|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
25.3.2008 7:54:39   
resnično srečna
Dobro jutro....
pa smo se zbudile v sončno jutro...upam, da ste mirno preživele noč...jaz sem spala bolj malo, saj se je naši tamali spet kolcalo...ampak moram priznat, da niti ne potrbujem več spanja...

letim pod tuš pa na zadnje predavanje...potem pa morda s puncami na kavo...upam le, da mi bodo prsti odtekli, ker imam spet občutek, kot da so iz stiroporja...

pip

G.
PS.: danes pa ne bo kave...vam jo nadomeščam s kakavom user posted image ...saj pravijo, da je potrebno imeti bogato prehrano...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.3.2008 8:01:28   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image (ŽE RODILA)

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                           2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image - zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>>

user posted image - Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

24.03.2008---->>>>

user posted image - Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image - Barby78: user posted image  user posted image   Lia ?g, ? cm

user posted image - Sasy20: user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm

2  : 5

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.3.2008 8:04:10   
Tanja555
Tasyo, bravo!!! Full je lep seznamčekuser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.3.2008 8:18:31   
Jo@n
Jutro!

Resnično srečna, hvala za kakav, ampak jaz bom kr kofetek...

Tasyo, lep seznam, upam da ti do konca aprila ne zmanjka pravljičnih junakov user posted image .

Tudi jaz grem danes na kratko malo počvekat v službo in dvignit triptrapa, ki ga imam (po nižji ceni) naročenega že nekaj časa. Potem imam v planu skočit še po dva modrčka za dojenje, kaj več bomo zapravljali pa po porodu, ko bom videla, koliko bom vzhajala v določene dele user posted image

Lepo se imejte in ne vse šibat v P, nas mora kaj še za aprila ostat...

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.3.2008 8:22:14   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbike user posted image

hvala za kavico / kakav user posted image
Tasyo, bravo, ti je uspelo user posted image user posted image user posted image pa pridna, da si se tkole hitr lotila seznamčka user posted image

Ketrin je najbrž (zagotovo) maksimalno uživala na morčku user posted image če bi se pri njej kaj dogajalo, bi zagotovo sporočila user posted image

mene je ponoči spet nekaj dajalo ... parkrat me je kar fest zvilo, ampak ni bilo nič v intervalih ali kaj bolj pogosto, tko da smo še v enem kosu. bomo videli, kaj bo rekla G danes ... mal upam na kakšen CTG ali pa, da bo vsaj pogledala, če sem kaj odprta ... no, lohk bi oboje user posted image

aja, modrookica je tud nazadnje napisala samo, da je že vse pripravljeno za rodit ... najbrž tudi že carta user posted image
a Tosja še zmer nima od nobene telefonske, da bi javila kakšne morebitne novičke??? lohk bi se kej javila user posted image
zdej me pa user posted image že čaka, da greva sončka lovit user posted image
imejte se skrajno lepo user posted image popoldne pa kej poročam, kako je šlo na pregledu user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.3.2008 8:24:33   
Tejcha
Mamice, BRAVO! Veliko prspanih noči in pokakanih pleničk! Javite, kako vam gre, ko boste doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   So pa tole že kr konkretne mere pri vaših sončkih, tak ni čudno, da se jim je mudilo, :) 

Zdej se je  pa zgleda res začelo, :)

Js grem našo čebelico zopet poslušat na CTG jutri, danes pa bom na lubenici (v Lidlu imajo boooožaaaaanke....okusne, fajn dišijo, pa niso prevelike... kot sredi poletja, zunaj pa je pri nas prava zime - nekako ne gre skupaj...). V velikem loku hodim mimo tehtnice in se bom jutri pustila presenetit, kaj se je "zgodilo" med prazniki...

Tudi pri meni je bila čez vikend dvakrat že kr panika, ampak se je umirilo in sem še  vedno v enem kosu. In s tamalo sva se zmenili, da počaka do 8., da poštimam še vsaj en izpit, potem pa lahk grem direkt od tam rodit... :) Tolk kalkuliram, potem bo pa tako kot prvič: konkretno čez rok... user posted image

Tasyo, res lep seznamček! user posted image

Zdej pa šibam po obvezen kapučin, potem pa lubenični štart...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.3.2008 8:38:06   
sinskaT
Dobro jutro aprilske nosečke!

