Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 21:54:12
|
|
|
|
Intruder24
|
Pozdravljene mamice, Vsem lep materinski dan...gre že sicer proti koncu, vendar upam da ste ga lepo preživele. Danes sva bila v posvetovalnici in je bil Vid taaaaako zelo priden, da ni res. Potem smo še šli z nakupovat novo garderobo za mamo, ki se je malo zredila in ni imela nič normalnega za oblečt in je tako pridno ajal in kukal iz vozička cel čas, da je mama vse v miru probala in kupila . tako da sem dobila darilo . Mala pikica za seznam: 5020 g in 58 cm. Danes je bil v MB prav lep dopoldan pol pa je bilo oblačno in vetrovno. Vsem, ki praznujete mali roj. dan VSE naj naj .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:01:42
|
|
|
|
dašabina
|
<Živjo, za evidenco jaz praznujem 3.4. (letnik 1973). Naš mali je pridkan in se tako fino pogovarja in smehlja da je prav užitek ga gledat, jaz naredim kar filmčke z aparatom Canon , potegne do 5 minut, jih pa več naredim, je res u redu. Jutri imava tehtanje in mami pregled, pa se slišimo. Aja, pa v vrtec ga grem vpisat, v NM imamo vpis od 25.3. do 4.4. če katero zanima.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:03:52
|
|
|
|
dašabina
|
Pa vse lepo za materinski dan! Moji dragi so me presentili z mini orhidejo, mi je prav všeč in sploh so super!!! Punce pa so mi naredile še Ana oglico in Maša vazico. Mihec je bil pa kot mali sonček pridkan, še ponoči je spal. Aja, pa dobila sem odločbo za velike družine, sicer se mi zdi, da malo so zamudili, če je bila vloga za otroški dodatek oddana v februarju... Samo da bo denar...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:04:52
|
|
|
|
nana35
|
septembrka,držim pesti za vaju!! mala pikica,tako sem začela jaz,ker se je Klemen obiral na ziziki in potem še jokal,pa je bila moja mama tukaj in je rekla,zakaj ne poslusim naredit dodatka in mu dam.?No,sem ubogala in je pojedel na "eks",koliko že se ne spomnim več,pa sem začela vskič dodajati.Namesto,da bi se čas med enim in drugim dojenjem povečeval,se je krajšal,ker je potreboval vedno več... Se bom pa pozanimala na Fontani,kako je s tem plavanjem,če se bom spomnila bom v kratkem poklicala. Jaz Klemena snemam na kamero,zdaj sem nekaj posnela pa mi mora moj nastaviti spet na novo oz.jo napolniti.Se pa včasih zraven tako smejem,ko ga snemam,da se kar kamera trese,npr.ko v prazno duda,ko nima več dudice in spančka... Za kavico pa velja!!Ko bo sonček!! Sva šla v Avstrijo pa je bil že na Ptujski tak zastoj-tiste,ki veste kje in kako je to,potem pa seveda tudi na hitri cesti tezno-Pobrežje pa vse skozi tunel do bob steze...groza.Obnavljali so drugi del tunela in to ravno,ko se vračajo ljudje domov zaradi Velike noči.Pa saj to je običajno,da vedno takrat nekaj popravljajo,ko je sezona ali so prazniki,ko je v glavnem na cesti gneča. Lepo noč vsem,ne bom dolga kot zmeraj. Nalin,me zanima če si dobila moj paketek ker nič ne vem...??
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:06:39
|
|
|
|
nana35
|
dašabina,midve pa sva čisto blizu po rojstnih dnevih,le dva dni prej imaš!! Pa super za odločbo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:20:28
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Sem vas med prazniki samo brala, edino mesečne RD sem voščila, ker me je moj "obtožil", da sem zasvojena z internetom. Nikakor mu ne morem razložit, da sem cel dan sama z Nejo in da me ve najbolje razumete, ker ste na istem kot jaz. Se bo že navadil. Danes smo imeli na Dolenjskem prelepo dopoldne in sva ga z Nejo takoj izkoristili. Sva šli v Nm v Muellerja po plenice in hrano, v Pikapolonici sva kupili bodije brez rokavov (sem že pozabila katera mi je svetovala...TRIŠ si bila ti? Hvala.), še v Spar sva šli po kruh...Neja je spet vse prespala. Sva pa srečali en kup ljudi in so bili čisto navdušeni nad njo. Smo pa imeli cele praznike obiske in je bila reva čisto zmedena. Je spet dobila en kup daril in cotik. Zgleda, da so jo čisto zmedli, ker imava zdaj že tri noči zaporedoma veselice. Spet ponoči jeva in se vmes konkretno pokaka...konkretno pomeni do vrata, ne do podpaske Sva se dve noči zaporedoma totalno preoblačili, ker je bilo toliko, da je vse ušlo iz plenice. Nekako smo uredili hranjenje in zdaj kar lepo papca na 3-4 ure in največkrat zmaže med 150-200 ml. Se ji tudi pozna na teži. Zdaj ima že 6500g in je že pošteno težka. