|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
26.3.2008 7:30:08   
Ketrin
Dobro jutro!
Evo, enkrat za spremembo jaz postrežem s vročo in dišečo user posted image !

Danes sem zgodnja.... sem se že ob 5.30 zbudila čist fit in ready to go....user posted image user posted image Tko da sem že malo pospravila, odpremila možeka v službo, skupaj pa sva pozajtrkovala in pokofetkala.... Se mi zdele zdi, da je že pol dneva mimo... Pa je tak super občutek, ko vem da se je dan šele začel...Pa še tako lepo sonček sije notri v stanovanjeuser posted image

Tasyo, sem včeraj pozabila: sem vesela, da hišica napreduje. Bravo le tako naprej.

Roberta lepo praznuj danes...Pa še enkrat hvala za včeraj in vse naj naj.

Drugače pa, punce moje....hokej se je končno končal...user posted image Kakorkoli že! Ampak sem vesela, da ni več otroškega tekanja od Petrola do Petrola, pa od Tivolija do Salzbruga...Tko da gremo zdaj pa res lahko rodit....user posted image

Nič, jaz počasi odhajam novim dogodivščinam naproti.... Zdajle nesem papirje na CSD za user posted image , potem pa grem v nabavo v Lidla, nato mal v službo, potem k frizerju (končnouser posted image ). Potem pa obiščem še kolegico, ki je pred 10 dnevi rodila punčko user posted image Potem pa kosilo in telovadba.... Če ne prej se pišemo zvečer ali jutri....

Lep sončen dan drage moje....user posted image

P.S. Če pa bi se katera nosečkica rada pridružila še nekaj nosečkam jutri na ogledu Supernove in kofetku (smo se dogovarjale za 11 uro) je seveda več kot dobrodošla..... Kaj ne punce s čveka?!user posted image

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.3.2008 8:01:04   
Jo@n
Jutro,
hvala za kofetek.

Zadnjih nekaj dni tako dobro spim (sicer s presledki za WC), a vseeno zelo dobro in zjutraj se zbudim spočito in naspano... A to kaj pomeni?

Roberta, vse najboljše!user posted image user posted image   Vidim, da z mojim user posted image  praznujeta na isti dan...

Včeraj sem kar malo zabluzila po Lj (škoda, da sem spregledala, da ste se čvekice dobile, se vam bi z veseljem pridružila). Odpravila sem se po (upam) zadnjih nakupih in sem sedaj ponosna lastnica dveh modrčkov za dojenje user posted image . Med Triumphovim in Mullerjevim nazadnje (razen cene) nisem ugotovila druge bistvene razlike, tako da bo morebitno nadaljevane nakupa kar v Mullerju...

Zdaj grem pa kofetek spit, da se mi ne ohladi preveč.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.3.2008 8:08:34   
sinskaT
Dobro jutro čvekice, hvala za kavico Ketrin!

Ponoči se je naš ful neki premetaval in sem nekak ugotovila, da je neki lego menjal - upam, da je še vedno na glavi user posted image Nevem, sem se že tako navadila, da se upre na desno stran pa nogice na desno tišči zdej je pa čist drugač, bom vidli kaj bo rekla G v petek - eh važno,d a razgraja notri, da je ok, pa naj bo obrnjen kok hoče. Tko al drugač bo treba ven priti user posted image .

No, fino, da sem vas mal sprovocirala s sobicami - kar pokazat nadarjenost, da vidmo kako boste pričakali vaše user posted image ..

Pikica - srčno upam, da se bo dobro izteklo, kot so že pred mano lepo povedale druge aprilčice - vse držimo pesti za vaju!

Katka in Zolika - ful vaju je lepo brat, super da se oglašata in da vam gre fino. Kar tako naprej, kmalu bomo vse klepetale o user posted image .

Srčekgirl - user posted image za voziček in da ti gre dobro, pa nič prej v P hodit, sej sva se v začetku zmenile, da se vidiva tam s štručkami v naročju...

Krista - pogodba se pripravlja user posted image , je bil pa moj že tok priden, da je premaknil plin v kuhinji in pripravil za kamin, da se bomo že jeseni začel gret ob njem user posted image Bravo lubi!

