Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:22:11
|
|
|
|
scubadiver
|
A od vas nobena ne gleda hokeja?? Matr sej ni čudn da olimpija izgublja, če pa samo jest navijam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:22:15
|
|
|
|
Dajica
|
Čer! Kako ste? Pri nas smo vredu, Kaja ze pancka, moj gleda Dirty dancing (dons ni nic po gostilnah hodu, vsaj kksen dan, da je doma ), men se pa nic ne da. Sej res, a ste se kaj slikala ne srecanju? Hocmo videt!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:24:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 Gruđka, ne pa nisem kača, sem ZMAJ: Jaz sem pa MAČKA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:28:23
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
A si mačka: A si mačkica:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:34:47
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 A si mačka: A si mačkica: Kukr kdaj ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:46:35
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Manca sem iz obrobja Lj. Najlepša hvala. Zaenkrat bom še probala s tisto Mustelino kremo in olivnim oljem. Včeraj sem ga namazala celega z bepantenom in je veiko bolj oz. spet normalna njegova kožica. Tudi na zapestju pregib ni več tako suha kožica. Pediatrinji je bila samo sumljiva kožica po trebuščku, ker je bila bolj suha na otip. Je imela pa tudi prva bolj tako kožo, a ni bilo nič hujšega. Žal na srečanje ne bom prišla, ker je bil prejšnji teden cepljen proti rotavirusu in mora miniti vsaj en teden, da ni kužen njegov kakec. Tale srečanja se mi dopadejo, ker so že vsak teden. No, pri naslednjem srečanju ti pokažem njegovo kožo, mogoče boš znala ti bolj oceniti, če je to AD. A pri Maji pa sumijo to že od rojstva? Ne, pri Maji ne sumijo tega od rojstva, pač pa od konca januarja...sej sem rekla, prej je imela kožo čisto ok, vedno sem jo pa mazala z mandljevim oljem...ravno tako dan pred pregledom pri dr., kjer me je skoraj kap ko sem morala tamalo slečt do konca in sem videla kakšna je...prav bogica je bila.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:47:39
|
|
|
|
Oranža
|
Čer, No super za srečanje . Kdaj se pol dobimo ju3?A kr pred MC-jem al kako?Sej pol je pa najboljš da se Manca kr tja pripelja pa se tam dobimo Pa je parkplac rešen . Kje pa ste zdej vse, ste mi natipkale 2 strani za prebrat zdej pa nobene nikjer IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ne pa nisem kača, sem ZMAJ: mislim po kitajskem horoskopu Pa jst pa Nicolina tud . V glavnem sesanje palca....mi z dudo ne pridemo nikamor...kkšne 3x mu jo not porinem pol pa pa fuuuul huuuud rata .... dons sploh ne vem kaj mu je....še kr neki jamra sploh noče zaspat.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:50:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v ....mi z dudo ne pridemo nikamor...kkšne 3x mu jo not porinem pol pa pa fuuuul huuuud rata .... ... če je pa premajhna .... je navajen na veeeeečjeeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:50:20
|
|
|
|
scubadiver
|
Manca online si (bla) pa nam ne odgovoriš... KDaj smo jutri zmenjene? Ob 11h al ob 12h??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:53:04
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v ....mi z dudo ne pridemo nikamor...kkšne 3x mu jo not porinem pol pa pa fuuuul huuuud rata .... ... če je pa premajhna .... je navajen na veeeeečjeeeeee A si boš spet mene mal sposodla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:54:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v ....mi z dudo ne pridemo nikamor...kkšne 3x mu jo not porinem pol pa pa fuuuul huuuud rata .... ... če je pa premajhna .... je navajen na veeeeečjeeeeee A si boš spet mene mal sposodla Enmu moram vrnt, mene je pa Scuba dopoldne ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:55:48
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Punce, a ste se kaj slikale? Manca, jutri pri tebi ob 11-ih, a to še velja? Kaj pa če se zmenimo, pa se po dve skupaj peljemo iz Kranja, če je problem s parkiriščem? Lahko bi avtomobile pustile pri Mercator centru (se peljemo mimo), pa gremo potem skupaj naprej? Gruška, a tebe pa skoz en zaj... Zmenile smo se za ob 11ih
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 21:57:14
|
|
|
|
gruška
|
O.K. - JUTRI PRI MANCI OB 11-IH .....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:00:39
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Vanja, mislim, da Nicolina ni zmaj, ker je januarja rojena, mogoče bo pa kot bodoča tašča: Vanja, a se midve kar zmeniva, pa se peljeva skupaj. Lahko se dobiva pred Lidlom, ker bom šla jest še nekaj iskat!
