|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
18.3.2008 18:18:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Super za vas ljubljančanke,kaj pa meuser posted image ??

Kaj naj potem rečemo me z Dolenjskega koncauser posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.3.2008 18:19:39   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Punce tiste, ki hodite kaj okrog H&M-a, a mogoče imajo kakšne enobarvne bodije brez rokavov? katee ti si zadnjič rekla, da si jih kupovala za malega. Kje si jih ti nabavla?

Jaz  sem jih kupila v Marks & Spancer. Dobiš jih pa tudi v Merkatorju od Lumpija, sam kvaliteta ni tako dobra.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.3.2008 18:28:30   
TRIŠ
sani od kod pa si da je pri tebi user posted image ,pri nas je kot v sibirijiuser posted image
ursalara super novica user posted image sem ravno hotla vprašat kdaj se bo to odprle.Notri pa bodo same mega trgovinice.
Jaz pa sem prišla ravno iz vrtca kjer je moja Lana nastopala za praznik mamic.Ati pa je čuval Žanauser posted image ,ki še sedaj ne spi in je na mojih rokah.Molim da bo vsaj noč mirnauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.3.2008 18:28:53   
ursalara
Joj punce zal mi je za vas!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.3.2008 18:30:36   
ursalara
Tris men je moj reku da je tok stacun noter da se nam bo mamicam se lahko zmesalo in baje da je ful izbire!Pa se cenovno ugodno je!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.3.2008 18:40:41   
katee
Mene bolje da ne spustijo potem v Supernovo oz. če bom že šla, je bolje zame, da pustim kartice doma! user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.3.2008 19:09:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mene bolje da ne spustijo potem v Supernovo oz. če bom že šla, je bolje zame, da pustim kartice doma! user posted image

Saj ne boli, dokler ne pride račun.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.3.2008 19:14:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Moje stanje je bolj kot ne porazno. Vročina je narasla že na 39. Sem bila pri ginekologu (prvič po poorodu mi je rekel, da naj pridem k njemu, če bi bili problemo z dojkami pri dojenju). Mi je dal Hiconcil, čeprav še ni bilo vidnih rdečin na dojkah. Je pa me izgleda hkrati dobila tudi gripa, me grozno vse boli. Upam, da se čimprej vse umiri.

Mala pikica, ni nujno da je gripa. Mene pri mastitisu vedno dajejo znaki gripe, samo antibiotike vzamem je pa dobro. Gripa pa ne mine tako hitro. Sem pa v knjigi prebrala, da dajansko so enaki simptomi, torej bolečine v okončinah, kosteh, mišicah,...utrujenost,..

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.3.2008 19:16:06   
ursalara

Saj ne boli, dokler ne pride račun.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa potem toliko bolje boli!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.3.2008 19:16:35   
mml

Jaz sproti odštevam, da ni po tem konec meseca kakšne panike user posted image user posted image user posted image

Samo si ne predstavljam v četrtek bit v Supernovi med vso hordo upokojencev, jaz totalno sovražim dren, z voziškom pa sploh ne pride v poštev...tako da verjetno me v četrtek ne bo tam...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.3.2008 19:31:03   
ursalara
Tudi jaz ne bom sla v cetrtek bom sla pa najverjetneje v petek dopoldne k ne bo tok folha upam ja z vozickom ne pride v postev mi bomo za tisto urco kafr kengurujcka vzeli mal v kengurujcku malo pa na rokcah pa bo

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.3.2008 19:41:48   
ljubljana
Evo novi podatki pri treh mesecih:

teža 6600g velikost 62.5

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.3.2008 19:43:12   
ljubljana
Mi bomo šli v supernovo ko sde norija poleže verjetno konec aprila, ko bomokupovali za krst.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
18.3.2008 21:22:53   
vaney
čer.

jaz sem danes bolj med bogimi, sem od moža kr konkreten prehlad pokasirala. pojedla sem lekadol, pa se mi je po njem začelo tako vrtet v glavi, da me je bilo cel dan potem strah, kako bom Anžeta rihtala, ker mož dela cel dan. no, pa je malo popustilo, počutim se pa še vedno čudno. seveda zdaj paniko zganjam, da se ni Anže nalezel prehlada od naju (sploh, ker se ne doji več in ne dobiva protiteles).

mala pikica, upam, da bo kmalu bolje

martinca, dobro opravite

mi smo malo predaleč za supernovo, tako da bomo kdaj kasneje šli do tam, zaenkrat pa še ne

pri nas je danes cel dan padal sneg kot zmešan in ga imamo sigurno okrog 10-20 cm (nisem šla nič ven), zdaj počasi ponehuje...saj ni čudno, da smo skoraj vse nekam bolehne, ob takem vremenu je že čudež, da ostaneš zdrav.

