|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 8:46:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: Sončki januarčic 2oo8
19.3.2008 8:59:38   
klepetka
jutro

samo dase pofočkam in da vas pozdravim ,ker nimam niti  časa brat..
No,včeraj smo bili na UZ kolkov in sta oba vredu.

Sem pa danes prav dobre volje ker so prišli Domnovi izvidi.Verjetno sem že zadnjič napisala ,da je imel povišano oz.mejno vrednost holesterolauser posted image (in to pri 5 letih!!!!!).MOgla sva iti potem zadnjič na tešče  ,da so mu še enkrat vzeli kri,amap kje zdaj ta vrednost 4,7 tak oda je vreduuser posted image .

Sva bila pa včeraj pri zdravniku,ker kašlja in sva odnesla pol lekarneuser posted image .;hiconcil ,zirtec in flumiukan.
Pa ne vem ,če  ne bi šla tud z Lano  k zdravniku ,ke r še vedno kašlja ,sicer manj,ampak  vseeno še.Ali bi bilo bolje da sploh ne grem ,ker da ne bi pa kaj odnesla iz čakalnice ,ki je te dn iful polna?!user posted image Pojma nima ,kaj najuser posted image .

SEm vsa prestrašena zarad tega kašlja že zaradi Jonasa ,pa ravno včeraj sta pristali moji dve majhni nečakinji ,stari 11 mesecev na infekcijski.Pravi svakinja ,da je taka gužva  na infekc. ,da so do 16 -ih čakali prosti postelji.

nalin ,nisem še utegnila iti n apošto.Bom enkart ta teden.

Tak ozdaj grem pa še kakšno okno spucat ,da bomo vsaj ven videli user posted image ,pa malo pospravit ,da slučajno kdo ne uleti na obisk.

Se kaj oglasim zvečer user posted image

lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.3.2008 9:13:04   
lutiropan

En lep sončen pozdrav z Gorenjskega konca.user posted image Medve s Kajo sva se že zrihtali, fantini so v šoli...
Medve se greva pa mal po Kranju potepat, pa verjetno še v mojo službo pogledat( še nisem bla).
nana 35  ja Kaja je čist podobna mojim fantinom, tako da , ko greva po vasi z vozičkom me kakšne mame ustavljajo joj ,to je pa cel Luka, al pa par metrov naprej ,joj to je pa cel Tim .Sem že mislila eni rečt, da nevem kako je to mogoče saj so vsi štirje od različnih poštarjev.user posted image user posted image user posted image
Sploh ko so blili fantini manjši so jih eni kar imeli za dvojčka ali pa celo za trojčke. A karakterno so pa tako različni , da ne moreš verjet.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.3.2008 9:23:14   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

U dej povej ime pa priimek, mogoče ga pa moj "pozna"

Moj je Drobež Matej, pa ga vpraši če sta se kaj "srečala"

Moj je Levicnik Frenk ga bom vprasala ce ne drugace se mogoče vsaj na videz poznata.Daj pokukaj v moj album pa magar svojmu sliko pokazi!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Ce se katero zanima moj album ga seveda lahko pogleda!!!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.3.2008 9:47:44   
sani1
Dobro jutro!

Ste se pa razpisale...user posted image
Jaz bom šla v supernovo, ko se bo ta gneča malo polegla. Ne prenesem gneče in v četrtek bo sigurno nemogoče tam z otročkom hodit... Pa še tako je, da ker so neki popusti pol kar kupuješ čeprav nič  ne rabiš. Ko pa prideš domov ti je pa žal... Ma kaj supernova jaz do H&M nisem prišla odkar imam pupo. Se bom prvo tja odpravila...

Triš- jaz sem iz Lj in je res blo pol včeraj popoldan sonce...

