|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
19.3.2008 13:53:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Najprej hvala vsem, ki ste mislile name user posted image

alfabeta
še enkrat hvala za inofrmacije o mastitisu in gripi. Mislim, da res ni gripa, na srečo. Upam, da bo vaš taveliki kmalu zdrav in da mu ne bo treba predolgo ostati v B user posted image

Upam, da hitro mine tale tvoja tegoba.

Glede sina pa, so danes ugotovili, da naj bi bil uroinfekt. Ga imam sicer doma, do petka, če bodo izvidi kaj boljši (danes so bili katastrofalni, sploh CRP je bil zelo visok), seveda ima Amoksiklav, torej bomo nadaljevali doma, sicer pa gre ravno za praznike v Buser posted image user posted image user posted image . Sem pa imela ponoči spet pestro. Sin na vsake 4 ure 39 vročino, sem ga filala s svečkami, vmes se je Ajda budila, da je lačna,... Saj moža sem imela do 4 zjutraj doma, ampak kaj ko mi veliko ne more pomagati, dojiti ne more, svečko pa lahko samo jaz dam, ker mali ne pusti nikomur drugemu.user posted image  Upam, da bo kaj kmalu bolje.

Vse vas lepo pozdravljam in grem...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 14:43:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.3.2008 15:00:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Sunny - mi smo pa tam nekje (kjer se začne vrsta na fotki) začeli čakat, ampak se splača user posted image

A misliš, da sem samo za foro to slikala?user posted image  Medve sva tudi čakali ko blesavi. Začeli sva pa še malo bolj nazaj, ker sem se šele potem domislila, da bi lahko slikala. Za nama je bilo pa še ful folka. Se pa definitivno splača.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
Za St. Patrik's Day je pa moralo biti zabavno! user posted image

Je blo zakon. Glavna povorka, ki je bila 17.03. je bila fenomenalna. Je bilo res fajn. Se pa finančno glih ni splačalo, ampak je imela prijateljica samo takrat čas, pa sva kar opalile in nama ni bilo nič žal.

Z Nejo sva že bili na sprehodu, zdaj pri mamici čakava kosilo, potem pa bova naredili še eno rundo v vozičku.

klepetka user posted image  za Lanine kolke.

mala pikica user posted image  zate in user posted image  za Gašperjev kolke. Gel za UZ je pravi hudič. Naša Neja je tudi prvič tako tulila, kot da jo iz kože dajemo.user posted image

Lea in Tea vse najboljše.user posted image user posted image
karmyka ful lušno sobico imata tvoji pupiki. Si ju kar predstavljam kakšen direndaj bosta počeli, ko bosta malo večji.user posted image  Boš morala posteljci bolj narazen dat, če ne bosta kar skakali ena k drugi. Joj, kako bo lušno...njima.user posted image

klaja ti kar zahtevaj svoje, ker če ne se ti bo zmešalo. Meni je z mojo Nejko ful lepo, vendar včasih tudi jaz rabim frej. Tudi 1 ura je veliko in si jo boš morala kar izborit. Stojimo za tabo, ti pa kar v boj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Saj res v KR v Mullerju so imeli danes plenice Pampers rumene 2 za 9.45, če se ne motim.

Kaj mi pomaga, če so nam pa premajhne.user posted image

urssyy tvoja piška ima pa res manekenske mere.
Meni se zdi, da v Nm za rota virus dobiš še pikico. Bomo videli 17.4., ko imamo pregled in prvo cepljenje, potem bomo pa še to uredili, smo se že naročili.

Alfabeta velik user posted image za tvojega fanta, da se čimprej pozdravi.

Nalin RR še meni pošlji ZS bom našla kaj zate.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.3.2008 15:09:51   
klaja
Alfabeta upam da se stanje čim prej izboljša!

