minicca
|
Živjo, vsem ! Toliko ste že načvekale, da vas sploh nisem mogla prebrat. Smo se spet boril z virozo, pa nisem mogla na net. Vidim, da pridno nabiramo dneve, ko so naši bebiji še na varnem. Za seznam bi dodala, da nameravam rodit v LJ, glede spola je pa verjetno enkrat prišlo do pomote, saj smo še na , verjetno sem enkrat omenila sineta, pa je Tosja misla, da čakamo fantka. Občutki so sicer za fantka, ampak vseeno... Z možem imava avto v popravilu, če bo do srečanja fertik, se vam pridružim. Kdaj je sedaj uradno, da se vidimo, pa kje? Drugače tudi jaz pridno jem regrad in motovilec, sladkarijam sem pa rekla adijo, ker sem že kot slon. Brce tudi jaz čutim desno pod rebra, kolcanje pa spodaj. Ker imam rok konec aprila, se še nisem spravila prat in pucat, sem pa napisala seznam za v in iz porodnišnice. Dejte mi še kaj dodat, kar sem pozabila: Torej: dokumentacija(materinska, zdravstvena, napotnice, izvidi, osebna, kopija poročnega lista, potrdilo o plačanem prispevku za moža in o obisku MŠ, blok in kuli za kaj napisat) nega(tuš gel, intimno milo+robčki, krema, robčki in komprese za hemeroide, bepanthen mazilo, lanolin, ščetka, pasta in nitka za zobe, deodorant, labelo, krema za obraz in roke, vatke in čistilo za obraz, ščipalec za nohte, palčke za ušesa, kakšen vzorček šampona za lase, vložki vir, copati, nogavice, modrček in blazinice za dojenje, etui za očala, obroč za sedet, robčki za nos, še kaj pozabila?) ostalo(dude, mobi, polnilec, baterija za ponoči-ne mislim razsvetljevat cele sobe, ampak za ponoči sem jo pogrešala, vrečke za perilo, kaj za brat, mp3, fotkič, kamera za v porodno sobo, ura, hrana in pijača, žv. gumiji, kakšen bombon, pa denarnica)-še kaj? torba za domov(čevlji, nogavice, sp. perilo, majica, hlače, jopica, bunda oz. jakna+za dojenčka:tetra plenice, povijalna, pamperski, body, majčka, žabice, bomb. kapica, kompletek iz pliša, rokavičke , copatki, dekca, lupinica)- še kaj pozabila? Sedaj šibam, upam da se vidimo! Pa predlogi za kosila so izvrstna, hvala!
|