martita
|
Jutro in ČESTITKE, MAMICE, DANES JE NAŠ DAN!!! Moj lubi me je tako presenetil, da sem zjutraj skor na rit padla! Že včeraj je dežural do dveh zjutraj, ker je zvečer zamesil testo za kruh, pol pa pred spanjem ugotovil, da smo ga pozabli dat pečt. Ko je končno prišel spat, se je pa ravno Maja zbudila prvo rundo in ga sračkala do dvajset do treh. No, zjutraj pa vstanem, na mizi pa ameriške palačinke (najina posebna hrana zaradi leeeepih spominov na potovanje po ZDA), javorjev sirup (tudi spomin na zajtrke s tega potovanja in očitno kupljen posebej za to priložnost, ker ga prej nismo imeli doma) in kafečke! Lubi, zlat si!!!!! A se sploh še lahko držiš pokonci, al spiš v službi, ker te ne dobim na telefon? Za praznike sem bila na obisku pri mojih starših, še dobro, ker če bi ostala doma, bi tri dni čepela v stanovanju zaradi tega blesavga snega. Jah...še ena Primorka, ki se ne more navadit na to zmrznjeno vodo. Tako pa smo bili vse tri dni na sprehodu! Odločla sva se , da maji za petmesečnico zamenjava košaro s športnim delom. Upam, da ji bo všeč. Predvsem pa upam, da ga bova znala namontirat...ko sva ga dajala dol zaradi košare, je blo en kup enih pasčkov, pa nobenih navodil nikjer... No, tiste, ki boste danes v Supernovi, se vidimo, z ostalimi pa kdaj drugič! Mojmu sem zagotovila, da ne bom nič kupila....pa se je sam režu...
|