|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
25.3.2008 12:50:12   
kekec in mojca
Meni se zdi dobro, če mamice čvekajo o svojih dojenčkih kar tukaj... potem vsaj vemo, kaj nas bo čakalo in morebiti že kateri pridejo izkušnje druge mamice prav že v porodnišnici.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
25.3.2008 14:45:58   
simvir
Od nedelje popoldan nisem pogledala na forum, in kaj vidim, da so nas včeraj zjutraj kar tri aprilčice zapustile.

Torej najprej čestitke Barby, Sasy in Violica user posted image user posted image user posted image . Želim vam veliko cartanja s svojimi user posted image , pa seveda da bi bili pridni.  Verjetno je imela res lunca svoj vpliv.

Moram rečt da je mene tudi nekaj matralo iz nedelje na ponedeljek, pa sem potem misli usmerjala drugam (ne vem ali je to pomagalouser posted image ), ker smo imeli ponoči toliko snega napluženega pred dvoriščem(1 m visoko), da me mož sigurno ne bi mogel peljati. Najbrž bi kar rešilca poklicalauser posted image .

Vsem mamicam tudi jaz želim lep materinski dan in da dobite kakšen poklonček od vaših škratov user posted image user posted image user posted image .
Novopečene mamice pa sedaj že imate svoj prvi materinski danuser posted image .

Zolika kako lepo, da ste super in da je mali priden.

Tasyo in Pikica user posted image user posted image  za urejanje seznamčkov.

user posted image  za vse že opravljene preglede, zdaj se res že tedensko vrstijo.

Ketrin lepo, da si se na morju tudi kopala. Verjamem, da si bila prava atrakcijauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Meni se zdi dobro, če mamice čvekajo o svojih dojenčkih kar tukaj... potem vsaj vemo, kaj nas bo čakalo in morebiti že kateri pridejo izkušnje druge mamice prav že v porodnišnici.

se strinjam

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
25.3.2008 14:46:02   
trnuljčica
Pozdravljene,
sem končno v album dala slikice otroške sobe. Je sicer še brez zavese, pa vendar. Trenutno je na šivanju. Zavesa bo rumena z živalskimi motivi.
Tudi ticker mi je user posted image zrihtal. Bolje pozno kot nikoli.user posted image
Pikica upam da bo vse ok z user posted image . Saj uz ni tako zanesljiva stvar.
Jabolko vidim, da imava enake težave: tudi našuser posted image je v prečni /vzdolžni legi. Sem ravno zadnjič v tisti knjigi, ki jo imam prebrala, da se to zgodi v 1 na 300 nosečnosti. Jaz se ne obremenjujem z lego. Roditi se bo moral tako ali drugače. Bodo že v porodnišnici vedeli kaj je najbolje. A ne? No sicer pa se še lahko obrnejo.user posted image
K&M kako za vraga ti je uspelo videti, da se je presredek izbočil, jaz se še pobriti ne morem. Mogoče tipaš? Sicer pa mislim, da je to že sedaj, ker si drugorodka. Pri nas, ko smo prvič je verjetno medenično dno do konca bolj trdno.

Neposredna povezava do sporočila: 1728
25.3.2008 16:11:51   
sinskaT
Sem na hitro gor skočila, da vidim, če je še katera spokala v Rim user posted image . tudi jaz predlagam, da mamice pogovor nadaljujejo kartukaj, vsaj dokler se jih ne nabere več kot pa je ostalih aprilčic user posted image , pol pa itak zaštartamo na temi dojenčki aprilčki user posted image .

Trnuljčica zelo lepa sobica! Dajte še ostale malo slikce nalimat, jaz še zbiram ideje za  user posted image sobo št.2 user posted image .

