|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
17.3.2008 8:17:54   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image . Big mamma, hvala za user posted image , jo že pijemuser posted image .

Pri nama je pa včeraj bilo mal panike, se, imela zjutraj mal izcedka in elektriko v žlički, pa krče v sp. delu trebuha in sem že mislila, da zdaj gre pa zares!!!
Sem si hitr pripravila še vse do konca za v porodnišnico, pa moj user posted image  je letal po stanovanju in mi pomil okna, pa obesil oprane zavese, pa posesaluser posted image , jaz sem se pa najprej mal ulegla, potem pa kuhala, pa po tleh pomilauser posted image .
Pol sem bila pa tk vesela, sem rekla user posted image , da zdaj ko so pa še okna pomita, lahk grem pa kr rodituser posted image .

Drugače imam pa danes ustni izpit in zagovor seminarske. Me že zdaj full stiska pri srcu in upam, da ne bom kar tam rodilauser posted image . Je pa to en tak profesor, da žal ne morem pričakovat nobenih privilegijev zaradi trebuščkauser posted image .

Ok, držte pesti, vsem želim lep danuser posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.3.2008 8:41:24   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Pa smo spet malo bolj ob računalnikih, je bila čez vikend bolj pavza. Kot sem že pisala, smo bili v soboto v Celju, malo smo pogledali sejem, pa dedija pozdravili, potem smo pa šli z mojo mamo in sestro v tisti celjski šoping center malo pofirbcat, pa imajo res super, le ponudba v C&A me je malo razočarala, ker sem navajena na tisto veliko trgovino v Grazu. Potem je še mami častila kosilo in domov. Včeraj pa so fantje nesli butarce v cerkev - sicer ne hodimo kaj veliko tja, potem smo pa bili povabljeni k svakinji na kosilo, pa potem še malo čvek, zvečer pa priprave za šolo in vrtec, večerja, kopanje... pa je bilo vikenda konec.
Jaz imam tudi plan ta teden generalno počistiti hišo, upam, da mi bo zneslo, ker sem precej počasna zadnje čase, pa hitro me začne bolet križ. No, sicer pa bo velika noč prišla, tudi če kakšna šipa ostane umazana, a ne?

Srečanje - a drži, jutri ob 10h v slaščičarni Pod vodo v CP?

Nana - hvala za informacijo glede testiranja za streptokok. Jutri imam GP, pa jo bom vprašala še glede tega, sicer pa razmišljam, da bi si bris vzela kar sama in bi ga mož nesel testirat v en njihov laboratorij v službi - pa bi pol zatežila, če bi bilo pozitivno.

Smrček - pozdravljena med aprilčicami. Glede oblačenja otrok konec aprila ti pa sedaj nobena ne more svetovat - lahko bo 5 ali pa 25 stopinj, se bomo že sproti prilagajale. Na splošno pa je zadostna količina cunj za otroka na začetku odvisna predvsem od tega, koliko ti poliva in kako pogosto pereš. Moja dva nista skoraj nič polivala, prala pa sem za dojenčka tako na dva - tri dni in sem imela kakšnih 10 majčk (oblečene po 2 hkrati, ker je bilo jeseni - pozimi) dovolj. Glede izbire majčka : body so pa meni v prvih 2 -3- mesecih bolj všeč majčke, ker je blato še bolj tekoče in velikokrat kaj priteče iz pleničke - v tem primeru moraš, če ima body, otroka celega preoblečt, če ima majčko, pa le zamenjaš spodnji del. Mislim pa, da če imaš 4 majčke št. 56, je to glede te številke dovolj, ker lahko že takoj od začetka uporabljaš tudi št. 62. Kar se pa tiče hlačk, žabic, pajackov... jaz se izogibam pajackom, ker moraš pri vsakem previjanju otroka celega slačit (tudi tisti z gumbki po hlačnicah mi niso všeč, ker se ti gumbki sčasoma začnejo odpenjat in potem gledajo gole nogice ven), meni so najbolj všeč hlačke s stopali, ki se zapenjajo na ramenih. To je pač moje mnenje, sicer se mora pa vsaka sama odločit, kaj bo uporabljala oz. kaj ji najbolj ustreza.

