|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
21.3.2008 10:12:08   
Ketrin
Aja, Violica naslednji pregled imam 27.3...... na taščin RD!user posted image

Hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.3.2008 10:21:01   
NaTaŠa*
21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP
- trnuljčica - GP v bolnici

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.3.2008 10:24:22   
Jo@n
Jutro!

A imate tudi ostale težave zvečer, kako zaspati??? Jaz se po 2-3 ure premetavam po postelji in iščem ugoden položaj. Še dobro, da potem zjutraj noter prinesem user posted image . Včeraj sem prav namenoma do poznega zijala TV in zdržala do konca Urgence, BTW, glede na vsebino (nosečnost in CR) tudi če bi jo izpustila....

Da grem ponoči milijonkrat na WC, pa itak ni nič novega...

Zadnje dni opažam kako imam občasno postrani trebuh (halo, a imam malo faznega zaostanka...) in na eni strani je mehak, na drugi pa čisto trd. Zelo zanimivo, ker potem z user posted image  ugotavljava, kje ima naš user posted image kaj... Ampak res se mi zdi, da pred tednom še ni bilo (toliko) očitno. Me prav zanima, če se bo v zadnjih dneh pred P videlo premikanje rokic, komolca... saj številne  user posted image  opisujejo to gibanje, ki je vidno navzven.

Oprala in zlikala sem vse, čaka me še malo "pospravljanja" po otroški in pakiranje torbe za v P. Moram še eno pripravno torbo najti, saj se z malo potovalko res ne bi rada naslikala na vratih P. Čeprav so verjetno že vsega navajeni.user posted image

Še kosilo za danes, ko je post... fižolova juhica in pečena prosena kaša s slivami. Njami...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.3.2008 10:33:01   
bela vrtnica
Halo!

No ta noč je bila ponovno neprespana. Ne vem, ampak ta zadnji mesec je pa res naporen. Ko ležim me tako boli v desni nogi (mi zgleda pritiska na živc tako da komaj ležim).

Včeraj sem bila na akupunkturi in mi je dr. Ocvirkova povedala, da se tamala še ni obrnila z glavico navzdol. Dala mi je neko palčko (podobna cigareti), ki se prižge in si potem ogrevaš mezinčke na nogi (to bi naj pomagalo obrniti otroka na glavo, vendar sem sedaj malo že pozna, ker sem že v 36. tednu. To bi naj delal tam v 30. oz do 33.tednu) No vendar sem se vseeno odločila in to poskusila. Zato pa je tamala bila ponoči tako živahna, da sploh nisem mogla spati. Danes bom še ponovila in bomo videli ali bodo kakšni rezultati ali ne. Če ne me čaka ZO, v skrajnem primeru pa CR.

Sandrin a je tvojo svakinjo kaj bolel ZO. Sem slišala, da ni prijeten.

Težave s hemeroidi so še vedno prisotne. Po vrh pa še ta luna negativno vpliva na spanje.

Dekleta enkrat sem že spraševala vendar mi nobena ni odgovorila. Ali ste dobile posebej odločbo od CSD za porodniški dopust in posebej odločbo za dopust za nego in varstvo otroka? In ali ste dobile istočasno? Kajti jaz sem dobila odločbo za porodniško in za paket, nisem pa še dobila za nego in varstvo otroka. Prosim, če mi lahko poveste. Lahko da ste že govorile o tem ampak sem pozabila.

Želim vam čim boljše počutje in lepe praznike.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.3.2008 10:48:00   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Dekleta enkrat sem že spraševala vendar mi nobena ni odgovorila. Ali ste dobile posebej odločbo od CSD za porodniški dopust in posebej odločbo za dopust za nego in varstvo otroka? In ali ste dobile istočasno? Kajti jaz sem dobila odločbo za porodniško in za paket, nisem pa še dobila za nego in varstvo otroka. Prosim, če mi lahko poveste. Lahko da ste že govorile o tem ampak sem pozabila.

Meni je na CSD rekla, da vlogo za dopust za NVO oddam, preden mi izteče porodniška (v 7. mesecu), tako da tvoje verjetno niso obravnavali, če si oddala vse skupaj in ti jo bojo šele naknadno. Tako kot oddaš vlogo za očetovski dopust po rojstvu otroka in pred koriščenjem OD.

