvoje P živ absurd. Če se redi 500g je to na spodnji meji, ampak ni še pod mejo. Če je zadovoljna in vesela, jaz ne bi dodajala. Pol pa dodajaš in se prenažirajo, je pa spet vse narobe, bi jih moral pa s čajem hujšat. Če se pa po dojenju joka ali kaže da je lačna pol pa logično, da dodaš, drugače jaz ne bi. Pri nas nič ne pomaga, če bi ga dojila na dve uri, ker ni tolk hitr lačn in bil pač večkrat po malo jedel.

Našemu bo tud kmal premajhna košara. ElaM, a ti imaš zimsko vrečo? Če bo tako vreme jo bom jaz mogla, še letos kupit.

Lp

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
27.3.2008 9:07:04   
nian
pozdravčke!

alja se tudi komaj še stlači v košaro, pa je ne upam dat v športni del, ker je tako usrano vreme. user posted image

a ve kaj negujete dlesni? jaz ne, samo malo sem mogoče premišljvala, da mogoče ne bi bilo slabo. kakšna so kaj napotila?

lp

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
27.3.2008 9:18:28   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Hokejistka: oprosti, ampak meni se zdijo navodila tvoje P živ absurd. Če se redi 500g je to na spodnji meji, ampak ni še pod mejo. Če je zadovoljna in vesela, jaz ne bi dodajala. Pol pa dodajaš in se prenažirajo, je pa spet vse narobe, bi jih moral pa s čajem hujšat. Če se pa po dojenju joka ali kaže da je lačna pol pa logično, da dodaš, drugače jaz ne bi. Pri nas nič ne pomaga, če bi ga dojila na dve uri, ker ni tolk hitr lačn in bil pač večkrat po malo jedel.

evo, s tem se čisto strinjam.

loncica, a si vprašala punce na forumu o alergijah, tam veliko govorijo o atopijskem dermatitisu. morda ti bo katera znala pomagati.

jaz našega vozim kar v lupinici, odkar je imel tisti zoprni prehlad in je moral iemti dvignjeno vzgavje. v lupinici mu je zelo všeč, edino zelo na tesno že gre. user posted image  kmalu bo treba na športnega prešaltat.

loncica, zimsko vrečo komot kupiš, ker jo boš tudi drugo leto rabila. je zelo velika, se bo mališan kar zgubil notri. user posted image

negovanje dlesni? dokler ni zobkov jaz nič ne pipam. saj si jih sam dosti drgne s svojimi pestmi in igračami. pol, ko bo prvi zobek, ga pa z gazo "umiješ".

andreja, držite se. vse boste zrihtali. tvoji mami pa želim čim prejšnjo vrnitev domov in okrevanje. user posted image

15.7. - kako frizuro ima že Klemen! user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.3.2008 9:46:26   
Skaana
user posted image

Hoj, čakam da se user posted image zbudi, potem pa na hišo.

Loncica, glede diete, jaz se tudi držim, a naj ti povem, da je meni pediatrinja takoj povedala, da to ni ziher, da se je izredno težko držat, ker je skoraj povsod mleko (ali pa pride med proizvodnjo v stik z njim) oz. jajca, oreščki... Tako da čisto možno, da je alergija, le da se to pred šestimi meseci ne bo vedelo. Ja, pa poglej še forum o alergijah, jaz sem si pomagala z nasveti, kaj sploh lahko jem. Aleksej ima občutno izboljšanje, ampak se mu še vedno tu in tam pojavi izpuščaj, ki ga zelo srbi in se mi res smili, tako da te čisto razumem, kako ti je. A kri so mu dali v analizo? Alergija na KM se pokaže že na krvi, vse ostale pa po šestem mesecu, če. Lahko tudi kasneje, žal. Meni niso nič rekli glede bruhanja in driskanja. Bruha ne, kakec ima normalno tekoč in rumene barve (alergija je zeleno blato ali pa krvave nitke v njem). Aleksej nič od tega nima.

Zimsko vrečo zelo priporočam - jaz sploh nisem imela košare, ker se naš quinny čisto poleže in sem ga skoz imela kar v vreči. Kamot jo bomo še naslednjo zimo uporabljali.

