tasyo
|
Evo, sem že doma - ker je en čvekec ob kavici odpadel... Skratka - CTG reaktiven, čeprav smo morali našo punčko kar malo pobezati, da se je zbudila. Je bila celo dopoldne živahna, ko so me priklopili, pa je zaspala. Po moje ji je prav pasalo, da sem malo dvignila noge v luft. Naredila mi je tudi UZ - težki smo cca 2600g, še vedno z glavico navzdol. O popadkih pa ne duha ne sluha, tako da je naša žabica pridna in čaka na lepše vreme, pa na mojo privolitev... Naslednji pregled in CTG imam 2.4. - a se ve zavedate, da je drug teden že april??? Moram nujno ta vikend posadit sadno drevje in pampaško travo, da me res kaj ne preseneti. Katka - tvoja dva škratka sta takooo luštna! Prava korenjakca, čeprav bolj micena... Lepa posadka, geslo prosim, da vidim vaše sobice. Sem prepričana, da so prav kreativno opremljene! No, fino, da ste tudi druge tako fajn opravile na pregledih. Roberta - Vse najboljše!!!! Darilo pa naj bo še kakšen teden zavito, a prav? NiLe, kam pa se tebi mudi? Sej vem, da je tretji, ampak a se niste punce zmenile, da greste ti, Ketrin in Srečka skupaj? Kolikor vem, se ostalima dvema še nič ne da v P... Joj, če ne bi imela toooliko posla, bi se vam tudi sama jutri pridružila, tako pa ne bo šlo. Poročajte, če se splača it kej pogledat. Jaz imam še čas. Sinska, pri nas je že tudi toliko robe, da je polno škatel na omarah, pa pod posteljico in posteljo, nekaj v posteljici... No, sej ko bo enkrat razpakirano in v uporabi po celi hiši, se bo kar nekam izgubilo, kajne? Nič, zdaj grem pa jest. Sem si kar pizzo naročila, ker mojega možeka še nekaj časa ne bo, samo zame pa se mi ne da packat. Grem raje dat malo noge v luft... Uživajte v preostanku dneva!!!!
|