Aprilska in Barby - da vaju malo potolažim - povprečni moški nimajo tako razvitega čuta za odgovornost, kot ženske, prav tako niso nagnjeni k temu, da bi nekaj v naprej načrtovali in si zraven predstavljali vse možne situacije, kot delamo to me, ampak bolj živijo po trenutnih vzgibih (nisem nek psiholog za moške, to je le po mojih izkušnjah). In ne obnašajo se tako zanalašč, ampak, ker drugače ne znajo, zato jim je pač treba take stvari na lep način razložiti - saj vesta - da je sedaj počasi napočil čas, ko se lahko vsak hip začne, da si želita, da sta v teh trenutkih z vama, ker se bosta le tako počutili varno (moškim zelo godi, če se včasih delamo malo nemočne - jaz mačo občutek) in v tem stilu bla, bla..., pa mislim, da bosta začela razmišljat.

Lepa posadka - čestitke za avto. Tudi meni še visi nad glavo ena skrb v zvezi s tem, ker v moževem avtu srednji varnostni pas nima tri-točkovnega zapenjanja, moramo še dat vgradit nov pas, čeprav bi bilo najbolje kar avto zamenjat, a imamo velik kredit za hišo, pa trenutno ne znese še za avto. Moj avto pa nima ravno velikega prtljažnika, tako da me kar malo skrbi, kako se bomo v bodoče prevažali.

Lepo se imejte.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.3.2008 9:04:57   
smrcek
Dobro jutro, punce! Hvala za user posted image , je prav prišla. Pri nas se tudi kaže sonček in jaz bom šla malo ven, na zrak, razmigat kolke in križ, ki me je ponoči prav user posted image  bolel. Potem je pa prišel možiček z nočne in mi ga je malo zmasira, je bilo takoj bolje user posted image .
Jabolko3, hvala za nasvet glede oblačenja, čeprav načeloma ne kompliciram, sem pa glede tega kar zmedena. Si pa ne ženem preveč k srcu, saj trgovine bodo odprte tudi ko bom rodila in bo že šel možek kaj kupit, če bo manjkalo user posted image .

En lep sončen dan vsem, pa božajmo bušije, dokler jih še imamo user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.3.2008 9:15:22   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 21  :  26

user posted image
                                      2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 17.3.2008 9:16:38 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.3.2008 9:15:53   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.3.2008 9:25:15   
NaTaŠa*
Dobro jutro user posted image

Najprej hvala za user posted image mi je prav pasala. Za mano je prespana noč hvala bogu, tako da sem danes takoj boljše volje. Pa še sonček se kaže zunaj in bom kr vn skkočila mal se pretegnit. Pospravljeno in zrihtani imam že vse tako da nimam nič več za rihtat (sem pohitela če me slučajno kaj prehti) tako da je vse tipi-topi, zdaj sam še čakamo dan D.
Včeraj mi je tašča dala celo vrečo regrata tako da bom danes imela za kosilo regrat kakšn jajček notr zraven pa še nevem moram še mal razmislit.

Moja včerajšnja večerja je bila sadno obarvana sem si naredila eno veliko porcijo sadne kupe, in sicer z jagodami, bananami, jabolki na vrh pa velik smetane in pa sladki greh.

Souser posted image dj te mi povedat a se vam tud dogaja da zdaj n a koncu nimate več apetita? Jaz sem čist brez, da se moram prav prsilt da kakšno stvar pojem. Ponavadi si naredim kaj mlečnega in pojem imam občutek da mi bolj odgovarja mlečna lahka hrana.

Vse tiste, ki imate danes GP pa dobro opravite in čimprej poročajte, do poročila pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep sončen dan še naprej!!!

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.3.2008 9:32:31   
barby78
Jutro punce!

Hvala za kavico.
Pri nas se dela lep dan,upam,da nas ne preseneti kakšen dež.čeprav je napovedan.

Danes imam GP in me prav zanima,kaj bo moja G povedala,kako je kaj z našo user posted image .vam javim,ko pridem domov.če me ne bo kje poslala v P.user posted image

Lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.3.2008 9:53:31   
Jo@n
Jutro, vidim da se že pokofetkale...

