|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
14.3.2008 12:50:07   
Isabellabina
Živjo punce!

Nile---hvala za informacijo ,zdaj me nebo tako skrbelo kje naj iščem ,sicer mi je pa vseeno katero slaščičarno boste izbrale ,ker v nobeni še nisem bila!

Vsem puncam hvala za nasvete pri user posted image ,tudi možek je bolj za psičko ,tko da bo sedaj verjetno kmalu doma psička.

Patronažna sestra--
-nevem zakaj bi imela določene zahteve,tako kot je ena napisala vedno prinese s seboj vse tudi alkohol ali fiziološko raztopino in tudi hladilno mazilo je imela moja sabo tko da ne sekirajte se.Ona je tista ,ki vam mora pomagati ,pokazati in svetovat  glede dojenčka potem pa je na vas ali upoštevate ali ne.

Ctg--tole o utripu jaz prvič slišim in nemorem komentirat je pa meni rekla da če presega 160 da je nekaj narobe z user posted image ali če je pod 90 enako.Tko da nevem kolk je res na tem da kaj pove kaj nosimo pod srčkom.

Zdaj grem pa dokončat kosilo ,danes imamo cvetačno zelenjavno juho zraven pa pečene makarone z jabolki pa kompot.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.3.2008 13:44:08   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Glede srečanja sem hotela dat predlog, da bi se kar Pod vodo dobile, men je ful bolj prijazno tam, pa še prav imaš, NiLe, da bomo bolj na kupu... Super, se prav veselim,da bomo spet malo poklepetale v živo in primerjale bušije user posted image .
Super user posted image Torej, lokacija je tudi dogovorjena user posted image

Pa še eno vpr: Koliko v povprečju še pridobijo teže na teden do cca. 40. tedna.

Sinska, sem šla gledat Koledar od Pušenjaka, kjer za vsak teden podrobno razloži kaj se dogaja z nosečnico, plodom ... Torej v 35. tednu plod pridobi 200 do 250 g na teden (povprečna dolžina ploda dosega 44 cm, povprečna teža pa 2550 g), v 38. tednu pa je povpr. dolžina 48 cm in teža cca 3100 g (na dan pridobi plod 25 do 30 g)

Pri nas bo danes za kosilo gobova juha s krompirjem, jagodni cmoki in kompot user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.3.2008 13:50:43   
nana09
Pozdravček, tako pridno pišete, da nisem uspela vsega prebrati user posted image

Jabolko
, sem videla, da te zanima glede testiranja streptokok B. Meni so bris vzeli v bolnici, prej pa že moj G (sem bila prvo neg., sedaj pa sem poz.). Z biba palčko najprej vzame bris iz nožnice, potem pa se moraš napeti kot bi šla na veliko potrebo in potegne z biba palčko še zadaj pri debelem črevesu. Nič posebnega. Bris ti lahko vzame tudi tvoj G. Jaz sem se sekirala, ko sem izvedela, da sem pozitivna, pa me je G potolažil, da sedaj ko vemo ni panike, ker bom dobila antibiotik in bo vse ok. Sicer pa bi k nekaterim komentarjem samo pripomnila, da tudi ni veliko verjetnosti, da bodo naši dojenčki imeli kromosomske napake, a na NS gremo vse, pa je veliko dražja.  Ni mi jasno zakaj bi sedaj na koncu tvegala in se ne dala testirati, če hvalabogu izvem da ta bakterija obstaja user posted image Najbolje se je testirati od 35t naprej, mislim, da bi naredili test tudi po 37t.  Res pa je brezveze paničariti, proprosto zahtevaš, da ti naredijo test ali pa se pozanimaš kje ti ga lahko naredijo. Meni je že v 1. nosečnosti G ponudil, rekel je, da v ZDA testirajo vsako nosečnico, pri nas pa, ker ni veliko primerov, zavarovalnica še ne krije testiranja. A kaj je 15 EUR proti vsem drugim stroškom v nosečnosti in ob prihodu otroka?

Lep dan vam želim! Mogoče pa le pokuka sonček user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.3.2008 14:04:00   
Roberta69
Umetni obrat otročka - prijateljica mi j erekla, da so njo (še v trebuščku) in da ni nič posebnega, da le pritisne in nič ne boli.