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
25.3.2008 16:22:28   
JABOLKO3
Samo na hitro, da sporočim novice s pregleda - mulo se je končno usmeril z glavo navzdol - AMPAK - zraven glave ima stegnjeno roko, kar pomeni, če je ne bo premaknil, da mi še vedno grozi CR. In potem sem tam nekaj bentila, kje je zdaj to roko našel, pa je G rekla, da je najbrž zelo vljuden in bi se rad takoj po rojstvu rokoval s prisotnimi. Zelo smešno. Sicer je pa še vedno postrani, tako da ima rito na desni, noge pa bolj ali manj iztegnjene povprek proti levi (da me lahko bolj fino brca), tako, da je rekla, da ne bo nič čudno, če se spet v prečno postavi. Že sedaj me spravlja ob živce, kaj šele bo. Aja, pa na CTG se je kar naprej premikal, tako da sem bila notri tričetrt ure, ves čas pa je una reva tam stala zraven in z roko premikala sondo po trebuhu, da je sploh kaj utripa ulovila. Vse ostalo je OK, ocenila ga je pa na približno 3100 - 3200g.

Uživajte, vas kasneje še malo prečekiram.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
25.3.2008 17:15:46   
resnično srečna
Ekola smo načvekale danes oblake...v glavnem...men je kremšnita sedla (hvala majček)...pa seveda kavica (hvala Roberta)...pa seveda družba (hvala vsem udeleženim)...

v glavnem kot smo že velikokrat ugotovile...smo čveke tako in drugače...ubogi natakarji pa vedno prebledevajo, kadar se srečamo v trebuščkasti družbi...

jaz se počasi lotevam spet pakiranja škatel...

na servisu nam avtoček žal popravijo baje šele jutri...tako da bomo jutri morali kar dobro pljuniti v roke, da bomo vse postorili in bomo že prvič prespali na novem naslovu...

debata o novorojenčkih aprilčic, ki so rodile marca bi bila res dobrodošla tukaj...saj več info ni na domet in tako kot je ena dejala...bomo vsaj vedele, kaj nas čaka...pa še Sinski se ne bo treba bati, da bo ostala sama samcata...

Zolika super, da je tvoj fantiček tako priden in lepo spi, ko je čas za spanje in pije, ko je lačen...upam, da bo moja požeruhinja vsaj malo kopirala njegove vzorne navade in ne bo spala na prsih ter se v košku drla...

Trnuljčica lepa sobica...tako pomladno sveža...da se komaj čaka tisti, ki jo mora naseliti...pa tale baldahinček iz Ikee je tud super...

Pikica držim pesti za tvojo punčko...spomnim se, da so s temi cistami strašili že eno iz Mama klepeta, pa potem ni bilo vse skupaj nič...in Tasyo ti je super napisala...če človek pričakuje najhujše je toliko bolj vesel, da je potem vse ok...če pa že kaj bo, se pa strinjam, da je bolje vedeti v naprej in se psihično pripraviti....čeprav je težko, ker gre za nekoga, ki je pod tvojim srčkom, ki ga niti ne poznaš še, a vseeno že čutiš do njega neizmerno ljubezen...tako da verjamem, da se vse punce tukaj  stiskajo pesti za vas...in toliko dobrih želja in energije ni vrag, da ne bo odpodilo enih cist...vem iz lastne izkušnje, ko so punce z mano čakale na teste amniocentoze pa se je potem izkazalo, da je vse ok...zato le pogumno...mi smo s teboj in ti pošiljamo veliko pozitivne energije...

Jabolko zate pa upam, da otroček neha salutirat in roko potisne med nožice in pikira na glavo...so nekateri trmasta, da človeka kap...že v trebuhu...kaj šele bo, ko bodo prilezli ven...