Pomiri se, dovolj imaš še časa, jaz sem do sedaj dobila samo odločbo za paket/dinarčke in za porodniško. Ki jo začnem koristit v torek user posted image .

Aja, danes sem pa zadnji dan na dopustu v letošnjem letu... Madonca, bo treba malo proslavit user posted image  in nič delat....

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.3.2008 10:54:32   
pikica030407
Oj punce!

Sam da javim, da se mi je GP spremeil iz 27.3. na 25.3.

Lepo bodite

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.3.2008 10:59:10   
Ketrin
Jaz sem v ponedeljek začela s porodniški in sem včeraj dobila papirje od CSDja. In to odločbo za paket in odločbo za tri mesece. Potem pa dobiš novo odločbo. O tem smo že govorile zato Sandrin nič ne skrbi, vse je ok, novo odločbo za nego otroka boš dobila pravočasno.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.3.2008 11:08:11   
sasy20
Dan!

Spanje....user posted image  kaj je že to....spet sem prebedela skoraj celo noč. Nikakor nisem našla položaja ko pa sem se nekako naštimala pa mi je začel trebuh otrdevat. Samo kot sem predvidevala so bili lažni popadki...
Hvala za kavico user posted image

Majček 28 vse najboljše user posted image  pa čeprav z zamudo.
Ketrin uživaj na morčku user posted image  

JAbolko in ostale ki imate sedaj napad na pospravljanje user posted image  jaz sem čisto brez volje...res je da je to mene držalo prejšnji teden in da sem že vse generalno pospravila...ampak vas res občudujem.user posted image   pridne ste.

Bela vrtnica upam da se metoda obnese in da se user posted image  obrne na glavico.

Lepe praznike vam želim in veliko pirhov.
Če pa se slučajno zgodi da bo katera odšla v P pa ji želim čim lažji porod.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.3.2008 11:12:07   
JABOLKO3
Bela vrtnica - ni pomembno, kdaj si oddala vlogo za dopust za nego in varstvo otroka, odločbo boš dobila potem, ko boš po porodu na CSD dostavila (oz. otrokov oče) potrdilo o rojstvu otroka (rojstni list?) - se lahko ureja skupaj z očetovskim dopustom. Zaenkrat smo vse dobile le odločbe za porodniški dopust in za paket/denar.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.3.2008 11:19:18   
Isabellabina
Zdravo punce!

Najprej --Ketrin uživaj na morju
Majček 28--user posted image vse jaj ,naj naj se ti izpolni vse kar si sama najbolj želiš!

Csd odločba
--jaz sem se enako spraševala kdaj bom dobila pa še odločbo za nego in varstvo in sem šla v Domžale--moja socialna,in mi je rekla ,da ko se otrok rodi prinese oče v roku treh dni potrdilo da je otrok rojen in potem oni naprej urgirajo aja pa takrat napiše kako je otroku ime in kdaj bo oče koristil dopust,v list kjer smo pustile prazno!Tako je pri nas ,se pa spomnim da smo pri zadnjem otročku issto naredil ,sam sem pozabila!

Jabolko3--
sej ni problem se lahko srečava kadar bova želeli saj res nisva veliko narazen se pa veliko tam mimo vozim saj možek dela nedaleč stran in ga malo kontroliramuser posted image user posted image user posted image

Aja moja potička se že peče user posted image in že tako lepo diši ,zdej me pa čaka tisto najlepše opravilo---pospravljanje kar sem umazalauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.3.2008 11:24:07   
barby78
Ojla babike!

Evo mene s Ctg-ja.Ja zdaj pa mislim,da gre zares!!!

Na ctg-ju mi je kazalo popadke,nato me je ena G še pregledala in ugotovila,da sem 2 cm odprta.Potem mi je s prsti še malce odluščila plodove ovoje,da pospeši popadke.Glavica je pa tudi že baje fiksirana (po moje to pomeni,da je že v nizkem štartu),aja pa mehur je tik pred razpokom.v glavnem je že vse perajt.naročila me je v ponedeljek na kontrolo,ampak je rekla,da bom verjetno že danes nazaj prišla.ali pa jutri.Sedaj imam tudi roza izcedek,za katerega mi je povedala da ga bom imele,zdaj po tem odluščenju.
moram priznat,da me kr mal panika grabi.

