mala pikica
|
Uh, končno mi je uspelo priti do računalnika. Smo se dva dni potepali, pa še nečaka sem imela na mini počitnicah. Zdaj pa je vse potihnilo doma in imam čas za vas. Sem vas že prav pogrešala Upam, da ste lepo preživele praznike in da se niste preveč najedale Mimogrede, kaj ste jedle šunko, pa jajčka in hren ter potico? Jaz sem zdaj dva dni to jedla, danes pa cel dan poslušamo prč, prč, prč, prč iz tamajhne ritke Upam, da ni prehudo v Gašperjevem trebuščku. Obrigit, vse najboljše z majhno zamudo nana Gašper res neverjetno uživa pri kopanju. Je že vse mokro okoli banjice Kaj katera razmišlja o vodni vadbi za dojenčke? Jaz mislim, da bova šla z Gašperjem. vaney jaz sem rodila s CR pa se mi zdi pri da je vse zelo natesno Sicer pa sem slišala, da je pri ženskah, ki dojijo, vse skupaj manj vlažno. Kaj imate druge tudi tak občutek? klaja nekaj dni nazaj, ko sem imela mastitis in 40 vročine res nisem veliko brala vseh odgovorov. Sicer pa se kar potrudim Se mi zdi kar hitro, če se Hana res že obrača. Gašperju še kar ne gre. Kako pa je z drugimi? Ni nobena druga nič odgovorila... Čaja pa jaz Gašperju še ne dajem. diete, telovadbe... jaz bom tudi začela. Pri dietah nisem disciplinirana, tako da mi preostane telovadba. Bomo se skupaj bodrile in vzpodbujale? alfabeta Ajda pa je pravi mali liček Res je luškana, pa kar dolge laske ima. Sicer pa hvala za skrb glede mastitisa. Je že bolje. Upam edino, da se ne ponovi, ker ne vem če bi še enkrat vzdržala vse bolečine pri dojenju. Kaj takšnega že dolgo nisem doživljala. In super za avatar lusa Gašper se zahvaljuje za pohvale In pošilja poljubčke Luši in Daši ursulina jaz še zmeraj priporočam šampon od Mustele, se dobi v lekarnah. Nam izginejo vse temence v dnevu ali dveh. Če je zelo hudo, še prej namaži z oljem in pusti kakšno uro ali dve. nana Klemen ima takooo temne očke, meni je to tako všeč. Kaj jih ima tudi v živo? Jaz mislim, da bo res počasi čas, da se spet dobimo na kakšni kavici Vse, ki dajete čaje... Katere čaje pa dajete? limma jaz zadnje čase dojim na obeh straneh, sploh od mastitisa naprej, ker me v levi dojki še vedno pri dojenju zelooo boli po določenem času. Takrat ga potem dam še na desno. Glede napredovanja teže... Veliko vas je že na šestih kg. Mene je danes malo zaskrbelo, se je Gašper v mesecu dni zredil za 600 g, pa ne vem, če je to dovolj. Zdaj ima 5600 g, posvetovalnico imava čez en teden. Zdaj pa sem v dvomih, če se čez dan dovolj naje na prsih. Zvečer pa tako dobi še flaško po dojenju. Mi je danes pojedel 150 ml. Me je skoraj kap zadela. Kaj ve mislite? Bi mu morala dodajati tudi čez dan? Pojedel bi sigurno, to sem prepričana Zdaj pa sem se spet razpisala. Mogoče je katero celo vse prebrala Malo še pogledam kaj se odgaja v BB, potem pa gremo pankat. Nočko vsem...