Konkretno smo zakorakale novim dogodivščinam naproti, prav lepo - vse, ki ste/boste rodile marca: Vas vseeno ne damo user posted image in kar ostanite med aprilčicami (tudi kasneje na čveku dojenček) user posted image .
Tasyo in Srečka - hvala za opojni napitek, zraven pa dodajam še čaj za dojenje user posted image , da bo polna mera. A katera pije čaj iz malinovih listov ali je to bolj tako-tako?

Prazniki so minili, ne morem več niti videt jajc, pa šunke in hrena.Smo pa spet cel vikend cartali majhne dojenčke, pa vse mlade mamice so mi dajale še zadnje napotke in nasvete. In spet en lep kupček (tokrat bolj punčkastih cotk) in imam ponovno prijetno delo - pranje, likanje itd.

Bom kar začela...

Hej, Tasyo - ful pridna in lepo od tebe, da si tako lepo uredila seznamček! user posted image Če/ko boš potrebovala pomoč kar reci.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.3.2008 8:41:00   
sinskaT
Šele zdej sem videla, Scorpio ne ga srajčkat - te še ne damo, madonish saj imava zelo blizu PDP-je. ne morte kar vse zdej rodit, s kom se bomo pa zadnje aprilke pogovarjale in tolažile tik pred zdajci user posted image  user posted image ...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.3.2008 8:50:43   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Šele zdej sem videla, Scorpio ne ga srajčkat - te še ne damo, madonish saj imava zelo blizu PDP-je. ne morte kar vse zdej rodit, s kom se bomo pa zadnje aprilke pogovarjale in tolažile tik pred zdajci user posted image  user posted image ...

nč bat ... me lohk tkole zvija še cel mesec ... pol bom pa čez rok pa jamrala user posted image računam sicer, da lih mal pred rokom bom (da bojo živčki prišparani user posted image ), najbrž pa še ne prav kmalu ... čeprav je trebuh že mal spuščen.
so me zadnjič vsi (prav en dan je bil, ko se jih je ene pet spomnilo, da poroda te pa mora bit strah user posted image ) spraševali, če me je že kej strah poroda, ker je že blizu (pa če bi blo tud čez rok, pa je že blizu user posted image ) ... poroda me sicer ni strah ... so še vsi ven prišli, tako ali drugače, pa bo tud moj user posted image sem pa začela mal bolj konkretno razmišljat o vsem tem in me je strah, da ne bi vedla, da so se začeli popadki ... predvsem zato, ker je predlani sodelavka komaj uspela do porodnišnice prit, ker ni vedela al so popadki al niso ... jo je v intervalih špikalo v križu in to je blo to ... sicer je pol na ekspres rodila, tko da se ne bomo nič pritoževali, če bo tko user posted image user posted image user posted image

Tejcha, sem se lih danes nate spomnila, da te že dolgo ni blo naokrog user posted image   dejte se bejbe vsaj javit, da ste še v enem kosu user posted image

zdej bo pa počasi res treba it, če bo v laboratoriju spet kakšna gužva ... nočejo pa dat lončka za lulat kar mimo vrste user posted image
sonček je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.3.2008 8:52:08   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Dva dni me ni doma, pa kaj najdem tu gor - najprej novo, pomladno podobo RR, potem začnem pa malo brati in ugotovim, da vas je že pol rodilo. Mislim, svašta.

Barby, Violica, Sasy - čestitam! Želim vam same lepe trenutke s svojimi malčki! Sicer sem vas pa pogruntala, zakaj ste tako pohitele - da lahko danes že praznujete materinski dan.

Big mamma - sporoči, kdaj boš spet kaj naokrog, pa se zmeniva za kofetek.

Praznike sem preživela bolj lenobno, mami nas je razvajala z dobrotami, pa moram povedat, da mi je bilo po dveh dneh že prav odveč to brezdelno presedanje sem in tja, vse me je bolelo, pa tečna sem bila, tako da sem jo mahnila ven na en sprehod, potem je bilo pa malo bolje. Vreme pa - sem v soboto predlagala, da namesto barvanja pirhov raje okrasimo smrečico, pa ostali niso bili za to.

Danes imam spet pregled pri G, kolikor čutim, je mulo še vedno prečno, tako da me prav zanima, kaj bo rekla tokrat.

Sedaj grem pa na pošto poslat mami telegram in šopek, ker je tel. št. za sprejem telegramov že vse jutro popolnioma zasedena. Pa nadvse se že veselim darilc, ki jih bom danes dobila od tamalih iz vrtca in šole.

Se javim popoldan z novicami s pregleda.
Pa probajte ostat še malo tu, da ne boste sedaj vse pobegnile v porodnišnico.

