|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
24.3.2008 20:46:54   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,lepe slikice,tvoja Ajda je tudi debelušček.Izgleda da so kar vsi naši otročki debelušni.

Ja, naša je pravi debelušček. Al v 1. mesecu je dobila 1300 g! Saj ful poje. Ampak jaz se ne sekiram, mali je bil tud debelušček, ko je pa fasal rota virus pa shodil je pa vse ušlo. Sedaj je kar suhec. Višina je na zgornji percentili, teža pa na spodnji.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.3.2008 20:48:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
alfabeta Ajda pa je že tako velika puncauser posted image .Po komu ima tako lepe ustnice?

Ja, res je pa še ni 2 meseca stara. Ustnice, pravzaprav cela pravijo da je po meni. Imam tudi sama bolj polne ustnice.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
24.3.2008 20:49:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Zakaj bi se matrala in bila čisto brez energije?

Katee imaš še zame čudežno dieto, proosim! Lahko na ZS?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.3.2008 21:20:29   
nana35
vaney,nekoč sem se tudi jaz spravila na to 90 dnevno ločevalno dieto,moj dragi mi je skoraj umrl že po dveh dneh.Njemu sem sicer skuhala še kaj zraven,ampak tudi meni ni odgovarjala ta hrana,sploh tisti popečeni malancani (zdaj veš koliko dni sem zdržala,ti malancani so na začetku dieteuser posted image ),potem pa sem si jo malo priredila po mojem okusu.Ampak nisem mogla zdržati,ko sem brala to knjižico,sem videla sadni dan,pa vodni dan...ne,ne ne eno ne drugo.
Raje se več gibljem in zvečer ne jem,pa sladkarijam in slanim stvarem se odpovem in veliko vode popijem,pa tudi gredo kile dol.

katee,Kllemen ima res velike očke,to mi vsak reče,moja mama pravi,da je pri očeh čisto po meni,kar je res,drugače pa se mi zdi da je bolj atijev,čeprav se je že kar spremenil od rojstva in se mi na čase zdi,da je tudi meni podoben po slikah ko sem bila majhna.Sem imela tudi ful malo lask,pa še te svetle in obliko glave ravno tako kot on.Pa tudi zame lahko napišeš kako super čudežno dieto,če ti je,prosim.Samo za 8 kg!!user posted image

koala,midva s Klemenom hodiva v posvetovalnico na Tezno pri TAM-u,ker imava blizu in lahko greva peš,to je zraven kramarskega sejma.

Klemen čaj pije,topel in hladen,včasih ga malo potolažim z njim tudi ko je lačen,pa sva kje na poti.In ima ga rad.

Spet pada sneg in dež,tako da bo še žlufarica.Moj dragi se je danes smučal in je na Pohorju snežilo ves čas,snega pa je ful veliko.Jutri pa se bo spet stopil...

Lahko noč,Klemen že panka.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.3.2008 21:21:02 >

:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.3.2008 21:28:25   
sani1
nana35- to je bilo včeraj. Kaj bo pa danes se pa še ne ve... Sva pa popoldan obe zaspali kot ubiti. Na naju vreme vpliva in luna tudi...user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.3.2008 21:59:54   
limma
Dober večer,

upam, da ste preživele/preživeli lepe pranike.
Neža je zaspala, jaz pa na hitro berem za nazaj, potem pa grem tudi v posteljo, se mi že zeha...

Klaja - jaz polno dojim in včasih - sploh, če se ji kolca, kar se ji 3-5krat dnevno - ji dam malo čaja po žlički, ampak ga ponavadi ne želi.

Mene pa zanima, če tiste, ki polno dojite, ob enem obroku dojite le na eni dojki? Za Matica od mml vem, da pije iz obeh dojk, kaj pa ti, klaja, pa mala pikica, katee, alfabeta, TRIŠ? Jaz sem do nedavnega dojila le iz ene dojke na obrok, pa je naenkrat začela jest tudi po 40 minut, zato ji zdaj po pol ure ponudim še drugo in pije še 5 minut, včasih pa tudi več, kar traja (s kupčki vred) skoraj 1 uro user posted image Sva pa zmanjšali obroke, zdaj jih imava 6 dnevno.