Roberta vse najboljše! user posted image user posted image še od mene.

A dons pa spet šoping in kofetek user posted image , morda še res pridem - kam pa točno?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.3.2008 8:20:38   
pikica030407
26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- aprilska34 - GP
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- trnuljčica - GP v bolnici
- simvir - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG - resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ
- Srčekgirll - GP

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP

Tako seseznam je popravljen upam, da nisem katere pozabila, sedaj sem vaše klepete samo preletela se jih bom kasneje posvetila.

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.3.2008 8:26:04   
pikica030407
Dobro jutro, hvala za kavico. Si jo grem sedaj skuhat in jo v miru spit.

Roberta - vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še javim malo  kasneje.

Papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.3.2008 9:03:21   
SpeliG
Ketrin, hvala za kavico..

Končno lepo jutro, hvalabogu, je bilo že prav moreče tisto vreme.

Zolika, Katka, lepo se cartajte, kmalu se bomo tudi me, pa bomo lahko skupaj debatirale o naših izkušnjah.

Pikica in Tasyo, user posted image  za seznamčke!

Roberta, vse najboljše, upam da si dobila lepa user posted image , najlepše te še čaka prav kmalu.

Sej nevem kaj sem še hotla napisat, spomin imam res grozen. Izgubljam stvari, ker nevem kje sem jih odložila in tako že dva tedna iščem paket novih tetra plenic, ki sem jih kupila in sam bog ve, kje odložila. Ker so očitno na nekem nesmiselnem kraju (naj preiščem zmrzovalnik...?), jih ne najdem in sem že kupila nove. Ah, bo že bolje, ne? Uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.3.2008 11:23:26   
Tanja555
Pozdravljene souser posted image !

Poročilo z včerajšnjega pregleda: user posted image  ima 3177g +-10%, glavica je že čisto dol v medenici, vendar se mi trebuh še ni spustil (spustil naj bi se ta teden), posteljica je že kalcinirana, tako da bom (upam) kmalu dobila popadke in rodilauser posted image . Na mojo prošnjo mi je naredila še CTGuser posted image  in je srček super reaktiven, meni pa je kazal samo en krč (malenkost čez 60), drugač pa vse malo bolj reaktivno, ampak to še niso popadki.

Drugače pa sem ponoči full slabo spalauser posted image in zato zjutraj zadremala do 9.30! user posted image  me je zvečer brcal, kot da je na nogometni tekmiuser posted image .
Včeraj sem od mojega user posted image  dobila full lepo orhidejico za moj 1. še ne čisto pravi materinski danuser posted image user posted image user posted image .

Pikica držim pesti, da bo vse OK!!!!!!! Ne vem kje sem že slišala, da so to neke vodne ciste in kar pogoste in da same od sebe izginejo!
Roberta, VSE NAJBOLJŠE!
Trnuljčica, user posted image user posted image user posted image  za sobico, res je lepa!!!

Aja, pa še nekaj... a ima katera probleme z mrtvinčenjem rok? Jaz sem se ponoči zbujala s čist mravljinčasto desno roko (pa nisem spala na njej), pa že kake 2 dni imam čist otrdelo in bolečo! Sem včeraj pozabila vprašat ginek. kaj bi to lahko bilo, zdaj se tolažim s tem, da mi user posted image  pritiska na kak živec v hrbteniciuser posted image .

Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.3.2008 12:31:21   
sky77
Ojla

No pri nas je pa dopoldne minilo v predihavanju popadkov (itak totalno nerednih). Ampak namesto da bi me to spodbodlo da pripravim torbo za v P do konca (da spakiram še kaj drugega kot hrano  user posted image ) se jaz parkiram na kavč in prebiram časopise. Me je vmes moj klical, če bi šla na drug konec LJ po nek material, jaz pa njemu nazaj da ne morem in ne grem ker imam ravno popadke. Potem pa panika, pa vprašanja če bo treba že peljat v P. Ampak mi se ne damo. 1. april je šele drug teden  user posted image   Imam ta teden še ful enih obveznosti, tako da prej res ne morem it rodit. Kot da je to odvisno od mene user posted image user posted image user posted image   Sem pa ravno analizirala moj rezultat včerajšnjega ctg-ja. Vrednosti so bile v razponu od 30 do 100 in popadki nekje v povpreču na 6 do 7 minut razmaha. Zdaj vem zakaj so me čudno gledale ko sem rekla da jih ne čutim.