No danes bova pa že šli malo naokrog, ker je tudi sonček. Bova šli do tašče pa na pošto in tako malo se bova potepali...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.3.2008 9:49:22   
limma
Dobro jutro,

pri nas je krasen sonček, tako da samo na hitro ... sem pa prehlajena, ker me je včeraj na sprehodu zazeblo - seveda sem bila brez šala, z enimi lahnimi čevlji, ampak glavno, da je bila Neža v ovčki kot Eskimček user posted image

Sunny - mi smo pa tam nekje (kjer se začne vrsta na fotki) začeli čakat, ampak se splača user posted image  Meni je bil na Irskem Guinness takooo dober, doma mi pa sploh ne paše user posted image  Za St. Patrik's Day je pa moralo biti zabavno! user posted image  Neža je skoraj irsko dete user posted image

Lunca - kako dolge laske ima tvoja Pina, res prava punčka (gledam tvoj avatar) - tudi po njeni razlagi user posted image  

nana - jaz bom prišla v vaš konec na šoping enkrat spomladi, pa prej povem in se zmenimo za kavo, velja?
Seveda še s katero drugo, če bo za user posted image  So mi pa lani za RD sodelavci kupili bone za Citypark in bom šla tudi tja preverit te nove otroške trgovine v prvem nadstropju... Mogoče bo še kaj € zame ostalo user posted image  
Ljubljana, kako velik fantek je Jakob, bravo user posted image

Obright - Špela se pa res lepo smejčka user posted image

Midve v službi še nisva bili, do Ljubljane je kar daleč in mi je še ni za vozit na tako dolgo pot. Bomo šli vsi trije enkrat spomladi, sodelavci že komaj čakajo, pa tudi jaz jih že kar pogrešam.
Klepetka - user posted image  za kolke in Domnov izvid user posted image

lutiropan - haha, si me nasmejala, da je vsak od različnega poštarja user posted image  

Ljudje so tako radovedni in s takimi izjavami hodijo na dan... mene "kr eni" ljudje sprašujejo, kako se Neža piše, ker pač nisva poročenauser posted image  Pač vas moja malena, ta SG user posted image  Piko na i je pa včeraj dodala ena punca, ki jo na videz poznam, ker pač dela v DMu in ker tam kupujem očitno misli, da sva prijateljici.. smo se srečali, pozdravili in je rekla:"Ooo, imate dojenčka?" in BUM v vozeči voziček, najprej je odgrnila pokrivalo od vozička (je bila Neža zadekana do vratu, ker je pihalo), potem pa začela odgrinjat še ovčko in ji kapico popravljat z obrazka in potem sem skočila in ji potisnila roko iz vozička in ostro rekla:"Ne je odkrivat!!".. je bila kar malo paf, pa kaj me briga. Moj user posted image  je samo gledal, ker ni navajen tako burnih reakcij, je rekel, da sem bila kot levinja, ki brani svojega mladička user posted image  Pa saj to konec koncev tudi sem oz. smo user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.3.2008 9:51:23   
limma
Nalin,

jaz sem pa par dni pred Nežinim rojstvom generalno pospravila kopalnico in tudi vso odvečno kozmetiko in pretečena ličila vrgla stran.. saj ni bilo ne vem kaj, pa vseeno.... bom pa pogledala še pri mami, sigurno se bo marsikaj našlo user posted image  Pa ti sporočim na ZS.

< Sporočilo je popravil limma -- 19.3.2008 9:56:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.3.2008 9:54:53   
nana35
Lea in Tea,vse najboljše!!user posted image

klepetka,user posted image za kolke!In za Domna in njegov holesterol tudiuser posted image !!Ja to je pa res groza,da ima že pri 5.letih povišan holesteroluser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

nana 35  ja Kaja je čist podobna mojim fantinom, tako da , ko greva po vasi z vozičkom me kakšne mame ustavljajo joj ,to je pa cel Luka, al pa par metrov naprej ,joj to je pa cel Tim .Sem že mislila eni rečt, da nevem kako je to mogoče saj so vsi štirje od različnih poštarjev.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ursalara,seveda sem pogledala nekoliko tvojih fotografij,pa kako lepega kužka imaš!!