Sinska naša sobica bo tko kiči dekliška, da bo groza...v četrtek se lotim finiširanja....potem pa bom poskusila slikati in vse obesiti gor...

zdaj šibam pa res kaj narediti...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
25.3.2008 17:21:15   
trnuljčica
Jabolko sem se malo nasmejala našima dvemauser posted image . Tudi moj je z glavo navzdol, vendar ima glavo bolj levo spodaj, pred "vrati" pa rokico/ci. Tako kot tvoj. Hrbet ima na levi strani tebuha, nogice pa desno zgoraj. Tako, da je vzdolžna glavična kot temu gin rečejo, saj ni vodilni plodov del glavica. Jaz sem se tudi hecala, da če me user posted image že sedaj ne uboga kako šele bo. Prej je bil 5 mesecev v medenični, sedaj pa že 1,5 mes v vzdolžno glavični. Trmast ni kaj.user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
25.3.2008 17:41:37   
katka28
En lep pozdrav!

Da se vam po dolgem casu javim. Danes smo namrec prispeli iz porodnisnice ( malce dlje je trajalo user posted image so otroci ze en mesec stari ) tako, da bom sesaj lahko vsake toliko pokukala kaj dogaja. Cestitke vsem novopecenim mamicam upam, da bodo vasi malcki tako pridni kot sta moja soncka.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.3.2008 18:35:20   
Ketrin
Dan.

O, Katka kako lepo da si se javila...smo se ravno danes o tebi spraševale.... Super da ste doma in še bolj super, da ste srečni in skupajuser posted image

Pikica, je Srečka takoooo lepo napisala, da se samo podpišem pod njen post in ti sporočam, da smo s tabo in ni vrag da s pozitivnimi mislimi ne preženemo teh user posted image cist!user posted image

Zolika, pridna si, da se takole javljaš.... Uživajte na polno.... Glede Tosje pa: nihče ne ve če je že rodila ali ne.... ko smo odprle tole drugo stran aprilčic je izvedela da ima povišan pritisk in posledično to "bolezen" ki nimam pojma kako se ji že reče....prekaloskopijauser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa se doooooolgo ni javila, no potem pa enkrat končno pove da je vse OK in da se ne bo več tako pogosto javljala kot prej, ker je brala neke forume tule gor in se je je vse skupaj malo dotaknilo...Zdaj na vsake kvatre kaj napiše in sporoči da je OK.... Smo jo pa tudi me fino pogrešale in nas je orng skrbelo zanjo.....je že bila tiralica izdana za njo tam po MB...a ne punceuser posted image

Tasyo, jaz tudi mislim, da punce ki so že mamice kar tukaj z nami ostanejo....razen če nas same hočejo zapustiti in gredo med marčevke....to pa mislim da se ne bo zgodilo, a punce?user posted image Potem pa štartamo pri dojenčkih.....user posted image

Punce, hvala za družbo danes in ROBERTA hvala za sladoled!!!! Pa VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.3.2008 18:39:02   
Ketrin
Trnuljčica kaka lepa sobica.... res!!! Čudovita je, res! Pa tako veliiiiiika!!!! Ful lepo! Naš user posted image pa bo imel isto posteljnino z žabicama.... 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.3.2008 18:45:48   
lepa posadka
Živjo punce!

Super Katka, da si se javila in še bolj super, da ste fajn. Le javljaj se še.
Se tudi jaz strinjam, da ostane tale tema odprta, doker vse ne rodimo...potem pa se lahko vse selimo na novo temo med dojenčke...

Sinska si provocirala za slikice...pa sem jih tudi jaz prilimala v album. Če hoče katera pa naj piše za geslo.

Drugače pa...čestitke za ljubljanske čveke :-)

Mi pa danes bolj notri se igramo. Začuda smo kar umirjeni. Vreme pa... sem čist brez besed...od krasnega lepega, do hudega snežnega meteža...pred večerom pa spet čisto sonce, da te kar v oči speče :-))))