Aja pa še naslednji ctg (za seznamček) - 31.03.

Glede jutri in supernove - če ne bo novih popadkov se vam pridružim, drugače pa dobite sporočilo iz P user posted image  Pa hvala ker ste se včeraj spomnile name. Taki čveki pašejo

Roberta še od mene vse najboljše. Najlepše darilo te pa tako ali tako čaka v kratkem

Punce dajte mi povedat, kako vam uspe da podnevi spite. Ker meni ne rata. Sem se celo uro prekladala po postelji in imela zaprte oči v upanju da zaspim pa nič. Tako zdaj perem že drugi stroj perila. Bom vsaj koristna če že spat ne morem.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.3.2008 12:31:30   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Srčekgirll - user posted image za voziček in da ti gre dobro, pa nič prej v P hodit, sej sva se v začetku zmenile, da se vidiva tam s štručkami v naročju...

Srčekgirll:

Ja seveda, itak da nism pozabla. So mi pa takrat na UZ 3D rekli, da se lahko zgodi,da bouser posted image tud čez rok se rodil kot pa prej. Bomo vidl kdaj si bo naš korenjak zaželel vn prit.user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.3.2008 12:32:12 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.3.2008 13:10:52   
sinskaT
Uf nosečniška frfravost user posted image : še dobro, da nisem v Supernovo letela, šele zdej mi je kapnil, da se menite za jutri!  user posted image user posted image

Srčekgirll: Tudi jaz še nima filinga, da bi se našemu kam mudilo, no mogoče, če dalj časa hodim že malo čutim pritisk spodaj...vseeno upam, da bo vsaj ena aprilčica v P istočasno kot jaz, no pa se pustimo presenetit.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.3.2008 13:18:03   
lepa posadka
Se vam javim na hitro...sem hotela it počivat z našima otrokoma...pa ta veliki že sedi ob meni in prosi, da bi brala Asterixa... to bo počitek, hehehe :-)

Zdravstveno stanje pri nas boljše. Vreme super. Pregled je bil fajni...dete živahno. Naslednji CTG v ponedeljek 31.3.

Roberta vse najboljše... :-)
Supernova...malo ste mi skomin naredile... pa se bom zagotovo doma zamotila, hihi.

Super se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.3.2008 13:18:28   
JABOLKO3
Živijo!

Danes imam en tak dan brez posebnih obveznosti, pa se mi nič ne da, prav lenobna sem in že vse dopoldne kar nekaj dremam, najprej sem na fotelju kar zaspala med branjem časopisa, potem sem se prestavila v posteljo in odspala kakšno urico, prejle pa sem skoraj zaspala za računalnikom med prebiranjem službene pošte - pa niti ni bila tako nezanimiva. Je pa res, da že nekaj tednov ponoči ne spim in se je zgleda nabralo. Saj nič hudega, tako ali tako bi danes malo bolj zabušavala. Edino za v porodnišnico sem mislila malo spakirat, ker mi je G včeraj še enkrat zabičala, da če mi odteče plodovnica, da se moram zaradi otrokove lege v trenutku uležt in z rešilcem v P - najbrž ne bi bilo fajn, da bi potem še po hiši laufala pa iskala stvari. No, do sedaj še nisem nič pripravila, sicer pa dneva še ni konec. Grem sedaj v trgovino in po sina v šolo, pa upam, da se bom kaj k sebi spravila.

A veste, da sem tudi jaz mislila jutri malo Supernovo pogledat - pa sploh nisem vedela, da ste se dogovorile. Bom še videla, če me ne bo spet taka lenoba napadla, kot danes, bom pa mogoče res prišla - vas bom že našla.