15.7. ulala, jaz se pa tolažim, da ima Aleksej pač tako svetle laske (ki jih lahko najdeš šele pod mikroskopom user posted image ), samo da mi rečejo, da je pleško user posted image . Klemen je pa res čupko mali. Prevelika teža?user posted image ? Bi morala našega bajsija videt user posted image .

Nian, negovanje dlesni priporočajo le zaradi tega, da se user posted image navadi, da mu nekdo šari po ustih. Gazico namočiš v prekuhano vodo, jo oviješ okoli prsta in mu malce počohaš dlesni. To obožujejo, brez skrbi user posted image .

Uuuu, alarm.

Magi*, user posted image za komentar, pa vso srečo user posted image z iskanjem.

Se še kasneje oglasim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
27.3.2008 9:52:07   
ElaM
Morgen,
Loncica, a si prašek že zamenjala? Od moje kolegice mali je imel dermatitis in ga je nekje do tretjega leta prerasel. Upam, da gre pri vas samo za kakšno prehodno alergijo.user posted image  Kolegici so dr-ji na PK svetovali, da naj pere z Dashem. Seveda brez mehčalca. No, saj ne vem kaj to pišem, saj verjetno že veš.user posted image
Ja, v Kr, je ena starejša zdravnica in je res prijazna. Sem že Tinkaro vozila tja.
Zimske vreče, za k vozičku,  nimam. Računam, da se bo prej otoplilo, kot bo Manca prerasla košaro.user posted image  Zdaj jo dam v zimsko vrečo iz flisa, čez pokrijem z dekico in še s tistim pregrinjalom, ki smo ga dobili pri vozičku.

Loncica in Želva za kavo še velja, a ne? Samo mene je spet zamedlo. Sneg, da ne bo pomote.user posted image

Šibam, Tinkara se je naveličala sestavljat Lego kocke.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.3.2008 10:01:33   
želva
Čav,
mi smo tud še kar v košari, pa še nič ne kaže da bo premajhnauser posted image , no mogoče po dolžini.jo mislim met še kar nekaj časa v košari,vsaj doklr bo tako lepo spala v njej.Tam konec aprila pa v športni del, moti me samo, da se ne da čist poležat.
Manca mi že cel teden ful bruha, kar zliva se iz nje.Pa ne vem kaj bi bilo.Itak, če je refluks nimaš kaj, če ima virozo nimaš kaj, tako da k P ne bova šle.Je pa drugače čist dobre volje, ima apetit in je živahna.Sam mati kar naprej pere.Sem najprej mislila, da je od AM, ker ji daj ene 2krat na dan dodajam, vendar bruha tud  po mojem mleku.Mogoče je pa to, ker je zdaj začela ful telovadit, migat, se odganjat, pa več bruha, ker se najpenjauser posted image Ponoči, ko lepo spi, nikoli ne bruha.Se pa to dogaja tudi še 2 uri po jedi, saj bo zrasla.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.3.2008 11:28:36   
želva
ElaM, Lončica, seveda veljauser posted image .Sam mene bo pa zdejle zamedl, že pada sneguser posted image .
Zdej grem pa posteljnino prat, ker če Manca ne bruha, pa jaz celo flašo mleka zlijem po postljiuser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.3.2008 12:35:08   
andreja2000
Hojla!

Mi smo se pa malo po MB stepali.Moj user posted image se je šel cepit proti klopnemu meningitisu,ker veliko dela v gpzdu.Potem pa smo še šli na kratko po trgovinah in na kosilo,tamala pa je bila ves čas ful pridna in je vse z zanimanjem gledalauser posted image

In ja,moja mami pride popoldne domovuser posted image ,vendar postelje še pa nimamo,smo kar tako za silo nekaj zrihtali in res upam,da dobimo kmalu tisto pravo posteljo,ki se da dvigovati,ker je drugače kar težko z nepokretnim človekom.

imejte se lepo.....šibam..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.3.2008 12:42:36   
hokejistka
košara naša user posted image bo v košari sigurno do začetka maja. Vsaj upam, da ne bo začela že prej protestirat. Trenutno ima samo malo vzdignjeno vzglavje in še nič ne protestira. v športni del pa jo bom prestavila kasneje.

dlesni jaz jo malo pomasiram z enim takim mehkim nastavkom za masiranje dlesni, ki ga dam na prst. Tako da se navadi, da ji bom po ustih šarila, ko bo imela zobke.

