lepa posadka
|
Hitro se javim...potem pa skočim s ta malo v posteljo...ona že spi, zato hitim. Torej...potička je pečena in po hiši že lepo diši. Hiška je pospravljena in vsa okna pomita...moje roke pa izgledajo grozne in noge me bolijo...tako, da tega v tako pozni nosečnosti ne bom več počela, hehehe. Najprej: Majček - vse najboljše. Barby....očitno gre zares...lepo opravi, pa zdravega in najlepšega otročka vam želim... Dobrodošla nova dolenjka... kaj pa veš, morda se srečava v porodnišnici, ker jaz ponavadi zamujam...čeprav me je včeraj zvečer dajal prvič en tak občutek, da morda tokrat pa ne bom :-)))) Ketrin - super se imej na morju. Tampone le kupi. Jaz sem jih v bazenih vedno uporabljala...pa takoj ven in takoj pod tuš, pa res nima bit kaj narobe. Sem pa jaz v prejšnji nosečnosti še tri tedne pred rokom šla na morje in je bilo plavanje en tak najlepši užitek...trebuh...sploh ne veš, da ga imaš - sploh, ker sem plavala v morju. Res super. ... pa sem se spomnila še nekaj...pred časom sta vidva prodajala Berlingota...mi sedaj prodajamo našega...kako sta ga vidva? MIdva nisva mešetarja in sploh ne veva ali naj ga kar kam peljeva, ali naj dava oglas... Kakšen nasvet? Še komentar glede popadkov: jaz sem šele pri tretjem porodu vedela, ko so se mi začeli popadki, da je to to... Je pa vedno bilo prisotno neko tiščanje dol...in več časa sem presedela na wc-ju...pa težko sem dihala, hehe... No, jaz ne vem za nobeno, da bi prišla v porodnišnico prepozno - sploh prvič :-)))) Držite se...pa praznike raje še doma počakajte. Midva sva se ravno včeraj zvečer menila, da bi bil naslednji ponedeljek idealni dan...ali pa sreda... No, kako sem pametna :-)))) Tasyo...ne pretiravaj z delom...na trebušček le pazi!!! Saj jaz sem tudi štorasta in, ko sem pekla potico, sem imela ves čas spredaj vse umazano...pa eno jajčko sem zvrnila na tla... Včasih mi gre na smeh, včasih pa zakolnem... No, ampak udarci so pa le resna zadeva...le čuvaj se. Nile...ja, avto je za nas kar podvig, ker res nisva tipa, ki bi znala to menjavat. Upam,d a je bil dober nakup...ga dobiva šele prihodnji teden...tudi zato ne morem it še prej rodit :-)))) No, sem rekla, da hitim počivat...zdaj pa res. Še to: sirenetta - sem dobila ZS in ti tudi odgovorila. Javim takoj, ko govorim s prijateljico. Če se ne javim več: lepo praznujte!!!
|