Trnuljčica - midve sva pa res hecni, najprej naštimava ful podobni sobici za najina malčka, potem se pa še onadva postavita v podobno lego. Fora. Sicer pa - zelo lepa sobica.

Lepa posadka - prosim za geslo, da pofirbcam še pri tebi.

Včeraj so me pa fantje lepo pocrkljali za materinski dan - ta mala dva z darilci iz šole in vrtca, potem se je pa še ati pojavil s šopkom in torto. Pridni.

Joj, sedaj že tu zraven zeham, pa sploh se ne spomnim, kaj sem še hotela komentirat - v glavnem, imejte se lepo, uživajte, če bo pa katera krenila v Rim, pa vse dobro. 

Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.3.2008 13:33:31   
sinskaT
Lepa posadka - ful lepo ste zrihtal sobice (pa luškana sončka imate)! Baby kotiček je pa kar našemu podoben z vsemi tistimi ovčkami...še posteljica je podobna, pa pod njo spravljena lupinica oz. ležalnik  user posted image Kok se hitro nabere kramarija, za otročka pa sploh...midva že kar gor na omare dajeva, pa pod posteljo in tko, treba se je znajdet user posted image . No saj bomo kmal bolj komot.

Jabolko - upam, da se jutri srečamo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.3.2008 13:55:40   
pikica030407
27.03.

- aprilska34 - GP
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- simvir - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
-
SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP
- Sky77 - ctg

- Lepa posadka -CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ
- Srčekgirll - GP

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.3.2008 14:17:36   
katka28
Ekola pa mi je uspelo slikice sonckov so v galeriji user posted image . Zdaj pa sibam stiskat mleko, in hranjenje ( uff dela na kvadrat user posted image )

pa pa

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.3.2008 14:24:24   
sinskaT
Katka user posted image , sta pa fantička res pridna, če ti dovolita klepetanje z nami, pa še tok si pridna,da si fotke šla limat.
Res sta cortkana user posted image user posted image , pa ful mata lep ten kože (predvidevam, da po mamici user posted image ). Kljub temu, da sta še mickena, se vidi, da bosta zrastla v prava korenjaka - joj bo to še veselja z dvema navihancema iste starosti, hkrati bo pa fino, ker se bosta lahko skupaj igrala, ravsala..oh lepo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.3.2008 14:31:50   
pikica030407
Katka sem pogledala slikice, joj kako sta  lušna in drobcena. Bosta pa prava fotomodela user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodite
papa

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.3.2008 14:33:14   
NiLe
Katka, kako sta luštna tvoja fantiča ... kljub temu, da sta tako drobcena, tako zvedavo zreta v svet. Kapo dol, da vse sfolgaš ... črpanje mleka in potem še skrb za dva user posted image user posted image user posted image , pa še pridno se javljaš. Pridna!

Moje poročilo z današnjega pregleda: po 3 urnem bivanju user posted image v Leonišču so mi vzeli vodo - ta je OK, ko sem končno prišla na vrsto, me je G vaginalno pregledal - odprta sem že 3 cm, MV je že čisto zrel ... CTGja nisem imela in to je to. Prav zavidam vsem tistim, ki imate konkretne preglede z UZ ali CTGjem ... in veste za mere, poslušate srček ... Naslednji pregled imam 2.4. in po vsej verjetnosti se bom za drug konec tedna kar zmenila, da grem rodit, če se seveda ne začne prej kaj dogajati user posted image user posted image user posted image

Torej, se jutri čvekice dobimo v SUPERNOVI na Rudniku. Fino ... spet en izgovor več, da mi ni treba doma nič delat user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.3.2008 15:30:55   
lepa posadka
Katka - pridružujem se čestitkam. Fantiča zreta, kot že prava otroka. Res si pridna...fantiča pa očitno tudi :-)))))

Nile...tale tvoj pregled je bil pa resen...mene nikoli ginekološko ne pogledajo. danes sem imela pregled pri enem drugem G in sem se bala, da me bo kaj ginekološko pregledoval in po možnosti kaj sprožil...pa smo samo izpis s CTG-ja prečekirali in to je bilo to. V ponedeljek imam ponovni pregled...takrat pa...naj bo kar bo...

