nana35
|
limma,ko sem jaz polno dojila,pa tudi kasneje,ko se je Klemenu kolcalo,sem ga dala malo na ziziko,pa je po nekaj časa nehal kolcati.Poskusi!Deluje. Meni je v posvetovalnici svetovala pediatrinja,da če imam premalo mleka,naj dojim na obeh prsih. Jaz Klemna zdaj držim na rokah,na trebuščku,ker noče pasti kravic in tudi tako drži glavico gor in krepi svoje vratne mišice.Kar sam bi jo že rad držal drugače pokonci,ko podirava kupček. Midva greva danes vseeno še po kapljice v Avstrijo,za vsak slučaj jih greva kupit,ker nikoli se ne ve,prijateljica še zmeraj kdaj pa kdaj daje svojemu sinčku pred jedjo,če kaj takega je ali pa po jedi,pa je star 15 mesecev.Ne bodo odveč. mala pikica,ja,sem te že pogrešala...Klemen tudi brca v banjici,je pa že velik ker sega od enega roba banjice do drugega!In tudi neverjetno uživa,ker se kar smejčka.Jaz bi na vodno vadbo šla,moram se še pozanimati kje je to pri nas.Mislim,da bi Klemen užival,pa lepo bi bilo,če bi že plaval tako majhen.Jaz sem plavanje trenirala in bi bila vesela če bi oba v vodi uživala. Kar se tiče diete in telovadbe-seveda se bomo spodbujale,kaj pa misliš!?Samo da bomo lepe mame! Ja Klemen pa sploh nima tako temnih očk,samo na slikah.Ne vem kako to.V resnici so modre,res pa je da niso svetlo modre,ampak temno.Dajmo se zmenit zdaj kmalu,ko bo spet lepo vreme na kvici,bom 100% prišla.Organiziraj,ti si bolj za take stvari.Prosim. Jaz dajem Klemenu čaj s komarčkom in kamilico,pa čaj za prebavo,ki je od 2.meseca naprej.In včasih čaj za lahko noč,pa otroški čaj.Vse te mu lahko že dajemo. Kar se tiče tega,da mu dodajaš-jaz bi mu vsekakor poskusila dajati AM čez dan,da vidim,če je še lačen.Kg pa nima premalo,saj je kar lepo težek in papca tudi.Ti pa naredi,kakor misliš da je prav.Jaz sem Klemenu začela dodajat,ker je prepogosto jedel in sem ugotovila,da nimam dovolj mleka. Pa brez skrbi,jaz vedno preberem vse kar napišeš.Pa druge tudi preberem. Tudi jaz sem rodila s CR in se spodaj ni nič spremenilo,je pa bilo pri res zelo tesno na začetku,zdaj pa gre vse bolj normalno,kakor prej. Klemen se še ne obrača oz.ga nisem nikoli tako dalj časa pustila.Bom pa poskusila in vam sporočim. Triš,joj,oprosti,sem se zmotila .Saj oprostiš,kajne.Pri vseh teh naših otrocih je res ,ko se ne spomniš več,kdo ima kaj... Klemen ima posteljico tudi za ponoči,ampak pred tem gleda in občuduje svoj vrtiljak in je ves navdušen,ko ga gleda.Podnevi pa ne aja v njej,aja vsepovsod drugje.Ja,že vidim,kako čudovito je imeti dojenčka,sploh ker je Klemen tak dobrovoljček in se samo smeje,sploh ko mu kaj govorim. Vsem mamicam še čestitke za materinski dan!! Res je čudovito,sploh tiste ki smo na novo mamice in tega še ne poznamo,jaz pa sem mislila,da me to ne bo nikoli doletelo.. pa sem vseeno srečna mamica!! Neža,Gašper in Nejc,vse naj...naj... martinca,Renato ni šel smučat z Lukecom,z enim prijateljem sta šla.Joj,moramo se videt,te že pogrešam.Bova poskusila prit naslednji vikend če boste doma??!!Ah,saj Klemen sploh ne poje vedno 120ml,niti 130ml,le ponoči in mogoče zjutraj poje 120ml,150ml je pojedel le 2x.Nič se bat. Joj,sem se razpisala,bom kar poslala...pa nadaljujem še zadnjo starn če bo kaj za povedat.