Tasyo - hvala za seznamčke, ful ti gre dobro od rok.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.3.2008 8:56:28   
lepa posadka
Dobro jutro!

Niste se še vse pofočkale, samo za enkrat kaže, da niste še vse pobegnile rodit :-)

Jaz sem tudi še 2 v 1. Naj tako ostane. Danes bi sicer morala na CTG, samo imam ta velika pokovca doma...bom videla, se bom poskusila dogovorit, da pridem jutri, ko je lahko možek vsaj dopoldan par uric doma...

Noč bi bila super, če me ne bi parkrat zbudil rafal kašlja...pa smo potem spet čajčkali, pa masirali in lizali pastile...pa je bil spet mir par uric.... Bi pa še spala...

Danes je tudi pri nas lep sonček in, ko sem najmlajšo peljala v vrtec, me je imelo, da bi kar kje zunaj še malo ostala...po vsem tem padanju, se ta sončni pogled tako prileže... No, uživajte...imejte lep dan... Jaz bom pa tudi poskusila. Pokovca sta ravno toliko pri sebi, da ju bo potrebno že animirat, hihihi. Faza ležanja in kuhanja je že mimo...

Tasyo...pridna si s seznamčki, obveščanjem...

Druge pa hitro se pofočkat.

Lep dan.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.3.2008 8:57:36   
NiLe
Jutrooo aprilčice ... pa smo zakorakale v zadnji marčevski teden in april že trka na vrata user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem bila tudi jaz čisto paf, ker so kar 3 naše aprilčice postale mamice ... upam, da je za njimi mirna noč in da neznansko uživajo ob svojih zakladkih user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala OK, če odmislim zbujanje na 2 uri in obiske WCja, ampak sem takoj nazaj zaspala in se zbudila v tole prečudovito, sončno jutro ... tu v Lj. ni ne duha ne sluha o snegu, medtem ko imate ponekod po SLO kar obilno snežno odejo.

Danes me čaka še ena runda likanja cotic, pa upam, da se nas dobi par aprilčic na kofetku user posted image user posted image user posted image . Ni kaj,  sedaj je pa res čas, ko nam bo  vsak dan kakšna zbežala v P.
Tasyo; super si uredila seznamček! user posted image user posted image user posted image

Aja, danes ne pozabite na svoje mame - je namreča MATERINSKI DAN - in tiste, ki že imamo naraščaj bomo danes sigurno dobile od svojih škratkov kakšno lepo čestitko ali pesmico ... že vidim, da bom danes jokala ... ni lepšega, ko ti otroček izkaže ljubezen na tak način user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem na zajtrk, po praznikih je lakota še hujša kot ponavadi

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.3.2008 9:00:40   
kekec in mojca
Dobro jutro!
Tasyo, nekaj podobnega sem imela v mislih, ko sem delala seznam! user posted image

Punce, a potem nobena še ni ugotovila, da bi se ji začel presredek "bočit" navzven? Mislite, da bi me moralo začet skrbet al kaj?

Sicer je bil včeraj tako lenoben dan. Moje dete nekak ni in ni brcalo, je pa res, da sem tudi jaz veliko spala. Zvečer je pa nastala rahla panika iz atijeve strani, ker se kljub tresenju trebuščka otroček ni in ni hotel premaknit. Bolj ko sem mu govorila, da je njegova ura ob pol dvanajstih zvečer, bolj ga je bilo strah. In kot da bi dete vedelo, da je ura res 23.30, se je začelo obračat in me je nabrcalo... Mojemu je kamen padel iz srca. Prav srečen je bil, ko je videl in čutil premikanje, potem pa izjavil: "Pridno dete, ti kar fejst nabrcaj mamico! Zdaj si to še lahko privoščiš, kasneje tega več ne bo pustila!" user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.3.2008 9:05:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Punce, a potem nobena še ni ugotovila, da bi se ji začel presredek "bočit" navzven? Mislite, da bi me moralo začet skrbet al kaj?

Pri meni je to že nekaj časa prisotno oz. imam spodaj vse nekako zatečeno in mislim, da te nima kaj skrbeti. Očitno mi glavica že tako dol pritiska in glede na to, da bo to moj 3 otrok ni več tako trdo in bolj "zaprto" kot prej. Tako si jaz razlagam.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.3.2008 9:13:17   
kekec in mojca
To je možno, ja... Medenične kosti me že tako ali tako bolijo, sploh če dlje časa sedim. Hvala, Nile, za tvoj odgovor.