Jaz sem današnjo noč preživela tako/tako, sem se premetavala in iskala ugoden položaj... No, našla sem ga po 6 uri zjutraj, ko je moj user posted image  odšel v službo user posted image  Pa ni bil nič on kriv...

Srečanje jutri...  upam, da mi vseeno uspe priti, čeprav kaže, da bom brez prevozauser posted image . Upanje umre zadnje, zato sem optimistka... morda pa le bo nekako.

Apetit... odkar sem doma, sem nenehno v hladilniku in bi nekaj jedla (čeprav imam na razpolago poln hladilnik včasih posežem tudi po čem prepovedanem...user posted image ). Ko sem bila še v službi, velikokrat (razen malice) sploh ni bilo časa še za kakšen prigrizek, sadje, čeprav naj bi jedla 5-6x dnevno??? Se mi zdi, da sem šla v zadnjem tednu, kar sem doma in imam več časa misliti na hrano, kakšne pol kilce goruser posted image . Upam, da se ustavi, ker se skupni pridelek +5 kg tako lepo bere...

Pranje cunjic me čaka ta teden, kar nekako odlašam, in se prepričujem da imam še čaaaaasssss... Japajade... Ta teden moram skončat in spakirat. Kot po murfiju, mi je seveda crknil še likalnik, pa ga danes na servis nesem. Upam, da bo porihtan v doglednem cajtu....

Kosilo bo pa danes podaljšani del nedeljskega...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.3.2008 10:06:31   
modrookica
tole kar je nana napisala pač ne morem prežvečit.
Prvič, napisala sem samo kar mi je povedala moja zdravnica, jst nisem iz tega poklica in se ne spoznam, zato ti ni treba svojih slabih izkušenj in slabe volje stresati name!!!!!!! In prav briga me, kakšnega zdravnika imaš ti. Moja zdravnica je do zdaj še vedno lepo poskrbela zame in tudi veliko bolj jasno mi je, zakaj mi je prepovedala brati te idiotske forume!!!
Kot drugič, verjamem, da antibiotik bolj pomaga, vendar pa kdor misli samo negativno, si slej ko prej prikliče tudi težave, zato je potrebno razmišljati pozitivno in verjeti v to, da bojo naši otroci zdravi. Si se dala testirati prav za vse možne težave????kaj vse je lahko narobe, če imaš visok sladkor, visok pritisk, so ti kontrolilrali pretok v popkovnici, kaj pa če ti odstopi postljica....no dajmo razmišljati tako????Lepo vas prosim, sem 14 dni pred porodom in res mi ni treba poslušati takih bedarij, me prav zanima, če so tiste, ki so danes noseče četrtič, petič...v vsaki nosečnosti razmišljale kaj vse bi bilo lahko narobe z otrokom. Koneckoncev se lahko tudi nam kaj zgodi pri porodu...ali razmišljaš tudi o tem????

Tiste, ki ste bolj pozitivno naravnane mi pač ne zamerite, vendar me resnično pojezi ko nekatere prav morajo sejati zaskrbljenost in živčnost. vsako kaj skrbi, vendar pa nimate pravice svoje slabe volje stresati na tiste, ki želijo k vsemu dodati samo kakšno informacijo. Torej Nana to, da nisi razumela mojega posta je čisto tvoj problem!!!!

Vsem skupaj želim vse dobro, porode brez težav in seveda najbolj zdrave in živahne otročke. Najverjetneje pa se tu gor ne bom več oglašala.
Lep pozdrav

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.3.2008 10:22:35   
Ketrin
Dobro jutro!