Fejst bodite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.3.2008 18:46:05   
malecka24
 ojla punce!kako ste?Men gre kar ok,sam sem neki se.Sem prevec zivcna zadnje case.Se mi moj kar smiliuser posted image Ampak tko se mi vlece,se en mesec pa bo,komaj cakam,sam da bo vse ok.Imam eno vprasanje.Men je rekla sestra da dojencki ne smejo nositi oblacilca od POLIESTRA(POLYESTER)user posted image A je to res?Zakaj pa naj bi skodilo?Upam da mi boste lahko odgovorile.Pa se ena malenkost je.Na seznamu pise da imam PDP 29.4.,ampak imam PDP 28.4.Vem da sm izpadla zdej mal smotana,ampak upam da ne bom naletela na kako slabo kritiko zaradi tega.Hvala za vse in se pisemo se kaj!Lep vecer se naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.3.2008 18:46:51   
simvir
Katka lepo, da si se oglasila in super, da ste končno doma, ter da sta otročka pridna. Uživajte v skupnih trenutkih in kar tako naprejuser posted image user posted image .

Jabolko in Trnuljčica upam, da se vajina sončka do poroda postavita v glavično vstavo, da bo porod potekal lažje. Če pa tako ostane, pa sta očitno res že sedaj prav trmastauser posted image .

Pikica ti je resnično srečna tako lepo napisala, da sploh nimam kaj dodati. V glavnem skupaj s tabo mislimo pozitivno.

Resnično srečna sigurno vam bo uspela selitev. Pa veliko lepih trenutkov v novem domu.

Jaz pa čakam, da mi tašča in tast pripeljeta malega nazaj domov. Ga je možek odpeljal tja, ko se je odpravljal v popoldansko službo. Jaz sem pa malo počivala in nekaj še pospravila, prejle sem si pa še glavo oprala, da bom imela zvečer manj dela. Je prav pasalo imeti popoldan samo zaseuser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
25.3.2008 18:52:28   
Srčekgirll
Evo, se vam spet javlam. Dns sm mela pregled, vse je ok, poslušal smo srček in je tud ok. Sam jst sm bla malce kregana, saj kg kr prehitro rastejo, pa pazit moram na pritisk, ki je bil danes malce previsok. Drgač pa sm dobila napotnico za v porodnišnico inrešilca (če bo potrebno). Naslednje preglede mam vsak teden: 4.4., 11.4., 18.4. in 25.4.( če ne bom šla že rodituser posted image ). Sedaj pa počitek. Se še kej javim. PA-PA

P.S.
Jst mam pa nov voziček, haha,...user posted image user posted image da se mal pohvalimuser posted image

Vsem katere ste že mamice pa vse naj,naj, za materinski praznik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.3.2008 18:57:31 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
25.3.2008 18:56:01   
Krista28
Pozdrav vsem skupaj. Upam da ste lepo praznovale materinskih dan. Pri nas smo imeli v vrtcu predstavo (Kristjan se je samo naju držaluser posted image ) in smo dobili take lepe čestitke iz kartona...Sem še v enem kosu, čeprav me je po moje v širino več kot v dolžino.

Glede presredka....tud pr' men je vse neki otečenuser posted image , ma bo že oplahnl....

sobo št.2 .
Sinska, a pol je pogodba podpisanuser posted image ?

Trnuljčica, za sobico ste se pa zelo potrudiliuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 25.3.2008 18:58:02 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.3.2008 19:09:03   
scorpiogirl
Helow, bejbe user posted image

Katka, super, da si se oglasila user posted image če boš imela kaj več časa, se pa le kaj javi pa poročaj, kako vam gre user posted image

aja, tiste, ki ste že dočakale svoje sončke, bi lahko z nami delile tudi kakšno slikico, da se "napasemo" na cukrčkih, ko čakamo na svoje user posted image

Malecka, poliester tako ali tako ni dober za kožo (tudi našo ne user posted image ), dojenčki imajo pa bolj občutljivo kožo in je najbolj fajn bombaž. Sicer pa ne vem, če sem kakšno cotko za user posted image že videla, da ne bi bila iz bombaža.