Zdaj grem pa spat. Moram noter spravit, ker ponoči do pol dveh sploh zaspala nisem...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.3.2008 9:45:54   
matejchykam
Dobro jutro vsem na tale lep sončen dan!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, ki že stiskajo k sebi svoje malčke!Želim vam velik prijetnih trenutkov!

Pa seveda čestitke vsem mamicam na RR-juuser posted image user posted image user posted image   

Jaz sem še v enem kosu, sem pa bila v soboto v porodnišnici, ker sem se ustrašila, da mi ni odtekla voda. Ker sem ležala in kar na lepem začutim vodo, ki je nisem mogla zadržat.Sem bla čist mokra. Me je pol pelu v porodnišnico, pa so rekli, da je bil to samo povečan izcedekuser posted image
Seveda celo nosečnost ni bilo ne duha ne sluha o izcedkih, tako da me je kar naenkrat tolk izcedka prestrašlo...Ampak sej ne bi bli panike, tud če bi šla rodit.
Zdej pa šibam po rožico za taščo...
Lepo se mejte!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.3.2008 10:07:35   
Ketrin
Jutrooooo!

Uauuuuu, kolk ste napisale... Pridne! In najprej, čeprav z zamudo sporočam, da sem tudi jaz 2v1.... Trebuh sicer dnevno otrdeva, špika tudi, no pa vsaj malo vadim dihalne vaje....user posted image V glavnem hvala bogu, da me je ta luna preskočila....Jaz se javim za tisto lunco 6 ali 7. aprila....user posted image

Joj, ja sej sploh ne morem verjet....najprej tako zatišje in ste se vse lepo javljale, potem pa 123 rojevat....user posted image Hudo, res smo že blizu.....

Skratka čestitke vsem trem novim mamicam in seveda tudi malčicam in malčku.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tasyo, pridna si s seznamomuser posted image

No, na morjčku je bilo seveda lepo.... čeprav je bil tudi beden vreme... Sem pa se kopala (sicer v bazenu, kar se nikakor ne more primerjati z morčkom....) in je res prov dobr občutek.... hihihih. Pa še totalna atrakcija sem bla....user posted image user posted image user posted image

Lepa posadka, midva sva bingota dala na avto.net. Potem pa je eno nedeljo možek šel na avto sejem v LJ in ga takoj prvemu prodal... Po moje ga dajta na avto net. mislim, da je za te avtomobilčke kar dosti povpraševanja....samo s ceno ne smeš pretiravat.... Želim čimprejšnjo in čimboljšo prodajo...

Tko punce, jaz sem vse pozabila kar moram komentirat.....

Tko da zdele šibam naprej v akcijo, grem k eni kolegici po cunjice (me že 14 dni čakauser posted image )...potem pa se slišimo črnučanke in se dobimo...

Papa

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.3.2008 10:19:22   
spps
ojla,aprilčice!Da se vam napišem podatke za LIO od Barby78:
LIA,3050g in 46cm,obe se dobro počutitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno vsem nosečkam,vaši dnevi se hitro bližajo.Naj vam porod poteka brez zapletovuser posted image user posted image user posted image user posted image srečno!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.3.2008 10:49:30   
sky77
Ojla

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam. user posted image user posted image user posted image

Sem pa jaz že iz pregleda. Rezultat prenažiranja za praznike je pridobljenih 0,5 kilce, pa še to na račun bolj toplo oblečene sky (zimski pulover je pa ja težji kot majčka  user posted image  )

Sem imela najprej pol ure ctg. Popadki se rišejo, ampak jaz jih ne čutim. Potem pa UZ in izmera teže. 3 tedne pred pdp imamo 3,2 kilce. Tako da če ne bomo nič pohiteli, bo porodna teža spet 3,8 kilce ali več. Ja kaj pa je 4 kilce. Mala malca za rodit, a ne. user posted image  Me je pa poslala v laboratorij kri puščat, ker sem tako bleda.  Naslednji pregled danes teden in to spet vaginalni. Upam da bo tako kot pri Roku, ko mi je naredila malo bolj grob pregled in še isti dan sem bila v porodni.

Zdaj si grem pa pripravit torbo za v P. Itak bo polna torba izgledala, kot da grem na pohod in ne rodit. Notri skoraj sami prigrizki in pijačka  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.3.2008 10:54:50   
bela vrtnica
Pozdravček!