Danes je pri nas sonček in upam da tudi pri vas.Klemen je zunaj na sončku,kar na balkonu in spančka,mami je malo tukaj,potem pa se gre porihtat.Ko pa se bova kasneje najedla,pa greva prav na sprehod z mojo nesojeno svakinjo.

Lepo uživajte v dnevu,upam,da ste tiste,ki imate sneg,že skidale!!user posted image

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.3.2008 9:55:42   
Anchikaa
Dan,
kako lep sonček,komaj čakam da grema z malo mis ven.Zdaj še panča,sma po spet dobri noči komaj ob 7h jedli,pa je nazaj zaspala.Nevem kaj jo tak zmatra,da spi od 20:30 pa do 7h zjutraj.No saj ne da bi se pritoževala,mi kar paše da se naspima z lubijem.Čisto je po meni,ker mi je mama pravla da sem jaz tut od začetka prespala noč.Ko pa je lakota pa v 15min poje 180ml mleka,včasih še prej.Danes je v 10 min pojedla tolko,sma se previli in sem jo dala v kinderpet in je zaspala.No hvalabogu,da sem lahko šla pujseke nahranit (mamo doma 3 pujse pa 2 zajčka),no to je tak 10min dela,ker ne rabim jim čistit,to ma tast prek.Pa zakurla sem tut peč,da nam bo toplo pri ritiuser posted image user posted image . Zdaj pa po pravici povedano mi je malo tečno ker nevem kaj naj delam.Kuhat ne rabim,je še od včeraj ostalo,pucat nimam kaj,likat tut ne.Tečno!! Nekaj bom že našla.

Grem še malo po netu skakat.

P.s.: ursalara sem pogledla vaš album, pa ste prav luškani!user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.3.2008 10:02:23   
nana35
limma velja za kavico,veš da si bom vzela čas,pa mogoče še katera.Ti bom po ZS poslala mojo telefonsko št.ko bo tako daleč,ti pa me spomni!
A torej si iz Slovenj Gradca,no to pa ni tako daleč.Pa saj,kaj pa je v naši lepi majhni Sloveniji sploh daleč??
Midva tudi nisva poročena,pa me nihče še ni vprašal kako se mali prdec piše,no,razen na občini,pa na CSD-ju...user posted image .

Nalin,če želiš mojo kozmetiko,mi piši na ZS.Če je že nimaš preveč,ko smo se tako množično odzvale!user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.3.2008 10:02:59   
mala pikica
Na hitro se vam oglasim...

Trenutno je moje stanje nekaj boljše, je pa včeraj popoldan in proti večeru bilo že re hudo, sem imela 39.8 vročine. Upam, da bodo AB hitro prijeli. alfabeta upam, da so ti znaki podobni gripi res od mastitisa, ker potem bo hitro boljše.

Ste pa bile včeraj res pridne s čvekanjem, bom potem, ko bo šel Gašper na sprehod, prebrala, kaj vse ste načvekale...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.3.2008 10:10:04   
nana35
mala pikica,user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.3.2008 10:14:24   
ursalara
Sani H&M je tudi v supernovi!
Klepetka super da je z kolki vse ok,in z Domovim izvidom!user posted image

Ja pri nas imamo prav mini zivalski vrt kuzka(zlatega prinasalca)pa sem dobila lani za valentinovo od mojga lubija.Se je kar v stroske vrgu ker je cistokrvn!
Mala pikica upam da AB kmalu primejo!
Nalin poslji mi naslov imam kar nekaj robe zate!

Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.3.2008 10:19:04   
ljubljana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lea &Tea

user posted image user posted image user posted image Mala pikica

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 10:23:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.3.2008 10:24:47   
limma
mala pikica - upam, da boš kmalu boljša user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.3.2008 10:44:43   
ursalara
Nalin hvala ja si mi poslala zs jutr ti pošljem!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.3.2008 11:00:19   
Lunca1
No midva sva že nazaj s sprehoda, sva morala po plenice in kruh.user posted image

Lea in Tea vse naj naj. user posted image user posted image

Limma Pini smo šele prvič prejšnji teden zadaj postrigli laske za ene 3 cm. So se ji že kar malo vozlali.user posted image  Sploh kadar po njih oplete s kakšno liziko.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.3.2008 11:25:41   
barbas
živjo punce.
končno se vam spet javim na ta čudovit danuser posted image .
vidim da ste vse na sprehoduuser posted image
midva  sva se tudi ravno ustavila v pisarni, ker ful pogrešam delouser posted image potem se greva pa naprej potepat

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
19.3.2008 12:06:09   
mala pikica
Najprej hvala vsem, ki ste mislile name user posted image

alfabeta
še enkrat hvala za inofrmacije o mastitisu in gripi. Mislim, da res ni gripa, na srečo. Upam, da bo vaš taveliki kmalu zdrav in da mu ne bo treba predolgo ostati v B user posted image Sicer pa pogrešamo vsako mamico, ki se ne oglasi vsak dan. Jih je kar nekaj takšnih. Malo poglej, kako pojamramo redne klepetulje, ko smo v dveh dnevih še vedno na isti strani, je pa res, da ne omenjamo vsake posebej user posted image Aja, pa še glede datumov v podpisih... Smo se dogovorile, da bo seznam naših sončkov na vsaki 10.strani, torej na 110, 120,... Mislim, da bo potem lažje iskati datume user posted image

bel jeziček... mislim, da je to od mleka, pa znale bi biti glivice. Gašper vsak dan poliže pol žličke Daktarin oralnega gela, pa še sladek je, ga izkoristimo po D3 kapljicah, ki pa so res groznega okusa.

limma mi imamo tudi rdeč voziček, rdeča pa je res takšna nevtralna barva, ki jo lahko imajo fantki in punčke. Pujsmeter user posted image pri nas ga tudi ni. SPloh ne vem, na kakšni teži sem zdaj po porodu user posted image Pa me niti ne zanima. Meni so vedno hlače bile najboljši pujsmeter user posted image DOkler sem jih komot zapirala, je bilo vse vredu.

lutiropan sem pogledala slikice, sem rekla sama pri sebi 'ješešna, kako je luškana' user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Super za vas ljubljančanke,kaj pa me ??

Bomo enkrat popatrale otročke v tri avte in bomo šli na izlet v Ljubljano, očki pa bodo dali bančne kartice zraven user posted image

vaney upam, da si ti tudi že bolj zdrava user posted image

klepetka
res je, da lahko v čakalnici še marsikaj pokasiraš, mogoče je bolje, če greš proti koncu delovnega časa, ali pa takoj na začetku user posted image

limma jaz bi tudi bila jezna, če bi se nekdo 'nepoznani' spravil nad voziček in Gašperja.  Drugače pa sem jaz tudi za kavico, ko se bosta z nano kaj dogovarjali user posted image

Gašper je bil včeraj na UZ kolkov. So že 1a, tako, da ni treba več široko povijat. Ga je ati z babico peljal. Sem se tako nasmejala, ko so prišli domov, najprej je seveda fajn polulal zdravnico, potem pa je vsem okoli dal vedeti, da je on na mizi, je baje kričal na vse grlo user posted image Mislim, da ga je ta hladni gel malo prestrašil. Potem pa se je zdravnici še izvid izbrisal in so morali vse še enkrat ponovit.

No, mi je le uspelo priti skozi 4 strani. Res ste bile pridne včeraj user posted image Zdaj pa grem počivat, mislim, da temperatura spet narašča.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
19.3.2008 12:43:00   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Gašper je bil včeraj na UZ kolkov. So že 1a, tako, da ni treba več široko povijat. Ga je ati z babico peljal. Sem se tako nasmejala, ko so prišli domov, najprej je seveda fajn polulal zdravnico, potem pa je vsem okoli dal vedeti, da je on na mizi, je baje kričal na vse grlo user posted image Mislim, da ga je ta hladni gel malo prestrašil. Potem pa se je zdravnici še izvid izbrisal in so morali vse še enkrat ponovit.

