sinskaT
|
Hej hoj bejbike. Tasyo hvala za kavo (si mi naredila lušt, da sem si celo šla sama delat kapičino, pa mi nikoli ni tako dober kot v kafiču). Glede srečanja sem hotela dat predlog, da bi se kar Pod vodo dobile, men je ful bolj prijazno tam, pa še prav imaš, NiLe, da bomo bolj na kupu... Super, se prav veselim,da bomo spet malo poklepetale v živo in primerjale bušije . Včeraj zvečer mi je blo ful hecno, ko se lepo mirno pogovarjam z in božam božam, pa prileti ati ves naspidiran in naglas začne pozdravljat našega/našo Pipi, se je pa kar ustrašil, sem prav čutla, ko se je zdrznil in začel noro brcat, od veselja?presenečenja?strahu? sem kar solzne trepalnice dobila, ko se je potlej začel pretegovat in ritat proti atiju. Kako se že zdaj igrajo in crkljajo tile naši sončki...lepo... IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 SinskaT, če se ne motim, nisi v službi in boš najbrž prejemala tisti dodatek za študente itd. a ne (če sem se zmotila, ne bit huda)? A si si to že zrihtala? A kaj veš, od kdaj ti to pripada? A od meseca, ko rodiš, al že kej prej? A kakšna slučajno pozna koga, ki dela na kakšnem centru za socilano delo, da bi zame nekaj vprašala (k ni glih na veliko za spraševat)? Uradno sem zaposlena, tako da bom kar porodniško dobivala - žal ti ne morem pomagat kako je v primeru študenta ali brezposelnega, ker se sploh nisem zanimal sam vem, da dobiš ene male peneze - katastrofa ta država. Tud na CSDju ne poznam nikogar, le eno bejbo, ki pa dela na čist drugem področju, verjetno ti tudi to ni v pomoč...? Darja, praviš da ima pupika že 2900g, pa me zanima koliko so te mere natančne, a res lahko kar na podlagi UZja takorekoč stehtajo jenčija (kakšna so odstopanja)? Pa še eno vpr: Koliko v povprečju še pridobijo teže na teden do cca. 40. tedna. Violica - ful si pridna s seznamčki in vodenjem le-teh . Joan - držim pesti, da se bo mali sam obrnil saj nekaj časa še ima, ti se kar lepo zmeni z njim, da mu bo tako lažje priti ven. Kosilo..? Še nisem razmišljala, sem komaj zajtrk prebavila in mi je zadnje čase kar malo slabo, upam da ne od dodatka železa Mogoče bom delala lososa (ja vem baje svinjarija, prav tako tuna in ostalo...sem brala kako jih "pridelujejo"sam men je to ful dobr jest) v smetanovi omaki, pa zraven rižek in zelenjava. Ajdi, mejte se!