Kimi6
|
Živjo, vsem, ki danes praznujete obmesečnice Timon, Žana, Taja (upam, da nisem kakšnega spustila) vse najboljše . Tanayya - super, samo da gre na bolje, tam kjer je volja tam je moč , v vsaki familiji pride tudi do takšnih trenutkov Dajica - tudi jaz sem se ene dvakrat zvečer kar zjokala, ker sem bila tako utrujena in z živci čisto na koncu, pač pride kakšen tak dan ko mi noče nič spati in je posledično tečen cel dan, po možosti je takrat še dež, da še ven ne morem. Pride in mine. Si pa sedaj ene 2* na teden vzamem čas zase, pa je mnogo bolje, vse lahko počaka Kako pa je kaj z Žirafo in njeno družino, nič se ne oglasi ali sem jaz kaj spregledala? Sonchek - jaz sem bila v petek v Supernovi, v bistvu ni nič posebnega, trgovine tako kot v City Parku, razen C&A je zelo dobro založen z otroškimi cunjicami, pa ful so luštne in poceni,pa dobra kvaliteta - priporočam. Ajtak - vse naj naj, ful lepa torta in dobra barva las Mi smo bili tudi včeraj okoli, pri mojih na kosilu smo cel dan samo jedli Moj je pa nekaj prehlajen, baby vac laufa vsake 2 uri, ima revček čisto zamašen nosek, pa še kašljat je začel. Danes sva imela z mojim namen iti k njegovim, pa je šel sam, midva sva raje doma, da ne bo še hujše . Če pa jutri ne bo bolje, greva pa k pediatru. Lep dan še naprej, čeprav v Ljubljani pada dež, tako da je prav zaspano
|