15.7 ulala, to pa je frizurca user posted image ! Naša ima tudi pogosto vneto kožo pod bradico, ker toliko poliva in ne uspem vsakokrat menjat slinčke in majčke. je izgleda vedno malo vlažno. Pomaga, če z bepanthenom namažem.

loncica jaz bi tudi prašek zamenjala. (baje da je Ariel najbolj zanič). Tako kot ElaM prvi, da je boljši Dash.
Katere kreme pa uporabljaš? Naša ima tudi pošastno kožo in jo sedaj negujem s kremami za atopijsko kožo.

Da vam poročam, kako je z našim hranjenjem. user posted image Včeraj zvečer sem se odločila, da ji dam dodatek po dojenju. Izbrskam škatlo Novalaca, ki jo imam doma za rezervo že od rojstva in pripravim formulo. Tamala je popila 120 ml!!!!!!user posted image   (najprej 60 in nato še 60) Nato zaspi in pančka lepo do 3:30 ko jo nafutram. Malo opleta z glavo, se nemirno doji, ampak poje. Jo spet nafutram okoli 7-ih in od takrat naprej skoz poliva in se zelo nemirno doji. Jo futram, se odklopi in bruhne ven konkretnouser posted image . Verjetno moja napaka, ker sem ji dala včeraj preveč dodatka in bi morala z manj začet. Bomo probali danes zvečer z manj ml.

Se strinjam, da moja P pretirava. Zato bo dodatek dobila samo zvečer. Je pri nas ena druga težava user posted image Julija namreč ne pokaže lakote. Nikoli ne joka po dojenju tako da ne morem vedet, da je dobila premalo. Če je sitkana, dobi dudo in je spet zadovoljna. Tako da jaz žal ne razumem večine, ki pravijo da naj otroku ponudiš dojko, ko pokaže, da je lačen. Pri nas tega ni. Julija bo jedla, ko ji pač ponudim dojko. Lahko na dve ali tri ure. Zavidam vam, da veste, kdaj je vašuser posted image lačen in da zna to tudi pokazat.  Sem pa začela sedaj uporabo dude omejevat izključno na spanje in mogoče bo tudi s hranjenjem kaj boljše.

Grem prebrat časopis, dokler še spi!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.3.2008 13:09:38   
pikica*
Ojla,

še eno oglašanje z moje strani. Bolj na hitrouser posted image . Lovro je sicer zaspal, ampak si ravno kosilo kuham.

Glede košare. Mi je ne uporabljamo. Lovro je že ves čas v lupinici in se čisto nič ne pritožuje. Bi pa verjetno tudi v košari užival, ker je rad tudi na ravni podlagi (za razliko od Zoje, ki je čisto ponorela, če si jo dal ležat na ravno). Imamo pa podoben problem kot Magi*. Lupinica bo kmalu premajhna. No, kakšen mesec bomo še zdržali, ampak pod pogojem, da ne bo treba uporabljat zimske vreče. Če ga dam namreč not z vrečo, je revež že čisto utesnjen.

Včeraj smo imeli P in bi moral biti Lovro cepljen, ampak je prehlajen (tako kot vsi doma), zato smo cepljenje za en teden prestavili. Smo pa dobili nove mere. 7450g in 66 cm (no, jaz sem doma namerila 68cm - očitno se je nekdo zmotil).

Danes se moram pa malo pohvalit. Naš lolička je že pravi mali akrobat. Že nekaj časa se je poskušal s hrbta obrnit na bok, ampak mu nekako ni uspevalo. Danes je pa skužil sistem (da se mora ornk odrint) in je čist not paduuser posted image . Ko je v igralnici, se ves čas obrača na bok, zdaj pa je ugotovil še, da bi se dalo tudi na trebuh prevalit. Ampak mu še malo manjka. Pa saj v bistvu ni to nič tako zelo posebnega, ampak Zoja ni tega nikoli znala in sem zato zdaj toliko bolj navdušenauser posted image .

Nič, grem jest.....kosilo je ready.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.3.2008 13:20:46   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Zdej grem pa posteljnino prat, ker če Manca ne bruha, pa jaz celo flašo mleka zlijem po postljiuser posted image .