No,sedaj bom pa čakala,da se kaj začne.

Aja,Majček,vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Pa dobrodošla nova aprilčica  barbi user posted image user posted image user posted image

Sem danes bila na Ctg-ju tud z eno aprilčico,ki ima na isti dan PDP,kot jaz.Če je to katera od naših,naj mi javi user posted image

Uživajte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.3.2008 11:31:46   
Isabellabina
Barby 78--pa nam res misliš pobegnitiuser posted image ,no če je pa tako resno ti pa želim ,da bi bil porod čimmanj boleč in pa hiter,ter enga zdravga in glasnegauser posted image ,ter seveda tebi hitro okrevanje!user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.3.2008 11:37:25   
Tanja555
Barby78, VSO SREČO ti želim, da bi porod lepo potekal in da bi čimprej pestovala svojega user posted image !!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.3.2008 11:39:46   
Jo@n
Barby 78, srečno!!! user posted image
Pa sporoči nam, ko bo kaj novega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.3.2008 12:04:57   
tasyo
Bela vrtnica, upam da se detece še odloči in obrne... Držim pesti!
Za odločno so punce že odgovorile, s tem da je meni tista teta na CSD rekla, da je dovolj, da očka po porodu samo pokliče, kdaj bo začel koristit OD, rojstni list pa naj prineseva v prvih treh nesecih po porodu... Da ne komplicirajo nič, ker sva poročena. Ne vem, po moje je povsod malo drugače.

No, moja potička je že pečena, pa ene hlače sem skrajšala, pa omaro pospravila do konca, prebelila hodnik in strop v kopalnici (ki pa ga bo treba še vsaj 2x), zdaj moram pa še kuhinjo pospravit, potem pa bo za danes dovolj. Sem se namreč tako udarila v kljuko, da imam čist vijoličast trebuh! Mala se je pa čist umirila, čeprav ji dopovedujem, da ni nič hujšega. Aja, pa majstra sem tudi že priklicala...

Sem pa malenkost spremenila jedilnik za kosilo - namesto bureka bodo štruklji...

Sem zjutraj pozabila - madonca Vijolica, ta  tvoja prijateljica je pa rodila korenjaka, kaj bi šele bilo, če bi čakal do roka! 60 cm... A sta oba starša velika? Ker se jaz zanašam na to, da bo najina punčka bolj drobna in majhna, ker sva oba med manjšimi...

Sasy, upam da težavice čimprej izzvenijo...

Joj, mene tudi krči matrajo, če ne vzamem Magnesola in kalcija. PA vem, da naj po 35. tednu tega več ne bi jemale..

No, grem še kuhinjo pospravit.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.3.2008 12:06:52   
tasyo
Barby, srečno!!!!user posted image user posted image user posted image  Naj bo porod čim manj boleč in hiter... Sporoči, ko boš cartala!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.3.2008 12:13:12   
aprilska34
Zdravo, punce,

Nekaj časa se nisem javila, ker imam doma delo (menjava oken, barvanje, pospravljenje...). Samo toliko sem skočila na forum in preletela sporočila, da sem se prepričala, da ste še vse tukaj. Tudi mene je malo dajala polna luna, zdelo se mi je, da imam celo noč trdi trebuh, pa na wc sem hodila kot nora, drugače pa je kot kaže vse ok.
Sem imela danes tudi CTG, tako da je vse zaenkrat tako kot mora biti... sem pa opazila, da se je precej otrok rodilo v teh dnevih...

Nisem še vseh sporočil natančno  prebrala, vidim pa da je nekaj novih . LEP POZDRAV user posted image  vsem novim aprilčicam.

Barby 78- DRŽI SE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še javim zvečer, ko bo malo več časa...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.3.2008 12:25:08   
sasy20
Barby drži se in čim lažji porod.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.3.2008 12:31:05   
NaTaŠa*
Evo luna je začela vplivat na nas user posted image .
Barby želim ti hiter in lahek porod in čimprej javi kako in kaj.