Sunny Morning saj tud jaz zelo uživam z mojima, samo ko pa se mi cel dan dereta in to obe, pa mi prekipi. Sem si pa kar sama kriva, da ne pridem od hiše, ker imam ful slabo vest, ker ju moram doma pustit, pa da ju mora moj pazit. Saj se bom te dni spravla od hiše!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.3.2008 15:28:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Sunny Morning saj tud jaz zelo uživam z mojima, samo ko pa se mi cel dan dereta in to obe, pa mi prekipi. Sem si pa kar sama kriva, da ne pridem od hiše, ker imam ful slabo vest, ker ju moram doma pustit, pa da ju mora moj pazit. Saj se bom te dni spravla od hiše!

Te čisto razumem, ampak mami tudi rabi čas, ko lahko napolni baterije, če ne boš pregorela.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.3.2008 15:49:44   
Lusa
Na hitrco se vam jmalo javim.Dopoldne sve se z Dašo potepale pri prijateljice ,danes ob 17 pa še letim v mb k okulistu in da vidimo ,če dobro vidim.

Z Dašo sve bile tud že pri zdravnici ,ker ima hude krče in premalo se je zredila ,tako ,da če ne bo čez 1t bolje morave v bolnico ,da jo testirajo ,če je slučajno alergija na KM.

Drugače pa ponoči od vse te zmatranije in dretja spi po 8,10ur.Tako da nadoknadi s hrano čez dan ,ampak bom jo probala kar ponoči vmes nahranit ,mogoče bo bolje s temi krči.

danes sem bolj kratka ,ker nobeni ne odgovarjam ,bom naslednjič...papa

Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.3.2008 15:51:00   
Lusa
mala pikica-hvala za avatar ,je pa slikica nekam kalnauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.3.2008 17:50:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Z Dašo sve bile tud že pri zdravnici ,ker ima hude krče in premalo se je zredila ,tako ,da če ne bo čez 1t bolje morave v bolnico ,da jo testirajo ,če je slučajno alergija na KM.

Upam, da se bo čimprej rešilo in da ni nič resnega. Z Nejo pošiljava velik user posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.3.2008 18:45:42   
TRIŠ
Mi lahko katera pove če je to normalno da sem danes zopet malo zakrvavela.user posted image Rodila sem 20.01 in so se krvavitve že nehale.Potem pa po spolnem odnosu krvavitev ki traja dva dni.Sestra me je pri ginikologu naročila šele 20.04 user posted image in mi je še to ful čudno ker vem da je pregled po 6 tednih.Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.3.2008 18:59:35   
majra
Dan!
Evo mene po parih dneh. Me daje spomladanska utrujenost in lenost in posledično tudi malce tečnobeuser posted image , pa se raje nisem oglašala, ker bi samo jamrala.

Najprej Martinci in Patriku in Lusi in Daši veliko user posted image user posted image user posted image , da bi škratki začeli papat in se redit.
Mi imamo tudi bitke s težo in hranjenjem, oz. kot bi rekel moj imam jaz bitke in pretiravam. Mogoče se res preveč sikiram, pa mala ni požerušček ampak mene vseeno ful skrbi. Pa seveda dobim pol še kup različnih informacij kolko bi se morala najmanj zredit, pa kolko bi morala pojest, itd.
No, iz tega izvira moja tečnoba. Pa spet jamram...

Mala pikica upam, da je že bolje.

Pa bo treba spet naredit en izlet v Lj. in na veliko zapravljat, če je tolk dobrih trgovin v Supernovi. Na dolenskem in v Bk res primanjkuje trgovin za user posted image , pa tudi za odrasle. Ni nobene izbire. Bomo pa tudi mi počakali še kak teden, da mine gužva. Uf, pa še Uršulino in Lenarta bomo šli pogledat. Kak hitro naredim plan user posted image , samo še atka je treba prepričat.

Vaney hitro se pozdravi, upam da se Anže ni nalezel

user posted image user posted image user posted image  vsem za 1A kolke

Alfabeta pozdravite se čimprej

Grem, smo lačni...

Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.3.2008 20:01:18   
mml
Samo toliko, da vas pozdravim. Z Maticem sva dopoldne kupovala, po tem sva se prišla domov nahranit, malo oddrnjohat, pa po Manco in smo bili zunaj, potem pa še malo naokrog...

lusa upam, da bo Daša bolj pridno jedla in bodo krči minili

mala pikica upam, da si danes že boljše

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.3.2008 20:02:39   
ursalara
Nalin iz kje je doma tvoj mozek!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.3.2008 20:11:51   
katee
Čer!