SinskaT, sem ti poslala ZS.

Regrat - meni se zdi sicer čudno, da bi od njega lahko dobil toksoplazmo (razen če je recimo polulan, al kaj user posted image ), je pa res, da vidim ogromno ljudi, ki ga veselo nabirajo kje ob obvoznici ali kakšni fajn pognojeni njivi user posted image - ta je pa po moje tako nasičen z bog ve čim, da ne vem ali je od njega več škode ali koristi - osebno bi se mu odrekla. Seveda pa tudi zgodba z zelenjavo in sadjem iz trgovin ni vzpodbudna... Najlepše je tistim ki imajo možnost jesti doma pridelane (ampak ne sredi mesta user posted image ) in nepognojene zadeve. Tu moram pa od user posted image starša pohvalit, sta tako pridna: vse pridelujeta (in "otroka" nikoli ne pomagata) na njivi čisto blizu gozda, daleč stran od kakšne svinjarije in npr. koloradske hrošče pobirata ročno, oče za gnojilo samo namaka koprive ali nekaj podobnega, v glavnem 100% bio, pa sta že kar v letih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.3.2008 14:05:10   
simvir
Živjo!

Ste prav pridne s pisanjemuser posted image . Danes sva imela z malim že obiske, in smo šli skupaj  na sprehod. Je bilo prav fino, ker zunaj ne piha.

Brce čutim desno nad/v rebra (isto je bilo pri prvem user posted image ), kolcanje pa spodaj.
Glede povezave utripa-spol prvič slišim. Pri mojem user posted image  je bil v torek utrip zelo različen - je veselo migal, večinoma pa je bil nad 140. Tako da ne vem ali je to povezano.

Patronažna - pri nas je vse prinesla s seboj.

Srečanje je torej dogovorjeno, super da bomo spet malo počvekale.

Nisem vedela, da bi se morale za testiranje streptokoka same pozanimati, ker je pač plačljiva storitevuser posted image . Res čudno da nam večina G ni nič omenila tega (vsaj kolikor ste pisale).

Za kosilo bo pa danes kar doma spečen Pečjakov burekuser posted image , zraven bo pa kompot.

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.3.2008 15:17:12   
minicca
Živjo, vsem user posted image !
Toliko ste že načvekale, da vas sploh nisem mogla prebrat. Smo se spet boril z virozo, pa nisem mogla na net. Vidim, da pridno nabiramo dneve, ko so naši bebiji še na varnem.
Za seznam bi dodala, da nameravam rodit v LJ, glede spola je pa verjetno enkrat prišlo do pomote, saj smo še na user posted image , verjetno sem enkrat omenila sineta, pa je Tosja misla, da čakamo fantka. Občutki so sicer za fantka, ampak vseeno...
Z možem imava avto v popravilu, če bo do srečanja fertik, se vam pridružim. Kdaj je sedaj uradno, da se vidimo, pa kje?
Drugače tudi jaz pridno jem regrad in motovilec, sladkarijam sem pa rekla adijo, ker sem že kot slon. Brce tudi jaz čutim desno pod rebra, kolcanje pa spodaj.
Ker imam rok konec aprila, se še nisem spravila prat in pucat, sem pa napisala seznam za v in iz porodnišnice. Dejte mi še kaj dodat, kar sem pozabila:
Torej:
dokumentacija(materinska, zdravstvena, napotnice, izvidi, osebna, kopija poročnega lista, potrdilo o plačanem prispevku za moža in o obisku MŠ, blok in kuli za kaj napisat)
nega(tuš gel, intimno milo+robčki, krema, robčki in komprese za hemeroide, bepanthen mazilo, lanolin, ščetka, pasta in nitka za zobe, deodorant, labelo, krema za obraz in roke, vatke in čistilo za obraz, ščipalec za nohte, palčke za ušesa, kakšen vzorček šampona za lase, vložki vir, copati, nogavice, modrček in blazinice za dojenje, etui za očala, obroč za sedet, robčki za nos, še kaj pozabila?)
ostalo(dude, mobi, polnilec, baterija za ponoči-ne mislim razsvetljevat cele sobe, ampak za ponoči sem jo pogrešala, vrečke za perilo, kaj za brat, mp3, fotkič, kamera za v porodno sobo, ura, hrana in pijača, žv. gumiji, kakšen bombon, pa denarnica)-še kaj?
torba za domov(čevlji, nogavice, sp. perilo, majica, hlače, jopica, bunda oz. jakna+za dojenčka:tetra plenice, povijalna, pamperski, body, majčka, žabice, bomb. kapica, kompletek iz pliša, rokavičke , copatki, dekca, lupinica)- še kaj pozabila?
Sedaj šibam, upam da se vidimo! Pa predlogi za kosila so izvrstna, hvala!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.3.2008 15:33:16   
barby78
Ojla aprilčice!