Aja, naše mere pri 2. mesecih: 3930g, 54 cm.. Neža je lahka kot peresce, sploh v primerjavi z večino januarčkov. Sem mislila, da bo imela 4 kg in da se je premalo zredila, ampak je ok: od 120-150g/teden. Kdaj bomo mi na 6 kg? Enkrat poleti user posted image user posted image

nana - user posted image , da se je Klemen znebil krčkov user posted image Pri nas je tudi dosti bolje user posted image Kravic past pa tudi Neža noče, takoj začne jokat.. jo bo treba zamotit s kakšno igračko.. zdaj ji je blazno zanimivo vse, kar šumi in ropota user posted image

Sem pogledala Klemna, Gašperja in ostale januarske sončke - vsi so prekrasni user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.3.2008 22:22:03   
mala pikica
Uh, končno mi je uspelo priti do računalnika. Smo se dva dni potepali, pa še nečaka sem imela na mini počitnicah. Zdaj pa je vse potihnilo doma in imam čas za vas. Sem vas že prav pogrešala user posted image

Upam, da ste lepo preživele praznike in da se niste preveč najedale user posted image Mimogrede, kaj ste jedle šunko, pa jajčka in hren ter potico? Jaz sem zdaj dva dni to jedla, danes pa cel dan poslušamo prč, prč, prč, prč iz tamajhne ritke user posted image Upam, da ni prehudo v Gašperjevem trebuščku.

Obrigit, vse najboljše z majhno zamudo user posted image user posted image user posted image

nana Gašper res neverjetno uživa pri kopanju. Je že vse mokro okoli banjice user posted image Kaj katera razmišlja o vodni vadbi za dojenčke? Jaz mislim, da bova šla z Gašperjem.

vaney jaz sem rodila s CR pa se mi zdi pri user posted image da je vse zelo natesno user posted image Sicer pa sem slišala, da je pri ženskah, ki dojijo, vse skupaj manj vlažno. Kaj imate druge tudi tak občutek?

klaja nekaj dni nazaj, ko sem imela mastitis in 40 vročine res nisem veliko brala vseh odgovorov. Sicer pa se kar potrudim user posted image Se mi zdi kar hitro, če se Hana res že obrača. Gašperju še kar ne gre. Kako pa je z drugimi? Ni nobena druga nič odgovorila... Čaja pa jaz Gašperju še ne dajem.

diete, telovadbe... jaz bom tudi začela. Pri dietah nisem disciplinirana, tako da mi preostane telovadba. Bomo se skupaj bodrile in vzpodbujale? user posted image

alfabeta Ajda pa je pravi mali liček user posted image Res je luškana, pa kar dolge laske ima. Sicer pa hvala za skrb glede mastitisa. Je že bolje. Upam edino, da se ne ponovi, ker ne vem če bi še enkrat vzdržala vse bolečine pri dojenju. Kaj takšnega že dolgo nisem doživljala. In super za avatar user posted image

lusa Gašper se zahvaljuje za pohvale user posted image In pošilja poljubčke Luši in Daši user posted image

ursulina jaz še zmeraj priporočam šampon od Mustele, se dobi v lekarnah. Nam izginejo vse temence v dnevu ali dveh. Če je zelo hudo, še prej namaži z oljem in pusti kakšno uro ali dve.

nana Klemen ima takooo temne očke, meni je to tako všeč. Kaj jih ima tudi v živo? Jaz mislim, da bo res počasi čas, da se spet dobimo na kakšni kavici user posted image

Vse, ki dajete čaje... Katere čaje pa dajete?

limma jaz zadnje čase dojim na obeh straneh, sploh od mastitisa naprej, ker me v levi dojki še vedno pri dojenju zelooo boli po določenem času. Takrat ga potem dam še na desno.