Midva z malim imava pa zelo naporen dan za sabo. Že dopoldne sva bila v šoli in so si ga sodelavke podajale iz roke v rok, potem so ga še dijakinje občudovale. Je bil kar potrpežljiv, le na koncu se je malo jokcal, pa še to zato, ker je bil lačen.
Potem sva šla na sprehod in po sprehodu je spal zunaj še kako urico in pol. Popoldne sva šla pa v Kamnik k prijateljici, ki je imela rojstni dan. Sva šele sedaj prišla domov in jaz sem čisto fuč. Še skopamo ga in nahranimo, potem pa pančat!

Sem ugotovila, da je začel glavo naprej držat. Tudi, če je naslojen nazaj, daje glavico naprej.  A je to dober znak?

Lepo se imejte, lep večer in lepe sanje!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.3.2008 20:27:10   
TRIŠ
ursalara zelo lepe slikice in zelo urejen albumuser posted image .Sem kar vse pogledalauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.3.2008 20:47:45   
klaja
Triš tudi pri meni je bilo tako, da sem po spolnem odnosu krvavela par dni, potem pa se ni več ponovilo. Za mojega ginekologa pa je itak vse normalno in mu sploh nisem nič rekla. Najboljše da pokličeš in vprašaš če je to normalno.

Majra sma na istem glede tečnobe, tud jaz samo jamram in ne vem več kaj bi rada. Sama sebi že grem prav pošteno na živce.user posted image

Katee tudi moja Hana bi kar naprej držala glavico gor. Sploh se noče več nosit v ležečem položaju, se kar nekaj repenči. Ponavadi jo nosim kar v pokončnem položanju, samo da je lepo cela naslonjena na mene in ji ful paše.

Anchikaa zdaj pa je pri nas tako stanje, kot si ga ti imela pred kratkim - dretje celi dan. Še ko jo nosim je sitna, upam da jo kmalu mine.

Lusa še en objemček za vaju, da začne Daša čim prej pridno papcat!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.3.2008 21:16:33   
sani1
Čer...
Da se malo javim. Sva se cel dan potepali naokrog. Bili pri babici na kosilu potem pa sva prišli domov sva se najedli in šli še v BTC no pravzaprav v Mullerja in Emporium.
Jutri bo baje dež pa sva mogli danes izkoristit...

Katee- tudi moja pupa glavo skoz drži pokonci. Sicer se mi zdi to prehitro ampak je kar užaljena ko jo dam dol... Bom videla kaj bo rekla pediatrinja v četrtek -drug teden jo imava...

ursalara- hvala za informacijo o supernovi in H&M u. Ampak tja bom jaz šla bolj težko, ker sem brez avta. Edino ko bo moj doma bomo lahko šli. Drugače je itak meni BTC bliže. Lahko greva peš...

Grem zdej pod tuš in potem spat. sem čist fertik... Lepe sanje vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.3.2008 21:22:45   
vaney
čer.

mala pikica, malo sem že bolje, zdaj pijem Coldrex. Anže se zaenkrat ni nalezel in upam, da tako tudi ostane.

Sem pa danes v lekarni skoraj user posted image . Imela sem recept od ginekologinje, ki mi je po pregledu napisala recept za "eno preventivno kremo", jaz recepta sploh nisem pogledala (valda g. ve, kaj piše) in sem šla šele danes (po 8 dneh) po to kremo. Farmacevtka me pa čudno pogleda in mi reče, da sem že skoraj prepozna za zdravilo, da so to antibiotiki za zdravljenje vnetjauser posted image user posted image user posted image in naj takoj začnem jemat, da ne bo prehudo. sem jo samo debelo gledala, o kakšnem vnetju govori. sem bila prav jezna na gin., da mi ni omenila nobenega vnetja in antibiotikov. jaz pa tud ne poznam imen antibiotikov za nožnico. uf...