Pikica user posted image user posted image user posted image , upam, da bo s tvojo malo vse ok user posted image

naš pregled je bil spet ekspress, vse je ok, imam pa res trebuh že spuščen, tako da mi je izmerila razdaljo SF (mi je prej še nikoli ni merila, samo otipala je, kako visoko je vse skupaj). Poslušali smo srčka user posted image vse sorte špikanj in zategovanj pa raztegovanj so pa normalne za to obdobje user posted image user posted image Dobila sem napotnico za porodnišnico, CTGja še en čas ne bo ... okrog roka šele dela moja G CTG, tako da nekaj časa še ne bom deležna tega. Sem vesela, da je vse v najlepšem redu, tko da se ne sekiram zarad tega. Všeč bi mi bilo sicer, da bi pogledala, če sem že kaj odprta (ker me mal firbec matra, pa bi rada vedela user posted image ), tko da ji naslednjič rečem, če lahko to pogleda, če se ne bo sama spomnila user posted image
naslednji pregled: 8. 4. user posted image

fajn se imejte user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.3.2008 19:23:35   
u04111976
Lep pozdrav in čestitke novim "aprilčkom" (jih vseeno ne damo, čeprav so pohiteli!user posted image

Mismo preseljeni, sem pri mamici na  netu. So mi danes povedali, da traja en mesec da nas priklopijo-to je pa res dolgo.

Kekec in Mojca - tudi jaz imam izbočeno, pa je G rekla, da to ni nič takšnega, je pa res da je user posted image  nizko, ko je delala UZ je glavico gledala že čisto pod trebuščkom. Sem pa še zaprta in MV je tudi ok. Je pa res čuden občutek.

Bela vrtnica - ja za dogovorjen CR je tako kot bi šla k zobozdravniku-hecno a ne ?!

Katka-super da ste doma, zdaj boste pa bolj komot. Si ti slučajno bila doma v Celju v Novi vasi (se mi zdi iz slike iz tvojega albuma-mogoče se motim). Sem iz Celja, pa bom maja malo bolj gledala po dvojčkih če te kje srečam.

Bom čez nekaj časa spet preverila stanje user posted image , vsem vam želim da se dobro držite in dobro opravite!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.3.2008 19:51:20   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: u04111976

Katka-super da ste doma, zdaj boste pa bolj komot. Si ti slučajno bila doma v Celju v Novi vasi (se mi zdi iz slike iz tvojega albuma-mogoče se motim). Sem iz Celja, pa bom maja malo bolj gledala po dvojčkih če te kje srečam.

Ja sem bila dolgo casa v Novi vasi doma zdaj pa sem se prizenila v Lasko.  Takoj, ko malo pridem k sebi vam prilimam kaksno slikico najinih sonckov..

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.3.2008 20:16:44   
resnično srečna
Katka super, da st doma...in da sta fantička tako pridna...pa da si ti lahko privoščiš še ta luksuz in z nami malce deliš že vtise...se mi zdi, da vse po malem že čakamo, da gremo za teboj...

moja princesa je vsak dan naprošena, da naj počaka še 10 dni...potem pa je vabljena...ampak imam mal čuden občutek, da si ne bo dala ukazati niti lepo naprositi...

Urška pri meni je trajalo 4 mesece, da so mi končno priklopili net...tako da človek skoraj ne more verjeti...ampak upam, da se boš vsaj po mesecu dni lahko redno javljala...

ctg je sicer ok, če sumijo, da se otročku slabo godi ali pa ima mamica težave in sumijo na popadke...ni pa očitno nujno potreben, če se oba dobro počutita in zato ga res prakticirajo šele zadnja dva pregleda...lahko pa se zgodi tako kot je rekla Sky, da ji ctg že veselo piše popadke, ti pa sploh nič ne čutiš...in potem te vse skupaj naredi samo zmedenega...

nč...grem jazmalo noge u luft dvignit pa čakat  samosvojega doktorja na Popu...