Jaz sem danes bila na CTG-ju in zaenkrat še nič ne kaže popadkov.user posted image

Violica,za seznam-naslednji CTG imam 21.03.

Big mamma,glede user posted image -mi imamo 11 mesecev starega labrodorca,ki je podobna pasma zlatim prinašalcem.in moram povedat da so zelo ljubki in obožujejo otroke.Hkrati so tudi zelo učljivi,saj kot veš jih uporabljajo kot vodiče za slepe.in tud zelo se razumejo z otroci.pa navežejo se na lastnike in nasploh se radi cartajo.naš mulc lahko z njim počne,kar mu paše.pa tud če mu hrano vzameš izpred gobca,ne bo nikoli zarenčal.skratka,mi ga obožujemo in upam samo,da se bosta z našim user posted image  tud tako dobro razumela.Ga imamo pa tud včasih v stanovanju,kljub temu,da smo v hiši in ima zunaj dosti prostora.ampak zvečer se ful rad s tamalim stiska.

Tosja user posted image user posted image user posted image  za poroko.čestitke,čestitke!!!
user posted image

Punce uživajte še naprej

se čujemo,pa-pa

P.S.: aja,pa stopili smo že v 37.teden.ju-hu

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.3.2008 15:37:49   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.3.2008 15:39:32   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 21  :  26

user posted image
                                    2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.3.2008 15:48:57   
sinskaT
Super, hvala NiLe, da se ti je dal k Pušenjaku pokukat glede rasti naših user posted image .

Še zdaj ne vem kaj naj z vsemi temi info. okrog streptokoka B. Boste vse šle na testiranje?user posted image

Minicca -
si kar vse in še več kar rabimo napisala, nisem pa vedela da rabiš kopijo poročnega lista. Zakaj pa to rabmo? user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.3.2008 18:20:55   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Nisem pa vedela da rabiš kopijo poročnega lista. Zakaj pa to rabmo? user posted image

Sinska, zato ker se po zakonu (ZZZDR) za otrokovega očeta šteje mož otrokove matere. In da ne bo kolobocij, koga naj matičarka napiše v user posted image  rojstni list kot očka, ali pa da bi bila rubrika celo prazna...

Za koruznice (pardon, tiste, ki živimo v zunajzakonski skupnosti...) vzemite s seboj zapisnik o priznanju očetovstva, če ste ga urejale pred rojstvom.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.3.2008 18:44:07   
JABOLKO3
Živijo!

Sem komaj sedaj utegnila malo sem gor pokukat.
Zjutraj sem imela kontrolo v porodnišnici pri internistki, ker imam že od otroštva neke spremembe na srcu, pa me med nosečnostjo malo spremlja. Je rekla, da nima kakih posebnih pripomb, da težko diham zaradi trebuha, otekanje - isto, da pa bom po porodu dobila zdravilo, ki preprečuje tvorbo krvnih strdkov, kar me pa malo skrbi, ker bom zaradi tega najbrž še bolj krvavela (Darja - ti si tudi internistka, kaj meniš?). Potem sem šla pa še po ene par trgovinah pa na tržnico, pa po sina v šolo in sem domov komaj prilezla, čisto sem bila fuč, sem morala najprej za pol ure sesti, da sem lahko pripravila kosilo. Groza. In takoj, ko smo pojedli, se je oglasila tašča - ji je šel sedaj mož pokazat, kje je šola, če bi bilo treba, da gre pa malega, ko bom v porodnišnici. Mislim, da bom sedaj šla pa še par minut zabušavat, potem bo treba pa že mularijo spat spravit.

Jutri gremo pa v Celje na sejem Flora (imajo tudi čebelarji neka posvetovanja, pa gremo dedija pogledat).