izhodi brez user posted image ...jaz pa kar grem recimo 1x na teden na kavo brez Anžeta. sva se zmenila z mojim, da glede na to, da sem jaz z malim 24 ur na dan, potrebujem tudi kakšno urico na off in mu samo povem, kdaj bi šla, on čuva Anžeta, jaz pa grem na odklop za urico, dve. seveda, podnevi. Pa kar paše. Kar se pa avta tiče...jaz sem celo nosečnost vztrajala, da hočem! en avto imet skoz doma, pa če se na glavo postavijo. In sem dosegla, da je karavan doma, da lahko še kakšno kolegico z vozičkom poberem in gremo okrog. In mi gremo skoraj vsak dan kam, ker jaz doma ne zdržim in bi se mi zmešalo. Da mi pa nekdo avto proda ali vzame...user posted image user posted image user posted image samo naj probauser posted image user posted image

tiste, ki imate bolne otroke, naj se vam čimprej pozdravijo

vsi, ki imate obmesečnice, vse najboljše

grem spat, lepo spite

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.3.2008 21:34:51   
Sunny Morning
ursalara imate tak stolček kot mi.user posted image
Kengerujček je pa ful fleten. Jaz ga najbrž na koncu ne bom kupovala, ker ima Neja že 6 kg in bo prehitro premajhen.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.3.2008 21:53:13   
katee
Vsem bolančkom user posted image želim čimprejšnje okrevanje!

Sem sedaj na kanalu A gledala dokumentarec o zelo bolanem dojenčku, ki je bil brez imunskega sistema. Joj, kako grozno. Ampak na koncu je premagal bolezen (so mu presadili kostni mozeg)user posted image user posted image  

Sedaj grem pa samo še pod user posted image , potem pa user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.3.2008 21:57:08   
mala pikica
alfabeta in klepetka kaj vaju je tudi tako bradavica bolela, ko sta imeli mastitis. Jaz ne vzrdžim dlje kot 5 minut, potem pa dam Gašperja na drugo stran. Trga se mi v glavi od bolečin. Pa šele danes se je pojavila rdečica. Na srečo nimam več tako visoke vročine kot včeraj. Koliko časa pa traja, da bolečina in rdečica mineta? alfabeta upam, da bodo vaše težave z zdravjem hitro minile user posted image

lusa upam, da se bo Daša začela rediti in da vama ne bo treba v bolnico user posted image Za slikico pa ne vem, zakaj je takšna. Na računalniku je v redu. Bom še enkrat poskusila.

Jaz sem danes tako vesela, smo končno dobili trio paket od siola in nam ne bo več internet nagajal user posted image

Zdaj pa grem pankat, sem kar utrujena.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.3.2008 22:02:51   
mala pikica
lusa sem še enkrat probala, pa ni nič boljše. Sem si shranila eno od slikic iz tvojega albuma (kjer sta obe na sliki), pa bom jutri poskusila s tisti sliko. Ne vem, zakaj je tako kalna user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.3.2008 23:30:02   
nana35
Nalin,jutri ti pošljem po pošti,upam,da ti bo moja stara kozmetika v korist.

mala pikica,ne vem kako bo s to plačilno kartico,ker moj user posted image je bolj staromoden (saj se še spomnite tistega mojega starega modela avta,pa otročka...)in vse plačuje z gotovino,kartica je le za bankomat.user posted image Tako da mu druga ne bo preostalo,kot gotovina,potem pa lahko gremo po nakupih v LJ.
Pa user posted image za kolke,zdaj pa Gašper...svoboda!!

karmyka,tudiuser posted image za tvoji štručki,da spita vsaka zase.Lepo si uredila sobico,a to pomeni,da sta spali čisto sami v sobici??

klaja,jaz tudi gledam mojega,ker ima 100 načrtov,kaj vse bi moral narediti,pa šel bi na nogomet,pa motor si nekaj predeluje v garaži,pa kužka mora ven peljati,pa po sina mora in na trening z njim...včasih ga res ne razumem.Samo za razliko od tebe jaz grem ven,se vsedem v avto in se s Klemenom odpeljeva kam na obisk ali pa malo v Europark,pa v mesto...in nisem huda,da ga ni.
Saj si vzame čas za družino in gremo tudi skupaj ven in na obisk,ampak večinoma je Klemen z menoj.

urssyy,enako-tudi jaz imam mleka še za en obrok,ki ga dajem ponoči.