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Aja, pa v vrtec ga grem vpisat, v NM imamo vpis od 25.3. do 4.4. če katero zanima. Jaz sem prošnjo za vrtec v Vavti vasi oddala že v začetku meseca, pa najbrž ne bomo dobili prostora in bo morala biti do naslednjega septembra doma. Meni se zdi še bolje, samo moj nekaj protestira, ker bo moral mami razložit zakaj je pri moji mami v varstvu. Spet te "tašča" težave. martinca ne obremenjuj se preveč, ker Patrik poje "samo" 90 ml. Neja je še nedolgo nazaj tudi tako jedla. Ne moreš od njega, ki se je hrane tako branil pričakovat, da bo zdaj pa kar naenkrat pojedel 200 ml. On rabi nekaj časa, da se navadi in ujame ritem...važno da napredujeta in da gre na bolje. Kmalu bo tam kot so vsi ostali, samo ne obupajta. piškamiška lepo, da si se oglasila. Pridi večkrat, ker te včasih pogrešamo. Sem se pa ravno tako kot ostale kar , ko sem gledala slikice tvojih junačkov. Kar ne morem verjet, da tvojega Matica res ni več. Zdaj je mali in čuva vse nas.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 25.3.2008 22:28:56
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Danes grem v Supernovo, komaj čakam!!! Upam, da nisi prehudo "speglala" kartice. septembrka
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2008 0:11:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 6:20:54
|
|
|
|
nussy
|
Dobro jutro! Jaz sem se pa danes že zbudila z glavobolom. Ne morš verjet. Upam, da ne bo še hujš čez dan. Mala pikica, za seznam, roj. dan imam 20.12.1980. Za mere Monie pa ne vem, ker doma nimam tehtnice, zdravnika ima pa ponovno pri 3. mesecih. Pri 1 mesecu je bila pa 57cm in 4970g. Mislim pa, da je ful zrasla že spet, ker 62 cunjice počasi pospravljam v omaro in ji je dost 68 že prav. Aja pa še to, midva jo kar dost snemava s kamero, vsekakor pa vsakič, ko ima 'obmesečnico', tko da bo pol mal zanimiv primerjat, kako raste. Glede Tunizije pa, itak še polno dojim in bom predvsem pazla nase, da bom kul, ona ima pa zaščito preko mene. Upam, da bo vse kul. Mal me edin avion skrbi. Nekje sem prebrala, da moraš pri vzletu in pristanku dojiti zaradi pritiska ali pa dati dudo. Naša dude noče, tko da... Punce, zadnjič ko ste govorile o dietah. A ločevalno zdej že lahko? Kar se dojenja tiče, mislim. Rada bi hujšala, ampak mleka pa nočem zgubit.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 7:39:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
triš in katee kako pa se spopadata s suhoto pikica večerne vaje pa upam da se bo vlaga vrnila
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 7:58:09
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sem vas med prazniki samo brala, edino mesečne RD sem voščila, ker me je moj "obtožil", da sem zasvojena z internetom. Nikakor mu ne morem razložit, da sem cel dan sama z Nejo in da me ve najbolje razumete, ker ste na istem kot jaz. Se bo že navadil. pa sem mislila da je sam moj tak.Ampak moj je opravičljivo ker jaz sem res malo obsedena.Ko smo imeli velikonočni družinski zajterk,sem se kar vstala in šla pogledat če je že katera kaj napisala. pa kaj čmo taki smo,če pa ni časa hodit po kavicah s kolegicami kajne.Pa še rihtat se ne rabiš.Lahko čvekaš v pižami,pa zraven dojiš,al pa ješ....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 8:04:26
|
|
|
|
TRIŠ
|
Moram vam povedat da sem bla včeraj zeloooooooo pridna.Vse kar sem si zastavila sem naredila.Popoldan pa sva šla z možekom še v btc,ker si je šel kupit nove čeveljčke. lunca super da Luka že spi v svoji sobici.Držim pesti za učka sunny ti si pa res pozorna ker vsak dan posebaj čestitaš našim sončkom martinca telovadba bo vsako jutro,kar obriši prah iz njega pa gremo AKCIJA ursulina upam dase je nohtek zrihtal piškamiška sem spet jokala ko sem vidla tvoja biserčka .Pošiljam ti en velik za tako pogumno mamico.Nejc pa je že pravi korenjaček. nana35 pa veš da nisem jezna no. Zdej grem pa na hitro vMetliko pozdravit sodelavca,ker je dal odpoved in ga ne bo več.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 8:35:29
|
|
|
|
nana35
|
Sunny m.tudi moj dragi tega ne razume,pa ga sploh ne upoštevam.Prej je še vedno kaj rekel glede RR,zdaj pa več nič,ker je videl,da je brezveze in me več ne upa "obtoževati",čeprav vem,da si svoje misli.Zato se nič ne sekiraj,kot praviš,se bo že navadil. nalin,poslala sem v škatlici,nekaj poštnine je bilo treba plačati.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 8:49:17