No, da se tudi jaz javim po praznikih. Moje noči so vse bolj neprespane. Trebuh mi otrdeva in imam občutek, da me vse kosti bolijo (noge, medenica, kolki...). Prav tako imam še vedno težave s hemoroidi. Mislim, da je user posted image  še vedno v medenični vstavi, tako da imam občutek, da bom morala imeti CR. Komaj čakam ponedeljek, da vidim kako bo na pregledu.

A je katera imela že CR in kako to poteka (ti določijo datum in uro in prideš rodit ali kako?).

Čestitam vsem novim mamicam in jim želim čim več cartanja, ljubezni in prespanih noči z user posted image . Vsem ostalim ki ste že mamica pa lep materinski praznik in šopek user posted image user posted image user posted image .

Uživajte in lep dan še naprej!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.3.2008 11:38:39   
zolika
OJLA!

Da se malce oglasim in poročam kako smo! Naše dete je zelo pridno! Skoraj ne vemo,da ga imamo - no razen tega da moramo jest na tri ure ponoči in seveda po dnevi - zaradi tega vemo,da ga imamo ker se veselo oglasi in naznani da je lačen! user posted image

Drugače pa me nekaj zanima? Kaj se je zgubila TOSJA? sem že 1x vprašala pa nisem dobila ( ali videla) odgovora! ?!?!

Lep MATERINSKI DAN!!!! Tale je moj prvi!!! Kdo bi si mislil....user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.3.2008 11:45:50   
pikica030407
25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP
- pikica030407 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- aprilska34 - GP
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- trnuljčica - GP v bolnici
- simvir - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG - resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- trnuljčica - GP v bolnici
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

Upam, da nisem katere spregledala, če sem me prosim opozorite.
Moram se še naučiti kako vstavim slikice, včasih mi uspe včasih pa ne user posted image user posted image user posted image , tako kot sedaj.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.3.2008 11:49:34   
pikica030407
Zdaj pa še poročilo iz pregleda. Pikica ima skoraj 2500g user posted image user posted image user posted image . Je pa zdravnica spet našla neke ciste pri tamali user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da grem rodit da jo temeljito pregledajo in upam in to zelo močno upam, da je vse ok.

Vse, ki ste že mamice, lep MATERINSKI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.3.2008 12:07:14   
tasyo
Evo mene... Sem danes preskočila kofetkanje s kolegicami in sem tako veliiiko prej doma. Pri hiški vse poteka tipi topi, vsaj nekaj.... Moje počutje je dnevu primerno - se pravi odlično. Vidim da ste danes kar pridne z javljanjem in poročanjem. Lepo, pa še nobena ni pobegnila v porodnišnico! user posted image

Pikica, upam da je z vašo malo princesko vse ok in da je tvoj strah bolj velik kot pa utemeljen... Sicer pa je dobro, da vsakič tako natančno pogleda malo pikico (ki sploh ni več mala...), saj se potem lahko stvari bistveno hitreje razrešijo, če je to potrebno. Pa še novica te ne strese kot strela z jasnega, kar pa je tudi fino. Skratka, itak bo vse v najlepšem redu!

Zolika - lepo, da je tvoj sinko tako priden in predvsem, da je velik jedec in lepo napreduje. Očitno je zaenkrat pravo zlato dete, če ti dopušča tudi to, da se nam javljaš...

Aja, punce, kako se bomo domenile - a bodo mamice iz začetka meseca kar pri nas čvekale o svojih sončkih, dokler ne bomo vse rodile in se potem skupaj prestavimo na dojenčka ali bomo nekaj časa čvekale ločeno? No, jaz bom izgleda v naslednjih tednih itak imela toliko drugega dela, da ne vem, koliko mi bo sploh uspelo čvekat, ampak nima veze... Dejmo se zmenit!
Pa če katera zna pomanjšat tele slikice na seznamu, naj prosim to stori, ker sicer bo seznam toooooliko predolg, da se ga nobeni ne bo dalo niti prebirat. Potem bi blo verjetno bolje, da jih damo kar stran... Sicer pa še vedno upam, da se bo katera druga javila za seznam - pikica, lepo, da spremljaš naše preglede in skrbiš za ažuren seznamček...

No, zdaj grem pa malo likat, nimam več pametnih izgovorov, zakaj posedam pred računalnikom.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.3.2008 12:12:39   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image (ŽE RODILA)

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

22  :  27

user posted image
                          2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image - zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image  - Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

24.03.2008---->>>> 

user posted image - Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image  - Barby78: user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image  - Sasy20: user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

2  : 5

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?