Glede napredovanja teže... Veliko vas je že na šestih kg. Mene je danes malo zaskrbelo, se je Gašper v mesecu dni zredil za 600 g, pa ne vem, če je to dovolj. Zdaj ima 5600 g, posvetovalnico imava čez en teden. Zdaj pa sem v dvomih, če se čez dan dovolj naje na prsih. Zvečer pa tako dobi še flaško po dojenju. Mi je danes pojedel 150 ml. Me je skoraj kap zadela. Kaj ve mislite? Bi mu morala dodajati tudi čez dan? Pojedel bi sigurno, to sem prepričana user posted image

Zdaj pa sem se spet razpisala. Mogoče je katero celo vse prebrala user posted image Malo še pogledam kaj se odgaja v BB, potem pa gremo pankat. Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.3.2008 23:13:24   
obrigit
Čer čvekice,kako ste kaj v teh spomladansko-zimskih dneh? Upam da kot rožice, čeprav zunaj sneguje user posted image .

Danes smo imeli zopet polno hišo obiskov, tako da nisem folgala kozarcev menjavat in Špelo je tako zmatralo da je po kopanju v trenutku zaspala.

Čaj jaz ji ga ne dajem oziroma ga niti noče pit,sicer pa je P rekla da ga dojeni otroci ne rabijo do 5 mesecev.

Dojenje jaz jo podojim na eni dojki in pač vsake tolko probam če je še kaj noter ker se včasih samo carta včasih pa full poje, in ko vidim da je prazna jo odstavim in če se zbuni ji dam še drugo.Če pa še to ni dovolj pa ji probam dat še dodatek. Samo tega ponavadi poje 20ml nič več.
Zvečer pa ji dam samo flašo pa sprazni od 100 do 120 ml, potem pa spi 8ur.

Lepe sanje vsem sončkom

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
25.3.2008 6:45:07   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,lepo že navajaš Lano na RR!Naj se od malega uči.

Nana to je Žanuser posted image .Lana je stara pa pet let in že sama tipka in igra igrice.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
25.3.2008 7:01:02   
TRIŠ
Sicer pa sem slišala, da je pri ženskah, ki dojijo, vse skupaj manj vlažno. Kaj imate druge tudi tak občutek?

Se poplnoma strinjamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
25.3.2008 7:06:41   
TRIŠ
Nana kako je Klemenu lepo v posteljiciuser posted image .Tako je angelskiuser posted image .Moj Žan ima posteljico strogo za noč.Podnevi pa reagira kot da ga dam v trnjeuser posted image .Super za Klemena ,da nima krčkovuser posted image .Sedaj boš pa resnično videla kako je to lepo imeti dojenčka.
vaney glede dijete pa je res ne rabiš ,če je samo 5 kg.Ta ločevalna je res kruta.
limma mi pijemo en obrok samo iz ene joškice,tako da je pri naslednjem druga nabita in ko začne vlečt se mu revčku kar zaletava,ker tako šprica.
mala pikica sem te kar pogrešala na forumu.Jaz sem jedla še hrena pa je bilo vse normalnouser posted image .Jaz dajem čajček hippovega komarčka.

No saj se še pišemo zdej gre pa mamauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
25.3.2008 7:41:33   
nussy
Dobro jutro!

Upam, da ste lepo preživele praznike. Mi smo kar papali, edino orehovi potici sem se pa odpovedala, ker kao orehi res ful napenjajo. Upam, da je to res, da se nisem zastonj nazaj držala.user posted image

Mala pikica, tut jaz razmišljam da bi šle z malo na plavalni tečaj, ampak ti verjetno ne boš hodila v Ljubljano, kajne?user posted image  Sicer greva pa pred prvomajskimi v Tunizijo za en teden, tko da bo že mal uživala, predvsem na sončku. Plavala še ne bo, bo pa vsaj ob morju in na toplem zraku.

