nana35
|
Nalin,jutri ti pošljem po pošti,upam,da ti bo moja stara kozmetika v korist. mala pikica,ne vem kako bo s to plačilno kartico,ker moj je bolj staromoden (saj se še spomnite tistega mojega starega modela avta,pa otročka...)in vse plačuje z gotovino,kartica je le za bankomat. Tako da mu druga ne bo preostalo,kot gotovina,potem pa lahko gremo po nakupih v LJ. Pa za kolke,zdaj pa Gašper...svoboda!! karmyka,tudi za tvoji štručki,da spita vsaka zase.Lepo si uredila sobico,a to pomeni,da sta spali čisto sami v sobici?? klaja,jaz tudi gledam mojega,ker ima 100 načrtov,kaj vse bi moral narediti,pa šel bi na nogomet,pa motor si nekaj predeluje v garaži,pa kužka mora ven peljati,pa po sina mora in na trening z njim...včasih ga res ne razumem.Samo za razliko od tebe jaz grem ven,se vsedem v avto in se s Klemenom odpeljeva kam na obisk ali pa malo v Europark,pa v mesto...in nisem huda,da ga ni. Saj si vzame čas za družino in gremo tudi skupaj ven in na obisk,ampak večinoma je Klemen z menoj. urssyy,enako-tudi jaz imam mleka še za en obrok,ki ga dajem ponoči. Alfabeta ,joj,upam,da bo kmalu bolje! Lusa,vidiš isto je bilo pri martincinemu Patriku,se je premalo zredil in šel v bolnico.Pa so ga testirali in je vse ok. Martincin Patrik bo verjetno šel jutri domov iz bolnice,malček se je zredil od včeraj,mora pa ga prav siliti s hrano,pravi da zraven joče in noče jesti.Prisili ga pa tako,da mu stisne dudico na flaški,da mu mleko brizgne v usta,Upam da bo vse ok in bo kmalu začel dovolj jesti.Vse ostalo vam bo sama povedala. Triš,jaz še tudi nisem bila pri ginekologu...groza. vaney,tudi jaz želim imeti en avto doma,kaj pa če moram nujno kam s Klemenom,k zdravniku ali kam.Ali pa če dežuje,pa grem v trgovino,pa na kak obisk... sunny m.,tudi Klemen ima 6 kg,pa še nisem začela kengurujčka niti uporabljat,ga bom po 3.mesecu.Zdaj še ne,ni potrebe. katee,to me je zanimalo ja,kako je tisti ubogi končal.Jaz enostavno nisem mogla gledat dokumentarca,sem zraven likala in se kar naprej jokala,tako da sem prestavila program.Me veseli,da je bil tak konec.Res se mi je smilil,niti gledat nisem mogla,sem kar hodila kuševat mojega lepotca in bila srečna,da je zdrav. Zdaj je moj spis končan upam da bo poslano!!