Lep večer vsem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.3.2008 18:46:16   
trnuljčica
Joan, a to pomeni, da če si poročen in prineseš kopijo poročnega lista potem ne rabiš urejati očetovstva pred oz po porodu? Soc delavka na csd mi je samo rekla da v porodnišnici ni možno urediti očetovstva. Da morava prej ali pozneje ( občina, csd). Zdaj pa res ne vemuser posted image Midva bova verjetno uredila prej kljub rinkam.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.3.2008 18:49:49   
lepa posadka
Jaz pa moram povedat, da sem imela ultra produktiven dan:
- zaarala sem avto :-))))))) JUPI, JUPI...sem bila na testni vožnji in se mi zdi prav super
- kupila sem voziček...kaj pa je to še par sto EUR...
- pa še celo hišo sva posrpavili s hčerko...in cel dan je rbez vročine...pa sonček je sijal...in toroci sedaj pridno geldajo večerno risanko...in potem bodo pridno zaspali in potem imava z možem naročeno varuško in greva ven... Jupi. Jupi. Jupi. Malo za šalo...veliko pa za res.

Fejst bodite. Jutri bom bolj lenarila...pa vas še kaj pokomentiram.

Ja, v torek bi prišla v LJ, pa sem naročena pri pedikerki...kar pa tudi ne bo slabo :-)

Mejte se fajn.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.3.2008 19:33:58   
JABOLKO3
Punce, tiste, ki ste poročene z bodočimi očki, vam ni potrebno urejati nobenega očetovstva, s seboj vzamete poročni list in to je vse, da uredite dokumente za otroka - preverjeno. Tiste, ki niste poročene, lahko očetovstvo uredite že pred porodom ali pa po njem - priporočam prej, ker morata iti oba istočasno tja, kar pa zna biti pri nekaj dni starem otročku malo težko - prav tako preverjeno (sem bila v obeh situacijah).

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.3.2008 19:49:49   
modrookica
ojla!

testiranje za streptokok B - jst sm to spraševala mojo G, pa mi je rekla najprej, zakaj vse to sploh berem (naštela mi je še nekaj zapletov, ki so opisani v knjigah in forumih - pa bolje, da o njih ne razmišljamo), potem pa mi je povedala, da ne izvajajo presejalnih testov, vendar testiranja opravijo le pri tistih, ki so že imele te težave, ali pa so se težave pojavile že v prejšnjih nosečnostih. Torej mislite pozitivno in vse bo ok.

Lp

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.3.2008 19:59:38   
NaTaŠa*
ČER

Evo se spet mal oglasim. Moj glavobol se je malček umiriu ampak je vseeno še malo prisoten (ni panike). Danes sem res ceu dan počivala in pol sva šla z user posted image in enim dvema prijateljema mal ven na pjačko in pa seveda na pizzo. Mi ni prav pasala ker me matra zgaga.
Sem pa na koncu vsega si prvoščla mal razvajanja in sem šla do frizerja mal se postrižt ker sem imela frizuro že katastrofo nič nisem mogla narediti več.

Dokument o podpisu očetovstva pa je meni na CSD rekla da mi ga ni treba met sabo ker oni to pol iz P pošljejo na upravno enoto in se vse tam zrihta. Ampak jaz ga imam sabo če bi slučano prišlo do kakršnih koli komplikacij.

No punce želim vam mirno in prespano noč. Grem še mal ven na kratek sprehod pol pa spat.

NOČKO

pa-pa

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.3.2008 20:00:44   
NaTaŠa*
Aja sem pozabila napisat da stopam že v 38teden in je še komaj 21 dni do konca. Madona gre hitro, s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image user posted image .

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.3.2008 21:41:45   
kekec in mojca
Trnuljčica, če sta s tvojim poročena, ti ni treba urejati očetovstva. Zato prineseš poročni list v P. Mimogrede, zdaj si me spomnila, jaz ja nobenega več nimam doma!!! A velja kopija poročnega lista ali moraš imeti original?

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 14.3.2008 21:43:05 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.3.2008 22:57:08   
Jo@n
Trnuljčica, tako je kot so ti napisale Jabolko in ostale, če sta poročena, ne rabiš urejat očetovstva, zakon domneva, da je otrokov oče tvoj mož.

Kekec in mojca, kopija bo dovolj...