Pa lahko noč...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.3.2008 22:00:38   
NiLe
Današnji dan je šel čisto mimo mene (kar sem si zadala, ni bilo izpolnjeno ... no, razen kosila). Je bil pa čisto prijeten dan po zaslugi 4-urnega čveka user posted image user posted image user posted image z aprilčicami user posted image user posted image user posted image , ampak tudi taki dnevi morajo biti, a ne? Hvala vsem za družbo, Roberti za kavico (vse najboljše za eno leto več user posted image user posted image user posted image user posted image ) in Majči za sok.

Vidim, da nam danes nobena ni zbežala v P user posted image in da ste lepo opravile s pregledi, CTG-ji ipd. Jaz imam pregled jutri in upam, da pridem z dobrimi novičkami domov.

Katka; lepo, da ste doma ... želim vam vse dobro, lepo se pedenajte in cartajte!

Pikica; mi smo s tabo ... resnično srečna ti je lepo napisala, zato res nimam kaj dodati. Misli pozitivno, prav?

Trnuljčica; sobica je prekrasna ... tako pomirjujoče deluje ... luštna!

Jabolko in trnuljčica; držim pesti, da se vajina upornika nehata hecati in prideta ven tako kot se spodobi user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa me počasi vse boli od sedenja ... zato grem v horizontalo!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.3.2008 22:24:16   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

K&M kako za vraga ti je uspelo videti, da se je presredek izbočil, jaz se še pobriti ne morem. Mogoče tipaš? Sicer pa mislim, da je to že sedaj, ker si drugorodka. Pri nas, ko smo prvič je verjetno medenično dno do konca bolj trdno.

Trnuljčica, raje ne bi o tem, kako sem se brila pred ogledalom (to mi je uspelo prvič!) user posted image user posted image . Ampak sem bila pa pohvaljena iz strani mojega... user posted image

Jaz sem natipala izbočen presredek med tuširanjem, vidla ga nisem. Včeraj ga je opazil še moj user posted image , ko mi je hotel masirat presredek. No, roko na srce, masaža je zaradi tega odpadla, ful se je prestrašil (mene je tudi malo pri srcu stisnilo) in celo si je "dovolil" izjaviti, da je bolje, da dobim tistih nekaj šivov, kot pa da zdaj narediva kakšno sranje... user posted image (on že lahko govori, ko mu niso prerezali presredka user posted image ).

Drugače pa, ful je lepa sobica. Jaz je še zdaj nisem v celoti pripravila. Nikjer ne najdem odejice za dojenčka in se bojim, da jo bom morala it kupit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.3.2008 22:48:55   
Roberta69
Tudi meni je današnji čvekec prov pasal (smo že kar domače) in se mi tako zeloooo ni dalo na fax, da je joj! A potem ste še tako dolgo čvekale user posted image  user posted image - saj je prov! Ja ju3 se pa žal postaram user posted imageuser posted image bi vam pa z veseljem iz lastne proizvodnje postregla, samo itak tokrat za to ne bo časa (tko da bo babičina čist super) - pa ob drugi priložnosti.

Sem bila prejle s user posted image zunaj in tako veje, kot sredi kakšne hude zime, velikokrat smo imeli pa za moj rd piknik in kakšno lahkotno majčko oz. celo kratke rokave, zdaj se je pa pomlad kar nekam skrila user posted image .

user posted image NOČKO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
26.3.2008 7:19:11   
Barb77
Dobro jutro aprilčice!

Lepo vas je brati, no pa tudi vsake toliko časa kaj napisati. Včeraj sem bila pri zobarju, pa nisva na srečo nič počeli, saj je vse OK. Tako da se vidiva proti konc leta ponovno. 
Moj user posted image  me vsak dan dbro pebrca in mi daje vedeti, da želi čimprej ven... saj ga  zelo spodbujam, saj bi ga tudi jaz rada osebno spoznala. 