Samo da se na hitrco javim, da me ne boste spet poslale v P.user posted image

Vidim, oz. berem več ali manj samo o nekih problemih....user posted image No, najbrž je to normalno, nam gre že vse skupaj mal na živce, ne.... No, jaz se še vedno počutim odlično in bi lahko ostala nosečka še kar čez poletje...user posted image

Danes sem prvi dan na P. Pa grem zdele vseeno mal v službo, ker mi je dolgčas, pa grem mal pogledat.... Moram priznat, da mi je bilo v petek prav hudo...sploh nisem bila vesela.... user posted image Ampak saj se nam skoz kaj dogaja, tko da še sami sebe ne ujamemo.... Nas spet cel vikend ni bilo doma, smo pohajkovali....no včeraj zvečer pa sem imela kar konkretne krčke, ampak se je umirilo....Seveda, saj sva z user posted image zmenjena kako in kaj....user posted image user posted image
Jutri se veselim srečanja Pod vodo!user posted image user posted image

Šibam naokrog, bodite v rožicah in ne se preveč obremenjevat in razburjat.... user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.3.2008 10:23:07   
Jo@n
Modrookica, pomiri se...

Sicer ne vem, kam leti tvoj post (domnevam da na testiranje za streptokok), ampak saj veš, kako nam pravijo, da se v user posted image  ne smemo sekirati in da se je treba izogibat stresnim situacijam. Daj, ostani z nami, preberi kar ti paše, pokomentiraj s čimer se strinjaš, če ti pa kaj ni po godu, pa ne prebirat. Tako počnem jaz in zaenkrat jo dobro furam čez RR. Ker, če bi/bom brala o vseh komplikacijah, testih in kaj jaz vem kaj še, si bi premislila še preen sva začela razmišljat o bebici...

Požri jezo in saj veš, kako poje Šifrer...

Ostaaaani z naaaami.....

Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.3.2008 10:28:45   
modrookica
Jo@n HVALA.....jst se mam drugače čist fajn, če odmislim to, da me že vse tišči in se nikakor ne morem več naštimat.
Veš kaj me zanima, ti imaš tudi nosečniški diabetes a ne?? In kako ti uspeva držati dieto, če jo imaš? Si moraš vsak dan merit sladkor?
Jst sm se tako držala te diete, da so potem rekli, da ima organizem premalo hrane in so me hoteli poslati še na eno izobraževanje in še na novo dieto - pa sem rekla dovolj bo, bom že nekako zdržala teh 14 dni in pojedla kaj bolj konkretnega user posted image

Lp

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.3.2008 10:42:35   
sasy20
Dobro jutro!

Hvala za kavico....
Sem prav vesela ker se po takem grdem vikendu-kar se vremena tiče kaže sonček user posted image  upam da ne bo dežja.
Danes dobim še eno omaro za v sobico mi jo je pripeljal sodelovec iz Kike ker je šel v soboto gor tako da....moj pravi fantek požen mi smo prpravljen user posted image  pa bolj kot mu govorim da imamo še čas bolj je neučakan. Se vidi da je prvi in da se mu ne da več čakat.

Jaz žal jutri na kavico in čvek ne bom mogla priti ker sem še vedno na komisiji pa še brez prevoza tako da se vidimo verjetno kar z vozički. Lepo se imejte ker greste v slaščičarno Pod vodo si privoščite kakšno dobro tortico ker tam so res dobre....mmm..naj vam tekne.

Tako jaz pa grem sedaj nekaj pojest pa se tipkamo kasneje.

Aja hvala za nasvete glede mojih težav.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.3.2008 11:04:04   
tasyo
No, punce, ne se jezit! Modrookica, ti kar ostani lepo tu z nami in preberi pozitivne stvari - meni se namreč zdi, da aprilčice sploh ne kompliciramo preveč in smo več ali manj same pozitivke. Se pa strinjam s tem, da preveč informacij škodi, ker povzroča samo stres in zaskrbljenost. Madona, dejte no, saj smo že skoraj na cilju!!!!
Ketrin, verjamem, da pogrešaš službo, jaz sem praktično že od začetka doma, pa prav paše vsake toliko skočit do njih in malo počvekat... Da me ne bodo pozabili, ko me toliko časa ni!

Kje pa je danes Nile?

No, jaz sem bila že pridna in zlikala moževe srajce (se mi jih je spet nabralo okoli 10....), pa še en stroj drugih stvari. Se je včeraj tako fino sušilo, ko je pihal veter, pa danes nisem imela pametnega izgovora, zakaj ne bi še to naredila. Potem pa imam v planu še pobrisat hodnik, skuhat zelenjavno juhico in to bi bilo za danes popolnoma vse. Popoldan bom lenarila.