Alfabeta ,joj,upam,da bo kmalu bolje!user posted image

Lusa,vidiš isto je bilo pri martincinemu Patriku,se je premalo zredil in šel v bolnico.Pa so ga testirali in je vse ok.

Martincin Patrik bo verjetno šel jutri domov iz bolnice,malček se je zredil od včeraj,mora pa ga prav siliti s hrano,pravi da zraven joče in noče jesti.Prisili ga pa tako,da mu stisne dudico na flaški,da mu mleko brizgne v usta,Upam da bo vse ok in bo kmalu začel dovolj jesti.Vse ostalo vam bo sama povedala.

Triš,jaz še tudi nisem bila pri ginekologu...groza.

vaney,tudi jaz želim imeti en avto doma,kaj pa če moram nujno kam s Klemenom,k zdravniku ali kam.Ali pa če dežuje,pa grem v trgovino,pa na kak obisk...

sunny m.,tudi Klemen ima 6 kg,pa še nisem začela kengurujčka niti uporabljat,ga bom po 3.mesecu.Zdaj še ne,ni potrebe.

katee,to me je zanimalo ja,kako je tisti ubogi user posted image  končal.Jaz enostavno nisem mogla gledat dokumentarca,sem zraven likala in se kar naprej jokala,tako da sem prestavila program.Me veseli,da je bil tak konec.Res se mi je smilil,niti gledat nisem mogla,sem kar hodila kuševat mojega lepotca in bila srečna,da je zdrav.

Zdaj je moj spis končan upam da bo poslano!!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2822
20.3.2008 6:13:59   
Lunca1
Jutro.

Sunny saj druge so tudi znižane, tudi Activ fit, samo sem gledala da je dvojno pakiranje že v osnovi cenejše, tako da tu ni razlike.

Alfabeta upam da se mali čim prej pozdravi.

Triš kaj pa če si doila menstruacijo?

Lusa upam da vama ne bo treba v B.

Mala pikica upam da se čim prej pozdraviš.

Neposredna povezava do sporočila: 2823
20.3.2008 6:40:15   
TRIŠ
lunca ni menstruacija ker je samo malo krvavitve danes pa je ni več.
Danes popoldan pa se mu bom pokazala na vratih naj me pregleda.user posted image

Hvala vsem za odgovore

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.3.2008 8:07:00   
nussy
Dobro jutro punce!

Spet me ni bilo kar nekaj časa, internet ni delal celih 6 dni, Telekomovci niso popravli napake tok dolg. Za znort.

Vsem ki so bolani eno user posted image  za čimprejšnje okrevanje, sicer pa upam, da bo kmal kej več sončka in lepega vremena, pa mislim da bo tut zdravje bolš.

Vidim, da imate nekaj težav s pridobivanjem na teži. Moja user posted image  pa ravno obratno, mislim da kar mal preveč je. Noče dude na noben način, ampak včasih bi bilo to kar super. Tko pa se potolaži samo z mojo 'dudo' in vsakič še papa zraven. Podnevi je to kar na 1,5 ure. Ne vem ali je to normalno. Zvečer pred spanjem pa kar ene 3-4x v zadnji uri, preden končno zaspi. Sej pol je pridna, pa eno rundo spi vsaj 6 ur, ampak skrbi me, da se ne bi preveč zredila. Sicer ne vem, lahko da to ni nič narobe, ker je zadnjič zdravnica rekla, da pri dojenih otrocih ni nikoli preveč, ampak ne verjamem, da je to čisto res.
Je mela še katera težave z dudo? Sej tut duda ni idealna in ni nujno, da jo ima, ampak vsaj za včasih bi blo pa dobr za potolažt. Sploh če sva kje uzuni.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!