Ja res je korenjak 60cm dolg, ja pa nista starša nevem kako velika sta srednje rasti. Ja njena G ji je rekla če bi čakala prav na rok bi biu tamauček težek blizu 5kg in še malo daljši kot je biu pa zj. Tako da nevem me je tudi kar strah ker nevem kok bo naša velika, upam samo da ne po atiju user posted image . user posted image je biu težak 4500g jaz pa komaj 3040g tako da upam da bo po mamici user posted image .

Vse že tako pridno pečete te potice da mi že prav diši. Ampak mi mamo veliko noč pol šele konc aprila in bo pr nas potička šele takrat. No, sj bom šla kupt kakšen konc potice k se mi jo tako lušta sploh pa po tem k vse pišete da jo pečete alpa da je že pečena.

Punce želim vam lep dan še naprej grem južnat pa se še kaj oglasim.

pa-pa

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 21.3.2008 12:32:35 >

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.3.2008 12:32:07   
NaTaŠa*
21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP
- pikica030407 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.3.2008 13:08:49   
lepa posadka
Hitro se javim...potem pa skočim s ta malo v posteljo...ona že spi, zato hitim.

Torej...potička je pečena in po hiši že lepo diši.
Hiška je pospravljena in vsa okna pomita...moje roke pa izgledajo grozne in noge me bolijo...tako, da tega v tako pozni nosečnosti ne bom več počela, hehehe.

Najprej: Majček - vse najboljše.
Barby....očitno gre zares...lepo opravi, pa zdravega in najlepšega otročka vam
želim...

Dobrodošla nova dolenjka... kaj pa veš, morda se srečava v porodnišnici, ker jaz ponavadi zamujam...čeprav me je včeraj zvečer dajal prvič en tak občutek, da morda tokrat pa ne bom :-))))

Ketrin - super se imej na morju. Tampone le kupi. Jaz sem jih v bazenih vedno uporabljala...pa takoj ven in takoj pod tuš, pa res nima bit kaj narobe.  Sem pa jaz v prejšnji nosečnosti še tri tedne pred rokom šla na morje in je bilo plavanje en tak najlepši užitek...trebuh...sploh ne veš, da ga imaš - sploh, ker sem plavala v morju. Res super. ... pa sem se spomnila še nekaj...pred časom sta vidva prodajala Berlingota...mi sedaj prodajamo našega...kako sta ga vidva? MIdva nisva mešetarja in sploh ne veva ali naj ga kar kam peljeva, ali naj dava oglas... Kakšen nasvet?

Še komentar glede popadkov: jaz sem šele pri tretjem porodu vedela, ko so se mi začeli popadki, da je to to... Je pa vedno bilo prisotno neko tiščanje dol...in več časa sem presedela na wc-ju...pa težko sem dihala, hehe... No, jaz ne vem za nobeno, da bi prišla v porodnišnico prepozno - sploh prvič :-)))) Držite se...pa praznike raje še doma počakajte. Midva sva se ravno včeraj zvečer menila, da bi bil naslednji ponedeljek idealni dan...ali pa sreda... No, kako sem pametna :-))))

Tasyo...ne pretiravaj z delom...na trebušček le pazi!!! Saj jaz sem tudi štorasta in, ko sem pekla potico, sem imela ves čas spredaj vse umazano...pa eno jajčko sem zvrnila na tla... Včasih mi gre na smeh, včasih pa zakolnem... No, ampak udarci so pa le resna zadeva...le čuvaj se.

Nile...ja, avto je za nas kar podvig, ker res nisva tipa, ki bi znala to menjavat. Upam,d a je bil dober nakup...ga dobiva šele prihodnji teden...tudi zato ne morem it še prej rodit :-))))

No, sem rekla, da hitim počivat...zdaj pa res.

Še to: sirenetta - sem dobila ZS in ti tudi odgovorila. Javim takoj, ko govorim s prijateljico.

Če se ne javim več: lepo praznujte!!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.3.2008 13:09:00   
zokica
No, da se še jaz javim. v sredo sem imela pregled, vse je ok, najin mišek tehta 2448g , na glavico je pa obrnjen že od januarja.
Naslednji pregled imam 1.4. v torek, takrat tudi dobim napotnico za ctg.
Jaz še zanekrat nimam nobenih problemov s popadki, itd. tako da upam, da bo mišek prikukal na svet na rok ali pa blizu roka.
Ostale pa se držite in če bo katera rodila, vam želim čim lažji porod in veliko sreče, ko boste dobile malčke v svoj objem.