Limma jaz dojim vsakič le z ene dojke, mislim da je dovolj in se potem vsakič druga napolni. Edino zvečer pred spanjem je mal drugač, ko jo podojim kar ene 3x-4x v uri in pol in se mi zdi da se naša žabica mal heca, tko da menjam eno in drugo. Ampak pol pa zaspi vsaj za 7 ur.

Čajčka jaz nič ne dajem. Dojeni user posted image  naj še ne bi potrebovali nič dodatkov. A ve dajete zaradi žeje ali zaradi krčkov? Naša na srečo krčev nima, tut na AD3 se je že navadila.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
25.3.2008 8:14:14   
katee
Vsem mamicam čestitke za materinski dan!!!

Glede čaja: jaz mu dajem otroški čaj - bebe čaj, filter vrečke.

En obrok poje samo po eni joški. Sicer je pa tako, da iz desne pije samo 2× na dan, ostalo pa iz leve, ker je tam več mleka.

Drugače je pa za nami bolj slaba noč. Jaz sem slabo spala, mali se je ful zbujal. Ne vem kaj je to. Sem se pa zato zbudila v sončno jutro in sem polna energije.

Danes grem v Supernovo, komaj čakam!!!

Vsem želim lep dan in uživajte!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
25.3.2008 8:14:43   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Sicer pa sem slišala, da je pri ženskah, ki dojijo, vse skupaj manj vlažno. Kaj imate druge tudi tak občutek?

Se poplnoma strinjamuser posted image

Tudi pri meni je tako!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
25.3.2008 8:22:47   
TRIŠ
Joj meni je takooooooooooooooooooooo grdo ker sva zŽanom sama.Ati je imel očetovski dopust pol pa še prazniki,zdej pa sva samauser posted image in nimam nobene volje pa še vreme je nikakvouser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
25.3.2008 8:27:16   
TRIŠ
Danes grem v Supernovo, komaj čakam!!!

Vsem želim lep dan in uživajte!!!

Jaz bi šla tudiuser posted image .Zdej moram pauser posted image pauser posted image pol pa šeuser posted image ampak ni volje .Se moram sprevit v reduser posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
25.3.2008 8:47:19   
mala pikica
Mi smo tudi danes katastrofalno spali user posted image Pa sem mislila, da bo mir, ko je včeraj pojedel 150 ml flaške. Zbudil se je ob polnoči, je imel nosek zamašen, pa še rito pokakano. Potem pa ob dveh, potem spet ob štirih in sveda za dobro jutro še ob šestih. In od takrat pa do zdaj sploh ni več spal. Sem že bila kar malo jezna, jaz bi še takoooo spala user posted image

triš in katee kako pa se spopadata s suhoto user posted image

nussy ja midva res ne bova hodila v Ljubljano user posted image Vi pa že kar v Tunizijo? Joj, jaz bi tudi šla, pa še letos nikakor ne upam. Kaj pa če zboli ali pa pride kakšno bruhanje in slabost? Največji problem mi predstavlja, da ne moremo spakirat in iti domov. Drugo leto pa ne vem če ne bom dragega prepričala user posted image

Jaz nam tudi čestitam ob našem dnevu user posted image user posted image user posted image   A ni prečudovit občutek?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.3.2008 9:05:20   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš in katee kako pa se spopadata s suhoto user posted image

Jah, malo bolj navlažiš, pa gre. Sicer bi jaz uporabljala lubrikant, samo me je še malo strah, ker sem imela vnetje maternice. Čez čas bom pa to uporabljala.

Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.3.2008 9:05:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

A ni prečudovit občutek?

Prelep občutek user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
25.3.2008 9:07:14   
Lunca1
Neža in Gašper vse naj naj za mini rojstni dan. user posted image user posted image

Luka se iz trebuha še ne obrne na hrbet. Iz boka na hrbet pa obvlada v nulo. user posted image

Mala pikica po moje Gašper čisto v redu napreduje, lahko mu daš pa občasno malo dodatka, če se ti zdi, da je premalo.