Hitim skuhat nekaj za moje izbirčneže...pa v hladilniku imam polno skledo odličnega ričeta... jej, jej... Ko so takole bolni, jim skuham kaj po željah, da le pridejo spet nazaj k sebi... Ni kaj, vsak ima svoje šibke točke...pri meni je to definitivno hranjenje otrok!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.3.2008 16:12:13   
katka28
Mah , če verjamete ali ne sploh ni tako tezko. Otroci, ki so nedonoseni so zelo lepo nauceni ker jih ze na intenzivni naucijo discipline. Jemo na 3 ure potem si mami mleko spumpa, vcasih jima namesto posladka dan dojko user posted image ( se hitro utrudita ), drugace pa spita in jeta in spita..... Jokata le ko sta lacna, malo mamo sicer problemcke s krci vendar jih mozato prenasata brez joka ( samo stok ).

Vsem privoscim tako zlate otroke kot sta nasa dva ( upam, da bo trajalo in se ne bosta razvadila doma)....

pa pa

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.3.2008 16:21:49   
trnuljčica
Pozdravljene,
ta teden je mož na dopustu. Očitno ga je zagrabilo gnezdenje user posted image in je poleg sobice preuredil še omare pod pultom v kopalnici. Tako, da imamo sedaj previjalno podlogo na pultu (oranžna z kužkom, ker je kopalnica rumeno oranžna- ena ima identično pa ne vem več katera), spodaj pa pamperske, plenice in vse za nego. Danes pa je obesil še zaveso v otroški sobi. Tako da je sedaj vse pripravljeno. user posted image Razen torbe za v porodnišnico. Se vidi kaj bi moralo biti moje delo, a ne? Ja priznam lenoba me daje.
Še naš user posted image opaža, da sedaj nekdo pride. Vsak dan ga zalotim kako spi na tepihu pred otr. posteljico.user posted image Prav lušten je.
Sicer sem se danes najavila frizerki za v ponedeljek, če me bog ne daj res notri obdržijo v torek, ko imam kontrolo. Po dnevu D bom težje prišla do nje. A ne?

Vsem hvala za lepe besede o sobici.user posted image user posted image

Tanja555  tudi meni se ponoči občasno pojavi mrtvičenje v dlani, brez da zaležim roko. V  nosečnosti lahko pride do ukleščenja živcev v zapestju (karpalni sindrom). Po nosečnosti izveni.
Tudi mene so včeraj presenetili s primulo v enem trgovskem centru, kjer so jih delili za materinski dan. Se mi je fajn zdelo.

Zolika in Katka upam, da bo moj tudi tako priden kot vaši. Katka user posted image user posted image user posted image za slikice. Prav lušno resna sta v spanju. user posted image

Sky ti se pa res ne daš. A čakaš 1. april, da noben ne bo verjel, da si rodila? user posted image

Roberta čestitke za rojstni dan. Najboljše darilo pride z zamudo.user posted image user posted image

Tasyo si me z zgodbo o znancih spomnila, da sem ravno zadnjič  razmišljala kako presenečena bom, če bo punčka. Saj mi skozi vidijo user posted image in sem se navadila na idejo, da bomo imeli fantka. Bosta pa moja mama in tast ponorela od sreče, če bo punčka. Meni je tako vseeno, le prvo sekundo bi bilo zanimivo. Nato pa v vsakem primeru user posted image .

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.3.2008 16:38:20   
tasyo
Evo, sem že doma - ker je en čvekec ob kavici odpadel... Skratka - CTG reaktiven, čeprav smo morali našo punčko kar malo pobezati, da se je zbudila. Je bila celo dopoldne živahna, ko so me priklopili, pa je zaspala. Po moje ji je prav pasalo, da sem malo dvignila noge v luft. Naredila mi je tudi UZ - težki smo cca 2600g, še vedno z glavico navzdol. O popadkih pa ne duha ne sluha, tako da je naša žabica pridna in čaka na lepše vreme, pa na mojo privolitev... Naslednji pregled in CTG imam 2.4. - a se ve zavedate, da je drug teden že april??? Moram nujno ta vikend posadit sadno drevje in pampaško travo, da me res kaj ne preseneti.

