mala pikica
|
Najprej hvala vsem, ki ste mislile name alfabeta še enkrat hvala za inofrmacije o mastitisu in gripi. Mislim, da res ni gripa, na srečo. Upam, da bo vaš taveliki kmalu zdrav in da mu ne bo treba predolgo ostati v B Sicer pa pogrešamo vsako mamico, ki se ne oglasi vsak dan. Jih je kar nekaj takšnih. Malo poglej, kako pojamramo redne klepetulje, ko smo v dveh dnevih še vedno na isti strani, je pa res, da ne omenjamo vsake posebej Aja, pa še glede datumov v podpisih... Smo se dogovorile, da bo seznam naših sončkov na vsaki 10.strani, torej na 110, 120,... Mislim, da bo potem lažje iskati datume bel jeziček... mislim, da je to od mleka, pa znale bi biti glivice. Gašper vsak dan poliže pol žličke Daktarin oralnega gela, pa še sladek je, ga izkoristimo po D3 kapljicah, ki pa so res groznega okusa. limma mi imamo tudi rdeč voziček, rdeča pa je res takšna nevtralna barva, ki jo lahko imajo fantki in punčke. Pujsmeter pri nas ga tudi ni. SPloh ne vem, na kakšni teži sem zdaj po porodu Pa me niti ne zanima. Meni so vedno hlače bile najboljši pujsmeter DOkler sem jih komot zapirala, je bilo vse vredu. lutiropan sem pogledala slikice, sem rekla sama pri sebi 'ješešna, kako je luškana' IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Super za vas ljubljančanke,kaj pa me ?? Bomo enkrat popatrale otročke v tri avte in bomo šli na izlet v Ljubljano, očki pa bodo dali bančne kartice zraven vaney upam, da si ti tudi že bolj zdrava klepetka res je, da lahko v čakalnici še marsikaj pokasiraš, mogoče je bolje, če greš proti koncu delovnega časa, ali pa takoj na začetku limma jaz bi tudi bila jezna, če bi se nekdo 'nepoznani' spravil nad voziček in Gašperja. Drugače pa sem jaz tudi za kavico, ko se bosta z nano kaj dogovarjali Gašper je bil včeraj na UZ kolkov. So že 1a, tako, da ni treba več široko povijat. Ga je ati z babico peljal. Sem se tako nasmejala, ko so prišli domov, najprej je seveda fajn polulal zdravnico, potem pa je vsem okoli dal vedeti, da je on na mizi, je baje kričal na vse grlo Mislim, da ga je ta hladni gel malo prestrašil. Potem pa se je zdravnici še izvid izbrisal in so morali vse še enkrat ponovit. No, mi je le uspelo priti skozi 4 strani. Res ste bile pridne včeraj Zdaj pa grem počivat, mislim, da temperatura spet narašča.