A vključno z lulanjem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2796
19.3.2008 12:47:34   
karmyka
Dannnnuser posted image

Hvala za Leine in Teine čestitke tudi jaz vsaki štručki posebej želim vse najboljše tudi če me ni tukaj.user posted image user posted image

Pri nas je nekaj novega to da moje pupike od predvčerajšnem spijo v vsak svoji posteljici nič vseč v eni in to so prespale celo nočko, tako sem vesela.user posted image user posted image user posted image
Sem dala v album SLIKICE od sobice in od malih dveh.user posted image user posted image

Ljubljana tvoj Jakob je pa že pravi korenjakuser posted image .

Mala pikica  bravo za Gašperja za kolke tebi čimprej se pozdravi.user posted image
No mi  še tudi čakamo za ponovni pregled kolkov čeprav so že od začetka imeleobe 1A bomo videli kako bo sedaj.
Klepetka tudi tebi bravo za kolkeuser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
19.3.2008 12:49:52   
klaja
Dan!

Končno je sonček, sovražim grdo vreme, pa še vso energijo mi pobere. Tečnoba me je malo minila, pa mali dve sta tudi malo boljši. Samo da bo že ta polna luna enkrat mimo, pa bo spet boljše, smo ful občutljivi na te zadeve.

Bile smo že na sprehodu in je tako pihalo, da smo kar hitro pobrisale v hišo na toplo. Danes mi je že soseda polepšala jutro, je za tamali dve prinesla zoknčke in bodija. Je čist zatrapana v Julijo in ko nas vidi, pride takoj pozdravit Julijo.

Me je še včeraj moj spravil malo v slabo voljo, saj misli it sodelavcu na abrahama, pa potem bi šel on v soboto k maši, pa po možnosti še na nogomet, pa še kaj bi se našlo. Jaz pa že dva meseca nisem bila nikjer sama, če ne še več in mi počasi že preseda. Uf kako mi je žal, da sem prodala moj avto. Bi se nabasale v avto in bi lahko šle na teren, zdaj pa čubimo doma. Saj nimam nič proti, če gre kam, samo jaz bi tudi šla kam. Me še malo sitoba muči, saj bom nehala.

Grem zdaj kuhat!

Neposredna povezava do sporočila: 2798
19.3.2008 12:54:42   
Lunca1
Saj res v KR v Mullerju so imeli danes plenice Pampers rumene 2 za 9.45, če se ne motim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.3.2008 12:54:42   
urssyy
Hojla , takoo vaaas pogrešam, a kaj ko nimam časa da bi prišla do računalnika. Komaj čakam veliko noč, da bo moj dragi z mojo Vivien, jaz pa si bom vzela čas, da preberem kaj ste načvekale.

Upam, da ste vse vredu in prav tako vaši sončki.
Končno lahko posredujem mere moje princeske ob pregledu - 2 meseca ima 4720g, 57 cm in 37 cm obseg glavice. Mala pikica prosim dodaj me na seznam , seveda vsako 10 stran, kot si predlagala user posted image .

Pri nas je še danes full snega, je vse moker po cesti-žlundar in verjetno me bom mogla ven z vozičkomuser posted image . Sicer pa svojega mleka nimam skoraj nič več, samo še za en obrok na dan. Je pa dobila Vivien cepivo proti rotavirusu. Ni več pikeca, ampak kr v obliki sirupa za v usta. Bravo medicina. Ima pa po tem sirupu nekoliko bolj močne krče,a bo že, samo da bo zdrava. Čez en mesec pa krst..upam, da bo sonček prijetno sijal .

Lp, vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!