Sasy, super, da imate zdaj vse porihtano. Jaz ves čas govorim, da je to najboljša garancija, da me ne bo kaj prehitelo in bo mala ostala še teh nekaj tednov na toplem v trebuščku...

Aha, še glede apetita - meni se je pa v zadnjih 14 dneh blazno povečal in bi ves čas nekaj mlela - sem kot hrček. Saj poskušam s sadjem, da ne bi šle kile preveč gor, ampak ni dovolj. Pa sladkarije, ki mi niso nič pretirano dišale celo nosečnost, so zdaj nekaj najboljšega... Ah, še dobro da gre h koncu!

Zdaj pa šibam na sonček, ker se je spet pokazal - ne smem zamudit, pravijo, da bo naslednje dni slabše vreme! pa pa

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.3.2008 11:17:11   
trnuljčica
Pozdravčjene,
Modrookica kot ti je povedala Joan- sortiranje prebranega, kar ti ni všeč vržeš v koš! Ni vredno, da se tako razburjaš. Škodi zdravju in lepoti. Res, sigurno se ti je tisti moment zvišal pritisk. user posted image
Ne to razumeti kot, da zagovarjam Nano ( ker sem bolj mnenja kako preveč info škodi), ampak na njenem mestu in z njeno prejšnjo izkušnjo, bi tudi mene bilo prekleto strah. Priznam! In ko te je strah, na žalost iščeš še več info. Je pa tako da si lahko še tako informiran, pa ti to ne pomaga.
Meni se včasih zdi, da bi bilo bolje, da ne vem vsega kar vem o user posted image (poklicno). In vam punce kar malo zavidam. Zato tudi, če kdaj vem kaj, o čemer sprašujete, včasih namerno ne odgovorim. Kje pa je meja dovolj/preveč informacij? Jaz jo stalno iščem.

Nana tebi pa res želim vse dobrouser posted image . Prav nobeni ne privoščim tvoje izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.3.2008 11:25:13   
Majček28
čao punce, pa sem spet uspela pridet v 'moderni svet' na web user posted image

Samo da se na hitro javim in žal res ne utegnem prebrat vse kar ste napisale, da bi vas lahko pokomentirala (v  tednu se kar nabere...čveke! )

Vidim, da ste se zmenile za jutri- zelo rada bi se vam pridružila pa ne vem če bo šlo! Ob h imam namreč pregled pri G potem pa jo mahnem še k frizerju (končno!!! ) Vse zna kar mal trajat in ne vem, če vas bi še ujela v BTC-ju. Dobr se naklepetajte!! user posted image user posted image

Jutri pop. grem še v Tosamo, tko da če bo katera tam se vidmo.

Apetit user posted image user posted image user posted image  Ja, odkar sem doma (14 dni ) se hladilnik kar pogosto odpira- hvala bogu, da sem ga založila s sadjem user posted image user posted image  No, zadnje 3 tedne so pa tudi male pregrehe dobvoljene, a ne? user posted image

V glavnem, uživajte, odštevajte počasi in upam, da se kaj kmalu spet oglasim.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.3.2008 11:35:35   
lepa posadka
Živjo srečke nosečke...

Jaz sem že nazaj s pregleda. Ta velika veselo skače okoli mene, je zdrava že preveč, tako da jutri poka v vrtec,... ta mala pa se je ulegla na kavč...kar sama in zaspala. Za enkrat je še ne kuha...smo pa ponoči kar švicale in mislim, da gre na bolje. Je pa luštno, ko se tako stisne k meni.

Torej, pregled...vse je OK, srček lepo utriplje, popadkov nobenih...dete aktivno... naslednji CTG v torek 25.3. Ja, ni kaj...drvimo proti koncu. Želim si še miru čez praznike...potem pa se lahko zgodi kadarkoli.

Punce, pridne bodite...pa dobre volje.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.3.2008 11:39:18   
trnuljčica
No, pa da malo še jaz pojamram,
sva se z user posted image skregala. Pravzaprav skregala ni prava beseda, saj se jaz ne znam kregati. Samo mulo pasem. In zakaj zaradi regrata.user posted image Sploh ne bom razglabljala tukaj, saj je res neumno.