No Luka je danes že drugo noč prespal v drugi sobi in ni nobenih problemov. zibko bova sicer še ene 2 tedna za vsak slučaj pustila v spalnici, čeprav po moje ne bi smelo biti večjih težav. Luka se ni zbudil, kljub temu, da je Pina celo noč kašljala. Spal je pa do 7.30. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3020
25.3.2008 9:09:48   
Sunny Morning
Najprej vsem nam mamicam iskrene čestitke.user posted image

user posted image  za tri mesece: Nejc (za mamico piškomiško velik user posted image ) in Gašper; za dva meseca: Neža

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 25.3.2008 9:10:19 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3021
25.3.2008 9:11:07   
Lunca1
Midva morava pa danes do P po napotnico za bris učka.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
25.3.2008 9:11:58   
Lunca1
O sem zgrešila Nejca, tudi njemu čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
25.3.2008 9:17:14   
katee
Gašper, Nejc in Neža vse naj naj user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
25.3.2008 9:21:10   
martinca
dobro jutro!
mi smo doma. smo bili pri meni doma na obisku za dva dni. kak je blo fajn, ker pri nas, kjer sem jaz bila včasih doma imamo kar nekaj snega ko pa prideš nazaj domov, kjer sem sedaj pa ga ni nič.
pa da še malo pokomentiram za nazaj.
lunca1, mi tudi imamo Tobrex mazilo za oči. in nam res super pomaga.
triš, te se vama še jaz pridružim pri telovadbi. jaz imam tud orbitrek doma, pa zaenkrat stoji. moj pa non stop pravi, če ga prodava.user posted image jaz pa pravim da še ne, ker še bo prav prišel. te smo vse tri na istem če bi naši dragi hujšali bi bili oni shujšani do kosti.user posted image
katee, user posted image user posted image za kilograme! kdaj bo to nam uspelo?user posted image mi smo zdaj na 4580g.ojojoj, kdaj bo začel lepo jest res ne vem. sem že čist obupana. vse že pravite kako vam spijejo 180 ali 200ml. meni pa tu in tam 120 ml.
Gašper in Nejc vse naj ob tretjem mesecu!user posted image
Neža vse naj ob tvojem drugem mesecu!user posted image
nana, kak je luštn Klemen. zdaj ga pa že res nisem dolgo vidla. pravi dečko je že. zdaj bi jih morale skupaj slikat. veš kaka razlika bi bila user posted image morava to narest. fajn da je imel R. dobro smuko.  a z Lukom sta šla?
katee, bi te še jaz prosila da mi pošlješ ZS, če imaš res tako učinkovito dieto.
mala pikica, midva sPatrikom se ne dojiva več pa sem slišala to njegovo prdanje. verjetno se je vonja najedel, pa je potem zaradi tega prdal.user posted image jaz bi tudi šla na vodno vadbo.pa se še odločam kam. če bi še katera šla bi z njo hodla. ker me se tu gor že nekako poznamo. glede hranjenja...meni je P rekla da se mora namesec zredit dojenček za 600g.pri nama je prvi mesec zmanjakalo za 20g. pa je rekla da ne bo panike delala. pol je pa tak nehal jest. zdaj pa imamo probleme.glede dodajnja pa ne vem kaj naj ti rečem. meni so v bolnici rekli da mora dojenček pojest 100ml plus njegova starost. torej pri Gašperju 100 ml plus 30ml za tri mesece je 130ml na obrok.
klaja, Patrik se še tudi ne obrača. zdaj je še bolj v fazi s hrbta na bok, pa čvekanje in smejanje sto na uro.
triš, pri nas pa tako lepo sonček sije. pridi na Štajersko.

vse najlepše ob materinskem dnevuuser posted image user posted image user posted image
res je lep občutek. sem danesPatriku rekla, da če ima kako presenečenje za mene za materinski dan naj bo to presenečenje to, da bo začel lepo pridno jest vsaki obrok. in mislim da je zaenkrat že kar bil učinek. ob petih 100ml in ob osmih 100ml. bomo videli kako bo ob 11-ih.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?