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 25.3.2008 22:01:28 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:01:02
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Manca online si (bla) pa nam ne odgovoriš... KDaj smo jutri zmenjene? Ob 11h al ob 12h?? Jojojojoj...sem mogla še za nazaj prebrat, potem pa vidim, da se samo še o uri pogovarjate . Sej sem gor prijavljena, sam kaj ko moram še mal v pečico gledat hodit, da se ne bo kaj zažgalo...se peče pecivo za jutri . Dvorni preizkuševalec zdele že spi pred tv, ampak ko bo dobil pod nos pecivo se bo itak zbudil..jaz ga pa ne smem zarad Majine alergije. Ej, komot spravte kakšne 4 avte na dvorišče...sam puste tolk placa, da še en avto pride na dvorišče (če slučajno pride domov tašča ali tast )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:02:37
|
|
|
|
manca
|
Še eno vprašanje imam: zadnjič je od moža sestra hvalila plenice od Hoferja...namreč njeni kolegici so najtaboljše..jih je katera sprobala?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:03:30
|
|
|
|
scubadiver
|
Ajtak lepo prosim če še naju dodaš na seznam: Moj RD: 4.9.1975 Lana, rojena 28.11.2007 porodni podatki: 51cm, 3350g 1. mesec: 55 cm, 4980g 2. mesec: 58 cm, 6660g 3. mesec: 61 cm, 7840 g hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:05:21
|
|
|
|
tintin
|
NO, fajn, se vidmo ob 11h. Jaz pridem s svojim avtom...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:05:46
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Še eno vprašanje imam: zadnjič je od moža sestra hvalila plenice od Hoferja...namreč njeni kolegici so najtaboljše..jih je katera sprobala? Mi jih mamo... Na otip so ful prijetne, tko natur.. so pa zelo velike in zadržijo precej manj kot pamperske. Tko da jaz jih bom ponucala za doma čez dan, kupila jih pa več ne bom.. No ponucala jih bo Lana ne jaz
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:06:44
|
|
|
|
tintin
|
Tudi jaz sem to slišala za plenice od hoferja. samo so od 7 kil naprej najmanjša velikost, tako da še čakamo. Mi bomo še en časa na 3-ki (4-9 kg), vsaj dokler se ne približamo 9 kilam....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:07:25
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba, slab si ti navijala , če so naši "zgubl" ! Gruška, pa sigurno zdajle (ko je konec hokeja) svojmu frizurco nas.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:08:16
|
|
|
|
tintin
|
aha, fajn scuba, pol jih ne bomo kupil. Meni so še zmer taboljše Activ Fitke, druge najboljše pa Huggies iz Italije.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:09:01
|
|
|
|
manca
|
jah, mi imamo še nekaj 3-ke, gremo pa konec tedna že na št. 4. Smo pač bolj pri sebi kot pa Vasja...nekaj dni nazaj smo jo tehtali doma in tko ima cca 7800 g
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:09:49
|
|
|
|
manca
|
tintin, kakšna je pa razlika med Huggies če jih kupiš v Italiji oz. pri nas?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 25.3.2008 22:11:57
|
|
|
|
DeVilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz sem pa MAČKA Ha, pa sem te najdla.. In če se jutri slučajno misliš potikat okol KR, se prpel mimo na eno kavo!! Lp, DeVilla P.S. Novembrke, sori za tale vskok v vašo temo.. Me je tale Gruška hotla mal hecat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......