Nato pa še delodajalca kličem kaj je sedaj z podaljšanjem pogodbe o zaposlitvi, saj je že 17.3. ( imam pa jo do 31.3.),  pa mi njegova žena (?) pravi, ja saj jo bomo podaljšali, samo z aneksom. To je povedal /a tako kot , da jaz logično na to pristajam.user posted image Pa kljub temu, da so na višjih državnih inštancah sprejeli sklep, da bo dobil refundiran moj regres. On se hoče zazihrat ( izplačal ga bo, ko ga dobi). "Ziher" sedaj vem samo to, da ko in če se po porodniški vrnem, ne bom  delala 1 uro več ( ker mi je ne plača).
Skratka če ne bi ena od vas napisala, da je polna luna šele 21.3. bi mislila, da se je vsemuser posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.3.2008 11:41:34   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.3.2008 11:45:25   
smrcek
Evo, sem že nazaj s sprehoda. Na seznamu PDPjev sem pa ven padla (29.4., user posted image , LJ) user posted image . Upam, da uživate v tem prelepem vremenu, vsaj tukaj je tako. Sem šla na sprehod, vmes še v trgovino po solato in v cvetličarno nekaj zavit, pa sem si mogla kar eno rožico kupit, čeprav jih nimam več kam dat, ampak tako malo za dušo user posted image .

Glede obremenjevanja s preveč informacijami, se mi zdi da je tako kot se sekirat glede drugih zgodb o porodu. Včasih se mi zdi, da izkušene mamice kar tekmujejo, katera bo povedala bolj grozljivo izkušnjo s poroda nam prvorodkam. Ampak, a naj se jaz zato sekiram? Ni šans, vsaka ima drugačno zgodbo in moja bo tudi edinstvena. Sekirat na rezervo se pa ne splača. Že tako gre dovolj živcev takrat, ko do problema pride, a ne?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.3.2008 11:47:18   
malamalinca
he he he, punce, jaz sem pa ravnokar na koledarju videla, da je v petek polna lunauser posted image user posted image user posted image
Me prov zanima, katere bojo pristale v P čez vikend, ker sigurno vsaj ena bo....Luna ima pač svojo moč...

Tudi jaz sem imela pregled danes, vse ok, sem jo pa prosila za še en UZV, pa mi ga ni hotla narest.Lahko si ga pa plačam...

Kam pa naj grem na UZV in kakšna je cena?Kakšni nasveti ( v LJ???)

SaSY20 Hemeroidi....jaz sem predolgo čakala, pa se mi je naredila tromboza in potem sem bila operirana...(pred enim mesecem) Pomaga Modolex (ga dobiš v lekarni in je nosečnicam friendly), olivno olje, mlačne kopeli, obkladki, pa ful pazi na prehrano (da ne bo

Mogoče pa  jutri tudi jaz pricapljam, čeprav nimam pojma, kje je ta slaščičarna.

Lepo se imejte!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.3.2008 11:54:38   
sasy20
Malamalinica hvala, sem šla v lekarno vendar mi je dala mazilo proti hemoroidom, pa v DM-u sem kupila robčke za hemoroide ki hladijo. Upam da mi uspe pozdraviti....
Glede polne lune je meni včeraj kolegica rekla ko me je vidla, da imam že tako dol trebuh da čez to lune ne bom šla. Bomo vidli. Pol nam bo pa user posted image  zajček prnesu user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.3.2008 11:55:18   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
97 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 22  :  26

user posted image
                                     2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.3.2008 11:56:44   
tasyo
Malamalinca, ne nas še pošiljat v porodnišnico, no! Saj še ni april... Kar se pa slaščičarne tiče, je v city parku v prvem nadstropju zraven otroške igralnice, tako da je ne moreš zgrešit...

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.3.2008 11:58:17   
NaTaŠa*
Ja luna, uf.
Tud men je tašča že rekla da bom v petek ponoč alpa soboto šla že rodit k je polna luna. Tako da lahko sam še čakam ali bo res ali ne, user posted image user posted image user posted image .Upam pa da počaka še kakšen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?