Za ostale koruznice pa, pred rojstvom se lahko oba oglasita na CSD in podpišeta zapisnik o priznanju, če ga imate v P s sabo, bo matičarka v rojstni list že vpisala vašega partnerja. Če priznanja niste uredile do rojstva, dobite najprej rojstni list brez vpisanega očka, priznanje pa se potem naredi na UE, kjer potem izdajo nov rojstni list s podatki o očku.

Kot sem že rekla, za poročene pa zakon domneva (ena redkih domnev v pravu), da je očka mamin mož. Če bi bilo slučajno drugače, je potrebno to domnevo spodbijati s tožbo.

Pa dovolj poklicne deformacije za petek zvečer...

Želim vam lepo in kratko noč in še lepše sanje. Tudi jaz sem 2 dni nazaj že sanjala, da smo rodili...

Nočko!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.3.2008 7:15:29   
tz980
DOBRO JUTRO, PR NAS user posted image  ŽE DIŠI.
JAZ BOL POČIVAM IN SM BOL MALO NA RAČ. KER TEŽKO SEDIM, VANDAR VAS VSAKI DAN PREBEREM.
LEP DAN VAM ŽELIMuser posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.3.2008 7:37:10   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe user posted image

kavica je že skuhana, hvala Tz980 user posted image

Violica, res lahko na upravni enoti potem vse zrihtaš, samo ne vem, če se ti bo dalo takrat okrog letat pa papirje rihtat, ko bo user posted image še čisto mali. je manj komplikacij, če imaš papir s sabo, pa se vse že v P zrihta user posted image

Glede user posted image skor "moram" napisat še to - v bistvu ni odvisno tolk od pasme, ki jo izbereš, ampak predvsem od karakterja psa. Tko da je mogoč boljš mal pogledat pa vzet kakšnega bolj mirnega psička, da bo mal lažje z majčkenim user posted image pa še psičkom zraven. jaz bi sicer res počakala vsaj do jeseni (pa tud približno ni res, da bi bili jesenski mladički kaj slabši kot spomladanski, to so ljudske vraže, ki so ble resnične včasih, ko za mladičke psov niso lih skrbeli. če so zunaj, pol so res jesenski lahko bolni, pri dobri oskrbi, pa to ne pride v poštev user posted image ). Pojdite dovolj zgodaj gledat psičke, da dobite mal občutek, kako je za njih poskrbljeno (če jih futrajo z mlekom ali čokolešnikom, stran od tam, ima pes lahko kasneje velike težave z želodcem) pa NUJNO morajo bit vsi mladički cepljeni proti paravirozi (+kugi+še nečim) preden grejo iz legla.
Sem se razpisala o teh pesjanarjih sedaj user posted image user posted image

včeraj bil en lušten dan ... no, razen tega, da sem eno uro sedela v čakalnici pri osebnem zdravniku, da sem bila potem v petih minutah frej ... je bil precej odsoten zadnje čase, ker je delal neko specializacijo (študijski dopust pa to), tko da so v četrtek pa včeraj vsi navalili tja ... pol bi pa tip (ves navdušen, da bomo zibali) kar še klepetal, pa polna čakalnica zunaj user posted image sem mu obljubila, da dobi mail s slikco, ko bomo imeli, da sem hitro opravila user posted image
Potem sem pa celo popoldne bila pri naših doma pa cartala od sestričen mala dva user posted image user posted image z mami sva našli še nekaj uporabnih cotk ... nekaj je še mojih, tko da bo tudi naš user posted image imel kakšno cotko staro skoraj 30 let user posted image en paket tetra plenic mi bo še mami kupila pa eno odejico, teta mi je pa obljubila digitalni termometer pa črpalko (če jo bomo rabili), tko da mi res za nič več ni treba skrbet ... še en stroj cotk operem, dva zlikam (za likanje bo en na vrsti danes, ker so cotke suhe, da lahko obesim še en stroj), pa smo pripravljeni na akcijo user posted image
je ravno včeraj sestrična pravila, da je moral mož sam pripravit in prinest cotke za user posted image iz P ... mu je točno povedala, kaj naj prinese, pa je blo potem malemu totalno preveliko tisto, kar je prinesel ... ker je seveda prinesel nekaj čisto drugega user posted image je user posted image star pol leta, pa mu je še skoraj prav tisto, v čemer je prišel iz P domov user posted image tko da nameravam jaz mojemu naštimat čisto vse za user posted image in zame, tako da ne bo mogel sfalit pa napačnega prinest ... samo upam, da ne bo mali prevelik za te majhne cotke user posted image

pa sem spet napisala cel roman user posted image
ptički zunaj že fajn pojejo ... še kavico do konca spijem, potem pa počasi na faks user posted image krasen dan pa veliiiiiiiiiiiiik sončka user posted image

