Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:16:09
|
|
|
|
tintin
|
Hoj, mislim, da ima Gruška 1 fanta in 2 pupi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:19:21
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hoj, mislim, da ima Gruška 1 fanta in 2 pupi. Res je, Tintin ... Nisem bila v Avstriji, ker sem bila z našimi čvekami v Supernovi na Rudniku .... IN RES NIMAJO PREVIJALNICE ....... Grem, ker sem užaljena, me je Scuba zafrkavala ............
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:25:52
|
|
|
|
scubadiver
|
Gruška a k pa ti in Jooly mene zafrkavata je pa uredu? Grem, sem užaljena..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:27:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška a k pa ti in Jooly mene zafrkavata je pa uredu? Grem, sem užaljena..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:31:29
|
|
|
|
scubadiver
|
Torej šalo na stran Čvek v Supernovi uspel. Sonchek zelo lepo te je bilo spoznati, ostale pa spet videt. Se imam vsakič tko luštno z vami kot da bi vas že 100 let poznala Smo ble pa na kavi... Gruška in jaz sva celo dobili kavo, ko pa so se nama pridružile še Sonchek, Martita in naša pridružena članica pa kelnarja nikakor ni hotl bit več zraven. Jah se vidi da sva z gruško pač simpatični . No skratka, čakale so 55 minut, rekli smo kelnarju vsaj 5krat in vsakič je bil odgovor da bo takoj. pa je zabrusila gruška, da potem pa tud plačale ne bomo. In je rekel da prav.. Smo vsatle in smo šle, brez da bi plačale kavo. Tko da imajo dobro kavo pa še poceni je Jaz sem šla potem še v leclerc in sem tud kupila un igralni center iz akcije. Tko da gruška, spet ponavljam za tabo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:37:19
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Jaz sem šla potem še v leclerc in sem tud kupila un igralni center iz akcije. Tko da gruška, spet ponavljam za tabo PAPIGA PONAVLANKA .... Jaz sem se tud imela luštno, čeprav sem mogla par ljudi zatajit, da jih poznam, a ne Scubi ..... Zate vse ... Smo pa šli popoldne v vrtec na Pikin nastop za materinski dan in je Taja bla spet neki sitka.... mam občutek, da je res že v fazi prepoznavanja ljudi... če jo kdo kaj ogovori, naredi tako šobo in jok, kot da ji bo kdo joško vzel
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:39:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Punce, a ste se kaj slikale? Manca, jutri pri tebi ob 11-ih, a to še velja? Kaj pa če se zmenimo, pa se po dve skupaj peljemo iz Kranja, če je problem s parkiriščem? Lahko bi avtomobile pustile pri Mercator centru (se peljemo mimo), pa gremo potem skupaj naprej? Gruška, a tebe pa skoz en zaj...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:42:17
|
|
|
|
scubadiver
|
A jutri je ob 11h al ob 12h pri manci?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:42:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, a tebe pa skoz en zaj... Ja to je pa tko, če si simpatičen Ko sem bla še v O.Š., pa sem za kakšnega fanta rekla, da me zafrkava, so mi doma rekli, da zato, ker sem mu všeč ...... ljubav pa taka ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:43:51
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver A jutri je ob 11h al ob 12h pri manci? Men se zdi da ob 12ih
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:45:48
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, a misliš, da si Scubi mal všeč Kdaj pol jutri pri Manci
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:50:22
|
|
|
|
tintin
|
Jaz pa mislim, da smo zmenjene ob 11h pri Manci. Debeluška, dober predlog za "skupne" vožnje, no jaz vseeno pridem sama, ker imam kombiniran avtosedež in ne lupince...moj gre pa jutri z busom v službo (čisto rade volje mi je odstopil avto). Boste pa meni plac naredile, če se pripeljete skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:52:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUSKA30 Gruska, a mislis, da si Scubi mal vsec A zdej me bos pa se ti zafrkavala... ... Zdej pa res grem......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:56:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, ma daj pridi nazaj:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 20:58:48
|
|
|
|
gruška
|
Se grem k mojmu stisnt, zdaj ko mam brazilsko .... kdaj pol jutr....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:02:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, ne "štul" se k svojmu, HOKEJ je (brez zamere)!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:03:00
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Manca, halooooo kdaj potem jutri?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:04:36
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, a ti je tale naredil "brazilsko"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:05:10
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ne "štul" se k svojmu, HOKEJ je (brez zamere)! A zato še nč ne jambra, naj že grem dol z računalnika
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:07:28
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, a ti je tale naredil "brazilsko" Ti pa si frendica, ja ....... bi mi ja loh kakšnega bolj fejst najdla .... al ga zase šparaš ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:08:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruđka IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 Gruđka, ne "đtul" se k svojmu, HOKEJ je (brez zamere)! A zato đe nč ne jambra, naj ţe grem dol z računalnika Ravno pri roki imam eno slikco, tako hecno, glede računalnika:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:12:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, tega pa lahko samo gledaš, pa prste stran
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:13:31
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 Ravno pri roki imam eno slikco, tako hecno, glede računalnika: A ti men, da sm krava? Ti si pa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:17:17
|
|
|
|
sonchek
|
Ja res je hokej..in je tak mir pri bajti Punce..tudi vas je bilo lepo spoznati...končno so ti nick-i dobili obraze..no vsaj par hahahahaaaa..super ste in res mi je bilo fajn v vaši družbi..definitivno še ponovimo.... midva sva pred eno uro šele pridrsale domov..hihiii pri nas je še kr sne..in toooo velik snegaaaaaaaaaa...nas je naš že čakal s segreto kopalnico, da slučajno ne bi zamudu drugega polčasa...no ja.."sta se mora nije težko"... zdej pa naša že spi kot angelček... jaz grem pa mal pod tuš..pol pa ajat.. papa in nočko... aja še na supernovo morm pisat glede previjalnic...grrrrrrrrrrr
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:18:32
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, ne pa nisem kača, sem ZMAJ: mislim po kitajskem horoskopu TO JE PA ZATE OD MENE - ZMAJA.........
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 25.3.2008 21:22:51 >
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......