tasyo
|
Evo mene... Sem danes preskočila kofetkanje s kolegicami in sem tako veliiiko prej doma. Pri hiški vse poteka tipi topi, vsaj nekaj.... Moje počutje je dnevu primerno - se pravi odlično. Vidim da ste danes kar pridne z javljanjem in poročanjem. Lepo, pa še nobena ni pobegnila v porodnišnico! Pikica, upam da je z vašo malo princesko vse ok in da je tvoj strah bolj velik kot pa utemeljen... Sicer pa je dobro, da vsakič tako natančno pogleda malo pikico (ki sploh ni več mala...), saj se potem lahko stvari bistveno hitreje razrešijo, če je to potrebno. Pa še novica te ne strese kot strela z jasnega, kar pa je tudi fino. Skratka, itak bo vse v najlepšem redu! Zolika - lepo, da je tvoj sinko tako priden in predvsem, da je velik jedec in lepo napreduje. Očitno je zaenkrat pravo zlato dete, če ti dopušča tudi to, da se nam javljaš... Aja, punce, kako se bomo domenile - a bodo mamice iz začetka meseca kar pri nas čvekale o svojih sončkih, dokler ne bomo vse rodile in se potem skupaj prestavimo na dojenčka ali bomo nekaj časa čvekale ločeno? No, jaz bom izgleda v naslednjih tednih itak imela toliko drugega dela, da ne vem, koliko mi bo sploh uspelo čvekat, ampak nima veze... Dejmo se zmenit! Pa če katera zna pomanjšat tele slikice na seznamu, naj prosim to stori, ker sicer bo seznam toooooliko predolg, da se ga nobeni ne bo dalo niti prebirat. Potem bi blo verjetno bolje, da jih damo kar stran... Sicer pa še vedno upam, da se bo katera druga javila za seznam - pikica, lepo, da spremljaš naše preglede in skrbiš za ažuren seznamček... No, zdaj grem pa malo likat, nimam več pametnih izgovorov, zakaj posedam pred računalnikom.
|