Katka - tvoja dva škratka sta takooo luštna! Prava korenjakca, čeprav bolj micena...

Lepa posadka, geslo prosim, da vidim vaše sobice. Sem prepričana, da so prav kreativno opremljene!

No, fino, da ste tudi druge tako fajn opravile na pregledih.

Roberta - Vse najboljše!!!!user posted image  Darilo pa naj bo še kakšen teden zavito, a prav?user posted image

NiLe, kam pa se tebi mudi? Sej vem, da je tretji, ampak a se niste punce zmenile, da greste ti, Ketrin in Srečka skupaj? Kolikor vem, se ostalima dvema še nič ne da v P... Joj, če ne bi imela toooliko posla, bi se vam tudi sama jutri pridružila, tako pa ne bo šlo. Poročajte, če se splača it kej pogledat. Jaz imam še čas.

Sinska, pri nas je že tudi toliko robe, da je polno škatel na omarah, pa pod posteljico in posteljo, nekaj v posteljici... No, sej ko bo enkrat razpakirano in v uporabi po celi hiši, se bo kar nekam izgubilo, kajne?

Nič, zdaj grem pa jest. Sem si kar pizzo naročila, ker mojega možeka še nekaj časa ne bo, samo zame pa se mi ne da packat. Grem raje dat malo noge v luft...
Uživajte v preostanku dneva!!!!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.3.2008 16:57:06   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image !

Jaz imam danes napad gnezdenja v kuhinji, in sem naredila 40 kruhovih cmokovuser posted image . Jih imava oba zelo rada, jaz jih sicer v user posted image  ne smem, bojo pa od aprila dalje prav prišli iz zamrzovalnika za kakšno hitro kosilo, kadar ne bo časa. Pa še zrezke v omaki sem naredila na zalogo (za 4x) in mislim, da bo odlična kombinacija... Saj če bo user posted image  kuhal, bomo jedli le pico in testenine z Uncle bens omakco... Tako bo pa lahko kaj drugega pogrel, pa malo solatke ali rdeče pese, pa bo tudi mamica imela kosilo...user posted image

Me je pa tole skakanje po kuhinji in kasneje pospravljanje stanovanja čisto utrudilo... Se vidi, da nismo več tako v formi, kot smo bile brez bušijev.

Lepo se imejte, grem pripravit še sladico (skutine rezine z jagodami, ki jih lahko jem) in pričakat user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.3.2008 17:27:33   
modrookica
Živjo aprilčice!

Javljam se nekoliko z zamudo. Sporočam pa vam, da se nam je 20.3. ob 0.36 rodil naš Luka. Velik je bil 50cm in težak 3130g. Je pravi lepotec saj ima tako dolge temne laske s svetlejšimi pramenčki in je ful priden.
Porod je bil naravnost sanjski - bila je super ekipa in v dveh urah sem imela svojega sončka v naročju.
Zdaj sva že par dni doma in se veselo crkljamo, jst poskušam nadoknaditi nekaj spanja in počasi prihajam k sebi, čeprav mi še vedno ne paše jesti, ampak nekako bo že. Od včeraj imam malo težav, ker sem dobila vročino in vse mišice me bolijo - kot kakšna viroza (moja patronažna neki sanja o enem mastitisu - ??? ne vem od kje - jst pa mislim, da je to malo od stresa in vsega napora, ki je za mano). Skratka upam, da si kmalu opomorem ter tudi, da naš Luka vzpostavi en ritem, da bomo več spali.

Ena misel za vas: LEPO JE IMETI, LEPO JE DAJATI, NAJLEPŠE PA JE BITI MATI.

Vsem skupaj želim lep večer in tistim, ki vas porod še čaka, čim manj napora in veliko veselja.

Pozdravček od naše družinice

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.3.2008 17:37:23   
Jo@n
Modrookica, čestitke za fantiča. Je pravi korenjak.

Uživajte in razvajajte se!

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?