tasyo
|
Dobro jutro! Evo, danes vam pa spet lahko postrežem s kavico - . Naj vam tekne.... Pri nas se že kaže sonček in sem čist naspidirana. Se mi zdi, da se zadnji dnevi tako hitro obračajo, da je kaj! In popolnoma razumem vse, ki imate že otroke, da se pri vas dogaja še stokrat hitreje. No, jaz sem včeraj opravila večino načrtovanega, potem sem bila pa popoldan tako utrujena, da nisem počela nič. No, le živo mejo sem malo obrezala - pa skoraj padla direkt na trebuh. Sem se spotaknila ob orodje in se lovila in lovila, tako da mi je na koncu le uspelo padet na roke in kolena Ne morem verjet, da sem tako nerodna in okorna... Srečka, super, da so te spustili domov! Pa brez preplahov v prihodnje, prav? Tosja- iskrene čestitke ob poroki in naj vama bo poslano z rožicami. Res si zbrala pravi čas... In veseli me, da si precej bolj optimistična... Ketrin, če se ne motim, je danes tvoj zadnji delovni dan - no, uradni. Čim lepše in hitreje naj ti mine. Pa poročaj, kaj lepega boš sešila... NiLe, s to pedikuro si mi pa lušte naredila - si jo bo treba res še privoščit, preden bomo trije. Pa včeraj ste imeli prav luštno vreme za izlet! No, škoda le, da jo je veter zagodel skakalcem... Lepa posadka - regrat tudi sama še zelo dobro operem, čeprav ponavadi dobim opranega. Se pa vseeno tolažim s tem, da je verjetnost, da fašem toksoplazmozo zelo majhna - ker jem regrat vsako leto, pa še marsikaj drugega in je do sedaj še nisem pokasirala... Mah, res bi mogla met veliko nesrečo, da bi jo fasala ravno zdaj. Fiziološka - ja, res je, da ni fino, če predolgo stoji odprta, dokler je zaprta, pa itak ni panike. Problem je z lahkoto rešljiv tako, da daš na flašo nastavek, ki ima na vrhu pokrovček (verjetno se ga da dobit v lekarni, pa tudi če boš v porodnišnici rekla, ti ga bodo sestre po moje brez problema dale...) in jo lahko potem zapreš. In takšna je dlje uporabna. No, vsaj sama ne vem za nikogar, ki bi imel kakšne slabe izkušnje. Sicer pa tudi še nisem slišala, da bi se komu pokvarila, čeprav je bila odprta... Je pa ta pokrovček fajn že zaradi tega, ker lahko na njega postaviš šprico in enostavno izvlečeš manjšo količino FR za otroški nosek... Upam da nisem preveč zakomplicirala... Aja, pa še to - če uporabljaš FR za čiščenje popka, potem jo itak hitro porabiš, če pa je za nosek in podobno, pa to okolje itak ni sterilno, tako da ni panike. Zavrečt je treba flašo takrat, če postane motna. Zokica, ne se preveč jezit... Sej boš dobila denar- čeprav verjamem, da te je spravilo v slabo voljo... Držim pesti, da čimprej uredite! No, zdaj pa ne vem več, kaj sem še želela komentirat... Aja, jaz sem tudi nov kovterček oprala, ker mi nove stvari vedno smrdijo "po novem". No, zdaj si grem pa privoščit zajtrk in kavico, potem pa se verjetno še kaj oglasim. Sicer pa nameravam danes obiskat moje. Lep dan vsem - pri nas je že sonček!!!!
|