scorpiogirl
|
Helow, bejbe Katka, super, da si se oglasila če boš imela kaj več časa, se pa le kaj javi pa poročaj, kako vam gre aja, tiste, ki ste že dočakale svoje sončke, bi lahko z nami delile tudi kakšno slikico, da se "napasemo" na cukrčkih, ko čakamo na svoje Malecka, poliester tako ali tako ni dober za kožo (tudi našo ne ), dojenčki imajo pa bolj občutljivo kožo in je najbolj fajn bombaž. Sicer pa ne vem, če sem kakšno cotko za že videla, da ne bi bila iz bombaža. Pikica , upam, da bo s tvojo malo vse ok naš pregled je bil spet ekspress, vse je ok, imam pa res trebuh že spuščen, tako da mi je izmerila razdaljo SF (mi je prej še nikoli ni merila, samo otipala je, kako visoko je vse skupaj). Poslušali smo srčka vse sorte špikanj in zategovanj pa raztegovanj so pa normalne za to obdobje Dobila sem napotnico za porodnišnico, CTGja še en čas ne bo ... okrog roka šele dela moja G CTG, tako da nekaj časa še ne bom deležna tega. Sem vesela, da je vse v najlepšem redu, tko da se ne sekiram zarad tega. Všeč bi mi bilo sicer, da bi pogledala, če sem že kaj odprta (ker me mal firbec matra, pa bi rada vedela ), tko da ji naslednjič rečem, če lahko to pogleda, če se ne bo sama spomnila naslednji pregled: 8. 4. fajn se imejte
|