tasyo
|
Dobro jutro! Najprej vam bom postregla z eno omamno dišečo kavico... Upam da ste vse ok in da ni še katera pobegnila v porodnišnico - punce, zdaj je na vrsti lepa posadka, pa vidite, da še nima časa rodit, tako da lepo v vrsto! Jaz sem odlično spala.. Šele ob pol šestih sem šla na wc in če me ne bi mož vrgel iz postelje, bi verjetno še vedno spala. Ja, zdaj, ko je nosečnosti skoraj konec, pa čedalje bolje spim, pa boli me tudi vse nekoliko manj, pa tudi jaz imam toliko dela, da sploh nimam časa razmišljat o kakšnem porodu. Sicer pa imava midve še kar nekaj časa... Včeraj najprej sploh nisem mogla dojet, da se tudi pri nas izgleda počasi začenja, se mi zdi še čisto prehitro. No, saj vem, da je april pred vrati, samo... Me je mož videl, da sem čist paf, pa je reku, da tudi njega malo stiska, pa da naj počakam še 14 dni. Ketrin, upam da si se imela v Opatiji skrajno lepo! Javi se, da si še v enem kosu... Tudi vse, ki imate danes preglede in CTG-je, dobro opravite. Jaz letim do hišice, ker imamo majstre, pa še neki moram zrihtat v mestu, pa na en hiter čvekec bom verjetno skočila in v službo, potem pa popoldne malo lenarjenja... So me prazniki čist zmatrali. Likala bom pa jutri, saj me bo počakalo. Hmmm, sam jutri mam pa še več dela - no, se bom že nekak organizirala... Sem si pa pripravila kosila za danes in jutri, tako da mi vsaj kuhat ni treba, že to je veliko. K&M - upam da se najde kakšna, ki ve, kako pripopat kakšno slikico in bo naredila naš seznamček primerno cukrast... Zdaj pa letim na zajtrk - palačinke!!!!!
|