klaja
|
Jutro! Sem po dolgem času spet pridna in imam že skuhano, samo meso bom dala v pečico ob 12. uri, da ne bo preveč mrzlo. Hura za mene! Mala pikica se ti opravičujem, da sem zadnjič napisala, da površno bereš! Smo bili včeraj v posvetovalnici in so najnovejše mere pri dveh mesecih 5360 g in 57 cm. Pa prosla bi te Mala pikica, če lahko popraviš za prvi mesec, so mi narobe napisale v knjižico, je imela 4720 g, cm pa štimajo. So preveč klepetale, pa so nekaj zamuštrale. Tako da se Hana sedaj ni veliko zredila, sicer pa se pozna, da sem en teden vmes imela krizo, ko sem bila prehlajena. Saj bo nadoknadla. Dojenje: jaz jo pri enem obroku dojim samo na eni strani, razen mogoče zjutraj, ko imam obe dojki tako napeti, da mi ju hoče raztrgat. Temenca: so se pojavla tudi pri Hani in sem jo kar z olivnim oljem namazala in ji z glavnikom ven sčesala, pa je boljše. Svoja sobica: bom jo prestavila, ko bo prespala celo noč, saj bosta z Julijo skupaj v sobici. Po moji kurji pameti recimo nekje čez dva meseca, ker bo tudi zibelka postala počasi premala. Potem bom pa Hano dala v kinderpet, Julijo pa v navadno posteljo, samo da ji boma dala jogi v predalnik, ki je pod posteljo, da mi ne bo dol s postle padala. Pa po možnosti, še kako ograjico okoli, ker je ugotovila kako poteka plezanje. Vadba v vodi: jaz sem z Julijo hodla na Fontano in je ful uživala. Zdaj z Hano pa ne bom mogla it, ker je za take male samo dopoldan. Bom pa verjetno šla z Julijo zdaj za te malo večje. Drugače pa si lahko pogledate na strani: http://kad.si/babyswim/. Nana midva sva včeraj tudi šla v mesto po hitri cesti (Pesnica - Maribor) in ko sma že stala v koloni, se je moj spomnil, da so povedali po radiju, da so zastoji. Nussy tudi Hana si tišči obe rokici v usta in to tako, kot bi se hotla pojest. Pa jo dam na prsi, pa noče jest, torej je znak, da jo srbijo dlesni, druga si jaz ne znam razlagat. Pa slini se tudi kot polžek. Me že kliče!
|