Anže že spi, zdaj grem pa še jaz, da pridem malo k sebi (če bo Anže spal, seveda).

lepo spite, lahko noč

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2764
18.3.2008 21:25:07   
katee
Ljubljana: Jakob je pa že pravi dec. Lepo napreduje user posted image user posted image

Jaz sem spravila malega v posteljo. Sicer še ne spi, se mu kolca revežu, ampak upam, da bo kmalu zaspal. Jaz grem pa še malo user posted image , potem pa  user posted image .

Jutri grem pa v službo malega pokazat. Vsi že komaj čakajo. A ve ste svoje lepotce že kaj peljale sodelavcem pokazat?

Lepo noč vse!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2765
18.3.2008 21:47:22   
obrigit
Se vidi da je blo danes slabo vreme sem vas komaj prečekirala.
Martinica držimo pestke za Patrika user posted image user posted image user posted image .
Mala pikica prsi si tuširaj z čimbol vročo vodo potem pa si poskusi vse mleko ven sčrpat pa bo hitro bolše boš videla

Jaz pa sem danes takšnega kozla ustrelila da se mi je še Špela smejala. Po kosilu smo vsi trije zadremali in ko sem se zbudila sem videla sonček in ko pogledam na uro sem vidla 15.40, super pomislim zdaj pa gremo malo na zrak.
Špelo lepo oblečem, nataknem kapo, namažem s kremico in še enkrat pogledam na uro in je bila šest. Ati pa se mi smeje in začne Špeli razlagat da sem jo htela odpeljat na mraz in pri tem je nastala posrečena slikica sem jo dala v album.

Tako zdaj pa odpeketam v miževo deželo vsem želim lepe sanje in čim majn prebujanja ponoči.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
18.3.2008 22:08:42   
Lunca1
Jaz sem že bila v službi na obisku.

Kje na Rudniku bo Supernova?

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
18.3.2008 22:21:38   
ursalara
Super nova je nasprroti leclerka ne mores zgresit

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 22:22:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.3.2008 22:25:15   
nana35

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Super za vas ljubljančanke,kaj pa meuser posted image ??

Kaj naj potem rečemo me z Dolenjskega koncauser posted image

Tudi user posted image .

mala pikica,upam,da si ok.Še nisem prišla do tvojega posta,če si ga slučajno napisala.

ljubljana user posted image !!Smo že veliki in težki!!

vaney,pozdravi se čimprej!Upam,da Anže ni dobil nič proč od vaju!

Klemen je šele zdaj šel pančkat,smo bili bolj pozni,ker smo iz obiska,bili smo pri drugem dediju (mojem fotru)in se je bilo treba še umit,pa najest.Upam,da bo doooolgooo spal.user posted image

katee,jaz nisem Klemna nobenemu kazala,če koga srečam,potem ga vidijo. Nisem taki oboževalec mojih bivših sodelavk,verjetno ste pri vas bolje.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2770
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 22:25:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 22:27:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.3.2008 22:40:59   
ursalara
Nalin moj dela po celmu objektu.
Tvoj dela za C&A kaj pa dela?

Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 23:26:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.3.2008 8:10:58   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Vse, ker komplet C&A ima čez podjetje kjer dela, v štartu je bil vodja sam potem je šel na porodniško in je drug sodelavec prevzel. So pa načeloma električarji, ampak imajo vso koordinacijo glede C&Aja oni čez, so pa še podizvajalci.

Moj je pa skupinovodja slikopleskarjem moj je itak tok gobcen da ga vsi ze tam poznajo.
Danes pa se nekaj kaze na to da bo malo user posted image in je treba izkoristit dan ker cez vidend spet napovedujejo user posted image in sneg!
Lea in Tea vse najboljse!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?