Hehe...user posted image

Glede košare, mislim, da jo bomo drug mesec dali stran. Kr mu je tesna, sej po dolžini še me mal placa, samo rokice ma pa čist stisnjene.
Ja jaz mam tako srečo, da vem kdaj je fant lačen. Kr ko je lačen ne pomaga nič, utihne šele ko zizo dobi. Sicer pa itak že vem da nakje na dve uri je lačen in če se začne dret ali postane bolj siten vem da je lačen.

Dlesni nič ne masiramo, bomo začeli s prvim zobkom.

Glede dude, tudi mi imamo aventovo, in verjetno je oblika dude kriva da je ne mara. Ampak ne milim kupovat druge, je pač ne bo imel, mislim da mu itak že en mesec nism dude v usta porinla. Je pa res da včasih je pa fajn duda kr ga pomiri.

Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image za mamo

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.3.2008 13:34:43   
Magi*
a se lahko malo považim še jaz? user posted image

danes sva šla z malim na hitrco do optike v city parku. pa greva proti avtu in mimo frizeraja, ki je prazen. sem kar na levo krug in not, pa so me postrigli. Taras se je ves čas v lupinici zabaval s svojimi igračkami. user posted image  nisem mogla verjet, pri Zaki na kaj takega še pomislila nisem. hvala bogu, da so si otroci tako različni. zdaj pa že 1 uro spi, ga je frizer tako zdelal. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.3.2008 13:49:16   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Ojla,
Glede košare. Mi je ne uporabljamo. Lovro je že ves čas v lupinici in se čisto nič ne pritožuje. Bi pa verjetno tudi v košari užival, ker je rad tudi na ravni podlagi (za razliko od Zoje, ki je čisto ponorela, če si jo dal ležat na ravno). Imamo pa podoben problem kot Magi*. Lupinica bo kmalu premajhna. No, kakšen mesec bomo še zdržali, ampak pod pogojem, da ne bo treba uporabljat zimske vreče. Če ga dam namreč not z vrečo, je revež že čisto utesnjen.

No, naj vam še povem, da mi nimamo več lupinice, ampak je že kar v avtosedežku, in ko je notri me gleda koker, da bi hotu vprašat; "Mami lahko ta fotelj obdržimo?"
No, sicer iammo avtosedež tak, ki ga daš lahko v malo bolj ležeč položaj. Lupinco je pa že zdavnaj prerasel.

No, še ena slikca, da vidite kako spi. Mirno in brez skrbi.

user posted image

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.3.2008 13:58:31   
želva
magiuser posted image za frizuro
jaz si kaj takega ne bi upal privoščit z našo madam

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.3.2008 13:59:44   
t*e*j*k*a
15.7. sm prej pozabla napisat da je vaš Klemen res pravi čupko, našmu so pa zdej lasi začeli mal izpadat, pa zadi na glavi ima eno tako veeelikooo fliko golo.

Aja še to, spi pa glih tko kot naš- vse od sebe

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.3.2008 14:12:17   
Ayo
Ojla!

Ojoj loncica nisem vedela, da imate problem z alergijo user posted image Upam, da hitro zrihtate, cisto mozno pa je, da je kaj od tvoje hrane, in obicajno pretece kar nekaj casa, predno se ugotovi kaj tocno.

No jaz sem ravno pojedla in vmes je misko zadremal, bi pa mogel sedaj ob 2h nahranit. Hokejistka, tudi moj Gabriel ze od samega zacetka nikoli ni kazal lakote, imava nekaksen red in se hraniva vsak dan ob isti uri (pol ure gor ali dol). Ko pride cas, ga priklopim, pa ce joka ali ne. Dojiva se na 4 ure, ponoci dobi samo 1x (med 3 in 4 uro).

pikica*, tale vas Lovro je pa pravi velikan ratal, izgleda da je mogce celo prehitel nasega Gabriela, mi smo imeli 3 tedne nazaj 6400g in 62cm user posted image

15.7. ima pa vas Klemen res ful las!! user posted image Mi smo jih imeli ob rojstvu vec kot sedaj, bili so tudi bolj temni, no so vsi ze odpadli in rastejo novi, ful svetli user posted image

Tudi pri nas danes ful mraz, bova verjetno kar doma.

pa-pa

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?