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.3.2008 8:28:50   
Tanja555
Dobro jutro moje aprilčiceuser posted image . Tudi jaz vam postrežem z dišečo kavico user posted image , sama ja pravkar pijemuser posted image . Najprej hvala vsem za nasvete glede cotik za user posted image  iz porodnišnice. Dodala bom samo še eno mako majčko in nogavičke za vsak primer.
Jaz pa nameravam vikend preživeti za knjigami. V pon. imam namreč zagovor seminarske in ustni izpituser posted image . Sem pa tok jezna sama nase, ker imam cele dopoldneve čas, pa se nisem še nič učila, kar nekaj delam, pa RR čekiram, pa skuham in to je to. Pa tudi na sindrom gnezdenja čakam user posted image .
Sem pričakovala, da bom imela kot nosečnica full energije za fax, (kot npr. ti scorpiogirluser posted image ), ne pa takoleuser posted image .

Tolaži me edino to, da sem včeraj zvečer zlikala še malo cotk in pleničk za user posted image . Koliko cotk št. 56 in 62 imate? Jaz sem mislila, da jih imam kar veliko, zdaj me pa skrbi, če jih bo sploh dovolj?

Danes grem na kosilo s prijateljicami, ker ima ena izmed njih r. dan, jupiiii user posted image . Se res že veselim, da bomo mal počvekale, pa na fotoaparat ne smem pozabit, da se bomo slikale. Tako, da danes ni treba kuhat, user posted image  bo pa že jedel regrat + user posted image .

Lep dan želim vsemuser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.3.2008 9:41:48   
barby78
Jutro punce! user posted image

najprej hvala za kavico.

Jaz pa se ravno odpravljam v šoping,ampak brez mojega financ ministra user posted image .ne more zraven,ker imamo delavce doma.Bo šel pa drug teden.

sem prejle mal voziček skupi naštimala in sem ga kr mal po bajti vozila.sem smešna,a ne?komaj čakam,da ga bom lahk zuni user posted image

Aja,sem hotla povedat,da sva z user posted image  danes zjutri tak mal na rahlo user posted image .Po res dolgem času.in je ful pasalo user posted image .Po moje zdaj ni več tak rizično,za predčasni porod,saj teče že zadnji mesec.
A ve zdaj bolj mirujete glede user posted image ,al še vedno isto kot prej?

Tanja,glede št.56,je po moje čist dovolj enih par stvari,ker bo itak user posted image  hitro prerasel.če pa se bo že rodil bolj velik,pa itak.jaz imam že od tamalega nekaj teh stvari,tak da sem zdaj te čist tamale cotke kupila res v minimalnih količinah.

Tako,sedaj pa šibam,da ne bom pol predolgo hodila.

Lepo se imejte,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.3.2008 9:47:58   
NaTaŠa*
Dobro jutro punce

Hvala za kavo.

scorpiogirl- sj nism mislila da pol rihtaš za očetovstvo. Jaz sem ga zrihtala k sm bla v 8 mesecu. Ampak je na CSD rekla da mi ni treba met tega lista sabo ker po porodu oni tako pošljejo tisti rojstni lisn na UE in pol tam preverjo, ker sva mogla podpisat 4 liste (1- zame, 1- user posted image , 1- CSD, 1- UE) tako da je pol vse zrihtano. Ampak jest ga mam usen naštimanga da ga bom mela sabo če bi blo kaj narobe in lohka koj tm u P pokažem ta list. Seveda sem pa zato da se vse prej zrihta da pol ne skačeš okrog pa še varstvo je treba zrihtat, ane.

Kaj več pokomentiram kasneje zdaj grem mal v trgovino hrano nabavt ker sem hladilnik že čist izropala user posted image .

pa-pa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?