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.3.2008 13:29:24   
simvir
Poročilo s pregleda: Voda ok, CTG najlepši do sedaj, tako da se je stanje očitno čisto umirilouser posted image . Mi je pa sestra takoj ko me je zagledala rekla (sem v sredo predno sem šla v P, klicala k svojem G in govorila z njo): Ja gospa V, a vi pa še kar nočete v P? Pa sem ji rekla, sej sem šla, pa so me nazaj poslaliuser posted image user posted image user posted image . Tako, da sem zdaj rekla, da še ne nameravam rodituser posted image .
G me pa spodaj ni danes nič pregledal, ker sem bila tako v sredo že pregledana.

Naslednji pregled c CTG-jem 28.3.

Barby če gre zares potem ti tudi jaz želim vso srečo in naj porod čimhitreje mine. Pa sporoči kaj, da bomo vedele kako je s tabo.

Ketrin super za uspešen včerajšnji dan, maximalno uživajta na dopustu. PA še to, a veš da ima moja tašča tudi 27.3. roj. dan. Morda pa dobita vnučka za darilouser posted image .

Moram povedat, da sem bila sedaj že zelo pridna, smo z mami in tamalim pobarvali že 40 pirhov, no čebulne moram samo še iz vode pobrat. Potice pa letos ne bom sama pekla, jo imam še nekaj v skrinji, pa tudi mami je rekla da mi jo bo dala en kos. Imamo "žegen" že takoj jutri zjutraj, tako da moramo vse že v petek pripravit.

Če se ne oglasim več, vam želim veliko prihov, šunke in potice. Zdaj se dobrot res še lahko najemo.

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.3.2008 14:39:32   
Majček28
Dan punce,
ja spet sem v knižnici in spet lahko klepetam z vami user posted image  (sej ne vem, a sem v knjižnici zaradi magisterija ali zarad neta user posted image user posted image user posted image  )

Hvala vsem za čestitke user posted image , bom pa kar ostala Majček28 (mal za kamuflažo!! )

Za mano je pa prav posračkana noč in vidm da nisem edina. Jo@n, se ti pridružujem z 'čudnimi' oblikami trebuha, kar je za sabo potegnil neprespano noč! Na boku lažat je bil cel podvig in po parih minutah čist trd trebuh (no, izmenično ena trda 'bula' na eni in spet na drugi strani user posted image  ). Tamala je tko razgrajala, da sem pričakovala, da bo kar čez popek vem prišlauser posted image  in tko smo se 'zabaval'user posted image  do 5h zjutri. Verjetno bo polna luna kriva- no, če dobr pomislite, če luna lahko premika oceane in morja, zakaj ne bi še te dva deci vode, ki jo mamo v glavi ali pa ta liter v katerem se naši user posted image  kopajo!!!

Nile, ti pošljem sporočilo v torek ko bom končala s pregledom, pa boš vidla kako si s časom. Upam, da imaš od Ketrin številko (jaz je nimam ) al pa če ji boš poslala kakšen post, da se nama pridruži. Pa Sky bom tud sms poslala- več nas bo bolj bo luštno, a ne!?

Barby, srečno in želim ti, da bi vse potekalo BP pa brez bolečin, a prov!?

Odločba: jaz sem danes dobila odločbo o porodniški (papirje sem oddala v začetku marca! ) in na mojem CSD-ju so kar obe skupaj združil! Prvo so opisali vsako posebaj pod svojo številko, nakoncu pa napisali, da se vse skupaj vodi pod eno. Za paketek sem pa dobila odločbo že prejšnji teden. Po mojem vsak CSD mal po svoje nardi, ampak sigur ne bodo nobeno prikrajšal tko, da kar brez panike!

Zdej grem pa še mal po knižnici...po tist po kar sem v bistvu prišla!

Če se slučajno danes več ne javim imejte lepe praznike, velik prihov in dobre potičke user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.3.2008 14:44:20   
NaTaŠa*
21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- sky77 - CTG + UZ
- Majček28 - GP
- pikica030407 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP
- u04111976 - GP
- big mamma - CTG

27.03.

- aprilska34 - GP
- violica_23 - CTG
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP
- simvir - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG
- resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?