Ima pa en predlog, kateri se mi zdi da se je dobro odnesel pri moji sestri. Vsem drugorodkam priporočam, da za svojega prvorojenca oz. prvorojenko pripravite darilo katerega bo prinesel dojenček - s tem se je odlično izognila prvemu izbruhu ljubosumja. Mora pa biti res nekaj, kar si zelo želi. Tako da sem jaz včeraj po zobarju skočila še v trgovino po kitaro (vedno me prosi da bi brenka, brenka, saj kitaro pogosto prinese njihova vzgojiteljica v vrtcu, potem pa pojejo, plešejo itd.) No bomo videli kakšna bo reakcija, - upam da čimprej.

Kar se tiče CTG-ja, moja G ga opravlja proti koncu kar vsak teden, tako da sem ga pri prvi nosečnosti mela 4×, sedaj pa imamo najavljene 3 obiske. Upam le, da zadnjega ne bo več treba delat pri G ampak kar v P.

Sicer pa tudi jaz opažem da je presredek rahlo izbočen, pa tudi sam trebušček in user posted image sta pozicionirana precej nižje kot pri prvi nosečnosti. Tako da se mi zdi, ko začne kolcati, da bo kar ven padel user posted image . Se mi zdi da moram sedaj biti bolj pazljiva, in več počivati, kot pri prvi nosečnosti. Takrat sem še prav veselo skakala vse do zadnjega naokoli. Kar pa se tiče zatekanja... ja ja tudi tu se pozna, noge so zabuhtle kot še nikoli, pa tudi prstan sem raje dala dol.

No takle mamo... vsem user posted image  pošiljam enega lepeka toplega sončka iz kamniškega konca! Lepo se imejte pa se cartajte!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
26.3.2008 7:23:28   
tasyo
Dobro jutro!

Vidim, da ste se včeraj imele oh in sploh fajn, vam kar malo zavidam... Super, da so pri vseh pregledi potekali brez psihičnih pretresov in ste vse lepo z nami.

Trnuljčica - ful lepa sobica!!!! Seveda pa tudi jaz upam, da se tvoj in jabolkov malček privolita postavit tako kot je treba in vaju samo malo hecata...

Katka! Super, da ste prišli domov in lepo, da sta tvoja dva fantička tako pridna, da imaš čas skočit tudi na net. Ko boš imela kaj časa, pa le pripopaj kakšno fotko, jaz sem čist nora na male carteke...

Vam moram povedat - včeraj je rodila znanka, kateri so celo nosečnost napovedovali fantka - punčko Živo! Sta bila z očkom kar malo šokirana.... Ker se res redko zgodi, da fantkom kej odpade, prej punčkam kaj zraste...

Hmmm, v bistvu ne vem, kaj vse sem hotela še komentirat, pa raje ne bom začela, ker lahko preveč zbluzim. Skratka, jaz sem bila včeraj zvečer prava jokica - moj možek je samo usta odprl, pa so bile že solzice. No, pa me je vseen pohvalil, da je bilo to zdaj prvič med nosečnostjo, da so me hormoni preplavili. Joj, upam da to ni kakšen napovednik... Sicer pa popoldan nisem bila nič kaj prida produktivna in sem malo bolj počivala, saj so mi zatekli gležnji, pa tudi mala je bila čist preveč mirna za moj okus.

Danes pa me spet čaka letanje po mestu, pa pregled in tokrat tudi popoldanski čvek. Komaj čakam!!! In danes imam prvi ctg. Upam, da bo vse ok. Poročam zvečer.

Aja, seveda nisem pozabila na kavico (medtem, ko tipkam, se je že skuhala) - evo, še vroča user posted image ...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
26.3.2008 7:27:34   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image (ŽE RODILA)

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                         2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image - zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image  - Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

24.03.2008---->>>> 

user posted image - Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image  - Barby78: user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image  - Sasy20: user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

user posted image : user posted image     
                                                          2  : 5

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?