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6 A nobena ne vem če ponesreči daš eno kapljico preveč oleovita če je kaj narobe Po moje ne bo nič narobe, samo ne tega prepogosto prakticirat. Piškamiška lepo da si se javila. Nejc pa res lepo napreduje. Držim pesti za Ano Karolino. Nussy vaša je pa prava dolginka. Kar se diete tiče je pa po moje še bolje malo počakat. Jaz si še ne upam. Danes moram poklicat za rezultate. je pa včeraj Luka pred odvzemom brisa spal, potem smo mu morale tri jemat bris, ker je oko tako močno skupaj stiskal. seveda se je zadrl potem pa takoj zaspal nazaj.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 8:50:13
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katee Danes grem v Supernovo, komaj čakam!!! Upam, da nisi prehudo "speglala" kartice. Po pravici povedano sem šla res samo pogledat in pripravit teren za danes, ker danes gre z nama pa še moja mama in to bo veselica. mi je težko sami s tamalim, ker bi jaz ful probavala, tamal pa ni ravno navdušen nad shoppingom in protestira v vozičku. Tako da sem si res samo pogledala, kje imajo kaj pametnega, danes po pa kartica pela, ja.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 9:08:12
|
|
|
|
katee
|
Aurora: tudi jaz mislim, da ni nič narobe, če si ji dala kako kapljico preveč. Tudi meni se je že zgodilo, da sem mu dala eno preveč. Tako da se ti ni treba sekirati!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 9:50:53
|
|
|
|
mala pikica
|
Ojla, mamice! Mi smo spet zelo slabo spali ponoči. Jaz resno razmišljam, da imam premalo mleka in da Gašper nikoli ni res sit. Verjetno mu bom začela pri vsakem obroku po dojenju dodajat še flaško. Sem zagovornik tega, da je za otroka v redu, če se ponoči res naspi, ne pa da je vsaki dve uri buden po eno uro, vmes pa se 3x hrani in cartlja na prsih. Je res najhuje, ko ne vem, pri čem smo. Ah, bomo že... Mene je moj dragi tudi včeraj presenetil z vrtnico v Gašperjevem imenu nana ceste pa res vedno popravljajo v največji gneči. Nista prej vedela? Bi lahko šla kje okoli. Če nimajo v Fontani vodne vadbe, pa lahko prideta z Martinco na Ptuj. Je tudi ona rekla, da bi hodila. Bom sporočila, ko dobim več informacij. Meni pa na srečo še moj dragi nič ne teži z RR-om. Me čisto razume, pa še sam kdaj rad kaj prebere Vidim, da je že Lunca dala Luko spat v svojo sobo. Kdaj pa imate druge namen dati otročke vstran od sebe? Jaz sem razmišljala nekje pri pol leta. Upam, da bom dovolj močna in da bom vztrajala pri tem.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 9:52:18
|
|
|
|
mala pikica
|
urssyy vidim, da si tukaj... Kako sta z Vivien? Pa oglasi se nam kaj več Pa na mobitel tudi...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 10:23:22
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Vidim, da je že Lunca dala Luko spat v svojo sobo. Kdaj pa imate druge namen dati otročke vstran od sebe? Jaz sem razmišljala nekje pri pol leta. Upam, da bom dovolj močna in da bom vztrajala pri tem. Meni je bil glavni pogoj, da otrok prespi celo noč. Isto sva naredil tudi pri Pini, ko je prespala celo noč, je šla v svojo sobo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 10:29:16
|
|
|
|
Lunca1
|
Punce a ste slučajno kje videla kakšne oblekice narejene na ta način. iščem, pa ni nikjer nič pametnega. Aja pa da ne stane slučajno kakšnih 50 EUR.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 10:45:55
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Punce a ste slučajno kje videla kakšne oblekice narejene na ta način. iščem, pa ni nikjer nič pametnega. Aja pa da ne stane slučajno kakšnih 50 EUR. Bom jaz danes pogledala malo po Supernovi, pa ti sporočim
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 10:50:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Katee hvala.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 11:00:48
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Katee hvala. Prosim!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 11:04:28
|
|
|
|
katee
|
klepetka sporoča, da ji internet nekaj nagaja in ne more pisati na RR. Sta bili z Lano na kontroli na refluks in čaka odpustnico. vse nas lepo pozdravlja in se oglasi, čim bodo zrihtali internet.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 26.3.2008 11:16:17
|
|
|
|
barbas
|
ŽIVJO Hvala za čestitke za mini roj. dan. Tud jest vsem čestitam za mini roj. dneve, nekateri si stari že kar 3 m Nana naš sploh nima težav s kravicami, ta prva jih je pa imela, sem jo mogla pa vsak dan po par sekund samo pustit, da se je navadila. Je pa tako kot Klemen že pri enem mesecu čist lepo glavico držala pokonc, ko smo kzpčka podiral. Nisem pa zasledila kaj je debata o vaših roj. datumih?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?