anit28
|
Dan! Gruška in Ajtak hvala za odgovore. Aja, pa vse naj, naj za RD Ajtak, in odličen seznamček si napravla . Gruška, če se prov spovnem, si rekla, da je tvoja deklica skoz spala ko si šla v Ikeo, no, jaz sem slišala, da jih ta lega v lupinci ful uspava in zgleda, da drži . Debeluška, tebi pa ne vem odgovort, če so mi šle kile dol zaradi posta, ker mi nekako poooooooooočasi kopnijo. Mi pa ni blo lih težko zdržat, ker pred nosečnostjo nisem lih jedla sladkega, no ja vsake 3 mesece mogoče kakšen košček čokolade, pa to ne zaradi kil ampak mi enostavno sladkor ni pasal, tudi ko sem bla majhna nisem ful marala sladkega. Saj sem pa pol v nosečnosti vse za naprej pa nazaj nadoknadla . Sonchek, a si morda spregledala moj post, ko sem pisala o tej supernovi. No ja, kar se tiče previjalnic sem že komentirala, drugače je pa za nas mamice kot naročeno, saj je ful trgovin za malčke H&M, C&A, Okaido, Miller, Turbo Limač,.... Pa za nosečnice je tut v H&M, ko smo ble pa me pa nikjer ničesar poceni . Pa vse naj naj slavljencem. PA pa
|