Alfabeta
|
vse mi je zbrisalo. Dajmo še enkrat. Mala pikica, mene je bolelo vse od mesta v sami dojki, do bradavice, da ne govorim med samim dojenjem. No, 2 dan po jemanju AB je vročina minila, bolečina 4 dan, rdečina pa je vidna še danes, torej 6 dan po jemanju AB. "Simptomi gripe" so pa minili, kajne? Boš vedela za drugič, si potem bolj mirna, če se še kdaj zgodi. Pa držim pesti, da se nama ne ponovi, kajne Aja, še to sem ti hotela svetovati, da čimprej mine. Poskusi (čeprav vem da verjetno boli kot ) čimveč dojiti na tej boleči, da bodo mlečni vodi čimbolj delali, pa bo hitro minilo. Poskusi jo sprazniti čimbolj. Meni je dr.svetovala, da po dojenju, če jo ne izprazni naj jo izčrpam. tega sicer nisem delala, sem pa jo res vsakič pristavila na levo, bolečo in sem jo v glavnem tudi dojila samo na tej. Na desni mi je pa samo mleko iztekalo in se ni nič ustavila proizvodnja. Vaney, samo opozorilo. Meni je v lekarni strogo prepovedala jemanje Coldrexa in podobnih zadev dokler dojim. Edino Lekadol sem lahko dobila. Ne vem, meni je tako rekla . Če še dojiš bodi raje previdna. No, sinovo zdravje, pa izgleda da gre na gor, ker danes nima več toliko vročine (KNOK, KNOK, trkam!). Upam, da bodo tudi izvidi jutri boljši, da nam ne bo treba res za praznike po B hoditi. Hvala vsem za lepe želje. Vsem bolnim in za ozdravitev. Vsem obmesečnikom pa
|